Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biri biber kızartmasımı dediiii
şöyle birde sarımsaklı yoğurt üzerinede, oh çok güzel olur....
ayy gerçekten canım çekti şimdi.....

annemlerin evlerinin yazları sivrisinekleri meşhurdur çokluklarıyla, benim evde hiç sivri olmadı evlendim evleneli(çok şükür). unuttum annemgilin sivrileri ben, şuan siviriler fink atıyo evin içinde gerçekten..... bi görseniz....
benide hedef aldılar 1saattir, cıs cıs yandı her yanım
kaşım kaşım kaşınıyorum.....

ışığı söndürsem, aranın ışığını açsam; böylelikle acaba sivrisinekler koridordaki ışığa giderde bende onlardan kurtulurmuyum
hadi deniyim bakıyım bi şimdi.....
çok sinir bişey durmadan bi yerini ısırıp yakmaları, kaşındırmaları....

Evet Yena onlar löp löp et yapcaklar sen fit bir hatun olacaksın ilerde boşver kapa bütün duyularını şu biberli pis kokuya

Fit bir hatun olmayı okadar çok istiyorumki..

Evet zaten pis koktu ööööö..yağlı yağlı ıykk..

Fit bir hatun olmayı okadar çok istiyorumki..

Evet zaten pis koktu ööööö..yağlı yağlı ıykk..

İstiyorsun madem mutlaka olacaksın arkadaşım.Hepimiz birbirimizi frenleyip yardım edersek bir dahaki yaza ortlarda istediği kıyafetlerle dolaşan incecik fit hatunlar olmamız için ne engel var ki önümüzde tek engel kendimiziz bence.Boşver maşallah bize diyelim ve azimle ilerleyelim canım

Kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar

İlk fırsatta yine gelirim zaten şurda kaldı 9 gün sonra yine buralarda fink atarım
Kendinize çok ama çok iyi bakın
Şimdiden haftanın birincilerini tebrik ediyor ve kocaman öpüy0rumm
Acaba kendi kendimi öpmüş oluyormuyum diye bir an düşündüm ama mimkin deel bu hafta

Hepiniz allaha emanet olun
Rabbim gönlünüzden geçenlerin 10 kattını versin sizlere ( 10 çocuk hariç bi dene yeter )
Her dua ettiğimde emin olun sizleride unutmuyorum ( Allahım sen topikteki bütün arkadaşlarımın dualarını kabul eyle, bebiş isteyenlere bebiş, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, bekar olanlara koca, KVsi çazgır olanlara sabır, Topumuza da sağlık ve huzur ver ya rabbim diye ) Sesli dua etsem kesin benimki haaaaahhh kıvama geldin artık bide sanal aleme dua sarkıtıyon der kesin Onada akıl fikir versin diye dua ediyom ama çaktırmayın

Bu kadar gevezelik yeter ben kaçtım

İyi fikir gerçekten...

Ben de biberleri iri iri doğrayıp az bir zeytinyağ damlatıyorum ve tavanın kapağını kapatarak,kendi buharında pişiriyorum.Üzerine bolca domates doğrayıp,domatesler pişince kapatıyorum altını ve üzerine sarımsaklı yoğurtla missss gibi oluyor....

Gece gece üşenmemişler..

Ne kaddan sağlıksız besleniyorlar değilmi ama beyzuşum cıks cıks..
Heç işte ....Koskoca totoşları olacak haberleri yok.....

Evet Yena onlar löp löp et yapcaklar sen fit bir hatun olacaksın ilerde boşver kapa bütün duyularını şu biberli pis kokuya

Aynı fikirdeyim....

Ben bu arada sahur yapayım...PC açık haaaa gözetliyorum.Hemen gelirim zaten .Benim yediğimden ne olacak.Kuş kadar ya yiyorum,ya yemiyorum...

MEyracım güzel yürekli insan..Çok özledik seni netin bağlansa bir an önce ne güzel olur..

Kiloyu takma normaldir o, sen cicim aylarının tadını çıkar..

ayyy çok teşekkür ederim canım:)))

hoşbuldum beyzuş ablacımmmmm...

süper fikir....

Evet bende yapıyorum onu kabak ve biber güzel oluyor patlıcanı pek sevmedim..

aradabirde patateste olsa hiç fena olmaz hani

ayrıca evet ışık kapanınca ve koridorun ışığını yakınca sivriler hucümu kestiler....
ama bir sorun oluştu; ışıksız nette zor oldu, neyse sivrilerden iyidir

annem uyandı sahur için, bende anneme yardıma gidiyim birazdan bari.... şimdi ayıp olur.

ben anneme yardıma gidiyorum...
yarın gündüz giremem galiba tekrar nete....
tekrar görüşene kadar kendinize çok iyi bakın hepiniz canlarım.....
hepinizi çok seviyorum.

tekrar görüşmek ümidiyle...
hayırlı sahurlar, hayırlı ramazanlar herkeslere..

öptüm

Hayırlı sahurlar,iyi sabahlar canım....

Annene daha sık gel emi; seni özlüyoruz....

Ne çıkarcıyım değilmi..Annene sık git demenin daha elit ve insani nedenlerini yazmalıydım ;ben ne yazıyorum...

Neyse sen anneye daha sık gitmenin esas nedenlerini biliyorsundur zaten....

Beyzuşum iyi uykular canım..
ÇAyımı peynirimi ekmeğimi ham yaptım su içip dişlerimi fırçalayıp hemen uyumam lazım..yarın dersaneye gideceğiz,sınıf belirleme sınavına girecek kızım..

Öptüm şap şup..

Afiyet olsun;Allah kabul etsin canım.....Cümlemizin niyetini...

Berfin'e başarılar dilerim; umarım çok iyi bir sınav geçirir....

Ben de öpüyorum,sömüre sömüre...Mooaahhh moooahhh...

nasılsınız kızlar dunku menum
sahur:1 armut,su
iftarda yıne mısafırım vardı bu sfer yabancı değildi misafirim yagmurgözlü ve oğlusu vardı
1 kepçe corba,fırında sebzeli tavuk,3 kasık erişte,3 kaşık zeytınyaglı kabak,yoğurt,ayran,avuc içi kadar pide
daha sonra birkac dilim karpuz

bugün konuştuğumda iyiydi.dün öğlen birşey yememiş.oruç tutamıyor.kalbindeki delik migreni tetikliyor.ilaç aldığından yavrum oruç tutamıyor.
çok neşeliydi ve çok memnun kalmış süprizden sonuç hüsran olsada.ve çok lezzetliymiş.oğlumda 'anne abartıyor.hergünbenim yemek yapmamı isteyecek diyor.
sanki ne olacak.biz doğarken yemekleri sadece siz kadınlar yapacaksınız diye belge vermediler ya..ben küçükken öğretirdim.allah göstermesin biz bie şey olduğunda kendi ayakları üzerinde dursun diye.aslinda akşamları biraz alıştırsan..bazan da beceriksizliğe sığınıorlar..

saferan evin hayırlı olsun.güle güle otur..
biumutt.başlangıçta biraz zorlanacaksın.zamanla geçer..
kaç kişi için aklımda birşeyler tutyorum.cevap yazacağım.buraya gelince nickleri unutuyorum..

gunaydın kızlar;

biliyorum cok fazla bildirimde buunmadım bana kızacaksınız ama mazeretim var
oğlum yuvaya basladı alışana kadar yanında duruyorum eve geldiğimizde de nacak ev işleri yemek vs alışsın beklememe gerek kalmayacak.

bildirimde bulunup listeye girebilmek için bu kadar erken girdim ki bu arada kucuk oğlum da aglıyor onu beslemeliyim

hepinizi opuyorum

kılom 92,8

umarım akşama tekrar girebilirim

selamlar

Bende kocaaaa bir haftada 200 gr vererek 90.3 e inmişim. hadi hayırlısı. kilo bildirimi kilo bildirimidir :) kilo verebilen sabit kalan yada kilosu artan herkesi her türlü tebrik ederim :) kilo alanlar zaten eminim bunun farkındadır. İnsan yaptıgı kacamagı bilir :) benimki öyle oluyor mesela :) neyse hepinize sevgiler. öpücükler :) ben çalışmaya başlayayım ancak toplanır bu masa...

g]naydinn kizlar

kilom regl dolayisiyla aynii malesefff in;; haftayaaa kismetseee veririmm

yenacim kilom aynii spor yokk

KIZLArr adet sokturucu bi yol biliyormusunuz benim 8==9 gun azcik oluyor birden olmasini saglayacak bir yol biliyorqmusunuzzz

bilginiz varsapaylasirsanizz cok sevinirimmm

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 86,00
Bu hafta : 86,50
Artıya geçtim maalesef iftara davetli misafirler dolayısıyla Neyse bayram sonu toparlarım artık...
kilo veren ve aynı kalan herkesi tebrik ederim...

Bu arada yarın Altınoluğa gidiyoruz eşimle.Bayram sonuna kadar yokum artık.5 eylülde iş başı yapcaz.Beni izinli yazarsanız sevinirim. Hoşçakalın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…