- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
ben yeni üye oldum.. beni de aranıza alır mısnız [/QUOTE
]
]
]
Hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kaç kilosun boyun yaşın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yeni üye oldum.. beni de aranıza alır mısnız [/QUOTE
]
]
]
Hoşgeldin canım umarım hep beraber veririz kaç kilosun boyun yaşın.
Toksin,kızına maşallah gerçekten çok akıllı,minikte çok şekermiş demek şimdiden kokoş zilli ee ablayı anneyi örnek alır kız kısmı demek ki sen de biraz süslüsün arkadaşım.Valla o kadar güzel kilo vermişsin ki hakkındır ne giysen ne taksan yakışır
Semiran,çok büyük geçmiş olsun canım ya adet sancısı çekilir dert değildir bilirim her ay lanet ediyorum ben de kadın olduğuma.Sonra geçince iyiki erkek değilim diyorum o ayrı
Julyet,annene büyük geçmiş olsun sana da Allah güç ve sabır versin hem çocuk hem hasta çok zor...
Beyzuş,verdiğin tarif ne öyle yaaaaaa dibim düştü resmen bayılırım zaten başemel soslu kaşarlı her şeye,kesin misafir çağırmam lazım bahanem olsun diye bunu yapmaya sağol ama güzel tarif
yusufum2010,hoşgeldin canım aramıza,umarım birlikte kurtuluruz şu pis hain kötü kilocuklarımızdan
offf ya yine unuttum o kadar sayfayı okuduktan sonra kimlere ne yazacaktım aklımda kalanlar bunlar
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelir annen.
Afiyet olsun yediklerin
Paranada üzüldüm canım çok vicdansızlar nasıl kazanıldığını bilmiyolarki alışmışlar çalmaya.
Valla derincim göz görmeyince katlanıyorda görünce nedense olmuyor.
Canım bu ne.?? PAtlıcan,köfte,beşamel sos. lezzet ötesi bir şeydir muhakak..
Beyzuşum yanlız tam bize göre..kızartma,kaşar,beşamel sos..
Ama ben yinede bunu dener ve yerimki ..sonrada tanrımm ama yine kilo veremiyorum ben galiba yapamıycam derim..
İyi akşamlar beyzuş abla nasılsınŞimdi değil YENACIĞIM,şimdi değil......
Kiloları verince azıcık yiyeceğiz.....
HERKESE İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR...
ben yeni üye oldum.. beni de aranıza alır mısnız
İyi akşamlar beyzuş abla nasılsın
Ben düzene sokmaya çalışıyorum 5 gündür ufak bir ilaç alıyorum bende çok fena oldum uykusuzluktan insanın ruh halini çok bozuyor inşallah ramazandan sonra sninkide düzelir.Güle güle kullan saçlarını diyim en baştan en iyisini yapıyorsun kendin boyayarak bende bayramdan önce röfle var ama koyu rengemi boyasam diye düşünüyorum ama pişman olmaktan korkuyorum.İyiyim canım sağol...
Sen nasılsın....
Uyku düzeni bozulduğu için biraz tuhaf hissetmeye başladım kendimi..Bayramdan sonra nasıl düzelecek bu düzen bilmiyorum..
Bir bakayım ne yapıyorsunuz dedim;saçlarımı boyamam lazım.Dipler 4 parmak çıktı.Aaaaa ayıp valla..Ne o öyle en sevmediğim şeyleri yapmaya başladım.Birazdan saçlar boyanacak.
Canım dietisyen falan değil mesele gerçekten istemek lazım en iyisinede gitsen aynı şeyi yapıyor listeyi veriyor ve sen eve geliyorsun BU İŞİ KAFANDA BİTİRMEN LAZIM HEPİMİZ BAŞLIYORUZ BIRAKIYORUZ AZİMLİ OLMAK BU İŞTE ŞART BENCE BURAYA DÜZENLİ GEL VE HERGÜN EN AZINDAN 30 DK EGZERSİZ YAp insanı çok motive ediyor en azından ben böyle yapıyorum.offf yaaa
kilom 100 e dayandı hala tam motive olmuş değilim
hergün başlanıp hergün bozulurmu bu iş ya
artık eşime dahi söyleyemiyorum kilomu
dieti tam yapamayınca burayıda aksatıyorum aslında daha sık takılsam daha iyi motive olacagım biliyorum ama utanıyorum sanırım
küçük kız çılgın gibi kucak kucak ne iş yapıyorum ne güş
yemekte hep aparatif oluyo böyle olunca
eylülde okullar acılınca napcam kara kara onu düşünüyorum
Allahım güç kuvvet versin napayım
burda devlet hastanesinde salak bi dietisyen var daha önce gitmiştim hiç ilgilenmedi kilomu ölçüp elime liste verdi gönderdi
sonra yine gittim yine aynı şey hatta üstün eburaya manken gibi gelmeyi hayal edip geldiysen şimdiden çık git dedi ozman sinir oldum 1.5 ayda 12 kg verdim sinirden ama sonra hepsini geri aldım tabi
şimdi başka dietisyende yok şehirde
yine gitsemmi sizce ama yine vereceği diet listesi elimde aynısı var
çook kötüyüm
kişisel başarı kitabı aldım bitane belki gaza gelirim diye ama ne fayda
napcagımı şaşırdım
kendimi çok mutsuz hissediyorum
iyi ki doğdun zeynep abla umarım hayat önceki yıllardan daha fazla cömert davranır sana mutlu yıllar
slm kızlar
zeynep ablacim doğum günün hayırlı olsun nice sağlıklı mutlu neşeli yıllara
efsuncum süslü olan ablası ben sağlığım için zayifliyorum cnm
kızlar iç bacakları sıkı laş tır mak için kizimin topunu aliyom ve basenlerle sıkı yom 10 sani insallah faydasını görürüm
Zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar.
zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve mutlu yıllara inşallah.....
kime ne yazacagımı unuttum bile yaa
yusufum ve çağla hoş geldiniz aramıza.... bu yolda basarılar dilerim....
mesela bi mesajta gözüme ilişti sabah beri sayfalarda beyzusun tarifini arıyorum yaaa.neden ben böyleyiimmm
bu arada mutlu yıllar zeynep...
Ohh en güzelini yapmışsın aramadılar diye üzüleceğine sıkılacağın abırak onlar telaşa düşsün vah unuttuk diyehepinize sonsuz teşekkürler..yalnızlığıma ses getirdiniz.beni çok mutlu ettiniz.dilerim allah ta hepinizi mutlu eder..
kızlar bilen vardır geçen sene ailemden kimse aramadı diye bu yaşta bunalıma düşmüştüm.sorun aramamaları değil..beni unutmaları..bu sene de iki kardeşim aradı.diğer ikisi ve annemden gece 10'a kadar ses yok.muzurluk yaptım.ben aradım.saat kaç oldu arayacaksınız diye yatamıyorum dedim..aman bir telaşa düştüler.aniden yakalanınca mazaret de üretemiyorlar.telofonu birbirlerine veriyorlar.o arada biri de hemen face'e girip mesaj döşüyor..ayy bir rahatladım ki..
Bende hiç anlamıyorum bu insanları nedendir acaba başka bir insanın farkıyla uğraşıyolar tamam iyilik olsun diye yapıyolar onlara göre ama aslında daha kötü yapıyolar inanın bayramda amcamları görmek istemiyorum geçn bayram olanlar berbattı ghene seni şakayla bitmiş benimki ağlamakla bitti burda anlatmıştım arkadaşlara korkunçtu ve bu bayram gene görücem onları onlşar yüzünden bayram sevmez oldu.Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr
Umarım herkesin keyfi yerindedir Ben dün bir sene aradan sonra ananneme gittim bir geceliğine. Doğumdan sonra bir türlü gidememiştim sonrada annem ben gelince gideriz diyince birazda öyle salladım malum benzin fiyatları aldı başını gitti. Huyum kurusun eli boşta hayatta gidemem
Bir gece kaldık alt tarafı ama bir ara gerçekten keşke gitmeseydim dedim. Yaşlı kadın ama maşallah bir çene var fenalık geldi bir ara Teyzemle birlikte yaşıyorlar ve oda benden bile kilolu aslında ama ikiside bir oldu bir başladılar yok işte çok kilo almışsın yok şeker hastası olucaksın falan diye.
Dinime küfreden müslüman olsa bari dedim durdum içimden ama onları kırmamak için gülümseyerek haklısınız işte bende dikkat etmeye çalışıyorum inşallah vericem bu kiloları dedim durdum. Annem ve babamda dahil başladılar hepsi birden kiloların zararlarından bahsetmeye sanki hepsi cıbık kraker gibiler en son dayanamadım bak az kaldı cinnet geçirip hepinizi doğrayacam hee diye şükür ondan sonra sustular.
Annemin dayısına da gittik, ki ben ona resmen aşığımmmmmm küçüklüğümden beri hiç değişmedi ve beni çoook sever. Dedim şimdi kesin oda bana kilo almışsın der ama tam aksine bana öyle bir sarılıp güzel kızım gelmiş fıstığımm benim dedi ki benim bütün yağlar eridi tabiki
Tam bir motivasyon oldu benim için. Keşke fırsatım olsada sık sık görmeye gidebilsem ve keşke insanlar onun gibi yüreğini görebilse karşısındakinin.
Bu arada unutmadan Zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun. Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice seneler geçirirsin inşallah. O kocaman yüreğindeki güzellikler keşke çevremizdeki bir çok insanda olsada hayat daha kolay olsa herkes için. Rabbim senin gibi insanların çoğalmasını sağlar inşallah. Öpüyorum seni kocaman Ablaların en yüreği güzel olanı