MEsajlar ikişer ikişer gelmiş..:)))
.....
İki kere aynı mesajı atmışım
yenacım üzme kendini canım...bende iki senedir topikteyim böyle biryazı ile karşılaşmadım daha ki o kadar kişi gelyor gidiyor nevgülün canı sıkkın galiba ama sen haketmedin, sen iki çocuğuna rağmen bizler için uğraşıyorsun elinden geldiğince herkeze yanıt vermeye çalışıyorsun, kırmadan inc,ltmeden....
beyzus abla ibadetleriniz kabul olsun şimdiden ablacım..
mutlu canım işin çok zor ama eşin adına araman gerekiyor canım çünki eşinle aran bozulacak gibi görünüyor, bende yıllarca yaşadım her türlüsünü çünki eşim ama hiç bana destek olmadı annesinin dediği doğruydu hep,(saygısından dolayı anneye karşı gelinmez) ama şimdi herşeyi gördü öğrendi ama 14 sene hayatım mahvoldu o kadın yüzünden ,eşim bir dediğimi ik etmez konu ailesi olunca hiç beni korumadı , cevap veremedi onlara çok sakin biryapıya sahip ama şu anda sıkar bana birşey demeleri katiyen laf söyletmez artık hatta şu anda kv tapıyor bana çünki eşim onu silmişti hayatından son olayda 7 ay görüşmedi annesi ile...
bizimde kardeşimin eşi var çok huysuz bir insan 1 senedir görüşmüyoruz bizde yeğenmin 1. yaş doğumgününde tartıştık çocuğu bize vermedi resim çekilmek için olay çıkardı ogün bugündür görüşmüyoruz ama çok üzülüyoruz çünki hiç suçumuz yok annem babam perişan çocuğu özlüyoruz, kardeşimde çok sakin bir insan söz geçiremiyor ona, geçen hafta çocuğun 2. yaş doğumgünüydü okadar üzüldümki gidemedik, birde şu var zaten barışsak yine aynı şeyleri yapacak değişmez yani ama anneme babama birşey olmasından korkuyorum..
Slm kizlar sizlere bisey danismak istiyorum penye bi kumastan kendime etek dikmek istiyorum ama dikerken uclari büzülür yamuk olur falan diyolar normal bi dikis mslinasinda nasil dikebilirim yardimci olursaniz sevinirim cok fazla deneyimim yok penye kumaslarda hatta hic
annem ve ablam o son olaydan sonrq gorusmeyeceksin ezdirmeyeceyiz seni deyip durdular ama bu kadin ameliyatlik olunca ara gecmis olsun de dediler. Bilmiyorum cnm. Kadin beni her yakaldigi firsatta en agir sekilde incitti. Oglunu bana layik gormuyor zaten o nedenle tatmin edilmek istiyor hediyeler iltifatlar jestlerle bunlar bana ters ben seversem yaparim elbet hepsini ama esimin annesi olarak benden alabilecegi tek sey saygi. Emek olmadan hicbisi olmaz. Hele o gece ettigi hakaretler adMi katil eder ben salak salak haksizlik ediyorsunuz diyebildim. Ozetle sanirim hayatimda ilk defa kotu olmam gerekiyor ben bu kadina iyi olamadim naparsam yapayim, gozunde hep terbiyesiz egitimsiz gorgusuz koylu oldumsa bu guzel hitaplara kotu fena da eklensin varsin. Allah buyuk. Artik dik durmam lazim bir daha ezmeleri icin firsat veremem. Gecmis olsun cooook iyi afiyette ama bana aileme hep up uzak olsun
hayırlı sahurlar beyzus abla gulma...
bende iki dilim kpeek ekmekli tostumu yedim bir haşlanış yumurta ile yanındada karpuz kavun...
ezan okunmak üzere suyumu içmem gerekyor..
Saat 04 te site bakıma giriyor kısa bir süre için ve o sırada böyle oluyor galiba...
[B .!.:banu145145;20518268][/B]
Enişte hemşerimizmi o zaman buralar çok güzel bahçemizde var annemle eğleniyoruz.
Nesfit tropikal meyvayı dene bence
Canım bence bir kere ara geçmiş olsun de büyüklük sende kalsın hem belki bu başına gelenler ona ders olmuştur bellimi olur hem sen eşine ben aradım elimden gelieni yaptım dersin inan oda sonunda senin haklı olduğunu annesinin haksızlık yaptığını anlıycaktır aynı şeyleri bende yaşadım bizde hastahanede barıştık ama şükür şimdi çok iyiyiz belki sizde öyle olursunuz istersen bir kere dene.
Üzülme yenacım bu ne ya ne ayıp valla hem benim anlamadığım ay sonunda verdiğimiz kilo bu kadar neden önemliki burda biz havamı atıcaz birbirimize anlamadım yani hıhh ben 6 verdim sen veremedin diye Allah Allah..................
Neyse şükür bitmiş Allah kabul etsin.
Yavrum benim maşallah ona adım çöreği yaparsınız artık.
Aman beyzuş abla hem oruç hem uykusuz perişan olursun muhakkak uyu öyle çık.Hepimiz aynıyız valla bende cadı gibiyim birde ben sabahlarıda uyanıyorum ne zorum varsa.
Canım nasıl korkmuş tedirgin olmuş.Bende küçükken ezan sesinden çok korkardım sabah ezanları çok yüksek olurdu Allah konuşuyo zannederdim çocukluk işte.
Bizim sitelere alıyolar geçiyor geceleri.
Uyumasanızda yatın aynı saatte diyolar ama ben gece oturmayı çok seviyorum ruhum dinleniyor sanki çocukkende ben otururdum sabahta erkenden kalkardım ama tabi gündüzleri muhakkak bir öğlen uykum var benim yarım saat bile olsa uyurum.
Bugün burdada geldi birde mani okudu çok güzeldi bizim orda adam vuruyo davula alıyo parayı gidiyor hemde davulcu amca bir yaşlıki görmeniz lazım nasıl taşıyor o davulu 2 saat dolanıyo maşallah.
Öyle valla ama burda bir başka be beyzuş abla ne güzel maniler bir kere samimiyet var küçük yerlerde.
Yaptık yaptık reçelide bu gün kaynattık yarında varmış işleri daha sultanın dediğine göre::))dün beni soktu biberlerin arsaına ödüm kopa kopa topladım annem tam bahçeci olmuş zevkiçin ektirdi ama bir görseniz dolu her yer bugün baş parmaklarım yok gibi dolmalık biber ayıklamaktan tam işçi arı oldum teyzeme dedim burdan geçen sebzecilere rüşvet verelim buralardan sesizce geçsinler diye::)))en kötüsü bu güzelim bahçeyi bırakıp istanbula dönücez kardeşimin doğumu için kısmet aman sağlıkla doğsun daminiğimiz napalım Allahtan teyzem burad o ilgilenecek annemin bostanıyla::))))Halbuki annem hiç hoşlanmızdı böyle işlerden ama gel git alıştı valla.
Ayşecik istanbulda çok istedi benle gelmek ama almadım çocukla bahçe çok zor oluyor bugün telefonda sen bana ihanet ettin diye bağırıyodu konuşmıcakmış benle artık gidince kendimizi affedireceğiz benden havadisler böyle kasaba insanı olmaya çalışıyorum buralarda ama çok hoş valla kokusu havası hele insanları seviyorum memleketimi ya.Rejimim çok güzel gidiyor bol sebze kepek ekmeği bol smizotu doyuyorum adet oldum tatlı krizim var o kadar amma çenem düşmüş yazmadığım kadar yazmışım.
Hayırlı sahurlar DERİNCİĞİM...hayırlı sahurlar beyzus abla gulma...
bende iki dilim kpeek ekmekli tostumu yedim bir haşlanış yumurta ile yanındada karpuz kavun...
ezan okunmak üzere suyumu içmem gerekyor..
Yarın sabahtan çıkıp; Eyüp Sultan hazretlerini ziyarete gideceğiz nasipse...Hırka-i şerifi de ziyaret edeceğiz inşallah.
Oradan Sümbül efendi ve Merkez efendi hazretlerini ziyarete gideceğiz.Eşimin babası Merkez efendi de yatıyor.Hem onu da görürüz diye düşündük...
Plan çok güzelde ;sabaha kadar uyuyamıyorum ben hanımlar;nasıl yapacağım.Sabah kalkmak çok zor.en iyisi uyumamak....
Enişte hemşerimizmi o zaman buralar çok güzel bahçemizde var annemle eğleniyoruz.
yok canım biz aynı memleketteniz orada da toprak muhabbetine tanışmıştık tanışma o tanışma patladı gitti
bahçe olayının ekme biçme kısmını bilmem ama toplama kısmı güzel bence de.. iyi tatiller canım sana
canım sağolasın yiyorum zaten :) dün sana böyle bir menü denk geldi sanırımtamam işte emziriyorsanız yumurta yiyin süt için yoğurt yiyin fazla fazla ,yağ süt yapmaz ki ,protein süt yapar.
tebriklerrrrrrrrrrrrartık 99 kiloyum :))))))
hımmm bak tekrar bıraksan 25 daha giderben 25 kılo verdıgım dönemde şekersiz içerdim ama tekrar baslamıstım sımdı ıse 1 fıncan caya yarın cay kasıgı seker atıyorum
Bu gün kü menüm arkadaşlar...
İFTAR: 1 dilim pide(el büyüklüğünde)+3 ızgara köfte+1/2 tabak bamya+1 küçük kase yoğurt+1 dilim peynir.
SAHUR: Bilindiği üzre ;1 dilim pideyle kahvaltı yapmayı planlıyorum....
Ahhhh daha gençken aklımı başıma toplayıp böyle diyet yapabilseydim;şimdi kilo sorunum olmazdı...
Bir an önce kurtulun kilolardan güzeller;emin olun yaş ilerleyince çok zorlaşıyor.
Benim şu an yaptığım diyeti benden 15-20 yaş genç biri yapsa kısa zamanda kilolardan kurtulurdu....
Buna da şükür Rabbim...
canım ablacım vereceksin tabiki ama insan bazen sıkılıyor yeter yahu diyor ve yiyor ,Ben böyle giderse bu hafta kilo veremiycem sanırım..Sanki her hafta düzenli kilo veriyomuşum gibi.:))
İki gündür ağır bir şekilde kaçamak yapıyorum.
oyyy hem becerikli hem tatlı dilli maşallahhhhhhhhCanım bende bir ara elime kumaş geçtikce bişeyler dikerdim ve o ara tuhafiyede cift taraflı metresi 1 veya 2 liraya satılan bir bant vardı, arkadaşımın annesi önermişti. Kumaşın katladığın kısmına koyuyorsun sonra ütüyle üzerinden geçiyorsun dikmeye bile gerek kalmıyor üstelik hiç görünmüyor. Ya yanılmıyorsam adı ekstrafor gibi bişeydi ama emin değilim. Genelde pantalon paçalarına ve etek uçlarına kullanıyordu arkadaşın annesi dikiş izi sevmediği için üstelik makinede yıkansa bile çok uzun süre ayrılmıyormuş. En az bir sene tutuyor demişti o zaman kadın, ki eskiden terzilik yapıyormuş ve onu yenilemek bile 5 dakka sürmüyor diyordu. İstersen bir sor tuhafiyeye uğraştırmadan işini görürsün.
Şimdiden kolay gelsin sana!
benim yediklerim gibi olmuş ben korkmadım ):ben de takmıyorum 89 da kalayım yeter sabır gösteriyorum sadecee yediklerimi yazayım da korkun
dün gece sahur:
1 parmak köşede kalan börek baş parmağım kadardı
2 çatal pilav akşamdan kalan domates salatası 1 kase
1 kepçe çorba
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık sulu köfte ama suyu yoktu
2 çatal patates (fırında patates vardı dün akşamdan)
sütlü tatlı yarım kase çay içtik teravihten gelince de yanında annem kurabiye yiyordu çok cnm çekti hastalancam yedim 1 taneee
bu gece sahurda 1 dilim pide ile kahvaltı edeceğim bekliyorum
tamamm..alt beyin aldı emri..seni iki hafta karantinaya alacak..''kilo vermesin''
şöyle demeye başla..yedikçe kilo veriyorum..