Ben de birazdan kocam gelsin 2 saatlik rutin yürüşüme gitcem inşallah.Valla sabah yataktan sürünerek kalktım hala alışamadı bünye her gün üst üste onca yürüyüşe.Umarım değer bari
Valla ben özellikle sahilde yürüyorum.Denizi çok sevdiğimden sakinleştiriyor ve dayanma gücü veriyor sanki bana.Kış gelince napcam bilmiyorumdeğicek cnm değicek ınsallah. bende o 25 kıloyu verdıgım dönemde gunde 2 saat yuruyodum bazen hızımı alamayıp dahada uzuyordu yürüyüşler ama yanımda arkdas vardı sımdı o yok maalesef tek basımada yuruyemıyorum. sen dısardamı yuruyosun cnm bantta fılanmı
Valla ben özellikle sahilde yürüyorum.Denizi çok sevdiğimden sakinleştiriyor ve dayanma gücü veriyor sanki bana.Kış gelince napcam bilmiyorum((( sen o 25 kiloyu 2 saat yürüyüşle kaç zamanda vermiştin bacım? benim sağolsun eşim yanımda.hatta diyor ki biz neden 9 yıldır bunu yapmamışız.
hayatım 3 ayda vermiştim.. bıze denız okadar yakın degıl suan oturdugum yer bıraz tepede. oyuzden gıdemıyorum. eşime dıyorumkı gel sahıle gıdelım bırlıkte yuruyelım sonrada terimiz sogumadan eve gelırız dıyorum. yok gelmem ben dıyo yürürse zayıflarmıssahılde bı arkadasımızın cafesı var ben gıder oraya cey ıcerım sen yürürsün dıyo kafa buluyo anlıcan. ama kendısı evlendıgımızde 63 kıloydu sımdı 92 kılo allahtan sadece göbegı var ve kılosunu okadar gostermıyo 80 85 gıbı duruyo.bende kışı düşünüyorum bı arkadas vardı onunla parka gıderdık orda alertlerı kullanırdık aksamları sımdı oda gelmıyo 2 hafta geldı yan çizdi.
bu arada baktınmı sen resımlerıme bakiiim
Evet aynen öyle canım ben de eskiden daha kolay verirdim çakılıp kalmışlar resmen.Ama ben onlardan daha inatçıyım bu kez Allahın izniyleama bu seferkı zayıflama serüvenıme basladıgımda şunu anladım kızlar önceden verdıgımız kıloları alılyoruz ya onları vermek cok cok daha zor.. nedense:97:
Baktım tatlım yazdım diye hatırlıyorum sonra buraya yazmamışmıyım pardon ya
Benim kocam da eskiden benle bir yere gelmezdi deli ederdi beni şimdi o zorla çıkarıyor beni evden.Hatta ben yalvarırdım ona çıkalım edelim diye şimdi benden geçti her şey her heves o istiyor şunu yapalım şuaraya gidelim diye.Ama zevk veriyor mu bana?malesef o itediğim heves ettiğim zamanlardaki gibi değil kırılganlıklar toplanınca birikince malesef insanı boş bir çuavala çeviriyormuş bunu anladım.Şimdi denize dökmeye çalışıyorum tüm hayal kırıklıklarımı ve kırgınlıklarımı.Bana bu kilolar onlardan miras umarım Rabbim yardım edecek bu kez her şeyin üstesinden gelmeme.Hepimiz için hayırlısı olsun bu kilo verme yolculuğu...
Evet canım biran önce vermek istiyoum birde lo kadar çok verince artık bıkıyorsun.Valla helal sana banu yamaşallah ee madem o kadar kilo verebilen birisin neden umutsuzluğa kapılıyorsun ki.Seninki şu bebekten dolayı sanırım sabırsızlıktan dimi?Allah kolaylık versin de çabucak ver kilolarını inşallah.
Alıştın canım ilk zamanlar hepimize öyle geliyordu::::))))))))))))Kızlarrrrrrrr nerdesiniz hepinizzzzzzzzzzzzzzz??? Bu günler de topiğimiz biraz tenhalaştı mı ne ya da ben alıştım önceki gibi çok gelmiyor yorumlar.İlk girdiğim zaman nasıl takip edicem diyordum çünkü.:44:
cnm kızım 20 yaşında sade bedensel ,kashastasi çok akillidir Jastin biber hastası ondan sebeb ıngilizce öğrendi yazmayı okumayı şu an 3 dil biliyorToksin rahatsiz olan kizin kac yasinda? sadece bedensel olarak mi engeli var? Sorarak seni uzduysem ozur dilerim, sadece meraktan sormus oluyorum..
Okudum ara araa ancak yazıyorum kızlar süpersiniz yine eksiler görülmüş maşaallah
.
Yena ve beyzuş abla liste için ellerinize sağlık. Ayşecim seni tekrar tebrik etmek istiyorum derin senide...
Yalnız dikkatimi çekti dereceye girenler belkı bundan cok kısa süre önce bırakıcam beni listeden silin diyenlerdi sanki ( ayşe ve derin) demekki neymişşş azmin elinden bişey kurtulmazmış...
öpüyorum hepinizi kocamannn
teşekür ederim cumaya bildiririm umarım o zamana kadar vermiş olurum
kızlarım rus salatası istedi şimdi patatesleri ve havuçları doğradım haşlanıyor akşama yemeye niyetim var şimdiden itiraf edeyim
Kizlar lens gozumun kizarmasina neden olmustu. Dra giderken oglum sordu: nereye
Cevap : gozum kizardi doktora gidiyorum. Neyse gittim, bir yapay gozyasi ile halloldu. eve geldim kapida oglan: anne gozun gecti mi?
Cevap: gecti oglum, doktora gittim gecti
Soru: doktor optu mu?
cnm kızım 20 yaşında sade bedensel ,kashastasi çok akillidir Jastin biber hastası ondan sebeb ıngilizce öğrendi yazmayı okumayı şu an 3 dil biliyor
YENAM,TOKSİNİM;
Nasılsınız canlarım....
Ben iyiyim şükür...Bu gün komşularla bahçede iftar yaptık.Çok eğlenceli geçti...
Fazla yemedim öncelikle söyleyeyim..Kendimden memnunum.
Aslında yerdim belki de iftardan önce tartıldığımda cuma gününden daha hafiftim.Sevindim tabii;kıyamadım ve abartmadan yedim...
YENAM; sana demiştim ya cuma stresinden dolayı mıdır nedir cumartesileri daha hafif geliyorum tartıda diye ,aynı şey oldu....
Canım yaa..
Maşallah kızına toksincim..Sevgilerimi iletiyorum prensese..
YENAM,TOKSİNİM;
Nasılsınız canlarım....
Ben iyiyim şükür...Bu gün komşularla bahçede iftar yaptık.Çok eğlenceli geçti...
Fazla yemedim öncelikle söyleyeyim..Kendimden memnunum.
Aslında yerdim belki de iftardan önce tartıldığımda cuma gününden daha hafiftim.Sevindim tabii;kıyamadım ve abartmadan yedim...
YENAM; sana demiştim ya cuma stresinden dolayı mıdır nedir cumartesileri daha hafif geliyorum tartıda diye ,aynı şey oldu....
cnm rabbim daim etsin mutlulugunu ben uykusuzum çok . iftardaydim az kaçamak yaptim sen ablacim çok iyi gidiyorsun masallah kim tutar senisporda yapamadım insallah yarın yapicam. haydi hayırlı geceler hepiciginize