Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama yena, ben yokken koymusun , herkes gordu ben gene kaldim.. Albumune koy iste biz bir goruverelim..

Okudum ara araa ancak yazıyorum kızlar süpersiniz yine eksiler görülmüş maşaallah
.

Yena ve beyzuş abla liste için ellerinize sağlık. Ayşecim seni tekrar tebrik etmek istiyorum derin senide...

Yalnız dikkatimi çekti dereceye girenler belkı bundan cok kısa süre önce bırakıcam beni listeden silin diyenlerdi sanki ( ayşe ve derin) demekki neymişşş azmin elinden bişey kurtulmazmış...

öpüyorum hepinizi kocamannn

teşekür ederim cumaya bildiririm umarım o zamana kadar vermiş olurum

kızlarım rus salatası istedi şimdi patatesleri ve havuçları doğradım haşlanıyor akşama yemeye niyetim var şimdiden itiraf edeyim

yaa ben az önce tartıldım ve tam 1.4 artıdayımmm(
çok moralim bozuldu yaaa noldu bana doğru düzgün su içmiyorum, yemek düzenim yine çirkinleşmeye başladı yürüyüşüm kıt uffff noluyo yaaa bana(((((((((((

halbuki tartılmadan önce 9 kasım doğum günüme acaba 75 mi 70 mi hedef koysam diye düşünüyordum(((

ramazandan mı acaba yaa 2 gündür oruçsuzum. acaba şimdi de oruca alışmışken birden gündüz yiyince mi böyle oldu yaaa 2 günde insan 1. 4 artıya geçermiiii
dün sabah 85.0 iken şimdi 86.4

çok moralim bozuldu çok

Canım suyu ve sporu azalttıysan ödem yapmıştır vücudun ya da bağırsakların da bir tembellik olmuştur tuvalet meselesidir.Kendini suçlayıp ahlanıp vahlancağına daha da hırslan ve bugün biraz daha artır suyu ve sporu yemene de dikkat et 8 den sonra yeme madem oruç değilsin bu gün.Ayrıca çok sık tartılma canım çok moral bozuyor o.Şimdi diyorum ki iyiki tartım bozulmuş bunda da bir hayır var bence tam kilo verme aşamasında.Yoksa ben de senin gibi sık sık meraktan çıkıp moral bozcaktım.Moral bozmak yok vericez hep beraber bu kiloları.Bak şimdi kalk ve kendine güzel bir sade kahve ısmarla yanında da bol su keyiflen,her şey yoluna girecek

Sorma banada oluyor sinir oluyorum valla heralde kilolarım hiç gitmeyecek.

Sorma banada oluyor sinir oluyorum valla heralde kilolarım hiç gitmeyecek.

Gidecek ya ben inanıyorum hepimizin gidecek.Başarı öykülerinde @Eylülse ve fotoğraflarla zayıfladıklarını gösteren bir topikte de @Talin var biri 42-43 kilo diğeri de 50 kilo vermişler.İkisi de bizim içimizden insanlar,kadınlar kulübü üyesi öyle medyadan gördüğümüz ya da haberlerde izlediğimiz birileri değil ki.Onlar yaptıysa biz de yaparız diyorum ben.Sadece inanalım ve birbirimize destek olalım moralimizi bozmayalım.

Ayrıca 3 gün sonra biliyorum ben de takılınca kilolar hemen ağlamaya başlıycam o zaman da sizler benim yanımda olun nolur

ben kahve sevmiyorum:))

yok benim şöyle bikaç günlük detoks gibi bişiii yapmam lazım bana hemen bikaç menü verin yaaa moralimin bozulacağı okadar çok şey oluyor ki bugünlerde. Rabbim imtihanlarımda yardım et bana nolur(

benimki ödem filan diil arkadaşım. ben bariz yedim yani spor gitti, su yok eee ne beklenir bunların ardından
kaymak, bal ve nutellaya vurdum kendimi resmen(
sanki moralimi bozan şeyleri düzelticek olan onlarda

Canım bu sitede yine nonis nickli bir bayanın doktorunun verdiği bir diyet var onu dene istersen.Atak diyetmiş bir kaç günlük 3-5 kilo veriyormuşsun,moral olur belki.Ben de deniycem yakında.İstersen yazayım bir bak uyarsa sana yaparsın.

evet ne guzel kılo vermısler dımı .. benıde görun benıde ılk sayfada ama sımdıkı halımı gormeyın. talın benım arkadasım. cok kızıyo bana sımdı bende ona dıyorumkı senı kıskanıyorum kılo verıyorum dıyorum. gercekten ıbret alalımda bızde verelım kızlar. ve okdar guzel kılo verdıkı hıc bıyerı sarkmadı. cunku spor yaptı bol bol. darısı başımıza kızlar

direk alıntı yaptım nonis'in yazısından civcivcim bak incele uyarsa yaparsın sen de ...

nutellamııııııı uff gecen markette gezıyodum. nutella gordum gözlerim pörtledi resmen o bana baktı ben ona offf:96:

Talin gerçek hayatta da arkadaşın sanırım anladığım kadarıyla.Valla önünde saygıyla eğilesi bir hatun.Maşallah 41 kere nazar değmesin bayıldım azmine ve kilo vermiş haline

Senin resimlere de bakayım hemen,sen de bizi motive et o zaman gusel madem resim koyacak kadar verdin kiloları hadi bize de gaz verrr

bız 4 yıl önce kkda tanıstık cnm kendısıyle evet cok guzel kılo verdi maşşallah var yanı

benım resımlerım varda ben onların hıc bırını buraya koymak ıcın cekmedıgımden hıc boydan yok aslında vardı 2 tane ama bulamıyorum maalesef bulursam hemen eklerım cnm. ama sımdı kılo verırken cekıcem resımlerımı. ozaman cekmemıstım.

bu arada ozaman gercekten cok cabuk vermıstım kıloları ama sımdı gıtmıyokı... benı kım motive edicek D

Tamam tamam seni de biz motive edicez artık mecbur koy valla resimlerini.Ya aslında ben de eşime diyorum kaç zamandır her ay düzenli resimlerimi çekelim,hatta mayolu bile çekicem ben çekicem ki sonradan vücudumdaki değişimi daha rahat göreyim.Bir yerde okumuştum daha iyiymiş bu.Hatta kendi mayolu fotonuz ve sevdiğiniz beğendiğiniz birinin mayolu fotosunu buzdolabına yapıştırın ve sürekli kilo verdikçe kendi resminizi değiştirin.Sanırım burdaki amaç ona ne kadar yaklaşcağımız görüntü olarak ama bu resmen cinayet ya düşünsenize ben pınar altuğ'un bacaklarını filan beğeniyorum,ben ve mayolu yanyana.Koca direk çakacak aradaki uçurumu bu kadınsa benim ki ne diycek o yüzden mazallah vazgeçtim yapmaktan bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…