Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de birazdan kocam gelsin 2 saatlik rutin yürüşüme gitcem inşallah.Valla sabah yataktan sürünerek kalktım hala alışamadı bünye her gün üst üste onca yürüyüşe.Umarım değer bari

değicek cnm değicek ınsallah. bende o 25 kıloyu verdıgım dönemde gunde 2 saat yuruyodum bazen hızımı alamayıp dahada uzuyordu yürüyüşler ama yanımda arkdas vardı sımdı o yok maalesef tek basımada yuruyemıyorum. sen dısardamı yuruyosun cnm bantta fılanmı

Valla ben özellikle sahilde yürüyorum.Denizi çok sevdiğimden sakinleştiriyor ve dayanma gücü veriyor sanki bana.Kış gelince napcam bilmiyorum ((( sen o 25 kiloyu 2 saat yürüyüşle kaç zamanda vermiştin bacım? benim sağolsun eşim yanımda.hatta diyor ki biz neden 9 yıldır bunu yapmamışız.

hayatım 3 ayda vermiştim.. bıze denız okadar yakın degıl suan oturdugum yer bıraz tepede. oyuzden gıdemıyorum. eşime dıyorumkı gel sahıle gıdelım bırlıkte yuruyelım sonrada terimiz sogumadan eve gelırız dıyorum. yok gelmem ben dıyo yürürse zayıflarmıs sahılde bı arkadasımızın cafesı var ben gıder oraya cey ıcerım sen yürürsün dıyo kafa buluyo anlıcan. ama kendısı evlendıgımızde 63 kıloydu sımdı 92 kılo allahtan sadece göbegı var ve kılosunu okadar gostermıyo 80 85 gıbı duruyo.bende kışı düşünüyorum bı arkadas vardı onunla parka gıderdık orda alertlerı kullanırdık aksamları sımdı oda gelmıyo 2 hafta geldı yan çizdi.

bu arada baktınmı sen resımlerıme bakiiim

ama bu seferkı zayıflama serüvenıme basladıgımda şunu anladım kızlar önceden verdıgımız kıloları alılyoruz ya onları vermek cok cok daha zor.. nedense:97:

Baktım tatlım yazdım diye hatırlıyorum sonra buraya yazmamışmıyım pardon ya
Benim kocam da eskiden benle bir yere gelmezdi deli ederdi beni şimdi o zorla çıkarıyor beni evden.Hatta ben yalvarırdım ona çıkalım edelim diye şimdi benden geçti her şey her heves o istiyor şunu yapalım şuaraya gidelim diye.Ama zevk veriyor mu bana?malesef o itediğim heves ettiğim zamanlardaki gibi değil kırılganlıklar toplanınca birikince malesef insanı boş bir çuavala çeviriyormuş bunu anladım.Şimdi denize dökmeye çalışıyorum tüm hayal kırıklıklarımı ve kırgınlıklarımı.Bana bu kilolar onlardan miras umarım Rabbim yardım edecek bu kez her şeyin üstesinden gelmeme.Hepimiz için hayırlısı olsun bu kilo verme yolculuğu...

ama bu seferkı zayıflama serüvenıme basladıgımda şunu anladım kızlar önceden verdıgımız kıloları alılyoruz ya onları vermek cok cok daha zor.. nedense:97:
Evet aynen öyle canım ben de eskiden daha kolay verirdim çakılıp kalmışlar resmen.Ama ben onlardan daha inatçıyım bu kez Allahın izniyle

benımkı saga sola gıtmek ıstedıgınde zorla cıkarır benı evden ama ben ıstedıgımde düşünür düşünür durur. sonrada ansızın hadı kalk gıyın der nereye derım sen gıyın der yahu be adam bı soylede ona göre gıyınelım yok inat inat:85: ama yürüyüşe gelmıyo yanımda destek ol dıyorum olmazz. bant alalım dıyorum almaz. neymiş bisiklet yıllardır duruyomus yenı yenı bınmeye baslamısım onuda atarmışım kenara. uff ne gıcık bu kocalar amma dertlıymışım bak bı dokundun bın ahh

Evet canım biran önce vermek istiyoum birde lo kadar çok verince artık bıkıyorsun.

Alıştın canım ilk zamanlar hepimize öyle geliyordu::::))))))))))))

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir beni soracak olursanız iyi sayılırım bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım kızlar bilenler bilir annem ameliyat oldu ve geçen pazartesi hastaneden çıktı annemde kalıyorum bende onunla ilgilenebilmek adına bugün evime geldim yarın evdeyim pazartesi tekrar gidicem bayram sonuna kadar annemde kalırım sonra zaten işe başlıcam şu on gündür inanılmaz yoruldum yemin ediyorum bir saniye afedersiniz popomun üstüne oturmuş değilim allah başımdan eksik etmesin ama hasta bakmak cidden zor bide bende kücük bebek var bide tek başımaydım ee hastanın istekleri bide annem çok evhamlı çok kafaya takan bir insan dolayısıyla o tavrı banada yansıtıyo bayağı can yakıyo bide olduğu ameliyat bayağı büyük bi ameliyat diz ameliyatı çok ağrısı sızısı oldu sürekli hareket ettirmek gerekiyo dizi sürekli egzersiz yaptırmak vs ee bide yemek işi var hastayı iyi gıdalı beslemek geekiyo alışveriş bana aitti yemek bana aitti ee kaldır yatır bide bebeğimde var oda ayrı ilgi alaka neyseki cuma günü itibariyle ablam geldi istanbuldanda yüküm bayağı bi hafifledi inşallah bi kaç haftayada annem bayağı toparlanmış olur bu kadar hareketlilikte inanırmısınız dünyanın şeyini yedim ve 1 gr dahi almamışım alt komşu un helvası kavurmuş getirmişti anneme pazartesi günü annem içinde 3 tanesini ancak yemişdir vardı orda 10 top ve o geri kalan hepsini ben yedim düşünün yağ un ve şeker tam kalori bombası ama yinede etkilemedi kilomu onun dışında daha neler neler hareketli olmak ne kadar etkiliyomuş megersem herneyse sadete gelim çarşambadan itibaren dikkat ediyorum dün bildrim yapamadım geçen hafta 77.5 gelmişti bu hafta 75.8 olmuşum 1.700 vermişim tabi bunda yine hareketli olmamında etkisi oldu benen haberler böyle kızlar rabim herkese bu mubarek günlerde sağlık sıhhat versin rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin hastası olanlara acil şifalar dilerim

Toksin rahatsiz olan kizin kac yasinda? sadece bedensel olarak mi engeli var? Sorarak seni uzduysem ozur dilerim, sadece meraktan sormus oluyorum..
cnm kızım 20 yaşında sade bedensel ,kashastasi çok akillidir Jastin biber hastası ondan sebeb ıngilizce öğrendi yazmayı okumayı şu an 3 dil biliyor

Ahahaha evet hiç böyle düşünmemiştim..:))

Canım yaa..

cnm kızım 20 yaşında sade bedensel ,kashastasi çok akillidir Jastin biber hastası ondan sebeb ıngilizce öğrendi yazmayı okumayı şu an 3 dil biliyor

Maşallah kızına toksincim..Sevgilerimi iletiyorum prensese..

YENAM,TOKSİNİM;

Nasılsınız canlarım....

Ben iyiyim şükür...Bu gün komşularla bahçede iftar yaptık.Çok eğlenceli geçti...

Fazla yemedim öncelikle söyleyeyim..Kendimden memnunum.

Aslında yerdim belki de iftardan önce tartıldığımda cuma gününden daha hafiftim.Sevindim tabii;kıyamadım ve abartmadan yedim...

YENAM; sana demiştim ya cuma stresinden dolayı mıdır nedir cumartesileri daha hafif geliyorum tartıda diye ,aynı şey oldu....

Beyzuşum nasılsın canım..

Ben bugün yemişi (incir) çok abarttım..6-7 adet yedim sanırım sırf şekerdi anlatamam nasıl güzeldi tadı birde dolaptada soğuyunca alı koyamadım kendimi.. birde kocaman bir şeftali yedim... Fazla oldu bayağı..

Son düzenleme:

Bravo sana fazla yemediğin ve tartıda az çıktığın için..:81::81:

cnm rabbim daim etsin mutlulugunu ben uykusuzum çok . iftardaydim az kaçamak yaptim sen ablacim çok iyi gidiyorsun masallah kim tutar seni sporda yapamadım insallah yarın yapicam. haydi hayırlı geceler hepiciginize

cnm rabbim daim etsin mutlulugunu ben uykusuzum çok . iftardaydim az kaçamak yaptim sen ablacim çok iyi gidiyorsun masallah kim tutar seni sporda yapamadım insallah yarın yapicam. haydi hayırlı geceler hepiciginize

Sanada canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…