Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

işim olarak hatırlamadım..ama yazar yabancı gelmedi..birde Irwing yalom..aşkın celladı..bu adamın kitapları da çok güzel..nitzce ağladığında..kitabı hatırlasam yazarı unutuyorum..
Irvin Yalom'un-Psikoterapi öyküleri de güzeldir tavsiye ederim Zeynep okumadıysan eğer.

Canım hoşbulduk :)) olur mu yav öyle vedasız gitmek :) neyse cozduler sorunu hemen bir merhaba demek istedim. Telefondan okumasi da yazmasi da zor, gecmise bakamadim umarim herkes iyidir.
Eski Trt programlarindaki gibi "hepiniz şen ve esen kalın efenim"

noldu ki bir sorun mu vardı üyelğinde anlamadımm sen de sağlıcakla kal cnm kib aeo

selam kızlaaar...evime yerleştim sayılır.....yeni eşyaler gelmedi henüz onlarda gelse tam yerleşirim artıık....

Herkese selamlar

Bir kaç gündür siteyi ve sizleri ihmal ettim misafirlerim vardı o yüzden.Dün de girdim okurken sitede bir sorun çıktı.Şükür şimdi yazabiliyorum.Yediklerime çok dikkat edebildiğimi söyleyemiycem ama sporuma devam ediyorum.
3 gündür 2 şer saat tempolu yürüyüşümü yaptım.Ve artık Allah kısmet ederse bunu her gün yapmayı düşünüyorum.
Saatlerden beri şu karatay diyeti bölümünü inceliyorum kızlar,aranızda yapan var mı?ben açıkçası şu 6-7 öğün yeme olayından daralıyorum bana çok mantıklı geldi.Şu an itibariyle hayatımdan ekmeği uğurladım ve meyve olayına da dikkat etcem.Şeker kesinlikle tüketmemeye çalışcam.Uygulayan herkes halsizlikten kurtulduğundan filan söz etmiş ve sabah erkenden uyandıklarından.Bu bile bana cazip gösterdi açıkçası diyeti.

Bu gün yediklerime gelelim...

2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 biber
2-3 grissini
1,5 litre su

şuanda metabolizma çayımında 3. fincanını içiyorum.Oldukça büyük bir kupada.

Şimdide gidip dün yaptığım kabak yemeğine bol sarımsaklı yoğurt koyup yemeyi düşünüyorum,yanında da sodalı ayran içicem (yoğurtla fazla olcak ama canım istedi)
ekmek yerine de biraz fındık yicem.

umarım bu cuma tartıda biraz daha eksik görürüm kilomu :KK43:((

akşamda bir parça büftek ve salata yemeyi planlıyorum.

hepimize bol bol yağ kayıpları diliyorum :KK1:

canım ya bende o karatay diyetini duydum ama bakamadım bebekten, sen kısaca anlatabilir misin işin özü ne sanırım çok öğün yok yazdıklarından anladığım kadarıyla :)

bende az önce kilo verenlerin verdikten sonra ekledikleri fotolara bakıyordum ya rabbiiiiii resmen güzelleşmiş hatunlar bende istiyorummmmmmmmmmmmm:84:

canım ya bende o karatay diyetini duydum ama bakamadım bebekten, sen kısaca anlatabilir misin işin özü ne sanırım çok öğün yok yazdıklarından anladığım kadarıyla :)
Canım ben de kitabını alıp okumadım henüz ama anladığım kadarıyla anlatayım.Ama tabi kendin bir göz atabilirsen faydalı bilgiler var gibi.Bu diyette ara öğün mecburiyeti yok,diyetin asıl esas aldığı konu glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek.Mesela meyvelerin GI (glisemik indeks) çok yüksek,ekmek yasak onun yerine fındık fıstık ceviz var (ölçüsü ince belli bardak kadar) akşam 8 den sonra yemek kesinlikle yasak (yağ yakımı olması açısındanmış) şeker yasak.Ben şimdilik bunlara dikkat etcem,işe yararsa yazarım ilerleye n zamanlarda.Kitabını alıp tam anladığımda daha güzel olacak tabiki.

Sevgili arkadaslarim keske foto koyabilsem kilo cok veremesemde gunes dwniz yaradi kendimi bayaaa iyi hisseiyorum yuzum 85 kilo haline az benzemeye basladi hala 44 olmuyor ama 80 kilo da sanirim olacak kaldi 8-9 kilo ekimde 70lere selam

Simdi plajdayim benim gecen yildakihalimle ayni durumda bir yeni anne vr hatta gecen yilgiydigim mayodan giymis kendimi bir savasta en azindan baskaldirmis gibi hissettim yenmis deegilim ama umutluyum

bende az önce kilo verenlerin verdikten sonra ekledikleri fotolara bakıyordum ya rabbiiiiii resmen güzelleşmiş hatunlar bende istiyorummmmmmmmmmmmm:84:

benıde gördünmü ciciç orda :KK70:D :76::KK3:

bu arada bugun cıkolatalı k yı aldım cnm hatta tadına bılem baktım.. guzelmıs.. tesekkurler tatllım yerken aklıma sen gelceksın :KK70:DDD:nazar:

Canım ben de kitabını alıp okumadım henüz ama anladığım kadarıyla anlatayım.Ama tabi kendin bir göz atabilirsen faydalı bilgiler var gibi.Bu diyette ara öğün mecburiyeti yok,diyetin asıl esas aldığı konu glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek.Mesela meyvelerin GI (glisemik indeks) çok yüksek,ekmek yasak onun yerine fındık fıstık ceviz var (ölçüsü ince belli bardak kadar) akşam 8 den sonra yemek kesinlikle yasak (yağ yakımı olması açısındanmış) şeker yasak.Ben şimdilik bunlara dikkat etcem,işe yararsa yazarım ilerleye n zamanlarda.Kitabını alıp tam anladığımda daha güzel olacak tabiki.

anladım canım çok teşekkür ederim ,zaten glisemik indeksin düşük olması iyi bende pko var o nedenle GI düşük olunca insülin direncininde kırılmasında yardımcı oluyormuş .... sen oku anlat bize :)))

benıde gördünmü ciciç orda :KK70:D :76::KK3:

bu arada bugun cıkolatalı k yı aldım cnm hatta tadına bılem baktım.. guzelmıs.. tesekkurler tatllım yerken aklıma sen gelceksın :KK70:DDD:nazar:

hepsine bakamadım canım malum oğluşum izin verdik sıra :))) sen kaçıncı sayfa güzelisin söylede bakayım hemen :KK12:
çok sevindim beğenmene,afiyet olsun tok tutsun ,sana kilolarını verdirsin inşallahhhhhhhh
ayy canım benim sağolasın unutma beni:KK54:

bende yediklerimi yazayım :)))))

sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

ara: yok (zamanım olmadı)

öğle:
6 kaşık bamya
1 dilim ekmek

ara:
3 erik + 1 incir

ara: 1 bardak süt

akşam:
3 kaşık pilav
1 tavuk şinitzel
salata

ara: puding yaptım azcık tadarım :))))

sınırsız çayyyyyyyy zati 31 yaşındayım 17 senedir şekersiz içiyorum ,inanın tadına varacaksınız ,ben tombiş bile değildim başladığımda ya herkes çayda şekeri bıraktım kilo verdim diyor ben yıllardır zati öyle içiyorum eee ben niye kilo alıyorum ki :26:

bende yediklerimi yazayım :)))))

sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

ara: yok (zamanım olmadı)

öğle:
6 kaşık bamya
1 dilim ekmek

ara:
3 erik + 1 incir

ara: 1 bardak süt

akşam:
3 kaşık pilav
1 tavuk şinitzel
salata

ara: puding yaptım azcık tadarım :))))

sınırsız çayyyyyyyy zati 31 yaşındayım 17 senedir şekersiz içiyorum ,inanın tadına varacaksınız ,ben tombiş bile değildim başladığımda ya herkes çayda şekeri bıraktım kilo verdim diyor ben yıllardır zati öyle içiyorum eee ben niye kilo alıyorum ki :26:
slm canım nasılsın şeker olayı bendede aynı şekersiz çay içemiyorum oyüzden çayda içmiyorum ama bu akşam tek küp şekerli içtim alışmam lazım kışın çok çay severim

hepsine bakamadım canım malum oğluşum izin verdik sıra :))) sen kaçıncı sayfa güzelisin söylede bakayım hemen :KK12:
çok sevindim beğenmene,afiyet olsun tok tutsun ,sana kilolarını verdirsin inşallahhhhhhhh
ayy canım benim sağolasın unutma beni:KK54:

canım tabıkı birinci sayfa guzelıyım ben :KK70:DD bak banada yorum yap bakalım :KK70: öpüyrum:KK1:

slm canım nasılsın şeker olayı bendede aynı şekersiz çay içemiyorum oyüzden çayda içmiyorum ama bu akşam tek küp şekerli içtim alışmam lazım kışın çok çay severim
canım ya azaltarak dene önce bak daha sonra emin ol alışacaksın, ben şimdi azcık bile konulsa içemiyorum artık ,sevmiyorum şekerli, diğer türlü demini aldıysa hele içinde tomurcuk varsa ve buram buram çay kokuyorsa inan şekerliden çok daha lezzetli çayın gerçek tadına varıyorsun :)
canım tabıkı birinci sayfa guzelıyım ben :KK70:DD bak banada yorum yap bakalım :KK70: öpüyrum:KK1:

ayy bendekide soru ,senden olsa olsa birinci sayfa güzeli olur değil mi? tamam bakayım yorumlayım o zaman ,bende öptümmmm:):KK9:

canım ya azaltarak dene önce bak daha sonra emin ol alışacaksın, ben şimdi azcık bile konulsa içemiyorum artık ,sevmiyorum şekerli, diğer türlü demini aldıysa hele içinde tomurcuk varsa ve buram buram çay kokuyorsa inan şekerliden çok daha lezzetli çayın gerçek tadına varıyorsun :)

ayy bendekide soru ,senden olsa olsa birinci sayfa güzeli olur değil mi? tamam bakayım yorumlayım o zaman ,bende öptümmmm:):KK9:

boydan yok ama salak kafam hıc boydan cekmeyı akıl etmemişim.. cunku bu resımlerı buraya eklemek ıcın cekmemıstım ellımde olanlarda bunlardı cnm:KK14:

X