bencede yap iyice delirsin kadın :)))) kesin öyle olur hatta mesleği bırakırefetttttttttttttttt :)
işte bende o yüzden senede bir kere ancak yapıyorum :) sorma yaa kadın elimde tabakla görünce sok oldu beni :)
hahaha sevdim bu fikri. bir dahaki hafta gittiğimde de öyle derim sen ye bosver biz baska birini bulur giderzkadın böyle olur yemin ederim kesin :)
canım ya inan çok üzülüyorum bu duruma ben, sen ne kadar istemesende ,sevmesende ,kötülüğünüde görsen o eşinin annesi ,her anne bir melektir yorumundan yola çıkarsak eşin içinde annesi öyle, sen ne kadar uzatırsan o da o kadar umursamaz ve annesine döner ,neden çünkü annesi hasta ,sen ise hasta bir kadını umursamıyorsun ,eeee noluyor eşine göre? annesi iyi sen kötü kadın ... aramakla dilin aşınmaz tamam gururuna yediremeyebilirsin çokta haklısın ama evliliğini en önemlisi çocuğunu düşün bebeğin bunları hak ediyor mu, boşver bu kez ,ara ve geçmiş olsun de kapat ,uzatmana gerek yok, kendini topla ve daha fazla yıpratma ne olur, ara sende kurtul bir an önce ,bekledikçe dahada eşinle aranıza mesafe giriyor aman dikkat canım.......Kizlar, esiminn mesaj attim Annemle gorusmuyosan ben de snle gorusmem mi diyosun olsun sen nasilsin neyaptin merak ettim yazdim o da ben sana artik bisey demiyorum kafana gore takil yazmis. Cok kotu oldum birsz agladim uzandim simdi hayirlisi Allah im yardim et.
Kizlar, esiminn mesaj attim Annemle gorusmuyosan ben de snle gorusmem mi diyosun olsun sen nasilsin neyaptin merak ettim yazdim o da ben sana artik bisey demiyorum kafana gore takil yazmis. Cok kotu oldum birsz agladim uzandim simdi hayirlisi Allah im yardim et.
Bakalim hayirlisi kendimi daha iyi hissediyorum bas agrim azaldi en azindan birde denize girersem bayaa iyi gelirdi adetnoldum stres yedi resmen. Herseyi yoluna sokucam esimi de kendime odaklanacagim. Allah daha zor sivavlarla sinamaz insallah.
Semosum dun yazdim bisuru sana mesaj yayinlanmadi cnm su testlere sinir oldum senin 20 verdik son 25 geldi sir a verip kurtulucaz sen unut en iyisi o testi... Psikolojini bozdu bi de.
2012 harika bir yil olucak hepimiz icin yilbasini 7 li rakamlarla hatta 6 larla kutluyacaz. Seviyom opuyom seni.
ağlama cnm ya kıyamammm yapma kendine yapıyorsun bak sakin kafayla düşünmüyorsun bence ama tabiki tercih senin ne desekde boş biz sana kıyamıyosss
BEn bunu 18 mayistan beri dusunuyorum eni sonu bisi olacakti ha erken ha gec ama Biz de bir aileysek esim bunu ya anlar yahut anlamaz sikilmiyacam artik ben de anneyim dimi hem de sut veren
BEn bunu 18 mayistan beri dusunuyorum eni sonu bisi olacakti ha erken ha gec ama Biz de bir aileysek esim bunu ya anlar yahut anlamaz sikilmiyacam artik ben de anneyim dimi hem de sut veren
Kizlar
Esim de ishal oldu, evde bugun, o nedenle ara ara okumaya calisiyorum ve yazamiyorum pek. mutlu ariycam seni, boyle yaza yaza olmuyo.
Hepnizi optum, niyetli olanlara hayirli iftarlar
Canım hoşbulduk :)) olur mu yav öyle vedasız gitmek :) neyse cozduler sorunu hemen bir merhaba demek istedim. Telefondan okumasi da yazmasi da zor, gecmise bakamadim umarim herkes iyidir.umuttt hoşgeldin..Bende üzüldüm üyeliğinimi iptal ettin diye..Sonra leah söyleyince rahatladım..