Irvin Yalom'un-Psikoterapi öyküleri de güzeldir tavsiye ederim Zeynep okumadıysan eğer.işim olarak hatırlamadım..ama yazar yabancı gelmedi..birde Irwing yalom..aşkın celladı..bu adamın kitapları da çok güzel..nitzce ağladığında..kitabı hatırlasam yazarı unutuyorum..
Canım hoşbulduk :)) olur mu yav öyle vedasız gitmek :) neyse cozduler sorunu hemen bir merhaba demek istedim. Telefondan okumasi da yazmasi da zor, gecmise bakamadim umarim herkes iyidir.
Eski Trt programlarindaki gibi "hepiniz şen ve esen kalın efenim"
Herkese selamlar
Bir kaç gündür siteyi ve sizleri ihmal ettim misafirlerim vardı o yüzden.Dün de girdim okurken sitede bir sorun çıktı.Şükür şimdi yazabiliyorum.Yediklerime çok dikkat edebildiğimi söyleyemiycem ama sporuma devam ediyorum.
3 gündür 2 şer saat tempolu yürüyüşümü yaptım.Ve artık Allah kısmet ederse bunu her gün yapmayı düşünüyorum.
Saatlerden beri şu karatay diyeti bölümünü inceliyorum kızlar,aranızda yapan var mı?ben açıkçası şu 6-7 öğün yeme olayından daralıyorum bana çok mantıklı geldi.Şu an itibariyle hayatımdan ekmeği uğurladım ve meyve olayına da dikkat etcem.Şeker kesinlikle tüketmemeye çalışcam.Uygulayan herkes halsizlikten kurtulduğundan filan söz etmiş ve sabah erkenden uyandıklarından.Bu bile bana cazip gösterdi açıkçası diyeti.
Bu gün yediklerime gelelim...
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 biber
2-3 grissini
1,5 litre su
şuanda metabolizma çayımında 3. fincanını içiyorum.Oldukça büyük bir kupada.
Şimdide gidip dün yaptığım kabak yemeğine bol sarımsaklı yoğurt koyup yemeyi düşünüyorum,yanında da sodalı ayran içicem (yoğurtla fazla olcak ama canım istedi)
ekmek yerine de biraz fındık yicem.
umarım bu cuma tartıda biraz daha eksik görürüm kilomu((
akşamda bir parça büftek ve salata yemeyi planlıyorum.
hepimize bol bol yağ kayıpları diliyorum
selam kızlaaar...evime yerleştim sayılır.....yeni eşyaler gelmedi henüz onlarda gelse tam yerleşirim artıık....
bende az önce kilo verenlerin verdikten sonra ekledikleri fotolara bakıyordum ya rabbiiiiii resmen güzelleşmiş hatunlar bende istiyorummmmmmmmmmmmm:84:
Canım ben de kitabını alıp okumadım henüz ama anladığım kadarıyla anlatayım.Ama tabi kendin bir göz atabilirsen faydalı bilgiler var gibi.Bu diyette ara öğün mecburiyeti yok,diyetin asıl esas aldığı konu glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek.Mesela meyvelerin GI (glisemik indeks) çok yüksek,ekmek yasak onun yerine fındık fıstık ceviz var (ölçüsü ince belli bardak kadar) akşam 8 den sonra yemek kesinlikle yasak (yağ yakımı olması açısındanmış) şeker yasak.Ben şimdilik bunlara dikkat etcem,işe yararsa yazarım ilerleye n zamanlarda.Kitabını alıp tam anladığımda daha güzel olacak tabiki.canım ya bende o karatay diyetini duydum ama bakamadım bebekten, sen kısaca anlatabilir misin işin özü ne sanırım çok öğün yok yazdıklarından anladığım kadarıyla :)
bende az önce kilo verenlerin verdikten sonra ekledikleri fotolara bakıyordum ya rabbiiiiii resmen güzelleşmiş hatunlar bende istiyorummmmmmmmmmmmm:84:
verirsin sabırlı olllll cnm beklee sen de göreceksin neler olduğunuuuu ama sabır lütfenn
Canım ben de kitabını alıp okumadım henüz ama anladığım kadarıyla anlatayım.Ama tabi kendin bir göz atabilirsen faydalı bilgiler var gibi.Bu diyette ara öğün mecburiyeti yok,diyetin asıl esas aldığı konu glisemik indeksi düşük gıdalarla beslenmek.Mesela meyvelerin GI (glisemik indeks) çok yüksek,ekmek yasak onun yerine fındık fıstık ceviz var (ölçüsü ince belli bardak kadar) akşam 8 den sonra yemek kesinlikle yasak (yağ yakımı olması açısındanmış) şeker yasak.Ben şimdilik bunlara dikkat etcem,işe yararsa yazarım ilerleye n zamanlarda.Kitabını alıp tam anladığımda daha güzel olacak tabiki.
benıde gördünmü ciciç ordaD :76:
bu arada bugun cıkolatalı k yı aldım cnm hatta tadına bılem baktım.. guzelmıs.. tesekkurler tatllım yerken aklıma sen gelceksınDDD
slm canım nasılsın şeker olayı bendede aynı şekersiz çay içemiyorum oyüzden çayda içmiyorum ama bu akşam tek küp şekerli içtim alışmam lazım kışın çok çay severimbende yediklerimi yazayım :)))))
sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
ara: yok (zamanım olmadı)
öğle:
6 kaşık bamya
1 dilim ekmek
ara:
3 erik + 1 incir
ara: 1 bardak süt
akşam:
3 kaşık pilav
1 tavuk şinitzel
salata
ara: puding yaptım azcık tadarım :))))
sınırsız çayyyyyyyy zati 31 yaşındayım 17 senedir şekersiz içiyorum ,inanın tadına varacaksınız ,ben tombiş bile değildim başladığımda ya herkes çayda şekeri bıraktım kilo verdim diyor ben yıllardır zati öyle içiyorum eee ben niye kilo alıyorum ki :26:
hepsine bakamadım canım malum oğluşum izin verdik sıra :))) sen kaçıncı sayfa güzelisin söylede bakayım hemen
çok sevindim beğenmene,afiyet olsun tok tutsun ,sana kilolarını verdirsin inşallahhhhhhhh
ayy canım benim sağolasın unutma beni
canım ya azaltarak dene önce bak daha sonra emin ol alışacaksın, ben şimdi azcık bile konulsa içemiyorum artık ,sevmiyorum şekerli, diğer türlü demini aldıysa hele içinde tomurcuk varsa ve buram buram çay kokuyorsa inan şekerliden çok daha lezzetli çayın gerçek tadına varıyorsun :)slm canım nasılsın şeker olayı bendede aynı şekersiz çay içemiyorum oyüzden çayda içmiyorum ama bu akşam tek küp şekerli içtim alışmam lazım kışın çok çay severim
canım tabıkı birinci sayfa guzelıyım benDD bak banada yorum yap bakalım öpüyrum
canım ya azaltarak dene önce bak daha sonra emin ol alışacaksın, ben şimdi azcık bile konulsa içemiyorum artık ,sevmiyorum şekerli, diğer türlü demini aldıysa hele içinde tomurcuk varsa ve buram buram çay kokuyorsa inan şekerliden çok daha lezzetli çayın gerçek tadına varıyorsun :)
ayy bendekide soru ,senden olsa olsa birinci sayfa güzeli olur değil mi? tamam bakayım yorumlayım o zaman ,bende öptümmmm:)