YENACIĞIM;
Senin misafirin bol oluyor,Allah eksikliğini göstermesin....
Misafirlere diyet yemeği yapamayacağına göre sana ablamın bir tarifini yazayım.Karnıyarık dedin ya patlıcandan dolayı aklıma geldi.
Çok kilo verdiğin bir hafta kutlama yemeği olarak yaparsın belki...Kutlamayı abartmaz ve üzerine tatlı yemezsin olur biter değilmi canım....
Patlıcanları iri küpler halinde doğrayıp;yarı pişmiş kıvamda olacak şekilde bol yağda kızartılır...
Normal kuru köfte olacak gibi köfte yapılır ve ceviz büyüklüğünde şekil verilir...
İkisi bir kapta birleştirilip üzerine biraz domates doğranıp;domates suyunda hafif pişirilir ki tadları birbirine geçsin.
Fırın kabına alınıp üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri rendesi konarak biraz fırınlanır...Afiyet olsun...
Bu tarifi ;karnabahar,patates,brüksel lahanası gibi sebzelerle de yapabilirsin...Tabii sebzeleri buharda kendi suyuyla haşlayarak pişirirsin;patates kızartılabilir.
Brüksel lahanasını özellikle tavsiye ederim......
Arkadaşlar burası diyet topiği biliyorum yazmamam lazım ama BİZİM İÇİN DEĞİLLLLLL MİSAFİRLER İÇİN CANLARIM.....
hep ablamin suçu(gorumcemin)dun davetteydik yedirdi yedirdi baklavada ye diye israr etti onca yemegin ustune tatli da yeseydim patlardim yemedim ve bana dediki sen baya dikkat ediyorsun (daha nereme yiyeceksem)
evde olunca guzel gidiyo beslenme seklim davette yada misafirim olunca sapitiyorum az ondan az bundan derken masallah goturuyorum bugun spor yapmam lazim
verirsin canim bende ilk basladigim zamanlarda boyle derdim ama bak baslayinca devami geliyo azmin elinden bisey kurtulamaz yavas da olsa hizli olsa KURTULAMAZ vericegiz bu kilolari( hep beraber buranin bende etkisi buyuk kilo verenleri hayranlikla okudum bende yapicam dedim ve kollari sivadim )ay ne güzel 21 kilo vermissin bile.bunu basardiysan gerisi gelir bence.bi 20 kg da ben verebilsem
Sevgilli dostlar
Bu sabah daloki ile denizde ounarken kadinlrla sohbet basladi iste kac aylikk aaa yurumuyo mu ile devam etti en son kadinlara 33 yasinda oldumu solince kadinlar aaaa hayatta gostermiyosun yuzden hadi vucuttan belli ama dediler. Yani offff ne ettik bu vucutlara biz. Vucudum 45 gosteriyor en az. Hele gobusu gorseler neyse hem sevindim hem uzuldum sabah sabah
verirsin canim bende ilk basladigim zamanlarda boyle derdim ama bak baslayinca devami geliyo azmin elinden bisey kurtulamaz yavas da olsa hizli olsa KURTULAMAZ vericegiz bu kilolari( hep beraber buranin bende etkisi buyuk kilo verenleri hayranlikla okudum bende yapicam dedim ve kollari sivadim )
canim banada diyolar uzulme ama kilolarimizdan kurtulacagiz ALLAH in izniyle ozaman fistik gibim olucagiz
Sevgilli dostlar
Bu sabah daloki ile denizde ounarken kadinlrla sohbet basladi iste kac aylikk aaa yurumuyo mu ile devam etti en son kadinlara 33 yasinda oldumu solince kadinlar aaaa hayatta gostermiyosun yuzden hadi vucuttan belli ama dediler. Yani offff ne ettik bu vucutlara biz. Vucudum 45 gosteriyor en az. Hele gobusu gorseler neyse hem sevindim hem uzuldum sabah sabah
verirsin canim bende ilk basladigim zamanlarda boyle derdim ama bak baslayinca devami geliyo azmin elinden bisey kurtulamaz yavas da olsa hizli olsa KURTULAMAZ vericegiz bu kilolari( hep beraber buranin bende etkisi buyuk kilo verenleri hayranlikla okudum bende yapicam dedim ve kollari sivadim )
canim banada diyolar uzulme ama kilolarimizdan kurtulacagiz ALLAH in izniyle ozaman fistik gibim olucagiz
mutluşum cnm onlarıda gençleştireceğizzz biz harikayız ssüperizz zayıflayınca vücutlarda 18 lik olacak şekeriimmm ne üzülüyorsunnnn detttttt de sen onlaraaaaSevgilli dostlar
Toksin,kızına maşallahgerçekten çok akıllı,minikte çok şekermiş demek şimdiden kokoş zilli ee ablayı anneyi örnek alır kız kısmı demek ki sen de biraz süslüsün arkadaşım.Valla o kadar güzel kilo vermişsin ki hakkındır ne giysen ne taksan yakışır
Semiran,çok büyük geçmiş olsun canım ya adet sancısı çekilir dert değildir bilirim her ay lanet ediyorum ben de kadın olduğuma.Sonra geçince iyiki erkek değilim diyorum o ayrı
Julyet,annene büyük geçmiş olsun sana da Allah güç ve sabır versin hem çocuk hem hasta çok zor...
Beyzuş,verdiğin tarif ne öyle yaaaaaa dibim düştü resmenbayılırım zaten başemel soslu kaşarlı her şeye,kesin misafir çağırmam lazım bahanem olsun diye bunu yapmaya sağol ama güzel tarif
yusufum2010,hoşgeldin canım aramıza,umarım birlikte kurtuluruz şu pis hain kötü kilocuklarımızdan
offf ya yine unuttum o kadar sayfayı okuduktan sonra kimlere ne yazacaktımaklımda kalanlar bunlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelir annen.slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir beni soracak olursanız iyi sayılırım bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım kızlar bilenler bilir annem ameliyat oldu ve geçen pazartesi hastaneden çıktı annemde kalıyorum bende onunla ilgilenebilmek adına bugün evime geldim yarın evdeyim pazartesi tekrar gidicem bayram sonuna kadar annemde kalırım sonra zaten işe başlıcam şu on gündür inanılmaz yoruldum yemin ediyorum bir saniye afedersiniz popomun üstüne oturmuş değilim allah başımdan eksik etmesin ama hasta bakmak cidden zor bide bende kücük bebek var bide tek başımaydım ee hastanın istekleri bide annem çok evhamlı çok kafaya takan bir insan dolayısıyla o tavrı banada yansıtıyo bayağı can yakıyo bide olduğu ameliyat bayağı büyük bi ameliyat diz ameliyatı çok ağrısı sızısı oldu sürekli hareket ettirmek gerekiyo dizi sürekli egzersiz yaptırmak vs ee bide yemek işi var hastayı iyi gıdalı beslemek geekiyo alışveriş bana aitti yemek bana aitti ee kaldır yatır bide bebeğimde var oda ayrı ilgi alaka neyseki cuma günü itibariyle ablam geldi istanbuldanda yüküm bayağı bi hafifledi inşallah bi kaç haftayada annem bayağı toparlanmış olur bu kadar hareketlilikte inanırmısınız dünyanın şeyini yedim ve 1 gr dahi almamışım alt komşu un helvası kavurmuş getirmişti anneme pazartesi günü annem içinde 3 tanesini ancak yemişdir vardı orda 10 top ve o geri kalan hepsini ben yedim düşünün yağ un ve şeker tam kalori bombası ama yinede etkilemedi kilomu onun dışında daha neler neler hareketli olmak ne kadar etkiliyomuş megersem herneyse sadete gelim çarşambadan itibaren dikkat ediyorum dün bildrim yapamadım geçen hafta 77.5 gelmişti bu hafta 75.8 olmuşum 1.700 vermişim tabi bunda yine hareketli olmamında etkisi oldu benen haberler böyle kızlar rabim herkese bu mubarek günlerde sağlık sıhhat versin rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin hastası olanlara acil şifalar dilerim
Afiyet olsun yediklerinyedim gitti kardeş ooohh
ben de incir severim dün yedim 2 tane bak aklıma geldi bugün devam edeyim tatlı yemekten iyidir yine meyve sonuçta değilmi
leah çok güldüm canım oğluna yaaa
toksin ben de öpüyorum prenseslerini canım
beyzuş abla iradene hayran kaldım
ben bugün 45 dk yürüdüm baktım tartı bana bozuk atıyor gerçi regl olmayım diye ilaç alıyorum bikaç gündür onun etkisi var kesin ama ilaçtan deyip boşlamaya da hiç niyetim yok valla yarın da kızlarla alışverişe çıkacağız onlar beni yorarlar epeyce hafta içi çıkamayız haftaya da kalabalık oluyor çarşılar en azından bişeyleri halledelim ortalık tenhayken ben bir kurban bayramında cüzdan çaldırmıştım içinde de kurban param varı kalabalıkta hiç farketmedim çantadan almışlar
Paranada üzüldüm canım çok vicdansızlar nasıl kazanıldığını bilmiyolarki alışmışlar çalmaya.çok üzüldüm başladım ağlamaya çarşıdan babamlara gidecektim ortak kesiyorduk kurbanı aradım nasıl ağlıyorum im ayağım titriyor bi yandan babam üzülme kızım baban sağolsun dedi halletti ama çok üzüldüm gerçekten epey yüklüydü neyseki alışverişi yapmıştık sadece kurban parası kalmıştı cüzdanda sonra boş cüzdanı bi mağazaya atmışlar geri geldi cüzdan
Valla derincim göz görmeyince katlanıyorda görünce nedense olmuyor.çok zor oluyor ablacım vallahi allahtan uzaklaştımda kurtuldum kilolarımın tek nedeni kv , çünki her sabah kalktığımda evin içinde hamur tahtası ya mantı ya su böreği yada kete , aynı evde olduğumuz içinde kendime sebze yemeği yapmıyordum çoğu zaman bazende yapıyordum..onlar hamur yemeden karınları doymaz birde incecikler, sağol ablacım ne güzel moral veriyorsun...
slm kızlar
zeynep ablacim doğum günün hayırlı olsun nice sağlıklı mutlu neşeli yıllara
efsuncum süslü olan ablası ben sağlığım için zayifliyorum cnm
kızlar iç bacakları sıkı laş tır mak için kizimin topunu aliyom ve basenlerle sıkı yom 10 sani insallah faydasını görürüm