İyiyim canım sağol.Sen de iyisin umarım...Beyzuşum nasılsın canım..
Ben bugün yemişi (incir) çok abarttım..6-7 adet yedim sanırım sırf şekerdi anlatamam nasıl güzeldi tadı birde dolaptada soğuyunca alı koyamadım kendimi.. birde kocaman bir şeftali yedim... Fazla oldu bayağı..
Bravo sana fazla yemediğin ve tartıda az çıktığın için..:81::81:
tskler cnm arabasına binerkende makyajını yapar süslü dur prensesimiz minik prensesde ablasindan aşağıya kalmaz koluna cantayi takip eli havada gezer
Ama kardeş rus salatasıda yenmezmi..:))
yedim gitti kardeş ooohh
ben de incir severim dün yedim 2 tane bak aklıma geldi bugün devam edeyim tatlı yemekten iyidir yine meyve sonuçta değilmi
leah çok güldüm canım oğluna yaaa
toksin ben de öpüyorum prenseslerini canım
beyzuş abla iradene hayran kaldım
ben bugün 45 dk yürüdüm baktım tartı bana bozuk atıyor gerçi regl olmayım diye ilaç alıyorum bikaç gündür onun etkisi var kesin ama ilaçtan deyip boşlamaya da hiç niyetim yok valla yarın da kızlarla alışverişe çıkacağız onlar beni yorarlar epeyce hafta içi çıkamayız haftaya da kalabalık oluyor çarşılar en azından bişeyleri halledelim ortalık tenhayken ben bir kurban bayramında cüzdan çaldırmıştım içinde de kurban param varı kalabalıkta hiç farketmedim çantadan almışlar
hafta içi yeğen var ya bende 6 da gidiyor o saatten sonra da oruç oruç bişey yapılmıyor yarın biraz halletmem lazım benim
Asucum kardeşinin mesleği ne..?
yedim gitti kardeş ooohh
ben de incir severim dün yedim 2 tane bak aklıma geldi bugün devam edeyim tatlı yemekten iyidir yine meyve sonuçta değilmi
leah çok güldüm canım oğluna yaaa
toksin ben de öpüyorum prenseslerini canım
beyzuş abla iradene hayran kaldım
ben bugün 45 dk yürüdüm baktım tartı bana bozuk atıyor gerçi regl olmayım diye ilaç alıyorum bikaç gündür onun etkisi var kesin ama ilaçtan deyip boşlamaya da hiç niyetim yok valla yarın da kızlarla alışverişe çıkacağız onlar beni yorarlar epeyce hafta içi çıkamayız haftaya da kalabalık oluyor çarşılar en azından bişeyleri halledelim ortalık tenhayken ben bir kurban bayramında cüzdan çaldırmıştım içinde de kurban param varı kalabalıkta hiç farketmedim çantadan almışlar
Beyzuşşş çay suyu koymaya gitti zaar..:))
tübitakta yönetici asistanı canım
asuman nasıl için yanmıştır canım yaa hemde yüklü miktarda, geçen gün pazara gittik eşimle bende 50ytl vardı ona verdim düşürmemk için oda cebine koymuş telini çıkarırken heralde o kaybetmiş 50 ytlyi ,çok büyük bir para değil ama insan üzülüyor yinede...
nevzamansız haklısın vallahi moralimiz bozuldu çıkmak istedik listeden ama sonra gayretlendik, gerçi benim en önemli sebebim 9 eylülde düğünümüz var o gece 99 olmak istiyordum ama olamadım hiç olmazsa 4 yda 5 kilo vermek istedim ramazan boyunca...inallah veririm:69
toksincim maşallah kızlarına canım...
beyzus abla hayranım iradene ablacım yaaaaa ben iki gündür kvdede börekleri mantıları götürdüm aslında pişman değilim çünki evde yapmıyorum arada yemek hakkımdı diyorum ama keşke 2 yada 3 dilimle kalsaydım
yenacım ohhh afiyet olsun canım incirler içnde bende şimdi kozak üzümü çıkacak bizim burada iri iri olur çok lezzetlidir ona dayanamıyorum , şimdiden düşünüyorum inciri fazla abartmamda....
Az sonra döneceğim hanımlar..
Sağol canım...
Senin durumunda olsam (çok iftar daveti içinde olmak ve hamurişçi kv sahibi olmak) kendimi tutabilirmiyim doğrusu emin değilim canım...Bu açıdan bakınca senin verdiğin kilolar çok daha değerli...