Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENACIĞIM;

Senin misafirin bol oluyor,Allah eksikliğini göstermesin....
Misafirlere diyet yemeği yapamayacağına göre sana ablamın bir tarifini yazayım.Karnıyarık dedin ya patlıcandan dolayı aklıma geldi.
Çok kilo verdiğin bir hafta kutlama yemeği olarak yaparsın belki...Kutlamayı abartmaz ve üzerine tatlı yemezsin olur biter değilmi canım....

Patlıcanları iri küpler halinde doğrayıp;yarı pişmiş kıvamda olacak şekilde bol yağda kızartılır...
Normal kuru köfte olacak gibi köfte yapılır ve ceviz büyüklüğünde şekil verilir...
İkisi bir kapta birleştirilip üzerine biraz domates doğranıp;domates suyunda hafif pişirilir ki tadları birbirine geçsin.
Fırın kabına alınıp üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri rendesi konarak biraz fırınlanır...Afiyet olsun...

Bu tarifi ;karnabahar,patates,brüksel lahanası gibi sebzelerle de yapabilirsin...Tabii sebzeleri buharda kendi suyuyla haşlayarak pişirirsin;patates kızartılabilir.
Brüksel lahanasını özellikle tavsiye ederim......

Arkadaşlar burası diyet topiği biliyorum yazmamam lazım ama BİZİM İÇİN DEĞİLLLLLL MİSAFİRLER İÇİN CANLARIM.....:KK70::KK71:

Canım bu ne.?? PAtlıcan,köfte,beşamel sos. lezzet ötesi bir şeydir muhakak..:KK56::KK56:

Beyzuşum yanlız tam bize göre..kızartma,kaşar,beşamel sos..:KK53:

Ama ben yinede bunu dener ve yerimki ..sonrada tanrımm ama yine kilo veremiyorum ben galiba yapamıycam derim.:KK1::KK1:.

Son düzenleme:
Zeynep ablacim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara:KK71::KK71::KK71:

Yusufum2010 hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin

Son düzenleme:
:KK43::KK43:hep ablamin suçu(gorumcemin)dun davetteydik yedirdi yedirdi baklavada ye diye israr etti onca yemegin ustune tatli da yeseydim patlardim yemedim:KK19::KK19: ve bana dediki sen baya dikkat ediyorsun (daha nereme yiyeceksem):KK39::KK39::KK39::KK39:
evde olunca guzel gidiyo beslenme seklim davette yada misafirim olunca sapitiyorum az ondan az bundan derken masallah goturuyorum bugun spor yapmam lazim :KK76::KK76::KK76:

:KK43::KK43:hep ablamin suçu(gorumcemin)dun davetteydik yedirdi yedirdi baklavada ye diye israr etti onca yemegin ustune tatli da yeseydim patlardim yemedim:KK19::KK19: ve bana dediki sen baya dikkat ediyorsun (daha nereme yiyeceksem):KK39::KK39::KK39::KK39:
evde olunca guzel gidiyo beslenme seklim davette yada misafirim olunca sapitiyorum az ondan az bundan derken masallah goturuyorum bugun spor yapmam lazim :KK76::KK76::KK76:

ay ne güzel 21 kilo vermissin bile.bunu basardiysan gerisi gelir bence.bi 20 kg da ben verebilsem :KK53:

slm kizlar nadilsiniz
zeynep ablacim mutlu yillar

bugün buralar baya bi sessizlesmis

cok yoruldum kizlar dünki misafirler beni yordu resim tabanlarim agridi belim cok yoruldum yani ama bi okadarda güzel gecti yemeklerimide begendiklerine söylediler ama ben bi sey yiyemedim ancak caya oturdugumda biraz sarma yiyebildim oka :KK56:

Sevgilli dostlar
Bu sabah daloki ile denizde ounarken kadinlrla sohbet basladi iste kac aylikk aaa yurumuyo mu ile devam etti en son kadinlara 33 yasinda oldumu solince kadinlar aaaa hayatta gostermiyosun yuzden hadi vucuttan belli ama dediler. Yani offff ne ettik bu vucutlara biz. Vucudum 45 gosteriyor en az. Hele gobusu gorseler neyse hem sevindim hem uzuldum sabah sabah

Zeynep nice yıllara,

Umarım yeni yaşında her şey gönlünce olur.Sana uzun,huzurlu,sağlıklı ve çıtır bir hayat diliyorum :KK71:

yiyemesekte pastanı hayal ediyoruz :KK56: :kk77:

ay ne güzel 21 kilo vermissin bile.bunu basardiysan gerisi gelir bence.bi 20 kg da ben verebilsem :KK53:
verirsin canim bende ilk basladigim zamanlarda boyle derdim ama bak baslayinca devami geliyo azmin elinden bisey kurtulamaz yavas da olsa hizli olsa KURTULAMAZ vericegiz bu kilolari( hep beraber buranin bende etkisi buyuk kilo verenleri hayranlikla okudum bende yapicam dedim ve kollari sivadim )

Sevgilli dostlar
Bu sabah daloki ile denizde ounarken kadinlrla sohbet basladi iste kac aylikk aaa yurumuyo mu ile devam etti en son kadinlara 33 yasinda oldumu solince kadinlar aaaa hayatta gostermiyosun yuzden hadi vucuttan belli ama dediler. Yani offff ne ettik bu vucutlara biz. Vucudum 45 gosteriyor en az. Hele gobusu gorseler neyse hem sevindim hem uzuldum sabah sabah

canim banada diyolar uzulme ama kilolarimizdan kurtulacagiz ALLAH in izniyle ozaman fistik gibim olucagiz :KK12::KK12::KK12:

evet kesinlikle yilmak yok arkadaslarkendimize en büyük kötülügü yapiyoruz inanin.bisey sorcam bende o alttaki kg cizgiden istiyom:KK1:

Toksin,kızına maşallah :nazar::nazar::nazar: gerçekten çok akıllı,minikte çok şekermiş demek şimdiden kokoş zilli :KK1: ee ablayı anneyi örnek alır kız kısmı demek ki sen de biraz süslüsün arkadaşım.Valla o kadar güzel kilo vermişsin ki hakkındır ne giysen ne taksan yakışır :nazar:

Semiran,çok büyük geçmiş olsun canım ya adet sancısı çekilir dert değildir bilirim her ay lanet ediyorum ben de kadın olduğuma.Sonra geçince iyiki erkek değilim diyorum o ayrı :KK1:

Julyet,annene büyük geçmiş olsun sana da Allah güç ve sabır versin hem çocuk hem hasta çok zor...

Beyzuş,verdiğin tarif ne öyle yaaaaaa dibim düştü resmen :KK56: bayılırım zaten başemel soslu kaşarlı her şeye,kesin misafir çağırmam lazım bahanem olsun diye bunu yapmaya :KK1: sağol ama güzel tarif :KK9:

yusufum2010,hoşgeldin canım aramıza,umarım birlikte kurtuluruz şu pis hain kötü kilocuklarımızdan :KK52:

offf ya yine unuttum o kadar sayfayı okuduktan sonra kimlere ne yazacaktım :KK5: aklımda kalanlar bunlar

verirsin canim bende ilk basladigim zamanlarda boyle derdim ama bak baslayinca devami geliyo azmin elinden bisey kurtulamaz yavas da olsa hizli olsa KURTULAMAZ vericegiz bu kilolari( hep beraber buranin bende etkisi buyuk kilo verenleri hayranlikla okudum bende yapicam dedim ve kollari sivadim )

canim banada diyolar uzulme ama kilolarimizdan kurtulacagiz ALLAH in izniyle ozaman fistik gibim olucagiz :KK12::KK12::KK12:

zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun umarım hayat sana önceki yıllardan çok daha cömert davranır mutlu yıllar

Sevgilli dostlar

Önemli olan yüzün genç durması vücudu sporla filan toparlarsın da yüz gidince toparlamak ancak estetikle oluyor.Üzüleceğine daha da çok yüzseydin toparlamak için vücudunu,eminim seneye aaa hiç göstermiyorsun diyecekler direk,yüzün göstermiyor diye ayrım yapmayacaklar :KK71:

Valla ben de sizlerin tabloları gördükçe gaza geliyorum.Sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu 3melegimvar :44:

iyi ki doğdun zeynep abla umarım hayat önceki yıllardan daha fazla cömert davranır sana mutlu yıllar

slm kızlar
zeynep ablacim doğum günün hayırlı olsun nice sağlıklı mutlu neşeli yıllara :KK54:
efsuncum süslü olan ablası ben sağlığım için zayifliyorum cnm
kızlar iç bacakları sıkı laş tır mak için kizimin topunu aliyom ve basenlerle sıkı yom 10 sani insallah faydasını görürüm :KK66:

Sevgilli dostlar
mutluşum cnm onlarıda gençleştireceğizzz biz harikayız ssüperizz zayıflayınca vücutlarda 18 lik olacak şekeriimmm ne üzülüyorsunnnn detttttt de sen onlaraaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK54::KK54::KK54::KK54:

Toksin,kızına maşallah :nazar::nazar::nazar: gerçekten çok akıllı,minikte çok şekermiş demek şimdiden kokoş zilli :KK1: ee ablayı anneyi örnek alır kız kısmı demek ki sen de biraz süslüsün arkadaşım.Valla o kadar güzel kilo vermişsin ki hakkındır ne giysen ne taksan yakışır :nazar:

Semiran,çok büyük geçmiş olsun canım ya adet sancısı çekilir dert değildir bilirim her ay lanet ediyorum ben de kadın olduğuma.Sonra geçince iyiki erkek değilim diyorum o ayrı :KK1:

Julyet,annene büyük geçmiş olsun sana da Allah güç ve sabır versin hem çocuk hem hasta çok zor...

Beyzuş,verdiğin tarif ne öyle yaaaaaa dibim düştü resmen :KK56: bayılırım zaten başemel soslu kaşarlı her şeye,kesin misafir çağırmam lazım bahanem olsun diye bunu yapmaya :KK1: sağol ama güzel tarif :KK9:

yusufum2010,hoşgeldin canım aramıza,umarım birlikte kurtuluruz şu pis hain kötü kilocuklarımızdan :KK52:

offf ya yine unuttum o kadar sayfayı okuduktan sonra kimlere ne yazacaktım :KK5: aklımda kalanlar bunlar

tşk ederim cnm artık bünyem alıştı ama yine de darmadağın oluyorumm herkes biliyor adet olduğumu nerdeyse semiran yine dağılmış diyorlarr hihihhi napimmm ağrıyorr elimde değillll neyse burda da herkes öğrendiii semiran reglideeeeee:KK66::KK66::KK66::KK66:

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir beni soracak olursanız iyi sayılırım bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım kızlar bilenler bilir annem ameliyat oldu ve geçen pazartesi hastaneden çıktı annemde kalıyorum bende onunla ilgilenebilmek adına bugün evime geldim yarın evdeyim pazartesi tekrar gidicem bayram sonuna kadar annemde kalırım sonra zaten işe başlıcam şu on gündür inanılmaz yoruldum yemin ediyorum bir saniye afedersiniz popomun üstüne oturmuş değilim allah başımdan eksik etmesin ama hasta bakmak cidden zor bide bende kücük bebek var bide tek başımaydım ee hastanın istekleri bide annem çok evhamlı çok kafaya takan bir insan dolayısıyla o tavrı banada yansıtıyo bayağı can yakıyo bide olduğu ameliyat bayağı büyük bi ameliyat diz ameliyatı çok ağrısı sızısı oldu sürekli hareket ettirmek gerekiyo dizi sürekli egzersiz yaptırmak vs ee bide yemek işi var hastayı iyi gıdalı beslemek geekiyo alışveriş bana aitti yemek bana aitti ee kaldır yatır bide bebeğimde var oda ayrı ilgi alaka neyseki cuma günü itibariyle ablam geldi istanbuldanda yüküm bayağı bi hafifledi inşallah bi kaç haftayada annem bayağı toparlanmış olur bu kadar hareketlilikte inanırmısınız dünyanın şeyini yedim ve 1 gr dahi almamışım alt komşu un helvası kavurmuş getirmişti anneme pazartesi günü annem içinde 3 tanesini ancak yemişdir vardı orda 10 top ve o geri kalan hepsini ben yedim düşünün yağ un ve şeker tam kalori bombası ama yinede etkilemedi kilomu onun dışında daha neler neler hareketli olmak ne kadar etkiliyomuş megersem herneyse sadete gelim çarşambadan itibaren dikkat ediyorum dün bildrim yapamadım geçen hafta 77.5 gelmişti bu hafta 75.8 olmuşum 1.700 vermişim tabi bunda yine hareketli olmamında etkisi oldu benen haberler böyle kızlar rabim herkese bu mubarek günlerde sağlık sıhhat versin rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin hastası olanlara acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelir annen.

yedim gitti kardeş ooohh
ben de incir severim dün yedim 2 tane bak aklıma geldi bugün devam edeyim tatlı yemekten iyidir yine meyve sonuçta değilmi
leah çok güldüm canım oğluna yaaa :KK60:
toksin ben de öpüyorum prenseslerini canım:KK54:
beyzuş abla iradene hayran kaldım :KK9:
ben bugün 45 dk yürüdüm baktım tartı bana bozuk atıyor gerçi regl olmayım diye ilaç alıyorum bikaç gündür onun etkisi var kesin ama ilaçtan deyip boşlamaya da hiç niyetim yok valla yarın da kızlarla alışverişe çıkacağız onlar beni yorarlar epeyce hafta içi çıkamayız haftaya da kalabalık oluyor çarşılar en azından bişeyleri halledelim ortalık tenhayken ben bir kurban bayramında cüzdan çaldırmıştım içinde de kurban param varı kalabalıkta hiç farketmedim çantadan almışlar
Afiyet olsun yediklerin
çok üzüldüm başladım ağlamaya çarşıdan babamlara gidecektim ortak kesiyorduk kurbanı aradım nasıl ağlıyorum im ayağım titriyor bi yandan babam üzülme kızım baban sağolsun dedi halletti ama çok üzüldüm gerçekten epey yüklüydü neyseki alışverişi yapmıştık sadece kurban parası kalmıştı cüzdanda sonra boş cüzdanı bi mağazaya atmışlar geri geldi cüzdan
Paranada üzüldüm canım çok vicdansızlar nasıl kazanıldığını bilmiyolarki alışmışlar çalmaya.

çok zor oluyor ablacım vallahi allahtan uzaklaştımda kurtuldum kilolarımın tek nedeni kv , çünki her sabah kalktığımda evin içinde hamur tahtası ya mantı ya su böreği yada kete , aynı evde olduğumuz içinde kendime sebze yemeği yapmıyordum çoğu zaman bazende yapıyordum..onlar hamur yemeden karınları doymaz birde incecikler, sağol ablacım ne güzel moral veriyorsun...
Valla derincim göz görmeyince katlanıyorda görünce nedense olmuyor.

slm kızlar
zeynep ablacim doğum günün hayırlı olsun nice sağlıklı mutlu neşeli yıllara :KK54:
efsuncum süslü olan ablası ben sağlığım için zayifliyorum cnm
kızlar iç bacakları sıkı laş tır mak için kizimin topunu aliyom ve basenlerle sıkı yom 10 sani insallah faydasını görürüm :KK66:

plates gibi bir şey yapıyorsun kendince yani :KK1: hadi bakalım faydası olursa bize de söyle :KK1:

ablam platesle vücudunu genç kız gibi sıkılaştırdı valla.ben de biraz kilo verdikten sonra başlıycam.şu an hem yürüyüş hem o dermanım yok :26:

Tv de bi dietiayen abla once kilo verin aona fitnes calisin deddi zayiflama surecinde yuruyisu onerdi bir tek en cok kalori deniz kiyisinda harcaniyormus. bi tanidik fitnes hocasi da vermeye devam sona siklasma dedi o da yuruyus oneriyo gunde 1 saat tempolu. Ben bu kis ful yurumehayali icindeyim kar yagsa cikicam 80 alti mekk sinav. Vs basliycam

X