- 8 Haziran 2011
- 438
- 0
- 36
Neyse geleyim benim canım cicim doktoruma
Canım Doktorum Uzm. Dr. Müjdat Kara
Özel Gazi Osmanpaşa Hastanesinde tek Endokrin Doktoru zaten ve dediğim gibi gerçekten çok güzel vakit ayırıyor hiç acele etmeden uzun uzun dinliyor.
Muayene ücretide geçenlerde dediğim gibi 75 lira. Tahlillerini orada yaptırırsan biraz pahalı ama devlette yaptırabilirsen onuda kabul ediyor. Ben başka bir tıp merkezinde yaptırdım vakit kaybetmemek adına.
İlk zamanlar her ay görüşecekmişiz ama tahlil istemiyorum bundan sonra uzun süre dedi ancak açlık kan şekerine bakıcam dedi.
Umarım anneciğinde faydasını görür ve bir an önce oda sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşar. Ellerinden öperim Anneciğinin.
çok saol canım. anneciğim için bi randevu alalımda oda bi baksın bakalım canın cicin doktorun neler diicek :)
tahlilleri yaptırdığın tıp merkezide oralarda ise onu da söylersen bizde orda yaptıralım
HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..
HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:
HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:
en başta komşum ayşem olmak üzere kraliçeleri tabrik ediyorum
ve kalabalık listemizin gitgide mezun vermeye yaklaşmasını izlerkeeeennnn herkesi tebrik ediyorummm
@YENA ablacım ellerine gözlerine sağlık ne düşüncelisin yaaüşenmeyip herkesi tek tek takip ediyorsun.. ÇOK TEŞEKKÜRLER DESTEKÇİ KOÇUMUZ
HAFTANIN SPORCULARI
Haftanın Birincisi................EFSUNLU..............720 DAK......
Haftanın ikincisi.................3MELEGMVAR........310 DAK.......
Haftanın üçüncüsü............BEYZUS................260 DAK........
ASUMANZEYNEP-TOKSİN-CECO34.................210 DAK..........
SARCİVCİVİM............................................120 DAK...........
QUSEL-YENA..............................................60 DAK............
BANU145145..............................................30 DAK............
KİLO VERME GAYRETİNDE OLAN HERKESİ VE SPOR YAPANLARI-YAPMAYANLARI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM...............
ve BEYZUŞ ablacımmmm:) şu ufacık rakamla benide listene kabul ettiğin için minnettarım:) "sine-i el kabûl" ilanı aşk gibi oldu :)))
inan ama bu sefer sırf geçen haftadan sana 150 sözü verdiğim için yaptım. ama çarşamba ve perşembeye bu kadar sıkıştırabildim:)
efsunlu napmışsın arkadaşım:)) herhalde bu hafta hiç oturmamışsın:) maşaAllah diyorum. ve herkesi azminden dolayı kutluyorum