Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceleeeeerr bugün iftara davetliydik güzel ve diyete uygun yemeklerdi sadece tatlı yedim işte yanlış olarak napim yedim gitti işte sohbet esnasında:KK56:
asıl haber şu giderken lcwden de olsa 42 beden etek ve large beden bluz giydim:KK66::KK66::KK66:
harikasın canım ya:nazar:
Ben bu gece çok açım ya neler yaptıysam açlığım geçmedi nescafe içtim az çubukkraker yedim 1 tane hurma ıııı geçmiyor açlığım dayanamadım dondurma yedim ama hala açım ne yazıkki ne oluyor bana ya offf yememem lazım ama nasıl yapıcam bilemiyorum.
canım sen acıktıysan tok tutucu birşeyler yeseydin keşke, yediklerin acıktırıcı sanki:26:
Hepinize iyi geceler güzeller....

BANUCUĞUM;

Yeni bir diyete başladın ya;belki de sadece aç olduğunu düşündüğün için aç hissediyordundur canım.Düşünmemeye çalış.Bence psikolojik bir açlık.
Bunun 1-2 güne kadar geçeceğini ve her şeyin rayına oturacağını düşün lütfen..Belki 1 bardak ayran işine yarar....

Bu günkü menüm:

İFTAR: 4 ızgara köfte+2 küçük parça ızgara tavuk+1 tabak buharda pişmiş domatesli biber ve üzerine 4 kaşık yoğurt.(soslu biber kızartmasının çakması)+1 hurma.
Dün pilav yediğim için pide yemedim...Ha bir de 5-6 küçük parça kırmızı pancar turşusu...

SAHUR: 1 dilim pideyle kahvaltı....
abllacım menü süper olmuş yine ellerine sağlıkta ,sanki turşu olmamış hıııı ne dersin, tuzlu ya su tutar ve seni tartıda allah korusun kilolu gösterir yani bence :KK28:
Olabilir beyzuş abla ama birde şu kilolar gitmiyor ya onada çok sıkılıyorum ve veremedikçe açlık hissim çoğalıyor aslında bu aralar canım çok sıkılıyor ve sıkılıcak hiçte birşey yok aslında durup dururken ağlamak istiyorum bunlar tabi dietimi etkiliyor vermek zorundayım en azından bari 7 kilo daha tüp bebek öncesi ama veremiycem heralde.
Menün çok güzel olmuş beyzuş abla iyi ekmeksiz doymuşsun afiyet olsun.

canım ya gidecek bak bebeğin için düşün öyle daha kolay gidiyor bende geçen sene bu iş için 92den 75e düştüm hoş sonra fazlasıyla aldım ama :)))

gunaydın arkadaslar.. nasılsınız ben bugun hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı cunku sadece ve sadece 100gr vermişim:2::2: uzun süredir devam eden kabızlığımın üzerine bu hafta reglde eklenınce böyle oldu malesef..

gecen hafta:107
bu hafta:106,9 :26::2:
spor ise sadece 60dk :78:

kılo veren herkesı tebrık edıyorum arkadaslar

KIZLArr adet sokturucu bi yol biliyormusunuz benim 8==9 gun azcik oluyor birden olmasini saglayacak bir yol biliyorqmusunuzzz

bilginiz varsapaylasirsanizz cok sevinirimmm

yaa adını düşünüyorum doğru olmaya bilir çin gülümü ne
gül yapragına benzer vişne renginde kaynatıp içiyorsun ekşimsi vişne gibi aktarlardan bulabilirsin 8-9 gününü 1-2 günde bitirir benim 3 günümü 1 günde bitirmişti

Ben yatıyorum arkadaşlar geçenlerde uykusuzluk çok fena oldum o günden beri ufak bir uyku ilacı alıyorum şimdide uykumu getirdi inşallah böylelikle yavaş yavaş düzelirimde daha erken yatarım hepinizi öptüm iyigeceler.
sen şimdiden yat bebiş olunca zor yatarsın:KK60:
İnan streste yaptım.Sanki yeni başladım diyete.:)) Geçen hafta iyi verdim bu hafta böyle olunca üzüldüm işte...

Bende artık sizin verdiklerinizle teselli olurum..:)
sende verirsinnnnnnnnnnnnnn ben artık biliyorum seni ali kaptan :)
Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr

Kızlar iki gün aradan sonra sizleri çooooook özlemiş olarak geri geldim ve hemen geçmişi okudum :KK1:
İlbatum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah nice sağlıklı ve huzurlu seneler geçirirsiniz birlikte.
Yağmurgözlüm ya maşallahı varmış senin oğlanın alan gerçekten yaşamış :KK34:

Ay valla özlemişim size yazmayı hee aslında hepinize tek tek yazmak isterdim ama sonra anammmm iplikci kadının totoşu gibi dersiniz beni kovalarsınız :KK60::KK60::KK60::KK60:
Velasıl hepinizi çoooooo seviyorummmmm :KK54:

Dün geçenlerde bahsettiğim o endokrin doktorumla görüştüm tekrar. Testlerin bir kısmını yaptırdım ve aynı gün alınca gel göreyim dedi. Maalesef açlık kan şekerim 160 cıktı ve ben şok oldum hatta nasıl sinirlerim bozulduysa şeker hastası olduğumu sanıp bir güzel doktorun yanında ağladım :KK60: adamcağız beni teselli etti sonrada izah etti bak bundan sonra dikkat etmezsen kesin olursun ama şu anda daha kurtarılma şansın var diye.
Burnunu çeke çeke konuşan ufak çocuklar gibi başladım doktorcuğumla sohbet etmeye hani nasıl olucak falan diye. Kolestrolde maşallah almış başını gidiyor ki okadarda dikkat ediyordum.
Bana zayıflamama yardımcı bir ilaç verdi ve yeni bir diyet listesi. Senden istediğim haftada 3 saat spor ve bu listeye uyman dedi, üstelik ikinci bir emre kadar ödüllendirmeler de yasak. Şu an spor çok zor gelicektir ama ilerde emin ol çok daha uzun süreler yapabileceksin ben sana güveniyorum dedi. Zaten güzel bir bayansın :82: sadece daha sağlıklı olucaksın ve bir sene en az birlikte iş birliği yapıcaz dedi.
Bir sene süre içinde 66 kilo veren hastası varmış şok oldum tabiki. Önümüzdeki ay yine görüşeceğiz ve ben buraya not düşüyorum sen - 4 kilo geleceksin dedi. Ya ben bu doktoru çooook sevdim gerçekten çok pozitiv ve cana yakın biri.
Hatta çenesi düşük ben sizlerdende bahsettim :KK60::KK60::KK60::KK60: +90 topiğini bulup katılman senin yapabileceğin en mükkemmel şey dedi bana :KK34: Sen zaten işe doğru şekilde başlamışsın ben sana sadece eşlik edicem üstelik o forumdaki arkadaşlarındanda gereken bilgi, tecrübe ve motivasyonu zaten alacaksındır dedi.

Baştan biraz üzülüp ağladım ama sonra yüzümde kocaman bir gülümseme ve yüreğimde artık ne olursa olsun başarabileceğime dair bir inançla cıktım odadan. Heee bu arada en geç 5 ay sonra ikili rakamlara inmiş olucağız dedi doktorcuğummmm :KK66::KK66::KK66::KK66:
Ay anamları bir uğurluyayım bu pazar değil bir sonraki pazar ondan sonra kimse beni tutamaz bu gazla ben koşu bandının motorunu bile yakarım fazla kullanmaktan :KK60::KK60::KK60::KK60:

canım çok teşşekür ederim:KK71::KK71:
neeee 66 kilo mu resmen bir adam daha çıkmış içinden ya rabbi
sende canını sıkma bak drunda demiş biz varız burada deiil mi:KK54:

9.5 verdim canım...Bana da bu yakışır...:KK60::KK60::KK60::KK60:
tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK19::KK71:
Unutmadan bu haftanın ilk bildirimlerini ben yapayım :KK34: Yarın sabah erken çıkarım evden yada ufak civcivimden fırsat bulamayabilirim.

kilo:
geçen hafta 120
bu hafta 119.2 ( bir hafta alırsam bir hafta veriyorum nasıl iş anlamadım :44:) Bundan sonra düzelir inş.
giden 800 gr

spor: 210 dakika
ya olsun sonuçta vermişsin işte her hafta bı kadar versen bile ayda 3 kiloyu geçer
Belki erken ama kilo bildirimi ve yaptığım sporlar dk.larını bildiricem.Yarın sabah biraz işim var erken giremeyebilirim.Evde tartım bozuk olduğundan bu gün kardeşimde tartıldım sabahtan.

Geçen hafta : 98.400
Bu hafta : 97.400

nasıl becermişsem tam 1 kg vermişim :KK70:

yaptığım spor (her gün 2 saat yürüyüş olmak üzere) toplam 12 saat

yeme konusunda şekeri tamamen kesmeye çalışıyorum ve ekmeği tabiki.tam anlamıyla güzel bir diyet yapamadığımdan yavaş gidiyor bu yürüyüşlere karşılık kilom.aman neyse yavaş olsun temiz olsun (ama tabi biraz hızlansa da hayır demem :KK1: )
çok yürüöüşsün valla maşallahhhhhh
Valla yaptım ama gel bana sor her yanım sızlıyor :KK1: daha alışma devresinde ya vücut biraz zorluyor açıkçası ama inatla her gün 2 saat yürüyüşe devam edicem inşallah...
keşke 40-50 dk yapsaydın sonra artırsaydın canım ya kıyamam

Canım keşke tam tersini yapsaydın..40 dakikayla başlayıp arttırsaydın ozaman zorlanmazdın pek...
Şimdi 2 saatle yürüyosun kilon azaldığında yetmez tabiiki o zamanda 3-4 saat anca etki eder.:)
bende böyle düşünüyrum
Birileri biber kızartıyor..Nasılda koktu..:KK56::KK56:

camlar açık olunca kokusu sardı inanın..:KK1::KK1:
ayyy bende bayılırım o kokuya ya evde yapınca sanki öyle kokmuyor bana mı öyle geliyor acaba:26:
Kocama kalsa beni bütün gece yürütcek zaten sahilde aman sakın duymasın bunları :KK53: adam antranörüm gibi yürü babam yürü.Hmm bir de parktaki aletler var ya 2 gündür yarımşar saatte onlarda efor sarfediyorum onu da yazmadım az geldi gözüme yürüyüşleri düşününce gerek duymadım :KK1: (ölmezsem kesin zayıflıycam bu sporla) :KK37:
ay ne güzel ben benimkini kursa göndereyimde o da bana böyle yapsın ,benimki kalkmazzz anacım kalkmazzzz:KK8:

harikasın canım ya:nazar:

canım sen acıktıysan tok tutucu birşeyler yeseydin keşke, yediklerin acıktırıcı sanki:26:

abllacım menü süper olmuş yine ellerine sağlıkta ,sanki turşu olmamış hıııı ne dersin, tuzlu ya su tutar ve seni tartıda allah korusun kilolu gösterir yani bence :KK28:

canım ya gidecek bak bebeğin için düşün öyle daha kolay gidiyor bende geçen sene bu iş için 92den 75e düştüm hoş sonra fazlasıyla aldım ama :)))

Çok haklısın canım...
Diyette turşu cısss olanlardan.Hem su tutar hem de iştah açar ama canım çekti kendimi tutamadım...Çok tuzlu değildi Allahtan...

Ben kızartmanın çözümünü buldum nefsimi körlemek adına.Ne canım istiyosa kızartma konusunda hafif yağlayıp pul biberleyip atıyorum fırına iyice kızarana kadar bekliyorum 170-180 derecede yavaş yavaş kızartıyorum.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ohh mis gibi :KK52:
bende yapıyorum böyle patateste güzel oluyor hafif yağla fırçayla sürüyorum :)

Gece gece üşenmemişler..

Ne kaddan sağlıksız besleniyorlar değilmi ama beyzuşum cıks cıks..:KK1::KK1:
valla ya ben bu açıdan hiç bakmamıştım üşenmemişlerde ha
Evet bende yapıyorum onu kabak ve biber güzel oluyor patlıcanı pek sevmedim..
patlıcan gerçekten hoş olmuyor illa bol yağ istiyor :)
Evet Yena onlar löp löp et yapcaklar sen fit bir hatun olacaksın ilerde boşver kapa bütün duyularını şu biberli pis kokuya :KK55:
evet evet çooooooooooooook doğru :)

Fit bir hatun olmayı okadar çok istiyorumki..

Evet zaten pis koktu ööööö..yağlı yağlı ıykk..:KK1::KK1:
olacaksın zaten seneye resimlerini göreceğiz ,yani hepimizin, hoş ben eklemeyi bilmiyorum ama....
İyi fikir gerçekten...

Ben de biberleri iri iri doğrayıp az bir zeytinyağ damlatıyorum ve tavanın kapağını kapatarak,kendi buharında pişiriyorum.Üzerine bolca domates doğrayıp,domatesler pişince kapatıyorum altını ve üzerine sarımsaklı yoğurtla missss gibi oluyor....

Heç işte ....Koskoca totoşları olacak haberleri yok.....

Aynı fikirdeyim....

Ben bu arada sahur yapayım...PC açık haaaa gözetliyorum.Hemen gelirim zaten .Benim yediğimden ne olacak.Kuş kadar ya yiyorum,ya yemiyorum...:KK60::KK60::KK60::KK60:

aaa bak öyle kızartmak hiç aklıma gelmeişti anneannemde önce suyla kızartırdı o da çok sağlıklı oluoyr....

gunaydın arkadaslar.. nasılsınız ben bugun hıc ıyı hıssetmıyorum kendımı cunku sadece ve sadece 100gr vermişim:2::2: uzun süredir devam eden kabızlığımın üzerine bu hafta reglde eklenınce böyle oldu malesef..

Üzülme sakın....Diyetteyken bu türlü şeyler yaşamak normal...Hepimiz yaşıyoruz;hatta ben çok sık yaşıyorum...
Sen gayret etmeye devam et;sonuçta inatçı kilolar pes edecek..
İnşallah kabızlık sorununu halledebilirsen daha iyi sonuçlar alırsın...
Kendini bırakma,kiloların moralini bozmasına sakın izin verme,görüntümüzü bozdukları yeter.Moralimizi de bize bıraksınlar...

yaa adını düşünüyorum doğru olmaya bilir çin gülümü ne
gül yapragına benzer vişne renginde kaynatıp içiyorsun ekşimsi vişne gibi aktarlardan bulabilirsin 8-9 gününü 1-2 günde bitirir benim 3 günümü 1 günde bitirmişti

Doğacığım;
Döndüğünden beri seninle bir türlü denk gelemedik.Şükür bu gün kavuştuk.Öpüyorum canım seni...:KK70:

Beyzuşum iyi uykular canım..
ÇAyımı peynirimi ekmeğimi ham yaptım su içip dişlerimi fırçalayıp hemen uyumam lazım..yarın dersaneye gideceğiz,sınıf belirleme sınavına girecek kızım..

Öptüm şap şup..
başarılar cici kızımıza :):nazar:
nasılsınız kızlar dunku menum
sahur:1 armut,su
iftarda yıne mısafırım vardı bu sfer yabancı değildi misafirim yagmurgözlü ve oğlusu vardı
1 kepçe corba,fırında sebzeli tavuk,3 kasık erişte,3 kaşık zeytınyaglı kabak,yoğurt,ayran,avuc içi kadar pide
daha sonra birkac dilim karpuz
oooo ne güzel buluşulmuş ben çok özneiyorum ama kimseye yakın değilim ki :KK43:
Günaydın topiğin topikleri :KK16::KK9:

kilom aynı maalesef :26: neyse buna da şükür...
olsun almamışsın ya
Bende kocaaaa bir haftada 200 gr vererek 90.3 e inmişim. hadi hayırlısı. kilo bildirimi kilo bildirimidir :) kilo verebilen sabit kalan yada kilosu artan herkesi her türlü tebrik ederim :) kilo alanlar zaten eminim bunun farkındadır. İnsan yaptıgı kacamagı bilir :) benimki öyle oluyor mesela :) neyse hepinize sevgiler. öpücükler :) ben çalışmaya başlayayım ancak toplanır bu masa...
vermişsin işte azda olsa....
GÜNAYDINLARRRR

kilo bildirimi

geçen hafta 91,9

bu hafta 91,1
:nazar:
g]naydinn kizlar

kilom regl dolayisiyla aynii malesefff in;; haftayaaa kismetseee veririmm

yenacim kilom aynii spor yokk
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
KIZLArr adet sokturucu bi yol biliyormusunuz benim 8==9 gun azcik oluyor birden olmasini saglayacak bir yol biliyorqmusunuzzz

bilginiz varsapaylasirsanizz cok sevinirimmm
civanperçemi var beni söktürmüştü ma tadı çok kötü ığğğğğğğ

olsun canım ya
kilo bildirimiii.....
2 hafta önce 125

bu hafta 124.5.........

gitmiş yarım kilo ohhhhhhh:nazar:

Çok haklısın canım...
Diyette turşu cısss olanlardan.Hem su tutar hem de iştah açar ama canım çekti kendimi tutamadım...Çok tuzlu değildi Allahtan...

neyse canım afiyet olsun ne yapalım zaman zaman bu kaçamaklar olacak ayyyy yoksa çekilmez bu diyetler :)

gelelim fasulyenin faydalarına :)))
benim malum baskül eski tip ibre 98in altında ama 97nin üstünde yani tam ortada ,o nedenle ne kadar verdiğimi kestiremiyorum:26: bence beni aynı yazalım ne dersin yena abla:26:

emzirmek hala spor değil ,velet peşinde koşmakta değil mi beyzuşşşşş:KK60: inşallah bayramdan sonra yapacağım :KK8:

bu arada biz budün eşimin memleketine gidiyoruz 10 saat yolculuk var bebişle ne yaparım bilemiyorum, kırkını çıkarmaya gitmiştik ama o zman küçüktü sesi çıkmadı pek ,şimdiçabuk sıkılıyor :KK43:(((
kv min tartısı bile dijital oyyyy başım bir benimki böyle, bana kzımayın hala almadı diye burada ne arasam yok ,oradan alırım artık .....

Doğacığım;
Döndüğünden beri seninle bir türlü denk gelemedik.Şükür bu gün kavuştuk.Öpüyorum canım seni...:KK70:

evet beyzuşum ben gündüzcü sen gececi olunca görüşemedik :KK19: bende seni öpüyorum karizmatik çıtırım off beyzuşum sancılanıyom şu an haftaya 5 gün izin istiycemde onun sancısı:KK1: daha 2010 un iznini istiycem canından kopuyor bu müdür milletinin heralde aralığa kadar kullanmazsam yanıyor biliyorsun
millet bir ay kullanıyo üstüne rapor biz 5 -5 alıyoruz

Üzülme sakın....Diyetteyken bu türlü şeyler yaşamak normal...Hepimiz yaşıyoruz;hatta ben çok sık yaşıyorum...
Sen gayret etmeye devam et;sonuçta inatçı kilolar pes edecek..
İnşallah kabızlık sorununu halledebilirsen daha iyi sonuçlar alırsın...
Kendini bırakma,kiloların moralini bozmasına sakın izin verme,görüntümüzü bozdukları yeter.Moralimizi de bize bıraksınlar...

ay canım benım ne guzel seyler söyledın bana moralım duzeldı ınankı:KK71::KK71: coık tesekkur ederım..

bu arada kabızlık bende dıyette degılkende cok oluyodu bı çözüm bulamadım acıkcası cnm :S ne eler denedım olmuyo cnm

gelelim fasulyenin faydalarına :)))
benim malum baskül eski tip ibre 98in altında ama 97nin üstünde yani tam ortada ,o nedenle ne kadar verdiğimi kestiremiyorum:26: bence beni aynı yazalım ne dersin yena abla:26:

emzirmek hala spor değil ,velet peşinde koşmakta değil mi beyzuşşşşş:KK60: inşallah bayramdan sonra yapacağım :KK8:

Bence ''velet peşinde koşmak'' sağlam spor ama;genel geçer kurallara göre değil...

Bana kalsa bakkala gitmek bile spor canım...:KK52::KK52::KK52::KK52:Maksat artı bir hareket olsun....

evet beyzuşum ben gündüzcü sen gececi olunca görüşemedik :KK19: bende seni öpüyorum karizmatik çıtırım off beyzuşum sancılanıyom şu an haftaya 5 gün izin istiycemde onun sancısı:KK1: daha 2010 un iznini istiycem canından kopuyor bu müdür milletinin heralde aralığa kadar kullanmazsam yanıyor biliyorsun
millet bir ay kullanıyo üstüne rapor biz 5 -5 alıyoruz

İnşallah halledersin izin işini canım...Maalesef izin konusunda çok haksızlıklar yaşanıyor...
Şöyle bir gözünü karartıp iste...Mübarek günlerin hatırına belki insafı üzerindedir müdürün...

tesekkur ederim YENA abla burayada gelirim devamli birakmam :KK19:

geçmis olsun brokolide iyi geliyo denemek istersen haslayip uzerine azicik yogurt gezdirince guzel oluyo rahatlatir seni (bende ise yaramisti)

kusura bakma canım dün görmemişim mesajını.
ahh ahh keşke yiyebilsem brokoli eminim ki işe yarıyordur ama kereviz pırasa enginar brokoli.. hiç ağzıma almadım daha..tavsiyen için çok teşkürr :KK71:

X