Söylerim tabi canım şu an uzunköprüdeyim hava çok güzel evimiz bahçeli mis gibi İyi bir şey için geldim canım Annişimi almaya geldim.
ohhh keyfe bak :) uzunköprüde 1,5 yıl çalıştım canım , evliliğimizin temelleri de orada atıldı
eşimle orada tanışmıştık
anneciğinede selamlar..
Enişte hemşerimizmi o zaman buralar çok güzel bahçemizde var annemle eğleniyoruz.
selam kızlar nasılsınız bakalım. ben ıyıyım allaha sükür. kayın pederim ve eşimin babanesı bızdeydı perşembeden berı onları gördüm daha bi iyiyim :)
special k bıttı hani aldım demıstım ya size. bende nesfit aldım bimde gördüm tesadüfen daha önce ilgi alanıma girmediğindenmidir nedir bimde satıldıgının farkında bıle degıldım :))) aldım bı bakayım dedım tadına special kdan cılek fılan var dıye sevmemıstım ama nesfıte göre cılekler baya tat verıyomusd ya bu bıraz yavan geldı bana ama sabah yedım gercekten tok tuttugu soylenebılır.. bu bıtsın baska denıcem böylelıkle en cok tok tutanı ve bıraz daha agız tadıma uyanı secıp hep ondan kullanmayı düşünüyorum..
Nesfit tropikal meyvayı dene bence.
KiZlar isler karisti, kv kopek saldirisi yuzunden hastanelik oldu ciddi bir ameliyat atlatti oluyormus esimde aninda basladi aramayacakmisin gecmisolsuna falan. Ben aramayacagim dedim o da hemen sen ayni durumda olsan o arardi dedi bende ben ne aramasini sormasini ne de ilgilenmesini istemezdim dedim. Sanirim olaylar buyuycek. Bu anafordan saglam cikarmiyiz bilmiyorum. Olay aramakla botmeyecek 2 sene once olanlar tekrarlanacak ve kv gene bana had bildirmeyi gorev bilecek. Moralim cok bozuk neyapacagi mi bilmiyorum. Ama kv ile hicbi sekilde gorusmeyiz ins. Allah saadetimizi bozmaz.'ama bunun icin gec kalxim sanirim firtina basladi
Canım bence bir kere ara geçmiş olsun de büyüklük sende kalsın hem belki bu başına gelenler ona ders olmuştur bellimi olur hem sen eşine ben aradım elimden gelieni yaptım dersin inan oda sonunda senin haklı olduğunu annesinin haksızlık yaptığını anlıycaktır aynı şeyleri bende yaşadım bizde hastahanede barıştık ama şükür şimdi çok iyiyiz belki sizde öyle olursunuz istersen bir kere dene.
Sürekli kritik yapıyoruz senin verdiğin 4 kiloyla alakalı başka derdimiz yok bizim..naapalım naapalım dedik sonrada hesaplamayalım üstüne yatalım haksızlık olsun nevgül'e..
KEndini ne kadar önemsiyosun yazık sana..Herkesi kendin gibi kompleksli zannediyosun değilmi.? 4 kilo vermişte hesaba katlmamışta..
Önce üslubuna dikkat et..
Hesaplama şeklini bin defa yazdım nerenizle okuyosunuz bilmiyorum..
Hiç bir paylaşımın yok hiçbir faydan yok..yarı yaşımdasın gelmişin bana caka satıyosun..
Üzülme yenacım bu ne ya ne ayıp valla hem benim anlamadığım ay sonunda verdiğimiz kilo bu kadar neden önemliki burda biz havamı atıcaz birbirimize anlamadım yani hıhh ben 6 verdim sen veremedin diye Allah Allah..................
Afiyet olsun..Akşam neden yok.?
İftara misafirim vardı..Allahım kabus gibiydi hala başım zonkluyor..Oyuncak kavgasından,bağırıştan,ağlama sesinden mahfoldum..
Birde idare etmeye çalışmaktan kızım ve ben acaip yorulduk..:)
Neyse şükür bitmiş Allah kabul etsin.
Salı günü gidicem inşallah. Yarın annemle kızkardeşimin birkaç işi var onları halledelimde ondan sonra ufak cıvcivimi onlara bırakıp rahat rahat doktorla görüşmeye gidebilirim.
Bu arada benim ufak civcivim yürümeye başladı iyice :122: :122: :122:
Bir iki haftadır ancak birkaç adım atıp yere düşüyordu ama dün ben mutfakta iş yaparken bir baktım kapıdan hiç tutunmadan bana doğru geliyor anne mama diye
gırtlak uğruna yürüdü
Dünden beri tek eğlencemiz o oldu. Herkes onun yürümesini izliyor oda bir cilveler bir nazlar sormayın gitsin.
Birde cem yılmazın söylediği hayde türküsünü duyar duymaz oynamaya başlıyor karadenizlide değiliz ama bayılıyor o türküye. Ailecek haydeeee diye bir başlıyoruz koro halinde sırf o oynasın diye tam komedi
Yavrum benim maşallah ona adım çöreği yaparsınız artık.
Yarın sabahtan çıkıp; Eyüp Sultan hazretlerini ziyarete gideceğiz nasipse...Hırka-i şerifi de ziyaret edeceğiz inşallah.
Oradan Sümbül efendi ve Merkez efendi hazretlerini ziyarete gideceğiz.Eşimin babası Merkez efendi de yatıyor.Hem onu da görürüz diye düşündük...
Plan çok güzelde ;sabaha kadar uyuyamıyorum ben hanımlar;nasıl yapacağım.Sabah kalkmak çok zor.en iyisi uyumamak....
Aman beyzuş abla hem oruç hem uykusuz perişan olursun muhakkak uyu öyle çık.Hepimiz aynıyız valla bende cadı gibiyim birde ben sabahlarıda uyanıyorum ne zorum varsa.
Ne güzel canım..Allah kabul etsin ziyaretinizi..
Bende o kadar yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum..
Barış davul sesinden uyandı,onu tekrar uyuttum..:)
Canım nasıl korkmuş tedirgin olmuş.Bende küçükken ezan sesinden çok korkardım sabah ezanları çok yüksek olurdu Allah konuşuyo zannederdim çocukluk işte.
Amin canım;sağolasın...
Bu uyku işi çok fena...Gerçekten bir gün uyumasak ertesi güne faydası olurmu,yoksa boşa yorgunlukmu..Beden; bir önceki günün uykusuzluğunu ,ertesi gün ne kadar uyusan yerine koyamazmış diye biliyorum.Eeeee ne olacak bizim halimiz....
Barış'çık korkmuyormu davul sesinden (uykuda iken tabii)..Ben çocukken sahur davulcusundan korktuğumu hatırlıyorum...
Merter'de otururken evimiz 1. kattaydı;Allah iyiliğini versin davulcu girmiş apt bahçesine tam yatak odasının pencere önünde birden çalmaya başladı.Nasıl fırladık yataktan anlatamam;kalp çarpıntım uzun süre geçmemişti.Şimdide site yönetimi davulcuların girişini yasaklamış;davul sesi falan duyduğumuz yok.Şimdide bu evde davul sesi özlüyorum.Sanki ramazanın yakışığı davul.
Bizim sitelere alıyolar geçiyor geceleri.
Uyumasanızda yatın aynı saatte diyolar ama ben gece oturmayı çok seviyorum ruhum dinleniyor sanki çocukkende ben otururdum sabahta erkenden kalkardım ama tabi gündüzleri muhakkak bir öğlen uykum var benim yarım saat bile olsa uyurum.
Gerçekten fenaymış pencerenin önünde çalması..Çünkü bayağı ses oluyor...Dün para toplamaya geldiler ordada öylemidir bilmiyorum..İzmir'de ramazanın yarısında ve arefe günü bahşiş toplamaya çıkıyorlar..
İşte kapı önünde çalınca biraz ürktü barış naapıcağını şaşırdı kapı aralığından bakıyor böyle kuzum..:)
Şimdi uyanınca yanına çağırıyor beni,uzanıp saçını okşayınca uyuyor tekrar.:)
Bugün burdada geldi birde mani okudu çok güzeldi bizim orda adam vuruyo davula alıyo parayı gidiyor hemde davulcu amca bir yaşlıki görmeniz lazım nasıl taşıyor o davulu 2 saat dolanıyo maşallah.
Kıyamam yavruma...Korkuyor demek ki...
Biz de öyle canım.Memlekette canları isterse bayram sabahı da gelirler.Eski adetlere göre bayram sabahı tatlı ve börek verilirmiş ama şimdi ne tatlı veren olur ne tatlı isteyen davulcu.Her şey nakit üzerine dönüyor....
Öyle valla ama burda bir başka be beyzuş abla ne güzel maniler bir kere samimiyet var küçük yerlerde.
BANUUUUUUU;
Yeter okuduğun;bir şeyler yaz...
Yaptınmı domates salçalarını,reçelleri?
Ayşecik nasıl..
Yaptık yaptık reçelide bu gün kaynattık yarında varmış işleri daha sultanın dediğine göre::))dün beni soktu biberlerin arsaına ödüm kopa kopa topladım annem tam bahçeci olmuş zevkiçin ektirdi ama bir görseniz dolu her yer bugün baş parmaklarım yok gibi dolmalık biber ayıklamaktan tam işçi arı oldum teyzeme dedim burdan geçen sebzecilere rüşvet verelim buralardan sesizce geçsinler diye::)))en kötüsü bu güzelim bahçeyi bırakıp istanbula dönücez kardeşimin doğumu için kısmet aman sağlıkla doğsun daminiğimiz napalım Allahtan teyzem burad o ilgilenecek annemin bostanıyla::))))Halbuki annem hiç hoşlanmızdı böyle işlerden ama gel git alıştı valla.
Ayşecik istanbulda çok istedi benle gelmek ama almadım çocukla bahçe çok zor oluyor bugün telefonda sen bana ihanet ettin diye bağırıyodu konuşmıcakmış benle artık gidince kendimizi affedireceğiz benden havadisler böyle kasaba insanı olmaya çalışıyorum buralarda ama çok hoş valla kokusu havası hele insanları seviyorum memleketimi ya.Rejimim çok güzel gidiyor bol sebze kepek ekmeği bol smizotu doyuyorum adet oldum tatlı krizim var o kadar amma çenem düşmüş yazmadığım kadar yazmışım.