Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok zor oluyor ablacım vallahi allahtan uzaklaştımda kurtuldum kilolarımın tek nedeni kv , çünki her sabah kalktığımda evin içinde hamur tahtası ya mantı ya su böreği yada kete , aynı evde olduğumuz içinde kendime sebze yemeği yapmıyordum çoğu zaman bazende yapıyordum..onlar hamur yemeden karınları doymaz birde incecikler, sağol ablacım ne güzel moral veriyorsun...

Hak ediyorsun canım benim...:KK70:

[/COLOR]

Hak ediyorsun canım benim...:KK70:

teşekkürler ablacım:127:

bugün zeynep ablamızın doğum günüymüş az önce facede gördüm ve kutladım buradanda kutlamak istedim...
ablacım dğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu güzel yıllara.....

merhabalar ben geldim herkesi öpüyorum dünden bu yana giremedim geçmişi oku oku bitiremedim nasılsınızz hanımlar ben iyiym şükürler olsun yaradanaaa hem adet sancısıyla uğarıyorum hem temizliğe başladık annemle yavaş yavaş halıları gönderdik yıkamaya camları sildik tülleri yıkadık koltuklar silinecek işte ufak tefek yapılacaklar var akşamda iftar davetleri derken uğraşıyoruz burayada giremedim fırsat bulupta iş benden boleeeee :KK54::KK54::KK54:

anam kimse kalmamış nereye gittiniz sadece ben ve cheryy pie kalmışızz kıs bacımmm nerde bu millet tabi gece bir vakit girersen kimse kalamaz demii:26::26::26::26:

merhabalar ben geldim herkesi öpüyorum dünden bu yana giremedim geçmişi oku oku bitiremedim nasılsınızz hanımlar ben iyiym şükürler olsun yaradanaaa hem adet sancısıyla uğarıyorum hem temizliğe başladık annemle yavaş yavaş halıları gönderdik yıkamaya camları sildik tülleri yıkadık koltuklar silinecek işte ufak tefek yapılacaklar var akşamda iftar davetleri derken uğraşıyoruz burayada giremedim fırsat bulupta iş benden boleeeee :KK54::KK54::KK54:

Hoş geldin canım....

Allah kolaylık versin işlerinde....

Kurtulamadın şu sancıdan canım ya;çok uzun sürüyor seninki..Geçmiş olsun.

Hoş geldin canım....

Allah kolaylık versin işlerinde....

Kurtulamadın şu sancıdan canım ya;çok uzun sürüyor seninki..Geçmiş olsun.

sorma ablacım tşk ya dün ağrıdı sızı sızı gece bir başladı 1 gibi anneme sahuru hazırlıyordum ben de onla yiyorum yalnız yemesin diye ama hazırlayamadım kaldırdım annemi kalk dedim ben ölüyorum hem de sahuru hazırlayamacağım kalktı bişiler hazırladı sora ben yattım sızmışım çok kötü ağrıdı ilaç içtim falan ancak geçtiii perişan oldum şimdi bile her yerim ağrıyor tüm gün de ağrıdııııı alıştım artık bu ağrıyaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
Sahur mamamı yeyip geliyorum...
15 dak sonra buradayım..

Ayyy gülesim geldi.Dükkan kapılarına yazarlar ya '' cumaya gittim,geleceğim''...

Aynen öyle oldu...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

sorma ablacım tşk ya dün ağrıdı sızı sızı gece bir başladı 1 gibi anneme sahuru hazırlıyordum ben de onla yiyorum yalnız yemesin diye ama hazırlayamadım kaldırdım annemi kalk dedim ben ölüyorum hem de sahuru hazırlayamacağım kalktı bişiler hazırladı sora ben yattım sızmışım çok kötü ağrıdı ilaç içtim falan ancak geçtiii perişan oldum şimdi bile her yerim ağrıyor tüm gün de ağrıdııııı alıştım artık bu ağrıyaaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

Geçmiş olsun canım..:KK71:

Zeynep,

İyiki doğdun,iyiki seni tanıdım,iyiki şişkoyuz ve burdayız diyeceğim nerdeyse...
herşey gönlünce olsun bundan sonra-inşallah..

Geçen yılda bir Can yücel şiiriyle kutlamıştım diye hatırlıyorum..artık benim geleneğim olsun senin her yaş dönümünde Can babadan dörtlükle kutlayacağım..KEşke bir arada olsaydık bu gece. çay yapardın ben evdeki incirleri getirirdim..Çok tatlı yaa pasta yerine geçsin diye .:))şaka tabiiki, alırdık en kalorilisinden çikolatalı pasta kutlardık.sen güzel gözlerinle bize bakarak yine güzel güzel cümleler kurup hayran bırakırdın kendine bizi..

Mutlu Yıllar

Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya
Rengârenk batan günü al karşına
Bir renk de kendinden kat
Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak
Kapat gözlerini bir hikâye yarat
Vazgeçme hissedilir biraz da sıcaklığını kat
Kalbindeki elleri bırakma sıkıca tut
Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt
Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama
Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver
Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana
Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana …

Can YÜCEL

Son düzenleme:
Zeynepçim,şimdi hatırladım geçen yıl hüzünlenip ağlamıştın bu yıl gül emi hemde kahkahanın en seslisiyle..
:KK71::KK71::KK71::KK71:

Zeynep,

İyiki doğdun,iyiki seni tanıdım,iyiki şişkoyuz ve burdayız diyeceğim nerdeyse...

Geçen yılda bir Can yücel şiiriyle kutlamıştım diye hatırlıyorum..artık benim geleneğim olsun senin her yaş dönümünde Can babadan dörtlükle kutlayacağım..KEşke bir arada olsaydık bu gece. çay yapardın ben evdeki incirleri getirirdim..Çok tatlı yaa pasta yerine geçsin diye .:))şaka tabiiki, alırdık en kalorilisinden çikolatalı pasta kutlardık.sen güzel gözlerinle bize bakarak yine güzel güzel cümleler kurup hayran bırakırdın kendine bizi..

Mutlu Yıllar

Can YÜCEL

Muhteşem bir insansın canım....Şahane bir kutlama oldu..Zeyneb'e ve sana yakıştı....:KK69::KK71:

Muhteşem bir insansın canım....Şahane bir kutlama oldu..Zeyneb'e ve sana yakıştı....:KK69::KK71:

:KK69::KK69::KK70:

Beyzuşum mamalarını yedinmi.? Ben su içmekten patlayacağım nerdeyse.bugün çok susadım diye şimdi acısını çıkarıyorum..

Yarın misafirim var iftara.. hep bizim gitmemiz olmuyor tabii bunun karşılığıda var..:)

KArnıyarık yapmayı düşünüyorum. yanına senin iç pilavdan yapsam olurmu yoksa sade pilavmı yapayım.?

Son düzenleme:
:KK69::KK69::KK70:

Beyzuşum mamalarını yedinmi.? Ben su içmekten patlayacağım nerdeyse.bugün çok susadım diye şimdi acısını çıkarıyorum..

Yarın misafirim var iftara.. hep bizim gitmemiz olmuyor tabii bunun karşılığıda var..:)

KArnıyarık yapmayı düşünüyorum. yanına senin iç pilavdan yapsam olurmu yoksa sade pilavmı yapayım.?

Yedim canım...Şapur şupur ederek.....:KK56:

Eyvahhhh gene iftar var demek.Allah kolaylık versin...

İç pilav etin yanına yakışıyor canım,ama ben her şeyin yanına yapıyorum..

İstersen şimdilik klasik pilav yap.İç pilavı önce dene bakalım beğenecekmisin,ondan sonra misafirlerine yaparsın..Bence beğenirsin ama ....

Zeynep,

Mutlu Yıllar

Can YÜCEL

cidden ne güzel bir kutlama şiir de mükemmellllll mükemmelll:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yedim canım...Şapur şupur ederek.....:KK56:

Eyvahhhh gene iftar var demek.Allah kolaylık versin...

İç pilav etin yanına yakışıyor canım,ama ben her şeyin yanına yapıyorum..

İstersen şimdilik klasik pilav yap.İç pilavı önce dene bakalım beğenecekmisin,ondan sonra misafirlerine yaparsın..Bence beğenirsin ama ....

Tamam seni dinleyeyim risk almaya gerek yok değilmi.? daha önce ciğerli denemiştim iç pilav ama sevmedik senin tarif daha hafif hatta tek başına yemek olarakta gayet uygun..
Zaten çok çeşit yapmayacağım yenmiyor pek kalıyor sonra günah..KArnıyarık, pilav,çorba 1-2 çeşit salata düşünüyorum o kadar şimdilik kararım bu değişmezse tabii..:)
birde sütlü tatlı..:)

X