- 20 Ocak 2010
- 14.186
- 30
harikasın canım yaiyi geceleeeeerr bugün iftara davetliydik güzel ve diyete uygun yemeklerdi sadece tatlı yedim işte yanlış olarak napim yedim gitti işte sohbet esnasında
asıl haber şu giderken lcwden de olsa 42 beden etek ve large beden bluz giydim
canım sen acıktıysan tok tutucu birşeyler yeseydin keşke, yediklerin acıktırıcı sanki:26:Ben bu gece çok açım ya neler yaptıysam açlığım geçmedi nescafe içtim az çubukkraker yedim 1 tane hurma ıııı geçmiyor açlığım dayanamadım dondurma yedim ama hala açım ne yazıkki ne oluyor bana ya offf yememem lazım ama nasıl yapıcam bilemiyorum.
abllacım menü süper olmuş yine ellerine sağlıkta ,sanki turşu olmamış hıııı ne dersin, tuzlu ya su tutar ve seni tartıda allah korusun kilolu gösterir yani benceHepinize iyi geceler güzeller....
BANUCUĞUM;
Yeni bir diyete başladın ya;belki de sadece aç olduğunu düşündüğün için aç hissediyordundur canım.Düşünmemeye çalış.Bence psikolojik bir açlık.
Bunun 1-2 güne kadar geçeceğini ve her şeyin rayına oturacağını düşün lütfen..Belki 1 bardak ayran işine yarar....
Bu günkü menüm:
İFTAR: 4 ızgara köfte+2 küçük parça ızgara tavuk+1 tabak buharda pişmiş domatesli biber ve üzerine 4 kaşık yoğurt.(soslu biber kızartmasının çakması)+1 hurma.
Dün pilav yediğim için pide yemedim...Ha bir de 5-6 küçük parça kırmızı pancar turşusu...
SAHUR: 1 dilim pideyle kahvaltı....
Olabilir beyzuş abla ama birde şu kilolar gitmiyor ya onada çok sıkılıyorum ve veremedikçe açlık hissim çoğalıyor aslında bu aralar canım çok sıkılıyor ve sıkılıcak hiçte birşey yok aslında durup dururken ağlamak istiyorum bunlar tabi dietimi etkiliyor vermek zorundayım en azından bari 7 kilo daha tüp bebek öncesi ama veremiycem heralde.
Menün çok güzel olmuş beyzuş abla iyi ekmeksiz doymuşsun afiyet olsun.
canım ya gidecek bak bebeğin için düşün öyle daha kolay gidiyor bende geçen sene bu iş için 92den 75e düştüm hoş sonra fazlasıyla aldım ama :)))