Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tskler kizlarrr
zeynep abla sende ben gibi 24 saat nobettesin yalnız birakamiyoruz cnm rabbim yardım etsin cumlemize
banada yardıma gelceklerdi eve bakım için ben istemedim allahdan eltim gorumcem yakinimda ihtiyacım oldumu yardım yapıyorlar saolsunlar

Toksin rahatsiz olan kizin kac yasinda? sadece bedensel olarak mi engeli var? Sorarak seni uzduysem ozur dilerim, sadece meraktan sormus oluyorum..

Yotuz, her ayin 15 i gibi lunaazul olculerimizi aliyordu ve tablo yapiyordu. Tabi bu aralar yaz nedeniyle aksadi...

Yotuz, her ayin 15 i gibi lunaazul olculerimizi aliyordu ve tablo yapiyordu. Tabi bu aralar yaz nedeniyle aksadi...

Gercekten tsk ederim leah. Bende benim yazdıgım konunun görünmez oldugundan korkmaya baslamıstım! Hepinizin dikkatini cekeceği bir konu oldugunu sandım ama degilmiş sanırım :) bana göre dogru giyinmek cok önemli. sizler içinde öyle olduguna eminim. bir sürü şey paylaşırız diye düşünmüştüm ama kalabalık bir saate denk gelemedik sanırım :KK43::KK43::KK43::KK59::KK59: zaten bir saat sonrada cıkacagım. vaktim oldukca telefondan bakmaya calısırım sevgilerrr...

nasılsınız bakalım bende listeye girmek istiyorum ne yapmam gerekiyor kızlar ?

Çok basit..:) Düzenli ve sürekli olarak paylaşımda bulunuyosun..Cuma günleri kilonu bildiriyorsun iki hafta üst üste mazeretsiz kilo bildirimi yapmadığın zaman listeden çıkıyosun..

önümüzdeki cuma kilonu söylersin eklerim canım...

Son düzenleme:
YOTSUZ,
Çok yakışmş şortun iyi günlerde giyin..Birdahaki kıyafet alımıa 42 beden alırsın inşallah..Sonra 40 sonra 38 sonra 36 sonra 34..:KK60::KK60:

34-36 beden kadınları hiiç sevmem..

YOTSUZ,
Çok yakışmş şortun iyi günlerde giyin..Birdahaki kıyafet alımıa 42 beden alırsın inşallah..Sonra 40 sonra 38 sonra 36 sonra 34..:KK60::KK60:

34-36 beden kadınları hiiç sevmem..

Tsk ederim :) bende hiççç sevmem valla 34 müş 36 ymış. en fazla 38 e inmek istiyorum inşallah. ki ben zaten 38 e insem 34 gibi olurmusum herkes öyle diyor :) dün aksam sortu aldıgımız magazadaki kızda diyorki mümkünse 40 ın altına inmeyinki sizi kaybetmeyelim :) dedim oldu canım hiç kusura bakma seneye artık sizin diger magazanızla ilgileneceğim :) öyle işte senin bedenin kaç şekercim yenacım :)

Tsk ederim :) bende hiççç sevmem valla 34 müş 36 ymış. en fazla 38 e inmek istiyorum inşallah. ki ben zaten 38 e insem 34 gibi olurmusum herkes öyle diyor :) dün aksam sortu aldıgımız magazadaki kızda diyorki mümkünse 40 ın altına inmeyinki sizi kaybetmeyelim :) dedim oldu canım hiç kusura bakma seneye artık sizin diger magazanızla ilgileneceğim :) öyle işte senin bedenin kaç şekercim yenacım :)

Tatlım dün beyzuşada onu anlatıyordum. ben yıllardır yürüyorum çalıştığım dönemde salona giderdim düzenli, ama benim etim hiç sıkı değil çok lömbür lömbürüm..
Sen hakikaten kilonun çok altında duruyorsun Şanslısın canım..:nazar::nazar:

Ben 48-50 beden giyiyorum sanırım..Sadece geçenlerde LCW da bol kesim pantolonvari bişey denedim 44 bedendi oldu ama kesin hatalı kesimdir..:))

PAzardan kot aldım 48 beden..

Böyleyken böyle işte.. şişkoyum ben şişkoyum, şişkoyum ,şişkoyum..ama bu böyle kalmayacak..zayıflayacağım ben, zayıflayacağım ,zayıflayacağım...:)))

Mutlu haftasonları herkese. ama benim canım çok sıkkın nedensiz bir şekilde yanlız kalıp ağlamak istiyorum böğüre böğüre..:KK43:

Son düzenleme:
Dün iftarda ev sahibi yoğurtlu patlıcan yapmıştı çok güzeldi fakat sarımsaklı olduğu için bugün çok rahatsız hissediyorum kendimi..
Bu durumumu bildiğim için oruç tuttuğum günlerde hiiç sarımsak kullanmam yemeklerde..Misafirlikte olunca mecburen yedim hatta zorlandım ev sahibesi hatun bir baktım nilüfer abla salatadanda al deyip cevabımı beklemeden tabağıma boca etti epey..

Tabiii görüntüye bakıp değerlendirdiği için.. bilmiyorki ben serçe kadar yiyorum.:63: .Şansız büneyeyim sade su içeyim yarıyor.:KK1:.Yoksa hiiç yemekle,hamur işiyle vs.aram yoktur.:KK60::KK60:.

Son düzenleme:
Kİzlar, gecen sene kizin okulunda bir kermesten weetabix adinda bir gevrek almistim. Tam tahil filan yazio diye gaza geldimdi ama tuhaf biskuvi gibi 20 gramlik barlar halinde sute atinca parcalaniyor. ma hic tadin bile bakmadan kilere atmisim...

Gecende markette ben bunlarin fahis fiyatla satildigini gordum tesadufen, evde servet var deyip kosarak geldim, kac paket almisim, kimisinin tarihi gecmis atik filan, bir musli ogunume bunlardan iki tane kattim... arkadas boyle berbat bir tad olamaz... İnanin bitiremedim, kusma hissinden... Yanikusulmus bisey gibi duruyor resmen. Fakat anormal sisip genisliyor.. Yani 200 ml sute nesfit atip yeriz ya, bunu ayni gramajda ve esit miktar sute attigimda 2 saniyede resmen puding gibi bir kivami oluyor...

Fakat o igrenc tada, 8 saat sartsiz bir tokluk sundu bana ve acayip de tuvalete cikariyor... Artik dayanabilirsem ozellikle tarti gununden 2 gun evel yemeye calisacagim tuvaleti duzenlese yeter....

Bilginize arkadaslar...

Yena bi foto koymadin ki gorelim arkadasim...siskoyum filan diosun ama inanmioz biz...:KK52:

Tatlım dün beyzuşada onu anlatıyordum. ben yıllardır yürüyorum çalıştığım dönemde salona giderdim düzenli, ama benim etim hiç sıkı değil çok lömbür lömbürüm..

Ben 48-50 beden giyiyorum sanırım..Sadece geçenlerde LCW da bol kesim pantolonvari bişey denedim 44 bedendi oldu ama kesin hatalı kesimdir..:))

Böyleyken böyle işte.. şişkoyum ben şişkoyum, şişkoyum ,şişkoyum..ama bu böyle kalmayacak..zayıflayacağım ben, zayıflayacağım ,zayıflayacağım...:)))

Mutlu haftasonları herkese. ama benim canım çok sıkkın nedensiz bir şekilde yanlız kalıp ağlamak istiyorum böğüre böğüre..:KK43:

canım yaa kıyamam bende öyleyim bugun niyeyse. ondan zaten sanırım dertlenmişim kimse cevap yazmayınca iyice :) ay bu kadınsal hormonlarımızda bazen cekilmiyor gercekten ben bile tahammul edemiyorum vay o erkeklerin haline :):):) hepimiz güzelce incelip güzellllll kıyafetlerle salınacagız. ben okadar eminimki buna. tsk ederim bu arada evet cok sanslıyım ben bu konuda. cok cok öpüyorum önce seni sonra herkesi :) sakın sıkma canını cok güzel bir hafta sonu olsun. muckkkk

leah boydan poz vermemeye çalışırm mümkünse..:))

Son düzenleme:
Öncelikleeeeee hepinize günaydın :):):):) Güzeller güzeli missssler gibi bir cumartesi olsun hepimize.

Simdi gelelim bahsedeceğim konuya!

Arkadaslar diyorumki hepimiz kilolarımızı göğüs, bel ve kalca ölçülerimizi ve alt grupta (pantolon etek sort vs.) kac beden ve hangi markadan giyindiğimizi yazalım.

Bu nerden geldi aklıma söyliim ;

Ayıptır söylemesi benim salı günü dogum günüm :) Dolayısıyla dün aksam arkadasımla beraber Antalya'da özdileğe gittik akşam bana dogum günü hediyesi almaya :) (ben bayılırım bana alınacak hediyeyi kendim secmeye :)) ben zaten kilo aldım alalı günlük kıyafetlerimi lcw den iş için veya özel vs durumlarda da bu yazın baslarına kadar marks&spencer dan sonrasında da adil ışığın love my body sinden alıyorum. Lcw de ki bedenim 44 ve sıkı sıkıya oluyor. Adil ışıktaki bedenim 44 biraz bol geliyor. Digerini artık hatırlamıyorum bile adil ısıktan sonra hem cok hantal hemde cok pahalı geliyor bana. topu topu 2 ayda 5.5 kilo verdim en son mayıs ayında aldıgım kot şortun bedeni 48
idi tam oluyordu. dün 44 ünü giydim adil ısıkta iste biraz bol olmakla beraber iyi oldu. sizlerin durumunu merak ediyorum. Dün akşam dogum günü hediyesi olarak arkadasıma aldırdıgım sortumu bugun hemen giydim tabii cocuk gibi hayatta bekletemem hemen giyerim :) ve size bir resim ekliyorum. beden ölçülerimide evde ölçer ölçmez bende size yazacagım ama simdilik bilgilerim bunlar :) (umarım marka vermek yanlıs bişey degildir ama vermeliyizki birbirimize yardımcı olabilelim degil mi?)

YOTSUZ canımmmm Adil Işık'ın büyük beden kolleksiyonu olduğunu bilmiyordum sağol ya.M&S hiç oldum olası beğenmem.Hatta eski işyerimde direk İngiltereye ihracat yapardık ama bir iki penye dışında hiç bir şey almadım düşün ki bedava olduğu halde :KK1:

Adil Işıktaki büyük beden olayı kaç bedene kadar?Ayrıca her mağazasında var mı yoksa özel bir mağaza mı bu büyük beden?Bir yardımcı olursan sevinirim.Bu arada ben de LCW den giyiniyorum çoğunlukla.Geçenlerde de Şirinevlerde bir mağaza keşfettim ara sokakta büyük beden elbiseler pantolonlar filan vardı fena sayılmazlar.Küçük bedendeyken yüzüne bakmadığım şeyleri büyük beden olunca üstüme oluyor diye uça uça alıyorum

Ya YOTSUZ bir de ayrıca ayakkabılarını da çok beğendim nerden acaba?Ben resmen ayakkabı manyağıyım da :78:

leah boydan poz vermemeye çalışırm mümkünse..:))[/QUOTE]

Yena valla hiç kilolu gibi görünmüyorsun özellikle yüzün.Maşallah diyeyim de nazar değmesin :nazar:

Son düzenleme:
Yena valla hiç kilolu gibi görünmüyorsun özellikle yüzün.Maşallah diyeyim de nazar değmesin :nazar:

evet canım yüzüm öyle yanıltıyor.. ama birde kalkınca gör..

Alıntı yaptığın mesajındaki fotomu silermisin canım..

Bende birazdan yüklediklerimi sileceğim kalsın istemiyorum, beyim kızar..:KK37::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Simdi yesimcim
benim boyum 172 cm kilom 88.5
Enson 46 beden kumas likra bir pantolon ve sort aldim lcw den pantolon bollasti ama sort normal. Ust bedenimde omuzlar ve memislerden dolayi kemik yigini olsam dahi 36 beden olmaz.
Hamilikte gobum cok catladi ve onumde cirkin burusuk bir deri yigini olarak sarkti. Bilmiyorum ne olacak 20 kilo gidince
Genel olarak dengeli bir vucuda sahibim. Ama en cok sikintim yazdiim gibi karin ve bel bolhem.

Ben ca dan h&m ve lcw den birseyler alirim calismadiim icin spor giyiniyorum. Pazar da harika ciciler bulurum yakistirir giyereim. Ayakkabi da en cok hotici severim indirimden alirim ayakkabiya bayilirim.

Bu arada 23 agustos benim de doum gunum

Dersane sınavının iyi geçtiğini söylüyor pazartesi belli olacak..Zaten pazarteside başlıyor artık maraton..

SBS den 460 aldı fazla değil ama azda değil..Seneye inşallah daha yüksek alır..
Hayırlısı olsun canım ne zor şu çacukların işi yaz bitmeden dersler başlıyor başarılar dilerim.

yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası
Allah iyi günlerde güle güle kulanmanızı nasip etsin.

Tablolar için YENA VE BEYZUŞ'a çok çok teşekkürler

Kilo veren azmeden herkesi özellikle ayşe ve derini çok çok kutluyorum.Allah bir dahaki hafta hepimize sizin sevincinizi yaşatır inşallah.

Ayrıca biumut gözün aydın umarım bir an önce sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alır bize de resimlerini gösterirsin :nazar:

Banucum canım senin de bu yolda umarım Allah yar ve yardımcın olur da sen de bi umut gibi bize sevinçli haberler verirsin (ayrıca benimde başıma darısı inşallah bir gün)

Ayşe umarım emir daha iyidir tekrar geçmiş olsun.

Yena kızın sınavı güzel geçmiş sevindim gözün aydın canım.

Kızlar bütün sayfaları okudum aklımdan uçup giden bir olay ya da bir şey varsa affedin,herkese sağlık huzur ve mutlu fit bir ömür versin rabbim diyorum ve yazımı bitiriyorum :kk77:
İnşallah efsunlu bu sefer olur sende ne zaman istiyorsan o zaman bekletmeden olur inşallah.

allah yardımcın olsun.ama bir yandan da böyle kolaylıklar olması güzel.sağlık hizmetlerini görünce sosyal devlet böyle olmalı diyorsun.benim eltim de almanyada.onun da eşi rahatsız.adamlar eve gelip her şeyi düşünüp ilaveler yapmışlar.hatta merdivenlere bile arabasını çıkaracak düzenek koymuşlar.bende yalnızca bezlerin yarı parasını almak için kırk yere başvuruyorum.bir de 3 ay sonra iadesi var..
Zeynep abla biz gene belediyeye başvurduk geldiler baktılar tamam veririz dediler tam 1.5 sene geçti üstünden 1 tane daha bez gelmedi arıyoruz şu an yok bu nasıl iştir bu insanın besbelli ihtiyacı var ayda 300 den fazla bez parası gidiyor annaneme yazık ama yapıcak birşey yok.

Öncelikleeeeee hepinize günaydın :):):):) Güzeller güzeli missssler gibi bir cumartesi olsun hepimize.

Simdi gelelim bahsedeceğim konuya!

Arkadaslar diyorumki hepimiz kilolarımızı göğüs, bel ve kalca ölçülerimizi ve alt grupta (pantolon etek sort vs.) kac beden ve hangi markadan giyindiğimizi yazalım.

Bu nerden geldi aklıma söyliim ;

Ayıptır söylemesi benim salı günü dogum günüm :) Dolayısıyla dün aksam arkadasımla beraber Antalya'da özdileğe gittik akşam bana dogum günü hediyesi almaya :) (ben bayılırım bana alınacak hediyeyi kendim secmeye :)) ben zaten kilo aldım alalı günlük kıyafetlerimi lcw den iş için veya özel vs durumlarda da bu yazın baslarına kadar marks&spencer dan sonrasında da adil ışığın love my body sinden alıyorum. Lcw de ki bedenim 44 ve sıkı sıkıya oluyor. Adil ışıktaki bedenim 44 biraz bol geliyor. Digerini artık hatırlamıyorum bile adil ısıktan sonra hem cok hantal hemde cok pahalı geliyor bana. topu topu 2 ayda 5.5 kilo verdim en son mayıs ayında aldıgım kot şortun bedeni 48 idi tam oluyordu. dün 44 ünü giydim adil ısıkta iste biraz bol olmakla beraber iyi oldu. sizlerin durumunu merak ediyorum. Dün akşam dogum günü hediyesi olarak arkadasıma aldırdıgım sortumu bugun hemen giydim tabii cocuk gibi hayatta bekletemem hemen giyerim :) ve size bir resim ekliyorum. beden ölçülerimide evde ölçer ölçmez bende size yazacagım ama simdilik bilgilerim bunlar :) (umarım marka vermek yanlıs bişey degildir ama vermeliyizki birbirimize yardımcı olabilelim degil mi?)
Bende lcw nin en büyüklerini giyiyorum 3 xl M&S pantolanlarımı alıyorum sanırım 18 yada 20 beden ama artık şükür bir çok mağazada var tabiki bayağa tuzlu ama mecburen benim arkadaşlarım diyor banu kalite giyer yaa tabi kalite giyer ucuzu yokki napıyım bende isterim 20 liraya kot alıyım üstünede 5 liralık bir tişört aambize göre yok...

Sanırım havalardan bende aynen senin gibiyim ama ben ağır vakka sayıyorum kendimi hergün bir posta durup dururken ağlıyorum.Aslında hiçbirşeyi takmamak lazım hayat kısa yaşamak güzel::))

Sabah yediklerimi sayayım

2 yumurta ile menemen
çok az peyaz peynir 2-3 çatalcık
2 zeytin
1 salatalık
1 kupa tarçınlı süt
6-7 tane fındık (ekmek yerine yiyorum)

yemekten bir süre sonra metabolizma çayımı içtim koca bi kupa ve 1,5 litre su

şimdi de sade bi türk kahvesi yanında da soda içmeyi planlıyorum

saat 5 gibi de z.yağlı kabak yemeği ve yanında yoğurt düşünüyorum

belki çok azcıkta dün yaptığım yoğurtlu patates çorbasından da içerim ekmeksiz

akşama da 8 den önce 2 kupa sodalı ayran düşünüyorum

üzerine 1 büyük kupa metabolizma çayı

veeee yatana kadar 1.5 lt daha su

gece de 2 saat yürüyüş

bugün midem bulandığından bir öğün az yicem,öğün yerine ayran koydum.ama genel olarak artık beslenme şeklim budur...(karatay diyetine benzer bişiler yapmaya çalışıyorum işte :KK1: )

X