Yotuz, her ayin 15 i gibi lunaazul olculerimizi aliyordu ve tablo yapiyordu. Tabi bu aralar yaz nedeniyle aksadi...
nasılsınız bakalım bende listeye girmek istiyorum ne yapmam gerekiyor kızlar ?
YOTSUZ,
Çok yakışmş şortun iyi günlerde giyin..Birdahaki kıyafet alımıa 42 beden alırsın inşallah..Sonra 40 sonra 38 sonra 36 sonra 34..
34-36 beden kadınları hiiç sevmem..
Tsk ederim :) bende hiççç sevmem valla 34 müş 36 ymış. en fazla 38 e inmek istiyorum inşallah. ki ben zaten 38 e insem 34 gibi olurmusum herkes öyle diyor :) dün aksam sortu aldıgımız magazadaki kızda diyorki mümkünse 40 ın altına inmeyinki sizi kaybetmeyelim :) dedim oldu canım hiç kusura bakma seneye artık sizin diger magazanızla ilgileneceğim :) öyle işte senin bedenin kaç şekercim yenacım :)
Tatlım dün beyzuşada onu anlatıyordum. ben yıllardır yürüyorum çalıştığım dönemde salona giderdim düzenli, ama benim etim hiç sıkı değil çok lömbür lömbürüm..
Sen hakikaten kilonun çok altında duruyorsun Şanslısın canım..
Ben 48-50 beden giyiyorum sanırım..Sadece geçenlerde LCW da bol kesim pantolonvari bişey denedim 44 bedendi oldu ama kesin hatalı kesimdir..:))
PAzardan kot aldım 48 beden..
Böyleyken böyle işte.. şişkoyum ben şişkoyum, şişkoyum ,şişkoyum..ama bu böyle kalmayacak..zayıflayacağım ben, zayıflayacağım ,zayıflayacağım...:)))
Mutlu haftasonları herkese. ama benim canım çok sıkkın nedensiz bir şekilde yanlız kalıp ağlamak istiyorum böğüre böğüre..
Öncelikleeeeee hepinize günaydın :):):):) Güzeller güzeli missssler gibi bir cumartesi olsun hepimize.
Simdi gelelim bahsedeceğim konuya!
Arkadaslar diyorumki hepimiz kilolarımızı göğüs, bel ve kalca ölçülerimizi ve alt grupta (pantolon etek sort vs.) kac beden ve hangi markadan giyindiğimizi yazalım.
Bu nerden geldi aklıma söyliim ;
Ayıptır söylemesi benim salı günü dogum günüm :) Dolayısıyla dün aksam arkadasımla beraber Antalya'da özdileğe gittik akşam bana dogum günü hediyesi almaya :) (ben bayılırım bana alınacak hediyeyi kendim secmeye :)) ben zaten kilo aldım alalı günlük kıyafetlerimi lcw den iş için veya özel vs durumlarda da bu yazın baslarına kadar marks&spencer dan sonrasında da adil ışığın love my body sinden alıyorum. Lcw de ki bedenim 44 ve sıkı sıkıya oluyor. Adil ışıktaki bedenim 44 biraz bol geliyor. Digerini artık hatırlamıyorum bile adil ısıktan sonra hem cok hantal hemde cok pahalı geliyor bana. topu topu 2 ayda 5.5 kilo verdim en son mayıs ayında aldıgım kot şortun bedeni 48
idi tam oluyordu. dün 44 ünü giydim adil ısıkta iste biraz bol olmakla beraber iyi oldu. sizlerin durumunu merak ediyorum. Dün akşam dogum günü hediyesi olarak arkadasıma aldırdıgım sortumu bugun hemen giydim tabii cocuk gibi hayatta bekletemem hemen giyerim :) ve size bir resim ekliyorum. beden ölçülerimide evde ölçer ölçmez bende size yazacagım ama simdilik bilgilerim bunlar :) (umarım marka vermek yanlıs bişey degildir ama vermeliyizki birbirimize yardımcı olabilelim degil mi?)
Yena valla hiç kilolu gibi görünmüyorsun özellikle yüzün.Maşallah diyeyim de nazar değmesin
Hayırlısı olsun canım ne zor şu çacukların işi yaz bitmeden dersler başlıyor başarılar dilerim.
Dersane sınavının iyi geçtiğini söylüyor pazartesi belli olacak..Zaten pazarteside başlıyor artık maraton..
SBS den 460 aldı fazla değil ama azda değil..Seneye inşallah daha yüksek alır..
Allah iyi günlerde güle güle kulanmanızı nasip etsin.yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası
İnşallah efsunlu bu sefer olur sende ne zaman istiyorsan o zaman bekletmeden olur inşallah.Tablolar için YENA VE BEYZUŞ'a çok çok teşekkürler
Kilo veren azmeden herkesi özellikle ayşe ve derini çok çok kutluyorum.Allah bir dahaki hafta hepimize sizin sevincinizi yaşatır inşallah.
Ayrıca biumut gözün aydın umarım bir an önce sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alır bize de resimlerini gösterirsin
Banucum canım senin de bu yolda umarım Allah yar ve yardımcın olur da sen de bi umut gibi bize sevinçli haberler verirsin (ayrıca benimde başıma darısı inşallah bir gün)
Ayşe umarım emir daha iyidir tekrar geçmiş olsun.
Yena kızın sınavı güzel geçmiş sevindim gözün aydın canım.
Kızlar bütün sayfaları okudum aklımdan uçup giden bir olay ya da bir şey varsa affedin,herkese sağlık huzur ve mutlu fit bir ömür versin rabbim diyorum ve yazımı bitiriyorum
Zeynep abla biz gene belediyeye başvurduk geldiler baktılar tamam veririz dediler tam 1.5 sene geçti üstünden 1 tane daha bez gelmedi arıyoruz şu an yok bu nasıl iştir bu insanın besbelli ihtiyacı var ayda 300 den fazla bez parası gidiyor annaneme yazık ama yapıcak birşey yok.allah yardımcın olsun.ama bir yandan da böyle kolaylıklar olması güzel.sağlık hizmetlerini görünce sosyal devlet böyle olmalı diyorsun.benim eltim de almanyada.onun da eşi rahatsız.adamlar eve gelip her şeyi düşünüp ilaveler yapmışlar.hatta merdivenlere bile arabasını çıkaracak düzenek koymuşlar.bende yalnızca bezlerin yarı parasını almak için kırk yere başvuruyorum.bir de 3 ay sonra iadesi var..
Bende lcw nin en büyüklerini giyiyorum 3 xl M&S pantolanlarımı alıyorum sanırım 18 yada 20 beden ama artık şükür bir çok mağazada var tabiki bayağa tuzlu ama mecburen benim arkadaşlarım diyor banu kalite giyer yaa tabi kalite giyer ucuzu yokki napıyım bende isterim 20 liraya kot alıyım üstünede 5 liralık bir tişört aambize göre yok...Öncelikleeeeee hepinize günaydın :):):):) Güzeller güzeli missssler gibi bir cumartesi olsun hepimize.
Simdi gelelim bahsedeceğim konuya!
Arkadaslar diyorumki hepimiz kilolarımızı göğüs, bel ve kalca ölçülerimizi ve alt grupta (pantolon etek sort vs.) kac beden ve hangi markadan giyindiğimizi yazalım.
Bu nerden geldi aklıma söyliim ;
Ayıptır söylemesi benim salı günü dogum günüm :) Dolayısıyla dün aksam arkadasımla beraber Antalya'da özdileğe gittik akşam bana dogum günü hediyesi almaya :) (ben bayılırım bana alınacak hediyeyi kendim secmeye :)) ben zaten kilo aldım alalı günlük kıyafetlerimi lcw den iş için veya özel vs durumlarda da bu yazın baslarına kadar marks&spencer dan sonrasında da adil ışığın love my body sinden alıyorum. Lcw de ki bedenim 44 ve sıkı sıkıya oluyor. Adil ışıktaki bedenim 44 biraz bol geliyor. Digerini artık hatırlamıyorum bile adil ısıktan sonra hem cok hantal hemde cok pahalı geliyor bana. topu topu 2 ayda 5.5 kilo verdim en son mayıs ayında aldıgım kot şortun bedeni 48 idi tam oluyordu. dün 44 ünü giydim adil ısıkta iste biraz bol olmakla beraber iyi oldu. sizlerin durumunu merak ediyorum. Dün akşam dogum günü hediyesi olarak arkadasıma aldırdıgım sortumu bugun hemen giydim tabii cocuk gibi hayatta bekletemem hemen giyerim :) ve size bir resim ekliyorum. beden ölçülerimide evde ölçer ölçmez bende size yazacagım ama simdilik bilgilerim bunlar :) (umarım marka vermek yanlıs bişey degildir ama vermeliyizki birbirimize yardımcı olabilelim degil mi?)
Sanırım havalardan bende aynen senin gibiyim ama ben ağır vakka sayıyorum kendimi hergün bir posta durup dururken ağlıyorum.Aslında hiçbirşeyi takmamak lazım hayat kısa yaşamak güzel::))
Tatlım dün beyzuşada onu anlatıyordum. ben yıllardır yürüyorum çalıştığım dönemde salona giderdim düzenli, ama benim etim hiç sıkı değil çok lömbür lömbürüm..
Sen hakikaten kilonun çok altında duruyorsun Şanslısın canım..
Ben 48-50 beden giyiyorum sanırım..Sadece geçenlerde LCW da bol kesim pantolonvari bişey denedim 44 bedendi oldu ama kesin hatalı kesimdir..:))
PAzardan kot aldım 48 beden..
Böyleyken böyle işte.. şişkoyum ben şişkoyum, şişkoyum ,şişkoyum..ama bu böyle kalmayacak..zayıflayacağım ben, zayıflayacağım ,zayıflayacağım...:)))
Mutlu haftasonları herkese. ama benim canım çok sıkkın nedensiz bir şekilde yanlız kalıp ağlamak istiyorum böğüre böğüre..