Tamam tamam seni de biz motive edicez artık mecburkoy valla resimlerini.Ya aslında ben de eşime diyorum kaç zamandır her ay düzenli resimlerimi çekelim,hatta mayolu bile çekicem ben çekicem ki sonradan vücudumdaki değişimi daha rahat göreyim.Bir yerde okumuştum daha iyiymiş bu.Hatta kendi mayolu fotonuz ve sevdiğiniz beğendiğiniz birinin mayolu fotosunu buzdolabına yapıştırın ve sürekli kilo verdikçe kendi resminizi değiştirin.Sanırım burdaki amaç ona ne kadar yaklaşcağımız görüntü olarak ama bu resmen cinayet ya düşünsenize ben pınar altuğ'un bacaklarını filan beğeniyorum,ben ve mayolu yanyana.Koca direk çakacak aradaki uçurumu bu kadınsa benim ki ne diycek o yüzden mazallah vazgeçtim yapmaktan bunu
ayy vallahı dogru ben kıskanırım gelır gıder ona bakar benımkıolmazzzzz kan çıkar vallahıı D
Ya valal kıskanmak değil de adamın da gözünü o kadar açmamak lazım.Heee gerçi her gece Albatros ya da Yeşilköy sahilde yürürken bir sürü manken gibi şortlu filan hatun görüyor o da ayrıBen de görüyorum ama ve azimleniyorum.Ya var ya neredeyse 50 yaşında 60 yaşında bayanlar var çekmişler şortları yüzüne bakmasanız anlamazsınız yaşını öyle güzel ve sıkı ki vücutları.Ben o ablaları örnek aldım kendime bir dahaki yaz ben de şortla salıncam sahilde ahtettim
ah ne guzel olur dımı. bende sahılde koşan hatunları goruyorum imrenıyorum bende kosmak ıstıyorum spor yaparken ama o koştumu estetık oluyobiz koştukmu langur lungur heryerımız ayrı oynar valla seneye bızde öyle olalım ınsallah. eslerımızde saga sola degıl sadece bıze bakarlar ozaman
Ya ne güldüm alemsin gusel ya
Koşanlara özenme canım çünkü yürüyüş koşmaktan çok daha sağlıklı.Koşarken vücudunu özellikle omurilik ve ayak bileklerini incitme riskin çok büyük.Emin ol tempolu bir yürüyüş çok çok daha faydalı ve risksiz.
Canım valla baksın istediğine benim öyle takıntılarım yoktur göz bu bakar yani.Benimki biraz meraklıdır bakar hatta yorum yapar ben de onunla birlikte yaparım.Sonuçta çaktırmadan sinsice yapmıyor.Ama hep der sen hepsinden güzelsin yeter ki şu kilolarını verelim birlikte
ay aynı benım eşim gibi oda hep senın kı gıbı. bakar yorum yapar. sonrada benım karım hepsınden guzel ama azıcık zayıflasa dersonrada azıcık dedıgıme bakma ama bıraz fazla dıyo
gecen bısıklete bınıyorum cok terledım havluyu ıstedım yüzümü silcem dıye. geldı baktı harıl harıl pedal cevırıyorum dıyokı vah vah bızım hatun zayıflıcak valla dıyodedım karar ver vereyımmı vermıyeyımmı ama bebiş için vermem gerek. hayırlısı
Bebiş için koca için değil asıl kendimiz için vermemiz lazım bence...
YOTSUZ canımmmm Adil Işık'ın büyük beden kolleksiyonu olduğunu bilmiyordum sağol ya.M&S hiç oldum olası beğenmem.Hatta eski işyerimde direk İngiltereye ihracat yapardık ama bir iki penye dışında hiç bir şey almadım düşün ki bedava olduğu halde
Adil Işıktaki büyük beden olayı kaç bedene kadar?Ayrıca her mağazasında var mı yoksa özel bir mağaza mı bu büyük beden?Bir yardımcı olursan sevinirim.Bu arada ben de LCW den giyiniyorum çoğunlukla.Geçenlerde de Şirinevlerde bir mağaza keşfettim ara sokakta büyük beden elbiseler pantolonlar filan vardı fena sayılmazlar.Küçük bedendeyken yüzüne bakmadığım şeyleri büyük beden olunca üstüme oluyor diye uça uça alıyorum
Ya YOTSUZ bir de ayrıca ayakkabılarını da çok beğendim nerden acaba?Ben resmen ayakkabı manyağıyım da :78:
Simdi yesimcim
benim boyum 172 cm kilom 88.5
Enson 46 beden kumas likra bir pantolon ve sort aldim lcw den pantolon bollasti ama sort normal. Ust bedenimde omuzlar ve memislerden dolayi kemik yigini olsam dahi 36 beden olmaz.
Hamilikte gobum cok catladi ve onumde cirkin burusuk bir deri yigini olarak sarkti. Bilmiyorum ne olacak 20 kilo gidince
Genel olarak dengeli bir vucuda sahibim. Ama en cok sikintim yazdiim gibi karin ve bel bolhem.
Ben ca dan h&m ve lcw den birseyler alirim calismadiim icin spor giyiniyorum. Pazar da harika ciciler bulurum yakistirir giyereim. Ayakkabi da en cok hotici severim indirimden alirim ayakkabiya bayilirim.
Bu arada 23 agustos benim de doum gunum
direk alıntı yaptım nonis'in yazısından civcivcim bak incele uyarsa yaparsın sen de ...
Öncelikleeeeee hepinize günaydın :):):):) Güzeller güzeli missssler gibi bir cumartesi olsun hepimize.
Simdi gelelim bahsedeceğim konuya!
Arkadaslar diyorumki hepimiz kilolarımızı göğüs, bel ve kalca ölçülerimizi ve alt grupta (pantolon etek sort vs.) kac beden ve hangi markadan giyindiğimizi yazalım.
Bu nerden geldi aklıma söyliim ;
Ayıptır söylemesi benim salı günü dogum günüm :) Dolayısıyla dün aksam arkadasımla beraber Antalya'da özdileğe gittik akşam bana dogum günü hediyesi almaya :) (ben bayılırım bana alınacak hediyeyi kendim secmeye :)) ben zaten kilo aldım alalı günlük kıyafetlerimi lcw den iş için veya özel vs durumlarda da bu yazın baslarına kadar marks&spencer dan sonrasında da adil ışığın love my body sinden alıyorum. Lcw de ki bedenim 44 ve sıkı sıkıya oluyor. Adil ışıktaki bedenim 44 biraz bol geliyor. Digerini artık hatırlamıyorum bile adil ısıktan sonra hem cok hantal hemde cok pahalı geliyor bana. topu topu 2 ayda 5.5 kilo verdim en son mayıs ayında aldıgım kot şortun bedeni 48 idi tam oluyordu. dün 44 ünü giydim adil ısıkta iste biraz bol olmakla beraber iyi oldu. sizlerin durumunu merak ediyorum. Dün akşam dogum günü hediyesi olarak arkadasıma aldırdıgım sortumu bugun hemen giydim tabii cocuk gibi hayatta bekletemem hemen giyerim :) ve size bir resim ekliyorum. beden ölçülerimide evde ölçer ölçmez bende size yazacagım ama simdilik bilgilerim bunlar :) (umarım marka vermek yanlıs bişey degildir ama vermeliyizki birbirimize yardımcı olabilelim degil mi?)
Dün iftarda ev sahibi yoğurtlu patlıcan yapmıştı çok güzeldi fakat sarımsaklı olduğu için bugün çok rahatsız hissediyorum kendimi..
Bu durumumu bildiğim için oruç tuttuğum günlerde hiiç sarımsak kullanmam yemeklerde..Misafirlikte olunca mecburen yedim hatta zorlandım ev sahibesi hatun bir baktım nilüfer abla salatadanda al deyip cevabımı beklemeden tabağıma boca etti epey..
Tabiii görüntüye bakıp değerlendirdiği için.. bilmiyorki ben serçe kadar yiyorum..Şansız büneyeyim sade su içeyim yarıyor. .Yoksa hiiç yemekle,hamur işiyle vs.aram yoktur. .
Güle güle kullan canım cicilerini....Ne giyse yakışacak ender kişilerdensin bence.....Maaşallah..
Doğum günün şimdiden kutlu olsun;gününde tekrar kutlarız...
Canım benim evet love my body diye ayrı bir magaza adil ısıgın içinde bir bölüm degil. gercekten cok guzel 52 bedene kadar var.
onların hikayesi ayrı sorma :) derimoddan almıstım 2 sene önce bu modelden bi tane. güya %60 indirimle 60 tl ye. bu ayagımdakide birebir aynısı trendyoldan aldım 25 tl ye :) ara ara cıkıyor. haber verırım tekrar cıkarsa. sen daha arkasını gör pazartesı ceker onuda koyarım buraya. bileklerim cok kalındır benim bu yüzden su yeni moda bilekten aglamalıları giyemiyorum. yana yana bunları arayıp buluyorum takip ediorum bütün yazlıklarım bunlar :)
yok artık demek istiyorum mutlu yaaa. ben sana diyorum sanırım biz kardesiz bacım :) ayyy valla nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam :) özelden cebini yazarmısın bana dogum gününü sesli kutlamak istiyorum :)
efsunlu canım suanda yarından baslayacak sekilde 3 gunlugune benim diyetisyende aynı diyeti verdi bana. ama özellikle dediki yesim bak bu diyet cok cok zor durumda kalındıgında verilir ve 3 günden fazlası cok zararlıdır. cunku cok fazla görünmeyen yağ yükleyecegim vucuduna bu yüzden aslında hiç istemiyorum dedi. paylaşmak istedim yinede siz bilirsiniz.
cok cok cok cok öptüm hepinizi. iftara misafirim var ben neler peşindeyim Allahım :) ama napiim sizlere dayanamıyorum :)
Canım bende 50 kilo verdim sonra 15 geri aldım belki fazlasıda vardır artık aslında diette olmaktan bıktım şimdi 110 kiloyum istediğim 100 olmak fazlada değil aslında.Gidecek ya ben inanıyorum hepimizin gidecek.Başarı öykülerinde @Eylülse ve fotoğraflarla zayıfladıklarını gösteren bir topikte de @Talin var biri 42-43 kilo diğeri de 50 kilo vermişler.İkisi de bizim içimizden insanlar,kadınlar kulübü üyesi öyle medyadan gördüğümüz ya da haberlerde izlediğimiz birileri değil ki.Onlar yaptıysa biz de yaparız diyorum ben.Sadece inanalım ve birbirimize destek olalım moralimizi bozmayalım.
Kizlar lens gozumun kizarmasina neden olmustu. Dra giderken oglum sordu: nereye
Cevap : gozum kizardi doktora gidiyorum. Neyse gittim, bir yapay gozyasi ile halloldu. eve geldim kapida oglan: anne gozun gecti mi?
Cevap: gecti oglum, doktora gittim gecti
Soru: doktor optu mu?
Canım bende 50 kilo verdim sonra 15 geri aldım belki fazlasıda vardır artık aslında diette olmaktan bıktım şimdi 110 kiloyum istediğim 100 olmak fazlada değil aslında.
selam ben geldım 60dk bısıklete bındım duşumu aldım geldım..
ama bacaklarım çok ağrıdı yafssD neyse neyse agrısın yılmak yok yola devam