boydan yok ama salak kafam hıc boydan cekmeyı akıl etmemişim.. cunku bu resımlerı buraya eklemek ıcın cekmemıstım ellımde olanlarda bunlardı cnm
selam kızlarr
ay son sayfaya şöyle bir bakınca bi şey ilişti gözüme ayıp etmiş filan diye birisi:) tuttum sayfalarda hızlıca gezinip konuyu buldum:))) ne meraklıymışım yaa:) ama yena ile ilgili olunca napayım:)))
neyse kendime gülüyorum da olaya gıcık olmadım desem yalan. tekrar açmamak için bi şey demiyorum, yenacım
bir de mutlunun konusunu gördüm bu arada ve ayşe'nin, ayşe geçmiş olsun oğluşuna.. mutlu ben de araman gerektiğini düşünüyorum. tabii sana kalmış ama. önceden laf sokma ihtimaline karşılık cümlelerin aklında olsun apışmayasın ama. mesela terslenirse "ben sağlıkla ilgili konu diye aradım dayanamadım ama diğer konularda herhangi bir haklılık payınız olduğunu düşünmüyorum" vs gibi.
ben baya geç kaldım çünkü planlarım gene aksadı fena halde stresliyim. evi boşaltamadım 15i de geçti. belki ev sahibi kabul ederse yarım kira verip ay başına kadar daha kalıcam.
diyet gitti maalesef geneantalya'da bu işi asla başaramıyorum. beyzuş ablanın sözüne rağmen bu sefer olmadı. bi de teyzemler de orada olunca hep ziyafet havası vardı. tabi mazeret değil ama ben orada yapamıyorum işte ya öyle bi algı oluştu, artık gitmek istemiyorum ya. annem takıntılı bir şekilde yedirme meraklısıdır. ne olursa ama. sonra da sen yemeseydin diyor. iyi de ben zaten nefsimle mücadele ediyorum bi de annemle niye edeyim. neyse 4-5 gün değil mi diye diye salıyorum sonra da.. neyse bıktığım için kilomu söylemek istemiyorum..
hepinizi öpüyorum..
gördüm resmini canım fıstıksın maşallah, o zaman kaç kilodan düşmüştün ? bence boydan çekmek gerek daha net anlaşılıyor............
Aysecim zeynecim pinar cerry yesim fatma beyzus nevzamansiz zuzu yena banu ve destek olan tum guzel akilli sagduyulu + 90 topigimin zarif kadinlari cok haklisiniz ama yapamayacagim, o aksam kvnin en az 5 kere tekrarladigi gibi "kocama asigim cok seviyorum diyosun ya bizi iyi tutmak zorundasin" sozleri sanirm durumumuz icin yetersiz sanirim o kadar sevmiyormusum, dahasi sevilmiyormusum da. Olay gecesi daloki olmasa muhtemelen evden atilan ben olurdum. Dik durmasam haftasina ozre zorlardi esim. Ne hissettigimi umursamadan. Hakkimizda hayirlisi.
cnm 105ten 83 e düşmüştüm ama sımdı o halımden eser yok buraya koyma fıkrı aklımda yoktu o yuzden boydan cekmemıstım. ama sımdı cekıyorum. fakat sımdıde o zamankı hızla kılo veremıyorum malesef cnm
Kizlar
Esim de ishal oldu, evde bugun, o nedenle ara ara okumaya calisiyorum ve yazamiyorum pek. mutlu ariycam seni, boyle yaza yaza olmuyo.
Hepnizi optum, niyetli olanlara hayirli iftarlar
selam kızlaaar...evime yerleştim sayılır.....yeni eşyaler gelmedi henüz onlarda gelse tam yerleşirim artıık....
Herkese selamlar
Bir kaç gündür siteyi ve sizleri ihmal ettim misafirlerim vardı o yüzden.Dün de girdim okurken sitede bir sorun çıktı.Şükür şimdi yazabiliyorum.Yediklerime çok dikkat edebildiğimi söyleyemiycem ama sporuma devam ediyorum.
3 gündür 2 şer saat tempolu yürüyüşümü yaptım.Ve artık Allah kısmet ederse bunu her gün yapmayı düşünüyorum.
Saatlerden beri şu karatay diyeti bölümünü inceliyorum kızlar,aranızda yapan var mı?ben açıkçası şu 6-7 öğün yeme olayından daralıyorum bana çok mantıklı geldi.Şu an itibariyle hayatımdan ekmeği uğurladım ve meyve olayına da dikkat etcem.Şeker kesinlikle tüketmemeye çalışcam.Uygulayan herkes halsizlikten kurtulduğundan filan söz etmiş ve sabah erkenden uyandıklarından.Bu bile bana cazip gösterdi açıkçası diyeti.
Bu gün yediklerime gelelim...
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 biber
2-3 grissini
1,5 litre su
şuanda metabolizma çayımında 3. fincanını içiyorum.Oldukça büyük bir kupada.
Şimdide gidip dün yaptığım kabak yemeğine bol sarımsaklı yoğurt koyup yemeyi düşünüyorum,yanında da sodalı ayran içicem (yoğurtla fazla olcak ama canım istedi)
ekmek yerine de biraz fındık yicem.
umarım bu cuma tartıda biraz daha eksik görürüm kilomu((
akşamda bir parça büftek ve salata yemeyi planlıyorum.
hepimize bol bol yağ kayıpları diliyorum
nasılsın yenacım iyimisin canım....
ben hiç iyi değilim üst katımda ailece psikolojik hasta bir aile oturuyor evin büyük kızı 45 küçüğü 40 yaşında ikiside evlenmemiş 3 gündür evde sürekli kavga ediyorlar küçük büyüğü dövüyor (büyük daha hasta çünki )evde koşturuyorlar bağırıyorlar kapılar çarpılıyor büyük kız ağlıyor hepsini duyyorum ister istemez çok rahatsız oluyorum çok gürültü yapıyorlar normaldede , ama üç gündür kavga ile uyanıyorum sabahın 8 inde öğlen uykusu uyutmyorlar allahtan naz duymuyorda uyuyor...bugün büyük kızı acile götürmak istemişler yolda arabada atmış kendini bir baktım balkondan eve doğru geliyor soyunarak bahçede soyundu artık nasıl bğırıyor herkez balkona çıktı sokaklara fırladılar ,çığlık çığlığa bağırdı 15 dakika ambulans polis geldi yine hastanaye götüremediler evde iğne yaptılar artık moralim bozuldu yani 3 gündür... ben diğer evde sakinlikten şikayetçiydim kuş sesi bile yoktu bana ceza oldu bu üst komşularevimi çok seviyorum inşallah taşınma gereği duymam ,,allah sağlık versin inşallahda bir an önce düzelsin ilaçlarını içiremiyorlarmış ondan böle olmuş
Derincim çok zor bişey hele birde üstünde olması..KOrkar insan değilmi.?
İyi hadi şükür naz duymuyor seslerini..
Demek soyunuyomuş sokakta off ne kötü yaa.
Peki onlar evsahibimi..?
korkmazmıyım hemde nasıl korkuyorum...naz ufacık bir seste uyanıyor onların sesini duymuyor allahtan, ben sürekli tedirgin duruyorum , üzerini çıkardı gömleğini sütyen ve atletle kaldı giy üzerini dedim alt komşu çıktı ondan terlik istedi oda siyah terlik verdi istemem dedi bu siyah belkide bu terlikler bana büyü yaptı dedi, sonra senin gözlerinde siyah yoksa senmi bana büyü yaptın ooooopu kocanımı kıskandın benden dedi... gülermisin ağlarmısın yaaaaaaa kendi evleri canım maalesef böyle giderse dayanacağımı zannetmiyorum sürekli yüreğim kalkıyor belki zamanlaalışırım bilemiyorum. geçenlerde bana kahve içmeye geldiklerinde senden önceki kiracı neden çıktı zannediyorsun dedi bana babam sinirlendiği aman sandalyeleri kırıyordu gürültümüze dayanamadı dedi sonrada şaka şka dedi, demekki doğruymuş...
iyi geceler canım ben yatıyorum artık sahura kalkıyorum çünki uykum daha beter bozuldu.....