Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

boydan yok ama salak kafam hıc boydan cekmeyı akıl etmemişim.. cunku bu resımlerı buraya eklemek ıcın cekmemıstım ellımde olanlarda bunlardı cnm

gördüm resmini canım fıstıksın maşallah, o zaman kaç kilodan düşmüştün ? bence boydan çekmek gerek daha net anlaşılıyor............

Hoş geldin canım...
Kilo alma işine takılma..Ne yapalım ziyaretlerde böyle oluyor maalesef...Sen bunu da alt edersin eminim...
Ev konusunda kolaylıklar diliyorum.Umarım her şey istediğin gibi olur...

gördüm resmini canım fıstıksın maşallah, o zaman kaç kilodan düşmüştün ? bence boydan çekmek gerek daha net anlaşılıyor............

cnm 105ten 83 e düşmüştüm ama sımdı o halımden eser yok buraya koyma fıkrı aklımda yoktu o yuzden boydan cekmemıstım. ama sımdı cekıyorum. fakat sımdıde o zamankı hızla kılo veremıyorum malesef cnm

Kendini iyi hissettiğin,mutlu ve huzurlu olduğun günlerin bir an önce gelmesini diliyorum.
+90 senin için duacı.
Umarım bu sıkıntılı günleri daha fazla yıpranmadan atlatırsın.....Allah yardımcın olacaktır...Senin için hayırlısını verecek inşallah...

sen şimdi kaç kilosun canım? yaş ilerledikçe daha zor veriliyor diyorlar ya doğru demekki (( bakalım ben ciddi olarak bu işe başladığımda neler yaşayacağım hep beraber göreceğiz :) sende verirsin dert etme ne olur.... en önemli şeyin spor olduğunu düşünüyorum ben bayram dönüşü başlayacağım, kaynanam yapacak yiyeceğim sonra da kilo verme derdine düşeceğim ,umarım aç bırakır beni :)))) oruçlu değilim diye yapar yapar tattırır valla :)

iyi geceler bugün çok güzel geçti sakalı şerif öğleden sonra geldi bize evdeydi akşama kadar çok duygulandım anlatamam akşam camide teravihten sonra sonra selamlama oldu harikaydı lokma döküldü ikram edildi şu an emanetimiz yine bizde yarın teslim edeceğiz Allahım herkese yaşatsın

Herkese Hayırlı Gecelerrrrrrrrrrr
Kizlar ben geldim yineeee

Bu hafta giremem sanıyordum ama öyle bir bağımlılık yaptınız ki her gece evde kalmak için bahaneler uydurur oldum Annem ille bizde kal diyor ama dayanamadım yine eve kaçtım bu gecede. Yarın herhalde artık kaçamam ama olsun nasılsa yine fırsat bulur buraya kaçarım

Baya bir geçmiş birikmiş ve hepiciğini bir solukta okudum
Mutlucum canım dünden beri aklım sana takılmıştı gerçekten allah yardımcın olsun.
Valla gerçekten işin zor. Ben bile ikilemde kaldım ara diyorken bir anda aman ne arasın derken buluyorum kendimi ama herkesin dediği gibi daloky'yi öncelikle düşünmen gerek. Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir ve bu krizi de eşinle atlatırsınız inşallah.

Bugün sonunda Endokrin Doktoruma gidebildim ve adamı çok sevdim Okadar ilgiliydiki anlatamam baya uzun süre beni dinledi ve tedaviye kesin kararlıysan birlikte bunu başarıcağız dedi. Kilomu ölçtü hatta guatr varmı diye muayene de etti sonrada bana bir sürü tahlil yazdı. Bir kısmını regl olduğumun 3.cü, 4.cü yada en geç 5.ci günü yaptırmam gerekiyormuş. Tahlil fiyatlarını labaratuardan bir öğreneyim dedim az daha bayılıyordum tam 650 tl demezmi oda sigortalı fiyatı tabi daha evvel şartlı gittiğim için sigortada yaptırmayı düşünüyordum ama annem bir an önce tedavi başlasın diye başka yerde yaptıralım belki daha uygundur dedi. Yine G.o.P. da bir tıp merkezine sordum aynı tahlillere 294 tl dedi. Arada ucurum var resmen! Yarın sabah 75 grlık şeker yüklemesini ve regl zamanı yapılması gerekenlerin hariçindeki bütün tahlillerimi yaptırıyorum inşallah ondan sonra tekrar görüşcez doktorumla.
Allahın izniyle ilaç tedavisine de başlarsam çok daha çabuk kilo verebilecekmişim. Okadar sevindim ki anlatamam iyiki merkez bankası ( anam ) bana sponsor oldu yoksa birkaç ay daha böyle sallamak zorunda kalacaktım yada mecbur sigortada koşuşturacaktım tahliller için.

Annemde bugün beni dellendiriyordu. Sahurda sadece bir kase müsli ve iki bardak ayran içtim ve gündüz doğal olarak baya bir zorlandım. Ben oram ağrıyor buram ağrıyor kötüyüm dedikce ay normaldır benimde öyle diyip durdu. Ben kilodan belim ağrıyor diyorum benimde öyle diyor. Ben susuzluk maf etti diyorum benimde öyle diyor. Ben tahlillerin stresinden midem ağrıyor dedim o benimde öyle dedi. En sonunda aaaa yeter kız bır bırakmadın tek başıma rahatsızlanayım her şeyime ortak olmak zorundamısın sen dedim nasıl gülüyor
Biraz vakit geçtikten sonrada seninde aynı yerlerin ağrıyor nasılsa ben saymim anladın sen onu dedim koptu deli karı ne olucak diyor. Zaten dedim yakında tshirt alıcam beni siz delirttiniz yazılı diye sonra ilk işim KVyi ziyaret etmek olucak

Kizlar

Esim de ishal oldu, evde bugun, o nedenle ara ara okumaya calisiyorum ve yazamiyorum pek. mutlu ariycam seni, boyle yaza yaza olmuyo.

Hepnizi optum, niyetli olanlara hayirli iftarlar

Geçmiş olsun Leah...
Hastalık sizin aileyi sıraya koydu galiba...Acil şifalar diliyorum.
Bu ara maalesef salgın halinde ishal.Eşimle annem de oldu ama şükür çabuk toparlandılar.Umarım eşin çabucak iyileşir...

nasılsın yenacım iyimisin canım....
ben hiç iyi değilim üst katımda ailece psikolojik hasta bir aile oturuyor evin büyük kızı 45 küçüğü 40 yaşında ikiside evlenmemiş 3 gündür evde sürekli kavga ediyorlar küçük büyüğü dövüyor (büyük daha hasta çünki )evde koşturuyorlar bağırıyorlar kapılar çarpılıyor büyük kız ağlıyor hepsini duyyorum ister istemez çok rahatsız oluyorum çok gürültü yapıyorlar normaldede , ama üç gündür kavga ile uyanıyorum sabahın 8 inde öğlen uykusu uyutmyorlar allahtan naz duymuyorda uyuyor...bugün büyük kızı acile götürmak istemişler yolda arabada atmış kendini bir baktım balkondan eve doğru geliyor soyunarak bahçede soyundu artık nasıl bğırıyor herkez balkona çıktı sokaklara fırladılar ,çığlık çığlığa bağırdı 15 dakika ambulans polis geldi yine hastanaye götüremediler evde iğne yaptılar artık moralim bozuldu yani 3 gündür... ben diğer evde sakinlikten şikayetçiydim kuş sesi bile yoktu bana ceza oldu bu üst komşularevimi çok seviyorum inşallah taşınma gereği duymam ,,allah sağlık versin inşallahda bir an önce düzelsin ilaçlarını içiremiyorlarmış ondan böle olmuş

Ekincik yapıyordu karatay diyeti..Hala yapıyormu bilmiyorum kitabıda vardı sanırım onda..

Derincim çok zor bişey hele birde üstünde olması..KOrkar insan değilmi.?
İyi hadi şükür naz duymuyor seslerini..
Demek soyunuyomuş sokakta off ne kötü yaa.
Peki onlar evsahibimi..?

Derincim çok zor bişey hele birde üstünde olması..KOrkar insan değilmi.?
İyi hadi şükür naz duymuyor seslerini..
Demek soyunuyomuş sokakta off ne kötü yaa.
Peki onlar evsahibimi..?

korkmazmıyım hemde nasıl korkuyorum...naz ufacık bir seste uyanıyor onların sesini duymuyor allahtan, ben sürekli tedirgin duruyorum , üzerini çıkardı gömleğini sütyen ve atletle kaldı giy üzerini dedim alt komşu çıktı ondan terlik istedi oda siyah terlik verdi istemem dedi bu siyah belkide bu terlikler bana büyü yaptı dedi, sonra senin gözlerinde siyah yoksa senmi bana büyü yaptın ooooopu kocanımı kıskandın benden dedi... gülermisin ağlarmısın yaaaaaaa kendi evleri canım maalesef böyle giderse dayanacağımı zannetmiyorum sürekli yüreğim kalkıyor belki zamanlaalışırım bilemiyorum. geçenlerde bana kahve içmeye geldiklerinde senden önceki kiracı neden çıktı zannediyorsun dedi bana babam sinirlendiği aman sandalyeleri kırıyordu gürültümüze dayanamadı dedi sonrada şaka şka dedi, demekki doğruymuş...

Sana kahve içmeyemi geliyorlar.?

PEki yanlızmı yaşıyor onlar yoksa anneleri falan varmı.?

Dikkat edin kendinize canım..

Onlar içinde üzüldüm açıkçası..

Kızlar hepinize hayırlı geceler diliyor ve yatağıma doğru çekiliyorum

Sabah tahliller için erken kalkıcam.
Perşembe gecesi eve yatmaya gelicez ondan evvel giremem herhalde. O zamana kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun canlarım.
Tahlil sonuçlarımı sizlerle o gece paylaşırım tecrübeli olanlarınız bana yardımcı olursunuz hangisi yüksek hangisi düşük diye

Hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…