- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 36
Neyse geleyim benim canım cicim doktoruma
Canım Doktorum Uzm. Dr. Müjdat Kara
Özel Gazi Osmanpaşa Hastanesinde tek Endokrin Doktoru zaten ve dediğim gibi gerçekten çok güzel vakit ayırıyor hiç acele etmeden uzun uzun dinliyor.
Muayene ücretide geçenlerde dediğim gibi 75 lira. Tahlillerini orada yaptırırsan biraz pahalı ama devlette yaptırabilirsen onuda kabul ediyor. Ben başka bir tıp merkezinde yaptırdım vakit kaybetmemek adına.
İlk zamanlar her ay görüşecekmişiz ama tahlil istemiyorum bundan sonra uzun süre dedi ancak açlık kan şekerine bakıcam dedi.
Umarım anneciğinde faydasını görür ve bir an önce oda sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşar. Ellerinden öperim Anneciğinin.
HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..
HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:
HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:
HAFTANIN SPORCULARI
Haftanın Birincisi................EFSUNLU..............720 DAK......
Haftanın ikincisi.................3MELEGMVAR........310 DAK.......
Haftanın üçüncüsü............BEYZUS................260 DAK........
ASUMANZEYNEP-TOKSİN-CECO34.................210 DAK..........
SARCİVCİVİM............................................120 DAK...........
QUSEL-YENA..............................................60 DAK............
BANU145145..............................................30 DAK............
KİLO VERME GAYRETİNDE OLAN HERKESİ VE SPOR YAPANLARI-YAPMAYANLARI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM...............
çok saol canım. anneciğim için bi randevu alalımda oda bi baksın bakalım canın cicin doktorun neler diicek :)
tahlilleri yaptırdığın tıp merkezide oralarda ise onu da söylersen bizde orda yaptıralım
en başta komşum ayşem olmak üzere kraliçeleri tabrik ediyorum
ve kalabalık listemizin gitgide mezun vermeye yaklaşmasını izlerkeeeennnn herkesi tebrik ediyorummm
@YENA ablacım ellerine gözlerine sağlıkne düşüncelisin yaaüşenmeyip herkesi tek tek takip ediyorsun.. ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEKÇİ KOÇUMUZ
ve BEYZUŞ ablacımmmm:) şu ufacık rakamla benide listene kabul ettiğin için minnettarım:) "sine-i el kabûl" ilanı aşk gibi oldu:)))
inan ama bu sefer sırf geçen haftadan sana 150 sözü verdiğim için yaptım. ama çarşamba ve perşembeye bu kadar sıkıştırabildim:)
efsunlu napmışsın arkadaşım:)) herhalde bu hafta hiç oturmamışsın:) maşaAllah diyorum. ve herkesi azminden dolayı kutluyorum
çok saol canım. anneciğim için bi randevu alalımda oda bi baksın bakalım canın cicin doktorun neler diicek :)
tahlilleri yaptırdığın tıp merkezide oralarda ise onu da söylersen bizde orda yaptıralım
en başta komşum ayşem olmak üzere kraliçeleri tabrik ediyorum
ve kalabalık listemizin gitgide mezun vermeye yaklaşmasını izlerkeeeennnn herkesi tebrik ediyorummm
@YENA ablacım ellerine gözlerine sağlıkne düşüncelisin yaaüşenmeyip herkesi tek tek takip ediyorsun.. ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEKÇİ KOÇUMUZ
ve BEYZUŞ ablacımmmm:) şu ufacık rakamla benide listene kabul ettiğin için minnettarım:) "sine-i el kabûl" ilanı aşk gibi oldu:)))
inan ama bu sefer sırf geçen haftadan sana 150 sözü verdiğim için yaptım. ama çarşamba ve perşembeye bu kadar sıkıştırabildim:)
efsunlu napmışsın arkadaşım:)) herhalde bu hafta hiç oturmamışsın:) maşaAllah diyorum. ve herkesi azminden dolayı kutluyorum
evet kizlar sonunda tatlimin birini yaptim birininde ön hazirligini hsdi bakalim artik yarinin maratonuna hazir bi vaziyette bekliyorum
ya bu arada evde sinek katliami yaptim ama köklerini kurutamafim bi türlü ay durun size yarinki iftar menümü yazayim
köfli yogurt corbasi
taze fasülye
kuzu güvec
Ve et sarmsdi oktaytax ustada gördüm yanina patates püresi ve pilavla
ortada ise pide kiymalisu böregi buzlukta vardi allahtan
yaprak sarma veeeeee son olarakta sogan dolmasi
tatlilarda seker pare ve kendim düsündügüm uyduruk bisey
BEYZUSS yoldaş, uyusakmı artık ne dersin..
İyi uykular,Allah rahatlık versin canım...
yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası
tebrikler kızlarrr yenacım ve beyzuşum ellerinize sağlıkHAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..
HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:
HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:
güle güle kullansın kızımızbeyzus ablacim belki yuksekliginde bişey yapilabilir ama arabanın uzmanı 2hafta tatilde şimdilik idare ediyoruz evet avrupada olmamız büyük sanjs hayat destek makinasida var hepsi çok pahalı tr de olsak bu imkanlarımız olmazdi çok zengin olmamız gerkti çok tskler ablacim gule güle kullanıyor kızım
yenacım geç kalmadım inşallah misafirlikteydim ....
kilom sabit canım 99,9 almamış olmak bile güzel
cnm neden kizayim ben bi ara 82 ye inmismistim sonra tekrar simdide ancak bi kili verdim 90 kiloyla ozaman baslamistim motivasyon olsun diye yazdim sporda cok yapadim laptopum vardi ozama kizimi uyuttukdan sonra rahat rahat yapardim bozuldu laptopum daha alnadik esim pek istemiyo elimden düsmüyo diye simdide ramazan dolayisiyla gündüzlerude yürüyemiyorum axrica beni hatirlayip sormanada cok sevindim
evet kizlar sonunda tatlimin birini yaptim birininde ön hazirligini hsdi bakalim artik yarinin maratonuna hazir bi vaziyette bekliyorum
ya bu arada evde sinek katliami yaptim ama köklerini kurutamafim bi türlü ay durun size yarinki iftar menümü yazayim
köfli yogurt corbasi
taze fasülye
kuzu güvec
Ve et sarmsdi oktaytax ustada gördüm yanina patates püresi ve pilavla
ortada ise pide kiymalisu böregi buzlukta vardi allahtan
yaprak sarma veeeeee son olarakta sogan dolmasi
tatlilarda seker pare ve kendim düsündügüm uyduruk bisey
arkadaslar ben 103 kg ile SAĞLIKLI VE DOĞRU BESLENME PROGRAMINA basladım su an 91.7 kg ındım yemeyince oluyormus valla hamılelıkte 23 kg almıstım almak cok kolay vermek cok zormus insallah fazla kılolarımızı verecegız ısteyınce oluyor....
sağol canım bu hafta resmen aç tutum orucu sahurda karpuz peynir üç lokma pide ile iftarda çok dikkatli davrandım pide veya ekmek hiç yemedim az az yemklerden çünki evimdeydim.. ama iki gündür anneme kvye yemeğe gittim biraz kaçıyor tabii bu gece yine kvdede yemekteyiz iftara misafrleri var ben oraya gittiğim zaman kendimi tutamıyorum...inşallah bayram sonra en yakın zamanda ikili rakamları göürürüm canım hem sporada başlıycam..
Derincim maşallahın var..Hep böyle devam edersinde ikili rakamları görürsün yakında inşallah..
Tablolar için YENA VE BEYZUŞ'a çok çok teşekkürler
Kilo veren azmeden herkesi özellikle ayşe ve derini çok çok kutluyorum.Allah bir dahaki hafta hepimize sizin sevincinizi yaşatır inşallah.
Ayrıca biumut gözün aydın umarım bir an önce sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alır bize de resimlerini gösterirsin
Banucum canım senin de bu yolda umarım Allah yar ve yardımcın olur da sen de bi umut gibi bize sevinçli haberler verirsin (ayrıca benimde başıma darısı inşallah bir gün)
Ayşe umarım emir daha iyidir tekrar geçmiş olsun.
Yena kızın sınavı güzel geçmiş sevindim gözün aydın canım.
Kızlar bütün sayfaları okudum aklımdan uçup giden bir olay ya da bir şey varsa affedin,herkese sağlık huzur ve mutlu fit bir ömür versin rabbim diyorum ve yazımı bitiriyorum