Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence ''velet peşinde koşmak'' sağlam spor ama;genel geçer kurallara göre değil...

Bana kalsa bakkala gitmek bile spor canım...Maksat artı bir hareket olsun....

değil mi ablacım ya sayılmalı en çok kalori harcattıran o :)
yani hareket etmek her zaman spordur hele ev temizliği falan ....

verir de istemek sorun sorduğu sorulardan bi kaçı burdamısın şehirdışımı gerek olursa arabayla aldırım falan filan işte

kilo bildirimi:
sabah tartıldım yine 88.6 çıktım geçen hafta aldığım gitmiş en azından.
bu yolda beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımı da çok çok tebrik ediyorum.burada bulunmak bile içimizdeki azim ve isteği gösteriyor.her hafta kilo vereceğiz diye bişey yok sonuçta.önemli olan istikrarımız değil mi

kusura bakma canım dün görmemişim mesajını.
ahh ahh keşke yiyebilsem brokoli eminim ki işe yarıyordur ama kereviz pırasa enginar brokoli.. hiç ağzıma almadım daha..tavsiyen için çok teşkürr

diğerlerini geçte pırasaya bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmm

Tünaydınlar kızlar hepinize
nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
ben çarş. Gecesi sahura kalktıktan sonra çok rahatsız oldum malesef
istifar mide bulantısı dün sabah işe geldim direk acile gittim serum taktılar sonra da eve gittim
bugunde dahiliye dr.una gittim kan tahlili yaptırdım onlar çıksın endoskopi ve kolonoskopi için randevu alıcam bakalım
midem azıttı artık sürekli bulantı duramıyorum

kilo bildirimini 1 bucukta yapıcam inş. Gzl bişeyler vardır tartıda
kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum şimdiden

geçmiş olsun canım sonuçlardan haberdar et bizi bişey çıkmaz inşallah

ibatum tesekkur ederım cnmm denerımm çunkı oruç ken ne kadar güzel gidiyordu herşeyy 4 gündürr felegımm şaştıı bır an önce orucuma baslamak ıstıyorumm pırasayadaa bayılırımm ımmm yemegınee hımmmm lımonlu agızım sulandıı

çok saolsın cnmm ya bunu yada ıbatumun tavsiyesini deneyecegımm inş. faydasıı olur cnmm:78::78:

geçmiş olsun canım...

hayirli yolculuklar canim

evet canim insallah haftaya daha guzel sonuç alirsin
geçmis olsun aysecim bizi haberdar et insallah bisey yokturdur

ayyyy pirasaya bende bayilirim limonlu limonlu
canim çekti oruç oruç

geçmiş olsun canım ya umarım önemli bişey yoktur.bazen sıkıntıdan stresten mideye vurabiliyor.inşallah geçici bişeydir:44:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

herkese hayırlı cumalar
ayşecim çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin önemli bir sorun çıkmaz inşallah
kilo verenleri şimdiden tebrik ederim ben de pek hareket olacağa benzemiyor bakalım bikaç saat sonra nolacak

rica ederim canım ne demek :)
benimde ağzım sulandı valllaaaaaaaaaa
hayirli yolculuklar canim

evet canim insallah haftaya daha guzel sonuç alirsin
geçmis olsun aysecim bizi haberdar et insallah bisey yokturdur

ayyyy pirasaya bende bayilirim limonlu limonlu
canim çekti oruç oruç

çok teşekkür ederim canım :)

aynennnn limonlu limonlu olsun ohhhhhhhhhhh mis

mrb herkese kocaman :89:

akşam eve gidemiyorum işten direk davete gidicem o yüzden dün tartıldım

geçen hafta 99,7 idi sanırım
bu hafta 99,2

fark -500 .. diyrumyaa kaplumbağa hızı ile diye.
beyzuş ablacım sporum hiç yok. dikkatde etmedim 2-3 gündür maalesef dondurma güllaç filan yedim çok şükür artıya geçmedim. ama bu bir başarı değil...

kilo verme yolunda gayret eden herkesi tebrik ediyorum..

ayşecim çok geçmişolsun..

geçmişide okuyamadım çok yoğunum yine geleceğim öpüyorum sizi...

kilo:78.1
spor yok
şu sıcak havalarda bile spor yapabilen herkesin önünde saygıyla eğililiyorum

ben 3 haftadır glucophage kullanıyorum, pkolu olduğum için doktor önermişti. günde 1 tane kullanıyorum, ama genelde günde 2 tane öneriyorlar. azıcık bünyeyi değiştiriyo sanki, tabi şimdi oruç tuttuğum için etkilerini tam olarak farkettim sayılmaz, ama ben de ara ara mide bulantısı yaptı, kokulara karşı hassasiyetim oluyo zaman zaman, bi de tatlı yeme isteğini bastırıyo, sanki aşırı da yiyemiyosun, ama dediğim gibi oruç tuttuğum için hani bunlar gerçekten onun mu etkileri tam bilemedim. ama sağlıklı beslenilirse faydalı olacağına eminim, tabi spor da yapmak lazım

Çok geçmiş olsun Ayşeciğim...

İnşallah tez zamanda şifa bulursun...Hastalığın her türlüsü zor.Allah vermesin...

İyice ayrıntılı tetkikler yaptıracak olman iyi karar.Hiç olmazsa gerçek neden bilinir ve tedavini olursun...

Tetkikler yapılmadan,teselli edici ve geçici tedaviler uygulanıyor ve bir süre sonra tekrarlıyor aynı sorunlar...

Allaha emanet ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…