Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sahurlar beyzus abla gulma...
bende iki dilim kpeek ekmekli tostumu yedim bir haşlanış yumurta ile yanındada karpuz kavun...
ezan okunmak üzere suyumu içmem gerekyor..

Allah anne babanı korusun canım...Ne üzülüyorlardır kimbilir....
Evlat yetiştir;torun seveme..Çok zorlarına gider.İnşallah bir hal yolu bulunur da üzüntüleri geçer..

İyi dileklerin için amin diyorum canım.Cümlemizin niyeti ve duaları kabul olsun inşallah...

Ben yatıyımda yarın sahip çalıştırırken bir yerlerde sızmıyım ::))hepinizi çokk öptüm ne hoş bu saatte bu kadar insan
Derin gülma sizler nasılsınız.

Ben burda bahçecilik yaparken eşimde arkadaşıyla karadeniz turunda bende tatil istiyorum yaaaaaaa.

kağit koyarak dıkersen olur belkı cnmm bır dene bakalımm

seni çok iyi anlıyorumm cnm sussan bır türlüüü konuşsan bir türlüüü ömürr törpüsü bunlarr

bende iki dilim kpeek ekmekli tostumu yedim bir haşlanış yumurta ile yanındada karpuz kavun...

saol derıcımm sanadaa dün hiç giremedimm sahurumu yaptımm bakayım dedımm afiyet olsun sanada cnmm

Saat 04 te site bakıma giriyor kısa bir süre için ve o sırada böyle oluyor galiba...

hımm 2 gündürr sorunn var dıyorduu ondan demekkıı

hayıırlı sabahlarınızz olsun efenımmm

Ne özendim şimdi bir bilsen...
Memlekette evimizin arka bahçesi var.Ablam çiçek doldururdu bahçeyi.Son zamanlarda domates,biberde ekiyordu..Şimdi yıkılıyor yenisi yapılacak ve annemler,ablam,gelin hepsi apartmandalar.(hepsi evimizde altlı üstlü oturuyorlardı)...Bahçe yok bir şey yok.Kuru kuru balkon ama balkonlarıda çiçek doldurdu ablam...Hiç gidesim yok babamın evi gibi gelmiyor.Oteldeyim sanıyorum.
Eski evimizi görmemek için arka sokaktan giriyorum memlekete,ama görmemek mümkün değil;2-3 apt ilerde oturuyorlar...Ay içim bir tuhaf oldu.Doğup büyüdüğüm ev...

Hayırlı sahurlar DERİNCİĞİM...

Herkese hayırlı sahurlar;iyi sabahlar............

Son düzenleme:
ZEYNEBİM;

İyi sabahlar canım....Çıkmak zorundayım.Uyumaya çalışacağım;umarım başarırım.
Yarın görüşürüz nasipse Zeynepciğim...

ne güzel..benim yerimede gez.istanbulda olduğumda çok sık giderdim eyüp sultana,ordan piyer lotiye çıkardık..bize yakındı.evin önünden bir münibüse bin onünde in.ben birde kitap satılan yerleri gezmeyi çok severdim.bir daha ne zaman kısmet olur?allah bilir..oranın insana huzur veren bir havası var..benden de ''selam ilet...
uykusuzluğa alışmak zor..şimdi bütün gün leyla gibi dolaşacaksın..allah yardımcın olsun..

Kizlar gunaydin...

Zeyneo Abla istanbul'da nerde oturuyordun ? Galiba senle de komsu cikacagiz .Ceco da Rami'de oturuyor..

mutlu, kayinvaldeyi kesinlikle ara arkadasim. Ben ki mendebur, bir senedir kayinvaldeye kok sokturuyorum, aramadigi surece konusmuyorum, mecbur olmadan gitmiyorum, toplasan 1 yilda 5 kere gorustuk, esime de arayip diyormus Beyza'nin sesini duyamiyoruz, cocuklarin yuzunu unuttum diye... ( ki bu arada Nisan'san beri İstannul'da olmayan da kendisi ama skype ile filan bari cocuklari goriym diyor, Bodrum'dalar, kesinlikle git em dedim esime bu sene, bitti artik dedim yani..)

Ama hastalik varsa ellerine koz verme...hattaa esinin yaninda ara.yarin birgun aramadi demesin, ya da aradi ama yarim agiz konustu demesin. Samimi bir sekilde gecmis olsun, uzulduk, annemlerin de selami var dersin. birdaha gene arama, nasilsa o aramaz. Ha baristik mi hayir...

Günaydın Kızlaaar...

dalokiii; ortime katılıyorum kesinlikle aramalısın. hem hiç belli olmaz önünüzde çok uzun yıllar var kısmetse ve kesinlikle bir araya geleceksiniz o zamanlar için de olsa ellerine koz verme. hem kaynananı geçtim sen aramazsan eşin de bunu unutmayacaktır kaynanan yüzünden tadınızın kaçmasına izin verme kesinlikle. dalokay'ı düşün en ufak olumsuzluktan ilk etkilenecek olan o. LEAH ortikimin de dediği gibi eşinin yanında ve zor olacak da olsa gayet samimi ve içten konuşmaya çalış ki bence o ona küfürden daha beter olur ama lütfen ara inat etme...

günaydınlar bu arada herkese
ama ben kendimi açamıyorum sabah 6yı 10 geçiyordu en son saate baktığımda ve ben hala uyumamıştım,7:30da da kalktım mecburen ama resmen sürünerek akşama da iftara arkadaşları çağırmıştım , bi ara uyumam lazım

günaydınlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir
haftasonu muhabbette coşmuşsunuz yine maşallah
yaklaşık 40 sayfalık bir geçmiş var okunmayı bekleyen okuyup geliyorum inş.

günaydın kızlarrr

dalokay kızlara katılıyorum aramalısın kv yi haklıyken haksız olma bende şu an senin durumundayım gerci küstük kv ye eşimle ben (izinsiz tatile gitmişiz altı üstü 3 gün abimlarin yanına gittik demedini bırakmadı gacı)
yenaaa canım eline sağlık maaş prim vs almadan uğraşıyorsun listelerle hakkını helal et

zeynep ablam çok hoşuma gitti şu sözün sizden daha çok kazık yemişliğim var sen ve toksin gözümde bi başkasınız rabbim güç kuvvet versin size
oyyyy oyyy şeftalilerde ne güzeldi dalında afiyet olsunnn
banuuumenemenliği nasıl yaptınız bi kaç yıldır yapmıyorum unuttummu nedir ramazandan sonra başlarım inş kış hazırlığına severim bu tür şeylerle uğraşmayı hemde yeni derin dondurucu aldım eşimin laflarına rağmen :) 4 paket bamya var şimdilik birazda barbunya nohut falan

tamam işte emziriyorsanız yumurta yiyin süt için yoğurt yiyin fazla fazla ,yağ süt yapmaz ki ,protein süt yapar.
canım sağolasın yiyorum zaten :) dün sana böyle bir menü denk geldi sanırım
artık 99 kiloyum :))))))
tebriklerrrrrrrrrrrr
ben 25 kılo verdıgım dönemde şekersiz içerdim ama tekrar baslamıstım sımdı ıse 1 fıncan caya yarın cay kasıgı seker atıyorum
hımmm bak tekrar bıraksan 25 daha gider

senin menülerine hastayım ablacım, ne kadar düzenli maşallah
bu arada yaşınız kaç sormak ayıp olmazsa ?

Herkese günaydinlar,
Benim icin yine yorucu bir hafta basliyor.öglen 12de evden cikip gece 23 te evde olacagim.Siteye girmem sanirim 24ü bulur.Öglenciyim bu hafta,menü bildirimimi gec saatte yapabilecegim.Sanki simdiye kadar erken yapiyordum da:)) Gece görüsmek üzere,sevgiyle kalin..

Ben böyle giderse bu hafta kilo veremiycem sanırım..Sanki her hafta düzenli kilo veriyomuşum gibi.:))

İki gündür ağır bir şekilde kaçamak yapıyorum.
canım ablacım vereceksin tabiki ama insan bazen sıkılıyor yeter yahu diyor ve yiyor ,
yapmışsın olanla ölene çare yok bundan sonra dikkat edersin olur biter:)
oyyy hem becerikli hem tatlı dilli maşallahhhhhhhh
benim yediklerim gibi olmuş ben korkmadım ):
tamamm..alt beyin aldı emri..seni iki hafta karantinaya alacak..''kilo vermesin''
şöyle demeye başla..yedikçe kilo veriyorum..

benim bir arkadaşım bu yöntemle kilo vermişti ,çok afedersin fil gibi de yiyordu ya gözümle görmesem inanmazdım, o zaman kilo sorunum yoktu keşke nasıl yaptığını ,ne dediğini öğrenseydim :)

Gunaydin kizlar aysem nevzamansiz tontoncan ay diger kardesin nickini unuttum kusura bakmayin bugun 93.6 yi da gordum sukur rabbime 89 lari da girurum insallah su bayrama kadar 2 hafta kaldi haftada bir versem i ih tutmuyo haftada 2 versem daha iyi sanki:)))) tabi verebilirsek

Mutlusum bende kv sevmeyen biri olarktan:) ara derim bende bisey oldugu zaman ararim ama fazla yuzgoz olmadan ki esimin yaninda samimi konusmaa calisirim tabi kv nin hic beni aradigini gormedim ya bende esime derim ben hep ariyom anen bi kere aramiyo diye ben soylenirk kv birakmadan:))) sende oyle yap bence

Simdi ben size akil danisayim

Hindi... biz burdurdayiz malumunuz 2/3 sene sonra tayin olacagiz kismetse ama gidecegimiz yer konusu acilinca hep tartima cikiyo ben istanbul duyorum esim mugla diyo ki kendi ailesi izmirde oturuyo onlara yakin herneyse hemde diyo kizkardesim evlenince annem bizim yanimiza yerlessir cocuga bakar diyo ki ben cocuguma annemin bakmasini istiyorum en azindan annem kizimi cok seviyo kv ise oyle olursa olur olmazsa hic aramaz kizimi nasil diye bakmaya gelince bie 1 ayda kaciyo ama oglan anasina bakmak zorunda gibi laflar ediyo buda ben ve annemin zoruna gidiyo benim annem ki babam vefat ettiginde yninda degildi benim cocuguma bakiyordu onlar kendi keyiflerindeydi brnde sinir oluyom kv acikcasi ama gorumcem iyidi deseler bir omur yaninda kalsin gikim cikmaz obkadar iyidir yani. Bende dedim istanbula gitmiyosak anneni de yanimiza almiyoruz bende bakmam bakmak zorunda da degilim dedim isine gelirse konuyu kapattim sizce nasil ikna edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…