- 29 Ocak 2010
- 5.650
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyor sonrada öpüyorum..:)))
Beyzuşum benim sadece 60 dakika yürüyüşm var..Bu hafta kapı kapı gezmekten hiç birşey yapamadım..Zaten onu yazmana bile gerek yok tatlım..
biumut tebrik ederim canım,Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin..Buraya hep uğrayacaksın tabiside kadrolu elemanıyız artık buranın..
sinoope,kilonu yazmamışsın.? 20 dakika içinde yaz istesen listeye dahil edeyim..
tebrikleeeeeeeeeeeeeerHAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..
HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:
HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:
HAFTANIN SPORCULARI
Haftanın Birincisi................EFSUNLU..............720 DAK......
Haftanın ikincisi.................3MELEGMVAR........310 DAK.......
Haftanın üçüncüsü............BEYZUS................260 DAK........
ASUMANZEYNEP-TOKSİN-CECO34.................210 DAK..........
SARCİVCİVİM............................................120 DAK...........
QUSEL-YENA..............................................60 DAK............
BANU145145..............................................30 DAK............
KİLO VERME GAYRETİNDE OLAN HERKESİ VE SPOR YAPANLARI-YAPMAYANLARI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM...............
No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta (Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957| 95.5|-0.3
2|İlbatum|97.5|-0.5
3|gusel|106.9|-0.1
Ellerine sağlık YENAM.........
Kilo da almamışsın bak;boşuna endişelendin...Çok sevindim canım....
Evet almamışım buda iyi bişey..Canım;
Kilo listesini yayınlayınca sporun yok zannettim;her zaman listeden önce yazardın.Bu yüzden ben de sporları yayınladım..Hemen listeye ekliyorum...
Ramazan dolayısıyla ;sadece derece yapanları değil tüm spor yapanları listede yayınlamak istiyorum.Motivasyon amaçlı...
Eline sağlık canım..
Sağol beyzuş abla son dakikada listeye girmişim.
Elleriniz dert gormesin yena ve beyzusum cokkkk sagolun var olun
seref kursusundekileri bir kez daha kutlarim. Darisi basima
Elleriniz dert gormesin yena ve beyzusum cokkkk sagolun var olun
seref kursusundekileri bir kez daha kutlarim. Darisi basima
Herkese iyi geceler ben çıkıyorum yatıyımda uyumaya çalışıyım.Hepinizi kocaman öptüm iyiki varsınız.
yenacim ve beyzus ablacim elleriniz dert görmesin bizim için ramazanda ugrasiyorsunus allah razı olsun sizlerden
banucum senin duana içten aminnn dedin insallah cnm he sana sunuda demek istiyom ben 2kere denedim regl olmadan bolcana koyun eti yedimmi tatlı cnm istemiyor istahim açılmıyor öncesi gibi denemenizi tavsiye ederim
yenacım ellerine sağlık canım
kızının sınavı nasıldı
beyzuş ablam senin de ellerine sağlık
ne düşüncelisin sen ya hepimizi yazıyrsun az çok demeden motive olalım diye
yenacim ve beyzus ablacim elleriniz dert görmesin bizim için ramazanda ugrasiyorsunus allah razı olsun sizlerden
banucum senin duana içten aminnn dedin insallah cnm he sana sunuda demek istiyom ben 2kere denedim regl olmadan bolcana koyun eti yedimmi tatlı cnm istemiyor istahim açılmıyor öncesi gibi denemenizi tavsiye ederim
yenacım ellerine sağlık canım
kızının sınavı nasıldı
beyzuş ablam senin de ellerine sağlık
ne düşüncelisin sen ya hepimizi yazıyrsun az çok demeden motive olalım diye
HAFTANIN 1.si........- 1.8 kg.........................ayşe_C52..
HAFTANIN 2.si.......- 1.5 kg...........................Derin.........:81:
HAFTANIN 3.leri.....- 1.2 kg...............gamze20 & 3meleğmvar...:81:
HAFTANIN SPORCULARI
Haftanın Birincisi................EFSUNLU..............720 DAK......
Haftanın ikincisi.................3MELEGMVAR........310 DAK.......
Haftanın üçüncüsü............BEYZUS................260 DAK........
ASUMANZEYNEP-TOKSİN-CECO34.................210 DAK..........
SARCİVCİVİM............................................120 DAK...........
QUSEL-YENA..............................................60 DAK............
BANU145145..............................................30 DAK............
KİLO VERME GAYRETİNDE OLAN HERKESİ VE SPOR YAPANLARI-YAPMAYANLARI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM...............
Öncelikle herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyor sonrada öpüyorum..:)))
Beyzuşum benim sadece 60 dakika yürüyüşm var..Bu hafta kapı kapı gezmekten hiç birşey yapamadım..Zaten onu yazmana bile gerek yok tatlım..
biumut tebrik ederim canım,Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin..Buraya hep uğrayacaksın tabiside kadrolu elemanıyız artık buranın..
sinoope,kilonu yazmamışsın.? 20 dakika içinde yaz istesen listeye dahil edeyim..
yenacim geçen cuma evime geldim kızı yeni arabasiyla gezdiriyom çok rahat sade biraz zahmetli minibüse biniyoruz yüksek oldu aslında olcmustuler ama biz değişikler yaptirinca daha yükseldi arabası
tebrikler arkadaşlar hepinize....
beyzus abla yena ellerinize sağlık