Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmukabele semirancım..:))

Ohhh rahatladım.....

Ne demek ''özür dilerim'' Zeynebim....Sana biraz takılmak istedim....Yoksa ben senin yüce gönlünde yerim olduğunu bilmeme mi...

Benim de her daim dualarımdasın ve hep olacaksın canım arkadaşım....

Aklıma gelmişken yediklerimi yazayımda varsa bir eksik yada fazla uyarın beni kızlar
Oruca başlayalı henüz 4 gün oldu ( oh hele şükür ramazandan zevk almaya başladım )

Sahur:
2 kk kadar beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 Domates
1 Salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim köy ekmeği
1 Litre Su

İftar:
1 kase çorba
5 yk şakşuka ( fazla yağlı değildi )
2 yk zeytinyağlı pırasa
3 - 4 kaşık yağsız tavada pişmiş tavuk ( göğüsten yaptım şerit şerit doğranmış )
2 - 3 yk yoğurt
Pilav vardı ağzımı sürmedim
4 bardak su

İftardan iki saat sonra 2 bardak ayran içtim. Umarım iftarda fazla apartımş sayılmam ama bütün gün koşturunca çok acıkmışım
Sahur benim her ramazan sabittir hayatta yemek yiyemem illede kahvaltı.

Ceco, ne zaman doktora gidiyosun.?

Salı günü gidicem inşallah. Yarın annemle kızkardeşimin birkaç işi var onları halledelimde ondan sonra ufak cıvcivimi onlara bırakıp rahat rahat doktorla görüşmeye gidebilirim.
Bu arada benim ufak civcivim yürümeye başladı iyice :122: :122: :122:
Bir iki haftadır ancak birkaç adım atıp yere düşüyordu ama dün ben mutfakta iş yaparken bir baktım kapıdan hiç tutunmadan bana doğru geliyor anne mama diye gırtlak uğruna yürüdü
Dünden beri tek eğlencemiz o oldu. Herkes onun yürümesini izliyor oda bir cilveler bir nazlar sormayın gitsin.
Birde cem yılmazın söylediği hayde türküsünü duyar duymaz oynamaya başlıyor karadenizlide değiliz ama bayılıyor o türküye. Ailecek haydeeee diye bir başlıyoruz koro halinde sırf o oynasın diye tam komedi

kızlarr nasılsınız yıne ben geldım.. aksam yemegınden sonrada 2 cay bardagı cayımıda ıctım onuda eklıyeyım..

bısey sorcam acaba sporu hangı saatlerde yapsak fayda ederkı sabah erken dıceksınız ama :S

Güzel türküdür ama..zevkliymiş bizim civciv..:)

ne güzel,ne muhteşem şeydir evde bir bebeği izlemek..allah analı babalı sağlıkla büyütsün..benimkiler ne zaman kucağıma verecekler..soramıyorum bile..tüm yorgunluğun gider..

Bence saatine fazla takılma..Yeterki egsersiz yapalım..

Günün her saatinde faydalıdır diye düşünüyorum..

ne güzel,ne muhteşem şeydir evde bir bebeği izlemek..allah analı babalı sağlıkla büyütsün..benimkiler ne zaman kucağıma verecekler..soramıyorum bile..tüm yorgunluğun gider..

İnşallah yakında alırsın haberini canım...Allah hayırlı zamanda;hayırlı evlatlar versin cümleye...

Senin torunun patikleri,hırkaları benden...Hele yola çıksın ben alırım şişleri elime....

burda epeydir kaldım..anacığım bir kocam olduğunu unuttum..kızlar şimdilik iyi geceler..gönlünü almam uzun sürebilir..

Bence saatine fazla takılma..Yeterki egsersiz yapalım..

Günün her saatinde faydalıdır diye düşünüyorum..

ya bu hafta buralarda hava berbattı yagmur camur... gıdemedım parka evde bısıkletede bınemedım kayınpederım bendeydı. yarından ıtıbaren baslıyo yıne spor maratonum ve ben bıseyı farkettım benı kımsecıklerde uyarmadı ben haftalık spor dakıkalarımı yazmıyomuşum yaptıkca gunluk yazıyodum gırdıgımde. bundan sonra bı yere not alayımda yazayım cumaları

İnşallah yakında alırsın haberini canım...Allah hayırlı zamanda;hayırlı evlatlar versin cümleye...

Senin torunun patikleri,hırkaları benden...Hele yola çıksın ben alırım şişleri elime....

son anda gördüm..ay çok sevindim..biraz o konularda beceriksizim..yapmaya çalışırım..ama pek iyi olmaz..pek niyetleri yok gibi..inşallah ,hayır neyse o olsun..benim büyük bebek
biraz küsmüş..ihmale gelmez...tekrar görüşürüz..öp.

Önceden öyle yazıyorduk canım.Dilenci takip ediyordu ve spor yapamayanları motive etmek için bunu kullanıyordu;şimdi ben yapıyorum spor sürelerini.
Açıkçası ben de aktive etmek için günlük almak isterim ama maalesef günlük hayat buna izin vermiyor...

Cumaları kilonu bildirirken spor sürenide yaz canım....

Bende unutuyorum diye not alıyorum günlük yaptığım aktiviteyi..

herkese merhabalar
ayy dünden beri giremedim şimdi de okuyana kadar saat 3 oldu
ne diyeyim muhabbetiniz/ muhabbetimiz bol olsun allah bozmasın araya olmaması gereken muhabbetler girse de bu topiğin havası muhabbeti bozulmasın inşallah... ayy vallahi burası bağımlılık yapıyor giremediğim zaman aklım burada oluyor yaa
ay gidip bişiler hazırlayayım da sahuru yapalım sabah mesaiye gideceğiz daha
afiyetler olsun...

İyi geceler canım...

Büyük bir zevkle yaparım canım....Ablam bu konuda pek ustadır,onun başına çöküp model öğrenip sora sora yapıyorum...
Hele kızlara bir elbiseler örüyor görenler bayılıyor.Her zaman elinde bir bebek örgüsü vardır.Önce sahipsizdir;sonra biri doğurunca hazırda olanı hediye eder...
Ayyy çok güzel ciciler yaparız inşallah....

Hadi daha fazla küsmesin eşin;sen onla ilgilen;sonra yine görüşürüz..........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…