Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aysecim zeynecim pinar cerry yesim fatma beyzus nevzamansiz zuzu yena banu ve destek olan tum guzel akilli sagduyulu + 90 topigimin zarif kadinlari cok haklisiniz ama yapamayacagim, o aksam kvnin en az 5 kere tekrarladigi gibi "kocama asigim cok seviyorum diyosun ya bizi iyi tutmak zorundasin" sozleri sanirm durumumuz icin yetersiz sanirim o kadar sevmiyormusum, dahasi sevilmiyormusum da. Olay gecesi daloki olmasa muhtemelen evden atilan ben olurdum. Dik durmasam haftasina ozre zorlardi esim. Ne hissettigimi umursamadan. Hakkimizda hayirlisi.

hakkında her şeyin hayırlısını versin rabbim..bizler senin anlattığın kadarına.kendi yaşamışlıklarımızdan çıkardığımız dersler ışığında tavsiyelerde bulunuyoruz.yoksa herkes yaşadığını bilir..sırtındaki heybe oldukça dolu ve çok canını yakmış..her zaman arkandayız..küçük bir anektot..annem de biraz klasik kv tipidir.kardeşimin eşini biraz hazmedemedi.kendi yakışıklı oğluna yakıştıramadı gelini.neyse bayağı inatlaşmalar oldu.arada kardeşim kaldı.ne zaman anneme gelip hatırını sorsa.annem başlar'karın niye gelmedi.bir erkek olup ta sözünü geçiremedin..artık çocuğun canına tak eder.geldiğine geleceğine bin pişman.gelmezse arar..artık bir annen yok..gelinin hatası evlenmeden önce yapamayacağı sözler vermesi..anneme yardımcı ve destek olacağına dair..maddi ve manevi.durumu bilerek evlendi...annem by pass olduğunda kıyamet koptu..kadını hastaneden getirdiklerinde evde içecek bir çorba bile yokmuş..ağlıyarak beni aradı..bende gelini aradım..keşke hazır da olsa bir çorba yapsaydın dedim..ondan sonra aylarca konuşmadık..sonra ben bir gün gelini arayıp onun ve bizim yaptığımız hataları açıkca ortaya döktüm..şimdi annemle arası çok iyi.öyleki hangimizin gelini daha maharetli yarışı yapıyoruz..annemin hasta olduğu dönemde ben o zaman tam yatalak adamı alıp antalyaya götürdüm.iki hastaya baktım..2 ay kadar orda kaldım.keşke o zaman böyle durumlarda kv..değil de sadece hasta bir insan olarak ilgilenilse diye de düşünmüyor değilim..

bugün mutlunun durumunu merak ettiğim için girdim..lütfen beni yanlış anlam..inşallah her şey yoluna girer.diğer arkadaşları da iyice okuyup öyle yazacağım..

semiran iyiyim canım sağolasın.

beyzuş ablacım yine teselli ediyorsun sağolasın ama bu sefer utandım açıkçası okurken. çok uzattım bu kilo işini..

uykum kaçmıştı da artık zorlayıp uyumalıyım..

herkese iyi geceler ki çoktan uyumuşsunuzdur:)

Kizlar sonunda terazide 84'lu ve cok afilli bir sayi gorebildim.... Sonunda... Sabrin sonu selamet Semiranim....

Kizlar sonunda terazide 84'lu ve cok afilli bir sayi gorebildim.... Sonunda... Sabrin sonu selamet Semiranim....
günaydın maşallah diyelim nazar degmesin inşallah bende 90 altına inerim 1 kilo nekadar mutlu ediyor daha çok hırslandırıyor bende diyeti biraz boşladım dönünce sıkı bir liste beni bekliyo:KK9:

Günaydın +90 sakinleri...:KK16:

LEAH; ortimmm süpersinn 70 lere hiçbişi kalmadı oley be :KK54:

zeynep ablacım; böyle 1 ay seninle bi eve kapanıp hiç durmadan seni dinleyesim var ya. Tecrübelerin, önerilerin çok kıymetli, çizdiğin yollarda bineği sabır olup ilerleyen hep kazanır, hep huzur bulur diye hissediyorum... iyi ki varsın :KK69:

Derin abla; aman dikkat et o kardeşlere. dışlamak tabiki doğru değil ama sağları solları belli olmayacakları için her an tetikte olmayı gerektirir çevrende olmaları. Naz var aman dikkat...

herkese cillop gibi bir gün diliyorum. Mutlu'cumdan da güzel haberler bekliyorum ondan sonracıma İşime gücüme dönüyorum. öptüm topunuzu...:KK69:

Ortikim ve fadime, valla nerdeyse 3 haftadir 85'i kipirdatamadim... Simdi gercekten 70'lere merdiven dayadifimi hissediyorum artik!!!!!

Ortikim ve fadime, valla nerdeyse 3 haftadir 85'i kipirdatamadim... Simdi gercekten 70'lere merdiven dayadifimi hissediyorum artik!!!!!

helalllllllllllllllllllllllllllllllllllllll valla 3 hafta vermedim diye bozmadan devam etmiş ve mükafatını almışsın, evet artık 70lere merdiven dayadın hemde sağlam br mrdiven, sen şimdi bu azimle dahada hırslanacak ve 70leri çarçabuk göreceksin ,ben inanıyorum :))))
darısı bizlere inşallah.........

bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))

sabah duası

allah’ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.

Allah’ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.

Allah’ım! Bana helal kazanıp,helal yemeği nasip et.

Allah’ım! Bana son nefeste imanla göçmeyi nasip et.

Aminnnnnnnnn....

Günaydınnnnnnn topiğin fıstık hatunları....:KK16::KK16::KK16:

Nasılsınız...ben kaç gündür fenayım..belim için kullandığım ilaçlar midemi mahvediyor...mide koruyucu ilaçla birlikte kullandığım halde ölüyorum mide ağrısına bugün doktorumu arayıp söylemeyi düşünüyorum belki değiştirir yada ilave bişey verir yoksa ilaçlara devam edemeyeceğim...:KK50::KK50::KK50:

bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara inş
sabah duası

allah’ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.

Allah’ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.

Allah’ım! Bana helal kazanıp,helal yemeği nasip et.

Allah’ım! Bana son nefeste imanla göçmeyi nasip et.

Aminnnnnnnnn....

Günaydınnnnnnn topiğin fıstık hatunları....:KK16::KK16::KK16:

Nasılsınız...ben kaç gündür fenayım..belim için kullandığım ilaçlar midemi mahvediyor...mide koruyucu ilaçla birlikte kullandığım halde ölüyorum mide ağrısına bugün doktorumu arayıp söylemeyi düşünüyorum belki değiştirir yada ilave bişey verir yoksa ilaçlara devam edemeyeceğim...:KK50::KK50::KK50:

günaydın canım biraz önce arkadaşla konuşuyorduk diğer bi servisteki arkadaş dün akşam iş çıkışı durakda başka bi çalışanımız buna hal hatır sormuş adamı rezil etmiş boyamış derler bizde ben kimseyle uğraşamam üstüme gelmeyin falan çıldırmış durakdaki arkadaşlar buz kesmiş tamam senin sorunların olabilir ama kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı yaa ..... geçmiş olsun canım mide inhibitörü mü ne deniyor koruyucu geçen verdi dr bana iyi geldi ilaçların değişirse iyi olur inş

YOTSUZ canım ellerine sağlık , benimde uzun süredir yaptığım ve her yiyenin tarifini istediği bir tatlı , hem çok güzel hem de hafif :KK30:

canım tsk ederim :) kesinlikle cok güzel bir tatlı...

bende yediklerimi yazayım :)))))

sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

ara: yok (zamanım olmadı)

öğle:
6 kaşık bamya
1 dilim ekmek

ara:
3 erik + 1 incir

ara: 1 bardak süt

akşam:
3 kaşık pilav
1 tavuk şinitzel
salata

ara: puding yaptım azcık tadarım :))))

sınırsız çayyyyyyyy zati 31 yaşındayım 17 senedir şekersiz içiyorum ,inanın tadına varacaksınız ,ben tombiş bile değildim başladığımda ya herkes çayda şekeri bıraktım kilo verdim diyor ben yıllardır zati öyle içiyorum eee ben niye kilo alıyorum ki :26:

valla helal nasıl içiyorsun şekersiz... ben Allahtan zaten bir kahvaltıda içiyorum en fazla 2 bardak onuda tatlandırıcı ile içmeyi ögrendim artık. onun dısında hiç yoktur cay kahve alıskanlıgım.

canım valla tebrik ederim. bende artık bi görsem su diyetisyenin tartısında 89 u gerisi gelecek diye düşünmeye baslayacagım. ama masallah 2 haftadır 90. küsürlerden fenalık geldi.

ayyy ne güzel :) tebrik ederim canım benim. Allah nice saglıklı mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin insallah... hep gülsün böyle yüzün :)

GÜNAYDIN TOPİĞİN GÜZELLERİ, İNŞALAH HERKESLER İYİDİR...

İLBATUM, ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN İNŞALLAH:nazar:

LEAH, TEBRİK EDERİM CANIM SEN ÇOK DİSİPLİNLİSİN DİYETİNİ AKSATMIYORSUN, HAKEDİYORSUN YANİ..
BANADA BİRAZ BULAŞTIRIMISIN O DİSİPLNDEN...

MENÜMÜ PAYLAŞIYIM;

İFTAR
1 KASE ÇORBA
1 DİLİM PİDE
1 YEMEK KAŞIĞI KIYMALI TAZE FASULYE
1 DİLİM KARPUZ

ÇAY
1 DİLİM GÜLLAÇ
1 PORSİYON DONDURMA (OLMADI BİLİYORUM AMA SIRF BUNLAR İÇİN YEMEK YEMEDİM YAFFF...)

SAHUR;

1 FİNCAN ÇAY
1 DİLİM EKMEK
3-4 ÇATAL PEYNİR
DOMATES SALATALIK
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA

DİKKAT ETTİĞİM GÜNLERDE GENELDE MENÜ PAYLAŞIMI YAPIYORUM VALLA KIZCKSINIZ DİYE KORKUYORUM KIZLAR. AMA KAÇAMAKLARIM KESİNLİKLE ÇOK YEMEK DEĞİL SADECE TATLI BİŞEYLER YEMEK.. YİNE KİLO VEREMİCEMYA...:KK19:

X