Evet Yena onlar löp löp et yapcaklar sen fit bir hatun olacaksın ilerde boşver kapa bütün duyularını şu biberli pis kokuya
Fit bir hatun olmayı okadar çok istiyorumki..
Evet zaten pis koktu ööööö..yağlı yağlı ıykk..
İyi fikir gerçekten...Ben kızartmanın çözümünü buldum nefsimi körlemek adına.Ne canım istiyosa kızartma konusunda hafif yağlayıp pul biberleyip atıyorum fırına iyice kızarana kadar bekliyorum 170-180 derecede yavaş yavaş kızartıyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ohh mis gibi
Heç işte ....Koskoca totoşları olacak haberleri yok.....
Gece gece üşenmemişler..
Ne kaddan sağlıksız besleniyorlar değilmi ama beyzuşum cıks cıks..
Evet Yena onlar löp löp et yapcaklar sen fit bir hatun olacaksın ilerde boşver kapa bütün duyularını şu biberli pis kokuya
MEyracım güzel yürekli insan..Çok özledik seni netin bağlansa bir an önce ne güzel olur..
Kiloyu takma normaldir o, sen cicim aylarının tadını çıkar..
Hoş geldin Meyracığım;özledik seni....
Ben iyiyim çok şükür.Bildiğin gibi devam ediyor hayat..Zayıflamaya çalışıyorum...
Kiloya takma ,buraya dönünce yine gider onlar....
İnşallah netin çabuk bağlanır...
Ben kızartmanın çözümünü buldum nefsimi körlemek adına.Ne canım istiyosa kızartma konusunda hafif yağlayıp pul biberleyip atıyorum fırına iyice kızarana kadar bekliyorum 170-180 derecede yavaş yavaş kızartıyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ohh mis gibi
Evet bende yapıyorum onu kabak ve biber güzel oluyor patlıcanı pek sevmedim..
ben anneme yardıma gidiyorum...
yarın gündüz giremem galiba tekrar nete....
tekrar görüşene kadar kendinize çok iyi bakın hepiniz canlarım.....
hepinizi çok seviyorum.
tekrar görüşmek ümidiyle...
hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar herkeslere..
öptüm
Beyzuşum iyi uykular canım..
ÇAyımı peynirimi ekmeğimi ham yaptım su içip dişlerimi fırçalayıp hemen uyumam lazım..yarın dersaneye gideceğiz,sınıf belirleme sınavına girecek kızım..
Öptüm şap şup..
Geçmiş olsun geline.:) zeynepçim oruçluysa kremalı tavuk ağır gelmiştir belki o yüzden..
ama ne güzel hazırlamış öyle bravo oğluna ..
benim eşim mutfak konusunda pek beceriksiz..Sürekli annesiyle yaşadığı için sanırım ona bağlıyorum ben..
Ben çalışırken yapardı bişeyler ama çok kötü olurdu yiyemezdik pek..:)