Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi geceler ben çıkıyorum yatıyımda uyumaya çalışıyım.Hepinizi kocaman öptüm iyiki varsınız.

[/kizlar simdilik size veda edeyim yarin misafim var baya bi kalabalik oluk 20 kisi civari tatli yapmam gerek byyyyyyyyCOLOR]

Canım;

Kilo listesini yayınlayınca sporun yok zannettim;her zaman listeden önce yazardın.Bu yüzden ben de sporları yayınladım..Hemen listeye ekliyorum...

Ramazan dolayısıyla ;sadece derece yapanları değil tüm spor yapanları listede yayınlamak istiyorum.Motivasyon amaçlı...

HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..

HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:

HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:
tebrikleeeeeeeeeeeeeer

yenacim ve beyzus ablacim elleriniz dert görmesin bizim için ramazanda ugrasiyorsunus allah razı olsun sizlerden
banucum senin duana içten aminnn dedin insallah cnm he sana sunuda demek istiyom ben 2kere denedim regl olmadan bolcana koyun eti yedimmi tatlı cnm istemiyor istahim açılmıyor öncesi gibi denemenizi tavsiye ederim

yenacım ellerine sağlık canım
kızının sınavı nasıldı
beyzuş ablam senin de ellerine sağlık
ne düşüncelisin sen ya hepimizi yazıyrsun az çok demeden motive olalım diye

Elleriniz dert gormesin yena ve beyzusum cokkkk sagolun var olun

seref kursusundekileri bir kez daha kutlarim. Darisi basima

Mutlu,nasılsın.? Yolunda gidiyordur umarım herşey..

Herkese iyi geceler ben çıkıyorum yatıyımda uyumaya çalışıyım.Hepinizi kocaman öptüm iyiki varsınız.

İyi geceler canım..

toksincim çıktınızmı hastaneden..? eğer öyleyse gözünüz aydın..

kızının sınavı nasıldı

Dersane sınavının iyi geçtiğini söylüyor pazartesi belli olacak..Zaten pazarteside başlıyor artık maraton..

SBS den 460 aldı fazla değil ama azda değil..Seneye inşallah daha yüksek alır..

Son düzenleme:

kızının sınavı nasıldı

Bir şey değil canlarım....

Hep gayrette olalım da güzel güzel listeler hazırlayalım inşallah...

HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..

HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:

HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:

tebrikler arkadaşlar hepinize....
beyzus abla yena ellerinize sağlık

canım kusuruma bakma lütfen dün gece arkadaşlarla hiç uyumadık sabah da mesaiye gittim am atabi gözümün önünü görmuyordum akşamda dısarıdaydım unuttum .... beni aynı geçersen sevinirim ... teşekkürler

yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası

yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası

Güle güle kullanın canım...
Rahat olmasına çok sevindim.Ne güzel bir imkan...
Yüksekliğinin düzeltilme imkanı vardır belki...

beyzus ablacim belki yuksekliginde bişey yapilabilir ama arabanın uzmanı 2hafta tatilde şimdilik idare ediyoruz evet avrupada olmamız büyük sanjs hayat destek makinasida var hepsi çok pahalı tr de olsak bu imkanlarımız olmazdi çok zengin olmamız gerkti çok tskler ablacim gule güle kullanıyor kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…