Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sürekli kritik yapıyoruz senin verdiğin 4 kiloyla alakalı başka derdimiz yok bizim..naapalım naapalım dedik sonrada hesaplamayalım üstüne yatalım haksızlık olsun nevgül'e..
KEndini ne kadar önemsiyosun yazık sana..Herkesi kendin gibi kompleksli zannediyosun değilmi.? 4 kilo vermişte hesaba katlmamışta..
Önce üslubuna dikkat et..
Hesaplama şeklini bin defa yazdım nerenizle okuyosunuz bilmiyorum..

Hiç bir paylaşımın yok hiçbir faydan yok..yarı yaşımdasın gelmişin bana caka satıyosun..

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin Mutlucuğum.Zor durum gerçekten...

''Af etmek büyüklüktür'' algısında olabilecekse affet gitsin derim ama senin kv biraz zor insan.Anlayacağını sanmıyorum.

İnşallah aile saadetine zarar vermeden atlatırsın bu durumu....

Ağzına sağlık canım....

Kimsenin ;kimseyle bu tarzda konuşmaya hakkı yok....Edep ya hu.......

Ağzına sağlık canım....

Kimsenin ;kimseyle bu tarzda konuşmaya hakkı yok....Edep ya hu.......

Beyzuşum bu nasıl bir hitap şeklidir yaa..Bunca zamandır burdayız artık herşeyimizi paylaşıyoruz..Amacımız belli hanfendinin tarzına bak..

Hiiç böyle bir diyalog yaşandımı burda.

Kimseyi kırmamak için elimden geleni yapıyorum..Olaya bak sen..

Yenacim niye yordunki kendini her harfin dogru ama yine de dusunmeye yazmaya deymez Nevgul insallah 60 kilonun ustune cikmaz ve istedigi hayati yasar. Ama hep dedigim gibi 90 + topginden olmak icin sanirim olgunlukta ve sag duyuda da agir basmak gerekiyor. Bu topikte sikintili olanlara tek tavsiyen indikleri katogoriye takilmalari nevgul icin 70-80 arasi gibi... ne de olsa biz sisko ve habisiz(!)

Mutlucum sen uzaklaşmaya çalıştıkça bişeyler oluyor değilmi.??

ne söylesem bilmiyorumki araya sağlıkta girince aramanmı gerekir acaba...Annen ne diyor..O daha tecrübeli..

Sohbetiniz bol olsun kizlar,
Herzaman ki gibi en son menü bilrisini ben yapacagim sanirim..
Bücürleri uyutayim derken onlar beni uyutmuslar,bigüzel yataktan inip oyuncaklari darmadagin etmisler.Gürültülerine uyandim,oyuncak paylasamiyolar diye kavgaya tutusmuslar.Beni ne ara uykuya veripte sessiz sedasiz cocuk odasindan cikip kacmislar sastim kaldim:))

Sabah
1,5 dilim cavdar ekmegi
yagsiz hindi salami
domates,salatalik
sekersiz cay

ara
ananas

öglen
kücük bir kase patates püresi
Firinda balik
kivircik salata

ara
iki kiwi

aksam yok

Afiyet olsun Asucuğum.Çok güzel olmuş menün.

Mücverin az yağlı olduğunu varsayıyorum....

Dondurma da sana helal olsun...Bu kadar kilo verdin;hakkındır....

ablacım hiç yağ yok sadece tepsiyi yağladım attım fırına azcık un var ama
yenacım ne desen haklısın sıkma canını sen
mutlucum zor bir durum olmuş inşallah sana bir zararı dokunmasın
ben sahuru yaptım bile artık kalkıp sadece su içerim bir de kızlara hazırlarım
hepinize iyi geceler sabah erken kalkacağım azcık uyuyum

Afiyet olsun..Akşam neden yok.?

İftara misafirim vardı..Allahım kabus gibiydi hala başım zonkluyor..Oyuncak kavgasından,bağırıştan,ağlama sesinden mahfoldum..
Birde idare etmeye çalışmaktan kızım ve ben acaip yorulduk..:)

Mutlucum sen uzaklaşmaya çalıştıkça bişeyler oluyor değilmi.??

ne söylesem bilmiyorumki araya sağlıkta girince aramanmı gerekir acaba...Annen ne diyor..O daha tecrübeli..

annem ve ablam o son olaydan sonrq gorusmeyeceksin ezdirmeyeceyiz seni deyip durdular ama bu kadin ameliyatlik olunca ara gecmis olsun de dediler. Bilmiyorum cnm. Kadin beni her yakaldigi firsatta en agir sekilde incitti. Oglunu bana layik gormuyor zaten o nedenle tatmin edilmek istiyor hediyeler iltifatlar jestlerle bunlar bana ters ben seversem yaparim elbet hepsini ama esimin annesi olarak benden alabilecegi tek sey saygi. Emek olmadan hicbisi olmaz. Hele o gece ettigi hakaretler adMi katil eder ben salak salak haksizlik ediyorsunuz diyebildim. Ozetle sanirim hayatimda ilk defa kotu olmam gerekiyor ben bu kadina iyi olamadim naparsam yapayim, gozunde hep terbiyesiz egitimsiz gorgusuz koylu oldumsa bu guzel hitaplara kotu fena da eklensin varsin. Allah buyuk. Artik dik durmam lazim bir daha ezmeleri icin firsat veremem. Gecmis olsun cooook iyi afiyette ama bana aileme hep up uzak olsun

Asıl haksızlığa uğrayan sensin canım...
Canını sıkma..Arkadaşın uslübu bu....Kendi eksikliği...Hayatta çoookkk sorunlar bekliyor onu ...Bu tarz davranırsa cevabını alır....

İnan çok üzüldüm,hem de çok...Sen hiç bir mecburiyetin yokken;2 çocuğunun;evinin zamanından alıp;sırf bizim için faydası olsun diye kiloları takip ediyor ,listeler hazırlıyorsun;aldığın cevaba bak...Allahtan çoğunlukta değil....

Sıkma canını diyeceğim ama benim bile çok canım sıkıldı...

Değmez boşver gitsin...

Kendi kendine zayıflasın bence...O zaman verdiği kiloları kimse görmezden gelmez,kıskanmaz vs....Gerçekten kendi kendine zayıflasın ...Madem paylaşım ve huzur hakkında bir şey bilmiyor ve bunu çok sert ortaya koyuyor en iyisi yalnız başına zayıflasın.Kendi de daha huzurlu olur....

Kesinlikle katılıyorum....

Ben hayatimda cok nadiren kahvalti ve aksam yemegi yemisimdir.Diyete baslayali kahvaltiyi aliskanlik haline getirme mücadelesi veriyorum canim.öglen 1 kez tikabasa yer ve onunla bir dahaki öglene kadar kalirdim..Aksam yemegine de alisacagim insallah:))

İşin çok zor canım..İki türlüde yıpranıyosun..Allah yardımcınız olsun..

Elif Şafak -İskender-kitabını okuyanınız varmı.? taklit falan denip bayağı reklamı yaplıyor.:)
Bende merak ettim açıkçası..aslında kalemi pek hoşum gitmiyor bir çok kitabını okudum ama kendimi zorlayarak..
Birde Orhan Pamuk sadece KAR romanın sevmiştim...

Son düzenleme:

sağlıklı yada sağlıksız kilo vermen sonuçta sadece seni ilgilendirir.çünkü söz konusu olan senin sağlığın..ama haksız yere Yena'YI suçlaman burda hepimizi üzer.arkadaşımız 2 çocuğuyla oruç oruç o kadar kişinin listesini hazırlasın..birde ben dahil bu konuda pekde düzenli davranmayalım..Yena bizim yazıcı katibimiz değil..tekrar okursan uslubunun çok rahatsız edici olduğunu farkedip özür dileyeceğine eminim..ramazanın etkisi diyelim..

Ben böyle giderse bu hafta kilo veremiycem sanırım..Sanki her hafta düzenli kilo veriyomuşum gibi.:))

İki gündür ağır bir şekilde kaçamak yapıyorum.

Canım bende bir ara elime kumaş geçtikce bişeyler dikerdim ve o ara tuhafiyede cift taraflı metresi 1 veya 2 liraya satılan bir bant vardı, arkadaşımın annesi önermişti. Kumaşın katladığın kısmına koyuyorsun sonra ütüyle üzerinden geçiyorsun dikmeye bile gerek kalmıyor üstelik hiç görünmüyor. Ya yanılmıyorsam adı ekstrafor gibi bişeydi ama emin değilim. Genelde pantalon paçalarına ve etek uçlarına kullanıyordu arkadaşın annesi dikiş izi sevmediği için üstelik makinede yıkansa bile çok uzun süre ayrılmıyormuş. En az bir sene tutuyor demişti o zaman kadın, ki eskiden terzilik yapıyormuş ve onu yenilemek bile 5 dakka sürmüyor diyordu. İstersen bir sor tuhafiyeye uğraştırmadan işini görürsün.
Şimdiden kolay gelsin sana!

e.ş.aşk kitabını kardeşim almıştı bana..ama hatuna karşı önyargılıyım.baba oğul ve piç adlı romanın bir bölümünde geçen ifadeden dolayı..orhan pamuk ilk çıktığı anda favorilerimdendi.iki kitabı hariç hepsini okudum..kar ve kara kitap,beyaz kale..ama işte söylediklerinden çok etkileniyorum.bir daha okumamsanki..şimdi elimde aykut oğut'un bir kitabı var..adını sen koy diye..ismi yok..okuduktannsonra siz ad koyun diyor.eğlenceli geldi oğlum almıştı..

Bu sıralar kitap okumuyorum eksikliğini çok hissediyorum ve kendime kızıyorum..Tabiiki zaman yaratabilirim,yaratmalıyımda..
Fakat elime alıp alıp bırakıyorum..

Dediğin kitapta ilginçmiş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…