Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy vallahı dogru ben kıskanırım gelır gıder ona bakar benımkı olmazzzzz kan çıkar vallahıı D

ayy vallahı dogru ben kıskanırım gelır gıder ona bakar benımkı olmazzzzz kan çıkar vallahıı D

Ya valal kıskanmak değil de adamın da gözünü o kadar açmamak lazım.Heee gerçi her gece Albatros ya da Yeşilköy sahilde yürürken bir sürü manken gibi şortlu filan hatun görüyor o da ayrı Ben de görüyorum ama ve azimleniyorum.Ya var ya neredeyse 50 yaşında 60 yaşında bayanlar var çekmişler şortları yüzüne bakmasanız anlamazsınız yaşını öyle güzel ve sıkı ki vücutları.Ben o ablaları örnek aldım kendime bir dahaki yaz ben de şortla salıncam sahilde ahtettim

ah ne guzel olur dımı. bende sahılde koşan hatunları goruyorum imrenıyorum bende kosmak ıstıyorum spor yaparken ama o koştumu estetık oluyo biz koştukmu langur lungur heryerımız ayrı oynar valla seneye bızde öyle olalım ınsallah. eslerımızde saga sola degıl sadece bıze bakarlar ozaman

Ya ne güldüm alemsin gusel ya

Koşanlara özenme canım çünkü yürüyüş koşmaktan çok daha sağlıklı.Koşarken vücudunu özellikle omurilik ve ayak bileklerini incitme riskin çok büyük.Emin ol tempolu bir yürüyüş çok çok daha faydalı ve risksiz.

Canım valla baksın istediğine benim öyle takıntılarım yoktur göz bu bakar yani.Benimki biraz meraklıdır bakar hatta yorum yapar ben de onunla birlikte yaparım.Sonuçta çaktırmadan sinsice yapmıyor.Ama hep der sen hepsinden güzelsin yeter ki şu kilolarını verelim birlikte

ay aynı benım eşim gibi oda hep senın kı gıbı. bakar yorum yapar. sonrada benım karım hepsınden guzel ama azıcık zayıflasa der sonrada azıcık dedıgıme bakma ama bıraz fazla dıyo

gecen bısıklete bınıyorum cok terledım havluyu ıstedım yüzümü silcem dıye. geldı baktı harıl harıl pedal cevırıyorum dıyokı vah vah bızım hatun zayıflıcak valla dıyo dedım karar ver vereyımmı vermıyeyımmı ama bebiş için vermem gerek. hayırlısı

Bebiş için koca için değil asıl kendimiz için vermemiz lazım bence...

Canım benim evet love my body diye ayrı bir magaza adil ısıgın içinde bir bölüm degil. gercekten cok guzel 52 bedene kadar var.

Ya YOTSUZ bir de ayrıca ayakkabılarını da çok beğendim nerden acaba?Ben resmen ayakkabı manyağıyım da :78:

onların hikayesi ayrı sorma :) derimoddan almıstım 2 sene önce bu modelden bi tane. güya %60 indirimle 60 tl ye. bu ayagımdakide birebir aynısı trendyoldan aldım 25 tl ye :) ara ara cıkıyor. haber verırım tekrar cıkarsa. sen daha arkasını gör pazartesı ceker onuda koyarım buraya. bileklerim cok kalındır benim bu yüzden su yeni moda bilekten aglamalıları giyemiyorum. yana yana bunları arayıp buluyorum takip ediorum bütün yazlıklarım bunlar :)

yok artık demek istiyorum mutlu yaaa. ben sana diyorum sanırım biz kardesiz bacım :) ayyy valla nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam :) özelden cebini yazarmısın bana dogum gününü sesli kutlamak istiyorum :)

direk alıntı yaptım nonis'in yazısından civcivcim bak incele uyarsa yaparsın sen de ...

efsunlu canım suanda yarından baslayacak sekilde 3 gunlugune benim diyetisyende aynı diyeti verdi bana. ama özellikle dediki yesim bak bu diyet cok cok zor durumda kalındıgında verilir ve 3 günden fazlası cok zararlıdır. cunku cok fazla görünmeyen yağ yükleyecegim vucuduna bu yüzden aslında hiç istemiyorum dedi. paylaşmak istedim yinede siz bilirsiniz.

cok cok cok cok öptüm hepinizi. iftara misafirim var ben neler peşindeyim Allahım :) ama napiim sizlere dayanamıyorum :)

Güle güle kullan canım cicilerini....Ne giyse yakışacak ender kişilerdensin bence.....Maaşallah..

Doğum günün şimdiden kutlu olsun;gününde tekrar kutlarız...

Benim de....

Güle güle kullan canım cicilerini....Ne giyse yakışacak ender kişilerdensin bence.....Maaşallah..

Doğum günün şimdiden kutlu olsun;gününde tekrar kutlarız...

cok tsk ederim beyzusum :) hepimiz birbirimizden güzeliz gercekten. bu topikten mezun olunca simdinin mankenleri ne is yapacak cok merak ediyorum cok tsk ederim dogum günüm içinde. ben böyle her sene cocuk gibi agustosun basında baslarım cevremdekilere bana ne alcaksınız diye sormaya :) 40 gün 40 gece misali kutlatırım herkese :) napiim bende böyleyim işte :)

cok cok öptüm hepinizi :)

Tamam sağol canım bilgiler için

Kizlar lens gozumun kizarmasina neden olmustu. Dra giderken oglum sordu: nereye
Cevap : gozum kizardi doktora gidiyorum. Neyse gittim, bir yapay gozyasi ile halloldu. eve geldim kapida oglan: anne gozun gecti mi?
Cevap: gecti oglum, doktora gittim gecti
Soru: doktor optu mu?

Canım bende 50 kilo verdim sonra 15 geri aldım belki fazlasıda vardır artık aslında diette olmaktan bıktım şimdi 110 kiloyum istediğim 100 olmak fazlada değil aslında.

Bi yabancinin yaninda söyleye bide mazallah millet ne anlicak

Canım bende 50 kilo verdim sonra 15 geri aldım belki fazlasıda vardır artık aslında diette olmaktan bıktım şimdi 110 kiloyum istediğim 100 olmak fazlada değil aslında.

Valla helal sana banu ya maşallah ee madem o kadar kilo verebilen birisin neden umutsuzluğa kapılıyorsun ki.Seninki şu bebekten dolayı sanırım sabırsızlıktan dimi?Allah kolaylık versin de çabucak ver kilolarını inşallah.

Kızlarrrrrrrr nerdesiniz hepinizzzzzzzzzzzzzzz??? Bu günler de topiğimiz biraz tenhalaştı mı ne ya da ben alıştım önceki gibi çok gelmiyor yorumlar.İlk girdiğim zaman nasıl takip edicem diyordum çünkü.:44:

selam ben geldım 60dk bısıklete bındım duşumu aldım geldım..

ama bacaklarım çok ağrıdı yafss D neyse neyse agrısın yılmak yok yola devam

selam ben geldım 60dk bısıklete bındım duşumu aldım geldım..

ama bacaklarım çok ağrıdı yafss D neyse neyse agrısın yılmak yok yola devam

Ben de birazdan kocam gelsin 2 saatlik rutin yürüşüme gitcem inşallah.Valla sabah yataktan sürünerek kalktım hala alışamadı bünye her gün üst üste onca yürüyüşe.Umarım değer bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…