Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neyse geleyim benim canım cicim doktoruma :KK60:
Canım Doktorum Uzm. Dr. Müjdat Kara :KK34:
Özel Gazi Osmanpaşa Hastanesinde tek Endokrin Doktoru zaten ve dediğim gibi gerçekten çok güzel vakit ayırıyor hiç acele etmeden uzun uzun dinliyor.
Muayene ücretide geçenlerde dediğim gibi 75 lira. Tahlillerini orada yaptırırsan biraz pahalı ama devlette yaptırabilirsen onuda kabul ediyor. Ben başka bir tıp merkezinde yaptırdım vakit kaybetmemek adına.
İlk zamanlar her ay görüşecekmişiz ama tahlil istemiyorum bundan sonra uzun süre dedi ancak açlık kan şekerine bakıcam dedi.

Umarım anneciğinde faydasını görür ve bir an önce oda sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşar. Ellerinden öperim Anneciğinin.

çok saol canım. anneciğim için bi randevu alalımda oda bi baksın bakalım canın cicin doktorun neler diicek :)
tahlilleri yaptırdığın tıp merkezide oralarda ise onu da söylersen bizde orda yaptıralım:KK66:

HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..:KK19::KK19::KK66::KK64::KK76::nazar::KK71::KK9:

HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:KK19::KK19::KK64::KK62::nazar::KK71::81:

HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:KK19::KK19::KK66::nazar::KK71::21::81:

en başta komşum ayşem olmak üzere kraliçeleri tabrik ediyorum:KK66:
ve kalabalık listemizin gitgide mezun vermeye yaklaşmasını izlerkeeeennnn herkesi tebrik ediyorummm:KK66:

@YENA ablacım ellerine gözlerine sağlık:KK66: ne düşüncelisin yaaüşenmeyip herkesi tek tek takip ediyorsun.. ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEKÇİ KOÇUMUZ:KK66:

HAFTANIN SPORCULARI

Haftanın Birincisi................EFSUNLU..............720 DAK......:KK64::KK19::KK66::nazar:

Haftanın ikincisi.................3MELEGMVAR........310 DAK.......:KK64::KK19::KK66::nazar:

Haftanın üçüncüsü............BEYZUS................260 DAK........:KK64::KK19::KK66::nazar:

ASUMANZEYNEP-TOKSİN-CECO34.................210 DAK..........:KK64::KK19::KK66::nazar:

SARCİVCİVİM............................................120 DAK...........:KK64::KK19::KK66::nazar:

QUSEL-YENA..............................................60 DAK............:KK64::KK19::KK66::nazar:

BANU145145..............................................30 DAK............:KK64::KK19::KK66::nazar:

KİLO VERME GAYRETİNDE OLAN HERKESİ VE SPOR YAPANLARI-YAPMAYANLARI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM...............

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ve BEYZUŞ ablacımmmm:) şu ufacık rakamla benide listene kabul ettiğin için minnettarım:) "sine-i el kabûl" ilanı aşk gibi oldu :p :)))

inan ama bu sefer sırf geçen haftadan sana 150 sözü verdiğim için yaptım. ama çarşamba ve perşembeye bu kadar sıkıştırabildim:)

efsunlu napmışsın arkadaşım:)) herhalde bu hafta hiç oturmamışsın:) maşaAllah diyorum. ve herkesi azminden dolayı kutluyorum:KK66:

çok saol canım. anneciğim için bi randevu alalımda oda bi baksın bakalım canın cicin doktorun neler diicek :)
tahlilleri yaptırdığın tıp merkezide oralarda ise onu da söylersen bizde orda yaptıralım:KK66:

ve kalabalık listemizin gitgide mezun vermeye yaklaşmasını izlerkeeeennnn herkesi tebrik ediyorummm:KK66:

@YENA ablacım ellerine gözlerine sağlık:KK66: ne düşüncelisin yaaüşenmeyip herkesi tek tek takip ediyorsun.. ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEKÇİ KOÇUMUZ:KK66:

ve BEYZUŞ ablacımmmm:) şu ufacık rakamla benide listene kabul ettiğin için minnettarım:) "sine-i el kabûl" ilanı aşk gibi oldu :p :)))

inan ama bu sefer sırf geçen haftadan sana 150 sözü verdiğim için yaptım. ama çarşamba ve perşembeye bu kadar sıkıştırabildim:)

efsunlu napmışsın arkadaşım:)) herhalde bu hafta hiç oturmamışsın:) maşaAllah diyorum. ve herkesi azminden dolayı kutluyorum:KK66:

Az değil ki canım...Ne yapsak kardır değil mi...
Hepimiz spor konusunda bayramdan sonra daha gayretli olacağız eminim....Ramazanda bu kadarı bile iyi................

Son düzenleme:

Canım Gop Kültür Merkezinin arkasında Belde Tıp Merkezi var orada 650 liralık tahlili 294 liraya yaptırdım. Daha doğrusu bir kısmını yaptırdım. Bir taneside reglenin 3.cü, 4.cü yada 5.ci günü yaptırılacakmış onuda yaptırıcam. Oradaki Ortopedi Profesörüne de babamı götürücem pazartesi öğleden sonra hazır gitmişken onuda yaptırırım. Bugün sanki regl olucakmışım gibi çok az başladı bişeyler gelmeye nasıl bir piskolojiye girdiysem regl başlıyacak diye göbek atıcak duruma geldim :KK60::KK60::KK60: 1 bucuk aydır olmuyordum çünkü, ister istemez sıkıntı yapıyordu.

Canım sağol.Valla ilk iki hafta ben de ancak haftada 2 ya da 3 çıkabildim ama hep 2 saat yürüdüm altına düşmemeye çalıştım.Doktorum sabah akşam 1 saat demişti ama ben akşam 2 saat şeklinde sabitledim durumu

O kadar çok su koyvermeye müsait ki bünyem ve ruhum o yüzden ctesiden beri hiç firesiz her gün başladım ve ne kadar istemesem de kendimi zorla atıyorum evden başlayınca zaten devamı da geliyor.Bir de deniz kenarında yürüyorum o çok motive ediyor beni,denizi çok severim çünkü.Bu gece de 2 saatlik yürüyüşümden geldim gelir gelmez de kadınlar kulübüne daldım hemen kimler ne yapmış tablolara bir bakıyım da motive olayım diye
:KK1:

Tablolar için YENA VE BEYZUŞ'a çok çok teşekkürler

Kilo veren azmeden herkesi özellikle ayşe ve derini çok çok kutluyorum.Allah bir dahaki hafta hepimize sizin sevincinizi yaşatır inşallah.

Ayrıca biumut gözün aydın umarım bir an önce sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alır bize de resimlerini gösterirsin :nazar:

Banucum canım senin de bu yolda umarım Allah yar ve yardımcın olur da sen de bi umut gibi bize sevinçli haberler verirsin (ayrıca benimde başıma darısı inşallah bir gün)

Ayşe umarım emir daha iyidir tekrar geçmiş olsun.

Yena kızın sınavı güzel geçmiş sevindim gözün aydın canım.

Kızlar bütün sayfaları okudum aklımdan uçup giden bir olay ya da bir şey varsa affedin,herkese sağlık huzur ve mutlu fit bir ömür versin rabbim diyorum ve yazımı bitiriyorum :kk77:

Herkese hayırlı sabahlar diliyor ve beni bekleyen yatağıma gidiyorum :KK34:

Yatağıma diyorum çünkü adam benden ümidini kesti artık herhalde hiç demiyor sen yatmıyormusun diye :KK60::KK60::KK60:
Bir tek geçen gece dedi bayramdan sonrada inşallah sabahlarsın bak ben ne yapıyorum o zaman diye :KK60:
Tamam şekerim sen üzülme söz bayramdan sonra aynı anda yatacağız dedim sustu ama aslında hiç aynı aynda yatamayız genelde beni kovalar yataktan uykum kaçtı hadi sohbet edelim diyorum diye.

Bayramdan sonrada kovalarsa diyecem zaten kendin kaşındın dinleyeceksin beni diye :KK60::KK60::KK60:
Artık onu sinir etmek için tanıştığımız günden başlar gün gün anlatırım hatırlıyormusun şu günü de şu olmuştu diye valla en etkili uyku ilaçı küçük kızım bile onları anlatınca anında uyuyor :KK60::KK60::KK60:

Neyse kendinize iyi bakın
fırsatım olursa kesin yine uğrarım :KK3::KK3::KK3::KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71:

evet kizlar sonunda tatlimin birini yaptim birininde ön hazirligini hsdi bakalim artik yarinin maratonuna hazir bi vaziyette bekliyorum
ya bu arada evde sinek katliami yaptim ama köklerini kurutamafim bi türlü ay durun size yarinki iftar menümü yazayim
köfli yogurt corbasi
taze fasülye
kuzu güvec
Ve et sarmsdi oktaytax ustada gördüm yanina patates püresi ve pilavla
ortada ise pide kiymalisu böregi buzlukta vardi allahtan
yaprak sarma veeeeee son olarakta sogan dolmasi
tatlilarda seker pare ve kendim düsündügüm uyduruk bisey

evet kizlar sonunda tatlimin birini yaptim birininde ön hazirligini hsdi bakalim artik yarinin maratonuna hazir bi vaziyette bekliyorum
ya bu arada evde sinek katliami yaptim ama köklerini kurutamafim bi türlü ay durun size yarinki iftar menümü yazayim
köfli yogurt corbasi
taze fasülye
kuzu güvec

ervamm,topikçe gelelim bizde hepimize yeter..:))

afiyet olsun yaramasın..

BEYZUSS yoldaş, uyusakmı artık ne dersin..:KK1:

İyi uykular,Allah rahatlık versin canım...:KK71:

Son düzenleme:
yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası

allah yardımcın olsun.ama bir yandan da böyle kolaylıklar olması güzel.sağlık hizmetlerini görünce sosyal devlet böyle olmalı diyorsun.benim eltim de almanyada.onun da eşi rahatsız.adamlar eve gelip her şeyi düşünüp ilaveler yapmışlar.hatta merdivenlere bile arabasını çıkaracak düzenek koymuşlar.bende yalnızca bezlerin yarı parasını almak için kırk yere başvuruyorum.bir de 3 ay sonra iadesi var..

:KK19:canlarım tüm kilo verenlere:nazar::nazar::nazar:
spor yapıp dereceye girenlere:nazar::nazar::nazar::KK19:
bunları yazıp liste yapan Beyzus ve Yenaya:nazar::nazar::nazar::KK19:
ve yılmayıp yine ve yeniden deneyenlere(burda önceliği kendime veriyorum):nazar::nazar::nazar:
ve üşenmeyip okuyanlara..:KK9::KK9::KK9:

HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..:KK19::KK19::KK66::KK64::KK76::nazar::KK71::KK9:

HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:KK19::KK19::KK64::KK62::nazar::KK71::81:

HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:KK19::KK19::KK66::nazar::KK71::21::81:
tebrikler kızlarrr yenacım ve beyzuşum ellerinize sağlık
beyzus ablacim belki yuksekliginde bişey yapilabilir ama arabanın uzmanı 2hafta tatilde şimdilik idare ediyoruz evet avrupada olmamız büyük sanjs hayat destek makinasida var hepsi çok pahalı tr de olsak bu imkanlarımız olmazdi çok zengin olmamız gerkti çok tskler ablacim gule güle kullanıyor kızım
güle güle kullansın kızımız

günaydınlarrrr

Öncelikleeeeee hepinize günaydın :):):):) Güzeller güzeli missssler gibi bir cumartesi olsun hepimize.

Simdi gelelim bahsedeceğim konuya!

Arkadaslar diyorumki hepimiz kilolarımızı göğüs, bel ve kalca ölçülerimizi ve alt grupta (pantolon etek sort vs.) kac beden ve hangi markadan giyindiğimizi yazalım.

Bu nerden geldi aklıma söyliim ;

Ayıptır söylemesi benim salı günü dogum günüm :) Dolayısıyla dün aksam arkadasımla beraber Antalya'da özdileğe gittik akşam bana dogum günü hediyesi almaya :) (ben bayılırım bana alınacak hediyeyi kendim secmeye :)) ben zaten kilo aldım alalı günlük kıyafetlerimi lcw den iş için veya özel vs durumlarda da bu yazın baslarına kadar marks&spencer dan sonrasında da adil ışığın love my body sinden alıyorum. Lcw de ki bedenim 44 ve sıkı sıkıya oluyor. Adil ışıktaki bedenim 44 biraz bol geliyor. Digerini artık hatırlamıyorum bile adil ısıktan sonra hem cok hantal hemde cok pahalı geliyor bana. topu topu 2 ayda 5.5 kilo verdim en son mayıs ayında aldıgım kot şortun bedeni 48 idi tam oluyordu. dün 44 ünü giydim adil ısıkta iste biraz bol olmakla beraber iyi oldu. sizlerin durumunu merak ediyorum. Dün akşam dogum günü hediyesi olarak arkadasıma aldırdıgım sortumu bugun hemen giydim tabii cocuk gibi hayatta bekletemem hemen giyerim :) ve size bir resim ekliyorum. beden ölçülerimide evde ölçer ölçmez bende size yazacagım ama simdilik bilgilerim bunlar :) (umarım marka vermek yanlıs bişey degildir ama vermeliyizki birbirimize yardımcı olabilelim degil mi?)

Eklentiler

• $IMG_0220.jpg
    $IMG_0220.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 38
arkadaslar ben 103 kg ile SAĞLIKLI VE DOĞRU BESLENME PROGRAMINA basladım su an 91.7 kg ındım yemeyince oluyormus valla hamılelıkte 23 kg almıstım almak cok kolay vermek cok zormus insallah fazla kılolarımızı verecegız ısteyınce oluyor....

yenacım geç kalmadım inşallah misafirlikteydim ....

kilom sabit canım 99,9 almamış olmak bile güzel

masallah cnmm 99,9 çok güzel benceee:nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm neden kizayim ben bi ar:KK16:a 82 ye inmismistim sonra tekrar simdide ancak bi kili verdim 90 kiloyla ozaman baslamistim motivasyon olsun diye yazdim sporda cok yapadim laptopum vardi ozama kizimi uyuttukdan sonra rahat rahat yapardim bozuldu laptopum daha alnadik esim pek istemiyo elimden düsmüyo diye simdide ramazan dolayisiyla gündüzlerude yürüyemiyorum axrica beni hatirlayip sormanada cok sevindim

hepimizinn durumuu aynıı cnm bnm:KK4::KK4::KK4: tabıı herzamann :KK51::KK51:

köfli yogurt corbasi
taze fasülye
kuzu güvec

ellerınee saglıkk cnmm kolay gelsınn fazla kacmasınnn:KK42::KK42::KK42:
arkadaslar ben 103 kg ile SAĞLIKLI VE DOĞRU BESLENME PROGRAMINA basladım su an 91.7 kg ındım yemeyince oluyormus valla hamılelıkte 23 kg almıstım almak cok kolay vermek cok zormus insallah fazla kılolarımızı verecegız ısteyınce oluyor....

hoş geldinn cnmm yolunda basarılarr oh ne güzeell kılo vermışşin zatenn:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Derincim maşallahın var..Hep böyle devam edersinde ikili rakamları görürsün yakında inşallah..
sağol canım bu hafta resmen aç tutum orucu sahurda karpuz peynir üç lokma pide ile iftarda çok dikkatli davrandım pide veya ekmek hiç yemedim az az yemklerden çünki evimdeydim.. ama iki gündür anneme kvye yemeğe gittim biraz kaçıyor tabii bu gece yine kvdede yemekteyiz iftara misafrleri var ben oraya gittiğim zaman kendimi tutamıyorum...inşallah bayram sonra en yakın zamanda ikili rakamları göürürüm canım hem sporada başlıycam..
Tablolar için YENA VE BEYZUŞ'a çok çok teşekkürler

Kilo veren azmeden herkesi özellikle ayşe ve derini çok çok kutluyorum.Allah bir dahaki hafta hepimize sizin sevincinizi yaşatır inşallah.

Ayrıca biumut gözün aydın umarım bir an önce sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alır bize de resimlerini gösterirsin :nazar:

Banucum canım senin de bu yolda umarım Allah yar ve yardımcın olur da sen de bi umut gibi bize sevinçli haberler verirsin (ayrıca benimde başıma darısı inşallah bir gün)

Ayşe umarım emir daha iyidir tekrar geçmiş olsun.

Yena kızın sınavı güzel geçmiş sevindim gözün aydın canım.

Kızlar bütün sayfaları okudum aklımdan uçup giden bir olay ya da bir şey varsa affedin,herkese sağlık huzur ve mutlu fit bir ömür versin rabbim diyorum ve yazımı bitiriyorum :kk77:

sağol canım uzun bir aradan sonra listedeydim sevindim....

bugün oruç tutamadım üzgünüm saat çalmadı açlık önemli değil ama suya dayanamıyorum zaten, sabah bir uyandım saat 6 olmuş ve yreğim yanıyor susamışım artık içtim suyumu yattım..

biumut hayırlı haberlerii bekliyoruz canım bizlerle paylaşırsın artık..
toksin canım sevindim hastaneden çıkmanıza , güle güle kullanın yeni arabanızı..

X