- 20 Mayıs 2009
- 5.778
- 202
- 63
selam kızlaaar...evime yerleştim sayılır.....yeni eşyaler gelmedi henüz onlarda gelse tam yerleşirim artıık....
Güle güle otur canım.Sağlık ve huzurla inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlaaar...evime yerleştim sayılır.....yeni eşyaler gelmedi henüz onlarda gelse tam yerleşirim artıık....
Aysecim zeynecim pinar cerry yesim fatma beyzus nevzamansiz zuzu yena banu ve destek olan tum guzel akilli sagduyulu + 90 topigimin zarif kadinlari cok haklisiniz ama yapamayacagim, o aksam kvnin en az 5 kere tekrarladigi gibi "kocama asigim cok seviyorum diyosun ya bizi iyi tutmak zorundasin" sozleri sanirm durumumuz icin yetersiz sanirim o kadar sevmiyormusum, dahasi sevilmiyormusum da. Olay gecesi daloki olmasa muhtemelen evden atilan ben olurdum. Dik durmasam haftasina ozre zorlardi esim. Ne hissettigimi umursamadan. Hakkimizda hayirlisi.
günaydın maşallah diyelim nazar degmesin inşallah bende 90 altına inerim 1 kilo nekadar mutlu ediyor daha çok hırslandırıyor bende diyeti biraz boşladım dönünce sıkı bir liste beni bekliyoKizlar sonunda terazide 84'lu ve cok afilli bir sayi gorebildim.... Sonunda... Sabrin sonu selamet Semiranim....
Kizlar sonunda terazide 84'lu ve cok afilli bir sayi gorebildim.... Sonunda... Sabrin sonu selamet Semiranim....
Ortikim ve fadime, valla nerdeyse 3 haftadir 85'i kipirdatamadim... Simdi gercekten 70'lere merdiven dayadifimi hissediyorum artik!!!!!
bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
günaydın cnm evlilik yıldönümünüzü kutluyorum
nice mutlu huzurlu yıllarda birlikte olmanızı diliyorum
bugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
evlilik yıl dönümün kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllara inşbugün menümü yazmayacağım çünkü bugün benim aşkımla evlilik yıldönümümüz ve ben neler olacağını kestiremiyorum :))))
sabah duası
allah’ım! Başlayacağın bu yeni gün için senden hayırlar diliyorum ve bugünün içindeki şerlerden sana sığınıyorum,günah işlemekten,bir kuluna haksızlık etmekten, birisinden zulüm görmekten sana sığınırım, korkaklıktan tembellikten,acizlikten, cimrilikten, hastalıktan,bunaklıktan,şirkten,kabir azabından ve diğer dünyevi,uhrevi kötü hal ve akibetlerden sana sığınırım.
Allah’ım! Bugün yapacağım bütün işlerin ibadet olmasını nasip et.
Allah’ım! Bana helal kazanıp,helal yemeği nasip et.
Allah’ım! Bana son nefeste imanla göçmeyi nasip et.
Aminnnnnnnnn....
Günaydınnnnnnn topiğin fıstık hatunları....
Nasılsınız...ben kaç gündür fenayım..belim için kullandığım ilaçlar midemi mahvediyor...mide koruyucu ilaçla birlikte kullandığım halde ölüyorum mide ağrısına bugün doktorumu arayıp söylemeyi düşünüyorum belki değiştirir yada ilave bişey verir yoksa ilaçlara devam edemeyeceğim...
YOTSUZ canım ellerine sağlık , benimde uzun süredir yaptığım ve her yiyenin tarifini istediği bir tatlı , hem çok güzel hem de hafif
bende yediklerimi yazayım :)))))
sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
ara: yok (zamanım olmadı)
öğle:
6 kaşık bamya
1 dilim ekmek
ara:
3 erik + 1 incir
ara: 1 bardak süt
akşam:
3 kaşık pilav
1 tavuk şinitzel
salata
ara: puding yaptım azcık tadarım :))))
sınırsız çayyyyyyyy zati 31 yaşındayım 17 senedir şekersiz içiyorum ,inanın tadına varacaksınız ,ben tombiş bile değildim başladığımda ya herkes çayda şekeri bıraktım kilo verdim diyor ben yıllardır zati öyle içiyorum eee ben niye kilo alıyorum ki :26:
Ortikim ve fadime, valla nerdeyse 3 haftadir 85'i kipirdatamadim... Simdi gercekten 70'lere merdiven dayadifimi hissediyorum artik!!!!!