Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bu ne.?? PAtlıcan,köfte,beşamel sos. lezzet ötesi bir şeydir muhakak..

Beyzuşum yanlız tam bize göre..kızartma,kaşar,beşamel sos..

Ama ben yinede bunu dener ve yerimki ..sonrada tanrımm ama yine kilo veremiyorum ben galiba yapamıycam derim..

Son düzenleme:
Zeynep ablacim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara

Yusufum2010 hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

Son düzenleme:
hep ablamin suçu(gorumcemin)dun davetteydik yedirdi yedirdi baklavada ye diye israr etti onca yemegin ustune tatli da yeseydim patlardim yemedim ve bana dediki sen baya dikkat ediyorsun (daha nereme yiyeceksem)
evde olunca guzel gidiyo beslenme seklim davette yada misafirim olunca sapitiyorum az ondan az bundan derken masallah goturuyorum bugun spor yapmam lazim

ay ne güzel 21 kilo vermissin bile.bunu basardiysan gerisi gelir bence.bi 20 kg da ben verebilsem

slm kizlar nadilsiniz
zeynep ablacim mutlu yillar

bugün buralar baya bi sessizlesmis

cok yoruldum kizlar dünki misafirler beni yordu resim tabanlarim agridi belim cok yoruldum yani ama bi okadarda güzel gecti yemeklerimide begendiklerine söylediler ama ben bi sey yiyemedim ancak caya oturdugumda biraz sarma yiyebildim oka

Sevgilli dostlar
Bu sabah daloki ile denizde ounarken kadinlrla sohbet basladi iste kac aylikk aaa yurumuyo mu ile devam etti en son kadinlara 33 yasinda oldumu solince kadinlar aaaa hayatta gostermiyosun yuzden hadi vucuttan belli ama dediler. Yani offff ne ettik bu vucutlara biz. Vucudum 45 gosteriyor en az. Hele gobusu gorseler neyse hem sevindim hem uzuldum sabah sabah

Zeynep nice yıllara,

Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur.Sana uzun,huzurlu,sağlıklı ve çıtır bir hayat diliyorum

yiyemesekte pastanı hayal ediyoruz

ay ne güzel 21 kilo vermissin bile.bunu basardiysan gerisi gelir bence.bi 20 kg da ben verebilsem
verirsin canim bende ilk basladigim zamanlarda boyle derdim ama bak baslayinca devami geliyo azmin elinden bisey kurtulamaz yavas da olsa hizli olsa KURTULAMAZ vericegiz bu kilolari( hep beraber buranin bende etkisi buyuk kilo verenleri hayranlikla okudum bende yapicam dedim ve kollari sivadim )

canim banada diyolar uzulme ama kilolarimizdan kurtulacagiz ALLAH in izniyle ozaman fistik gibim olucagiz

evet kesinlikle yilmak yok arkadaslarkendimize en büyük kötülügü yapiyoruz inanin.bisey sorcam bende o alttaki kg cizgiden istiyom

Toksin,kızına maşallah gerçekten çok akıllı,minikte çok şekermiş demek şimdiden kokoş zilli ee ablayı anneyi örnek alır kız kısmı demek ki sen de biraz süslüsün arkadaşım.Valla o kadar güzel kilo vermişsin ki hakkındır ne giysen ne taksan yakışır

Semiran,çok büyük geçmiş olsun canım ya adet sancısı çekilir dert değildir bilirim her ay lanet ediyorum ben de kadın olduğuma.Sonra geçince iyiki erkek değilim diyorum o ayrı

Julyet,annene büyük geçmiş olsun sana da Allah güç ve sabır versin hem çocuk hem hasta çok zor...

Beyzuş,verdiğin tarif ne öyle yaaaaaa dibim düştü resmen bayılırım zaten başemel soslu kaşarlı her şeye,kesin misafir çağırmam lazım bahanem olsun diye bunu yapmaya sağol ama güzel tarif

yusufum2010,hoşgeldin canım aramıza,umarım birlikte kurtuluruz şu pis hain kötü kilocuklarımızdan

offf ya yine unuttum o kadar sayfayı okuduktan sonra kimlere ne yazacaktım aklımda kalanlar bunlar

zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun umarım hayat sana önceki yıllardan çok daha cömert davranır mutlu yıllar

Önemli olan yüzün genç durması vücudu sporla filan toparlarsın da yüz gidince toparlamak ancak estetikle oluyor.Üzüleceğine daha da çok yüzseydin toparlamak için vücudunu,eminim seneye aaa hiç göstermiyorsun diyecekler direk,yüzün göstermiyor diye ayrım yapmayacaklar

Valla ben de sizlerin tabloları gördükçe gaza geliyorum.Sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu 3melegimvar :44:

iyi ki doğdun zeynep abla umarım hayat önceki yıllardan daha fazla cömert davranır sana mutlu yıllar

slm kızlar
zeynep ablacim doğum günün hayırlı olsun nice sağlıklı mutlu neşeli yıllara
efsuncum süslü olan ablası ben sağlığım için zayifliyorum cnm
kızlar iç bacakları sıkı laş tır mak için kizimin topunu aliyom ve basenlerle sıkı yom 10 sani insallah faydasını görürüm

mutluşum cnm onlarıda gençleştireceğizzz biz harikayız ssüperizz zayıflayınca vücutlarda 18 lik olacak şekeriimmm ne üzülüyorsunnnn detttttt de sen onlaraaaa

tşk ederim cnm artık bünyem alıştı ama yine de darmadağın oluyorumm herkes biliyor adet olduğumu nerdeyse semiran yine dağılmış diyorlarr hihihhi napimmm ağrıyorr elimde değillll neyse burda da herkes öğrendiii semiran reglideeeeee

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelir annen.

Afiyet olsun yediklerin
Paranada üzüldüm canım çok vicdansızlar nasıl kazanıldığını bilmiyolarki alışmışlar çalmaya.

Valla derincim göz görmeyince katlanıyorda görünce nedense olmuyor.

plates gibi bir şey yapıyorsun kendince yani hadi bakalım faydası olursa bize de söyle

ablam platesle vücudunu genç kız gibi sıkılaştırdı valla.ben de biraz kilo verdikten sonra başlıycam.şu an hem yürüyüş hem o dermanım yok :26:

Tv de bi dietiayen abla once kilo verin aona fitnes calisin deddi zayiflama surecinde yuruyisu onerdi bir tek en cok kalori deniz kiyisinda harcaniyormus. bi tanidik fitnes hocasi da vermeye devam sona siklasma dedi o da yuruyus oneriyo gunde 1 saat tempolu. Ben bu kis ful yurumehayali icindeyim kar yagsa cikicam 80 alti mekk sinav. Vs basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…