Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yidim geldim ama oruç değilimmmm kiiii annem yalnız kalmasın diye oruçmuşum gibi yiyorum gündüz sadece su içiyorummmm

Harika menü..

Haklısın kalanlara yazık olmasın diye biz yiyoruz sonra.Sen bugün benim patates kızartmalarını bir servis edişim vardı görmeliydin.Kalacaklar diye ödüm patladı..

BEYZUS ve semiran iyi uykular canlar..

benim uykum gelmişken hemen uyumak istiyorum..ÖPüldünüz...

Harika menü..

Haklısın kalanlara yazık olmasın diye biz yiyoruz sonra.Sen bugün benim patates kızartmalarını bir servis edişim vardı görmeliydin.Kalacaklar diye ödüm patladı..

:)) İyi yapmışsın eve kalmasın tabii.)

Bende sizinle arkadas olabilirmiyim

21 yasinda 94 kg um
ömrümün en güzel günlerini bi fil gibi gecirmek istemiyorum

YENACIĞIM;

Senin misafirin bol oluyor,Allah eksikliğini göstermesin....
Misafirlere diyet yemeği yapamayacağına göre sana ablamın bir tarifini yazayım.Karnıyarık dedin ya patlıcandan dolayı aklıma geldi.
Çok kilo verdiğin bir hafta kutlama yemeği olarak yaparsın belki...Kutlamayı abartmaz ve üzerine tatlı yemezsin olur biter değilmi canım....

Patlıcanları iri küpler halinde doğrayıp;yarı pişmiş kıvamda olacak şekilde bol yağda kızartılır...
Normal kuru köfte olacak gibi köfte yapılır ve ceviz büyüklüğünde şekil verilir...
İkisi bir kapta birleştirilip üzerine biraz domates doğranıp;domates suyunda hafif pişirilir ki tadları birbirine geçsin.
Fırın kabına alınıp üzerine beşamel sos ve kaşar peyniri rendesi konarak biraz fırınlanır...Afiyet olsun...

Bu tarifi ;karnabahar,patates,brüksel lahanası gibi sebzelerle de yapabilirsin...Tabii sebzeleri buharda kendi suyuyla haşlayarak pişirirsin;patates kızartılabilir.
Brüksel lahanasını özellikle tavsiye ederim......

Arkadaşlar burası diyet topiği biliyorum yazmamam lazım ama BİZİM İÇİN DEĞİLLLLLL MİSAFİRLER İÇİN CANLARIM.....

BEYZUS ve semiran iyi uykular canlar..

benim uykum gelmişken hemen uyumak istiyorum..ÖPüldünüz...
iyi geceler tatlım bizde seni öptükkkk

21 yasinda 94 kg um

ne demek buyrun hoşgeldiniz sağlıklı beslenme yolunda başarılar dilerizzz biz hep buralardayızz

21 yasinda 94 kg um

Tabii olursun canım.Buyur gel...Sefalar getirdin;hoş geldin...

Düzenli paylaşımda bulunur ve kilonu bizimle paylaşırsın.Katıldıktan sonraki ikinci cuma listeye girersin.

Cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz.Bu; ramazan dolayısıyla cuma akşamları iftardan önce şeklinde değişti.

çok güzel bir tarif ablacım yemiyorsak yapmıyoruz demekte değil ben neler yaptım valla misafirlere ama napalım biz diyetteyiz diye misafirlere da diyet yaptıracak değiliz yaaa güzel bir tarifmiş denemeliyim ablacımmm

Hsobulduk Yani her cuma tartilip buraya kilomuzu yaziyoruz degilmi?Iste ramazan oldugu icin spor flnda yapilmiyo.güya oglumun dogumgününe kadar 15 kg verip citir anne olcaktim:2:

Hsobulduk Yani her cuma tartilip buraya kilomuzu yaziyoruz degilmi?Iste ramazan oldugu icin spor flnda yapilmiyo.güya oglumun dogumgününe kadar 15 kg verip citir anne olcaktim:2:

Evet canım..Her cuma aç karnına tartılıp;öğlene kadar buraya yazıyoruz..

Ramazandan sonra spor yaparsan cuma günü toplam kaç dakika spor yaptığınıda yazıyorsun.Kilo ve spor listesi hazırlanıyor...

Başarılı olanları kutluyor;sabit kalanları ve talihsizliğe uğrayıp kilo alanları teselli edip öpüyoruz...

Günlük menülerimizi de yazıyoruz ki birbirimizin yanlışlarını düzeltme imkanı olsun diye......

Sanırım sen yeni annesin.Güle güle büyüt kuzucuğunu.Doğum kilolarını kolayca verirsin,zaten çok gençsin....

Sitede yenisin madem ilk arkadaşlık teklifini ben göndereyim;daha sonra bir sürü arkadaşın olur........

Sagol cnm 1 senelik anneyim fazla yeni sayilmaz
benim problemim dogumkilolari degil cnm ben 90 kg ile hamile kaldim hamileligimde doktorumda sayeinde 8 kilo aldim.dogumdan sonra onlar kendi kendine gitti zaten.4 kg yuda ramazan fln derken aldim.evlendigimde 75 kg ydum 6 ay icinde birden 15 kg aldim malum fast foot olaylari fln 75 kg ikende zayif degigldim tabi ama ben tesettürlü oldugum icin hep etek giyerim etekte kamufle ediyo zaten kilolari.zaten benim belim cok incedir problem basenlerim

1 Yıl çok değil canım..Verirsin kilolarını hiç endişelenme...

Madem benim gibi evelden beri kilolusun biraz sabır gerekecek.Yaşın gereği yinede çabuk kilo vereceğini tahmin ediyorum..

Hamburgerleri,tatlıları,hamurişlerini unutursun,kuzucuğunu arabasına koyup yürüyüşlere gidersin olur biter...

Sen evlenipmi gittin,yoksa Almanya doğum yerinmi?

Topiğimizde yurt dışında yaşayan bir kaç arkadaşımız var....

İmsak geliyor İstanbul'a..Ben çıkayım artık.

İyi sabahlar.

Yok ben dogma büyüme buraliyim cnm.Ben de gidip yatayim en iyisi gözleri gidiyo zaten.Herkese Hayirli sahurlar.Yarin grsrz

çok teşekkürler ..iyiki varsınız.

Doğum günün kutlu olsun ZEYNEBİM.................

TÜM MUTLULUKLAR SENİN OLSUN...

hep birlikte nice mutluluklara..bu kaderin bize borcu var..iyi günler yaşayacağız..

Yukleresim.com

Zeynep abla nice mutlu yıllaraa ablacım seni seviyoruz
Eki Görüntüle 244481
bende sizleri çok seviyorum..iyiki varsınız ve hep varolun..benim güzel yavrularım..

Zeynepçim,şimdi hatırladım geçen yıl hüzünlenip ağlamıştın bu yıl gül emi hemde kahkahanın en seslisiyle..

evet geçen sene biraz hüzünlü geçmişti..ve sayanizde yalnız olmadığımı hatırlayıp,hayata tekrar tutunmuştum..ne kadar iyisiniz..ve ne güzel gönüllüsünüz..millet eline koluna birşeyler takarak yüceleneceğini sanır.ama bilmezlerki gerçek yücelik böyle güzel kalbe sahip insanların gönlünden gözüne yansıyan ışıltıdır.ve hiç bir kuyumcuda bulunmaz..bu bir ilahi armağandır.allah hepimizin kalbini güzelliklerle parlatsın..ve bu parlaaklık birbirimize yansısın..
Muhteşem bir insansın canım....Şahane bir kutlama oldu..Zeyneb'e ve sana yakıştı....

zeynep ablacım doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin

allah hepimize sağlık mutluluk dolu ömürler versin canım.gerçek mutluluk yalnızım diye hüzünlüğünde aniden çalan bir mesaj sesidir.gecenin 4,de kalkar bakarsın ve yüzünü bile görmediğin bu dostuna kalpten teşekkürler gönderirisin..
kısacası iyiki varsınız topiğimin ve gönlümüm goncaları.hep mutluluğa açın olurmu::

Son düzenleme:
öss sonuçları açıklandı
var mı acaba bizden giren kimse yada çocugu giren kimse var mı acaba merak ettim
geçmiş olsun ayşeee............benim canım yeğenim çok istediği tıbbı geçen sene ilk 3000 de olmasına rağmen 10 puanla kaçırdı..bu sene tekrar girdi 35 000 de kaldı haliyle tıp hayal oldu ama canı sağolsun tam burslu ing.mimarlık kazandı kemerburgaz üniv. nden bunada şükür kendi istedi mimarlık gönlüne göre oldun ..geçen sene babası yazdırmadı tamburslu eczacılık kazanıyordu..kısmet değilmiş...........
slm kızlar öss açıklandı bende kırıkkale üni endüstri müh kazandım sizlerle paylaşmak istedim umarım benim için iyi olur :)
hayırlı olsun.............

HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..

HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:

HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:

ellerrine sağlık yenaaaaaaaaa....kilo veren herkesi tebrik ediyorum............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…