Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar ben de dün giremedim neler olmuş hemen koştum sabah nete
MUTLU yapma bacım sakın yapma çocuğun için yapma evet kötü insanlar var karşında ama Allahım bir gün onları ıslah edecek cezalandıracak kimse cezasız kalmayacaktır. Büyüklük sende kalsın bırak Allaha havale et daloki var hayat daha zor olacak emin ol sıkıntısını sen çekeceksin dik duruyum derken ama sonra ezilecek olan yine sen olacaksın haklıyken haksız durumua düşüceksin ama şu da var ki hayat senin hayatın yaşayan sensin biz ne desk boş senin gözünle görmeye çabalamamızda boş ama yaşayanları görüyoruzzofff içinden çıklması güç bir durum yahuuu bu neee Allahım yar ve yardımcın olsun cnm arkadaşım hakkında hayırlısı olsunnn....

vallahi mutluyu düşünmekten emirimi unuttum
cnm benim
inş. bunun da hayırlısıyla üstesinden gelirsin
sakin kafa ile düşün cnm iyi düşün lütfen

bencede yap iyice delirsin kadın :)))) kesin öyle olur hatta mesleği bırakır
canım ya inan çok üzülüyorum bu duruma ben, sen ne kadar istemesende ,sevmesende ,kötülüğünüde görsen o eşinin annesi ,her anne bir melektir yorumundan yola çıkarsak eşin içinde annesi öyle, sen ne kadar uzatırsan o da o kadar umursamaz ve annesine döner ,neden çünkü annesi hasta ,sen ise hasta bir kadını umursamıyorsun ,eeee noluyor eşine göre? annesi iyi sen kötü kadın ... aramakla dilin aşınmaz tamam gururuna yediremeyebilirsin çokta haklısın ama evliliğini en önemlisi çocuğunu düşün bebeğin bunları hak ediyor mu, boşver bu kez ,ara ve geçmiş olsun de kapat ,uzatmana gerek yok, kendini topla ve daha fazla yıpratma ne olur, ara sende kurtul bir an önce ,bekledikçe dahada eşinle aranıza mesafe giriyor aman dikkat canım.......

Bakalim hayirlisi kendimi daha iyi hissediyorum bas agrim azaldi en azindan birde denize girersem bayaa iyi gelirdi adetnoldum stres yedi resmen. Herseyi yoluna sokucam esimi de kendime odaklanacagim. Allah daha zor sivavlarla sinamaz insallah.

Semosum dun yazdim bisuru sana mesaj yayinlanmadi cnm su testlere sinir oldum senin 20 verdik son 25 geldi sir a verip kurtulucaz sen unut en iyisi o testi... Psikolojini bozdu bi de.
2012 harika bir yil olucak hepimiz icin yilbasini 7 li rakamlarla hatta 6 larla kutluyacaz. Seviyom opuyom seni.

Son düzenleme:

ağlama cnm ya kıyamammm yapma kendine yapıyorsun bak sakin kafayla düşünmüyorsun bence ama tabiki tercih senin ne desekde boş biz sana kıyamıyosss

ha şolee geldi geri mutluşum ben de seni çok seviyorummm çokkk hemdeee yok yok bozmadım samsuna gidince yeniden yaptıracağım pek güvenemedim bu testee neyse varsa ki bile bana bişi yapmayacak 20 kiloyuda ben bu haşimoto mu neyse onla verdim demekki onun bana zararı bu konuda yok bu ara orucun etkisi ve burda yürümememden kaynaklanan bir duraksamam var ben de hastalanacağım ödem oluştu 1 kilo kadar karnım ağrıyor hayırlsı olsun verceğiz tabiki biz neyi yapmadık kı bunu yapmayalım hadi sende kendine gel toplannnnn kocaman öpüyorummm seniiii dalokimii deeee herkesi seviyoruz bizzzz bizler iyi inasanlarız ruhumuz güzel kalbimiz güzel biz güzelizzzzz kim ne yaparsa yapsın kendine yaparrrr

ağlama cnm ya kıyamammm yapma kendine yapıyorsun bak sakin kafayla düşünmüyorsun bence ama tabiki tercih senin ne desekde boş biz sana kıyamıyosss

BEn bunu 18 mayistan beri dusunuyorum eni sonu bisi olacakti ha erken ha gec ama Biz de bir aileysek esim bunu ya anlar yahut anlamaz sikilmiyacam artik ben de anneyim dimi hem de sut veren

annem evde yok köye gitti dünden bu yana evde yalnızım dün ve akşamı dışardaydım arkadaşlarla takıldık ramazanda merzifon gecesine hava da güzeldi geç geldim eve sahuru yaptım yattım şimdi de dayım semizotu getirmişşti köyden onu pişircem akşama yalnızım salata da yaparım yanına çorbam var işte bole kalkıyorum gidim pişiriyim gelip bakıyorum arada sizeeeee

BEn bunu 18 mayistan beri dusunuyorum eni sonu bisi olacakti ha erken ha gec ama Biz de bir aileysek esim bunu ya anlar yahut anlamaz sikilmiyacam artik ben de anneyim dimi hem de sut veren

cnm hayırlısı olsun diyorum ama yuvayı yapmak kadar yıkmakta zor çocuklu bekar yaşamakta sanırım oldukça zordur iyi düşün sakin kafayla sıkılma tabiki annesin en kutsal mesleği yapıyorsun dalokiden başka bişi düşünme kendinin ve onun için ne hayırlısıysa o olsun dileirm Allahtannn

hoşbulduk kızlar sağolun

mutlu çok üzüldüm ya erkekler böyle işte. sen olsun yine de nasılsın yazarsın acımasız bir cevap gelir. bi posta da sana ağlayacaktım az kalsın. çocuk da var ne diyeceğimi bilmiyorum o yüzden. en kısa zamanda güzel günler gelir umarım senin için.

kızlar benim çıkış saati gelmiş başta mutlucum olmak üzere hepinizi öpüyorum ve hayırlı iftarlar diliyorum
yrn grş iyi bakın kendinize

canım en başından beri yazdıklarını okuyordum kv ile aranızda olanları biliyorum...çok üzüldüm inan senin ve oğluşun için hayırlısı neyse o olsun iyi düşün derim dualarım seninle

Kizlar

Esim de ishal oldu, evde bugun, o nedenle ara ara okumaya calisiyorum ve yazamiyorum pek. mutlu ariycam seni, boyle yaza yaza olmuyo.

Hepnizi optum, niyetli olanlara hayirli iftarlar

Herşeyin en iyisi olur inşallah...Bu mübarek günlerde hepimiz senin ,ailen için dua ediyoruz.. ben inanıyorum ''güzel ve güneşli günler göreceksin'' demiş nazım usta..:)

Hadi sütünle kal mutlu..:) Burda öyle derler mesela lohusa anneye tebriğe gittiklerinde vedalaşırken sütünle kal yada sütün bol olsun denir...bana her dediklerinde kıkır kıkır gülerdim..:)

Kizlar

Esim de ishal oldu, evde bugun, o nedenle ara ara okumaya calisiyorum ve yazamiyorum pek. mutlu ariycam seni, boyle yaza yaza olmuyo.

Hepnizi optum, niyetli olanlara hayirli iftarlar

Geçmiş olsun...
Komşumun oğlu var kızımla yaşıt oda ishalmiş. çocuğu gördüm ödüm koptu hayalet gibi olmuş yazık...

umuttt hoşgeldin..Bende üzüldüm üyeliğinimi iptal ettin diye..Sonra leah söyleyince rahatladım..

Herkese selamlar

Bir kaç gündür siteyi ve sizleri ihmal ettim misafirlerim vardı o yüzden.Dün de girdim okurken sitede bir sorun çıktı.Şükür şimdi yazabiliyorum.Yediklerime çok dikkat edebildiğimi söyleyemiycem ama sporuma devam ediyorum.
3 gündür 2 şer saat tempolu yürüyüşümü yaptım.Ve artık Allah kısmet ederse bunu her gün yapmayı düşünüyorum.
Saatlerden beri şu karatay diyeti bölümünü inceliyorum kızlar,aranızda yapan var mı?ben açıkçası şu 6-7 öğün yeme olayından daralıyorum bana çok mantıklı geldi.Şu an itibariyle hayatımdan ekmeği uğurladım ve meyve olayına da dikkat etcem.Şeker kesinlikle tüketmemeye çalışcam.Uygulayan herkes halsizlikten kurtulduğundan filan söz etmiş ve sabah erkenden uyandıklarından.Bu bile bana cazip gösterdi açıkçası diyeti.

Bu gün yediklerime gelelim...

2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 biber
2-3 grissini
1,5 litre su

şuanda metabolizma çayımında 3. fincanını içiyorum.Oldukça büyük bir kupada.

Şimdide gidip dün yaptığım kabak yemeğine bol sarımsaklı yoğurt koyup yemeyi düşünüyorum,yanında da sodalı ayran içicem (yoğurtla fazla olcak ama canım istedi)
ekmek yerine de biraz fındık yicem.

umarım bu cuma tartıda biraz daha eksik görürüm kilomu ((

akşamda bir parça büftek ve salata yemeyi planlıyorum.

hepimize bol bol yağ kayıpları diliyorum

umuttt hoşgeldin..Bende üzüldüm üyeliğinimi iptal ettin diye..Sonra leah söyleyince rahatladım..
Canım hoşbulduk :)) olur mu yav öyle vedasız gitmek :) neyse cozduler sorunu hemen bir merhaba demek istedim. Telefondan okumasi da yazmasi da zor, gecmise bakamadim umarim herkes iyidir.
Eski Trt programlarindaki gibi "hepiniz şen ve esen kalın efenim"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…