Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam cnm bende cuma gunlerı yazıcam spor surelerımıde saol cnm

Sana da afiyet olsun;kolay gelsin canım....

Bağımlılık konusuna gelince;ben özellikle zayıflamıyorum buradan ayrılmayayım diye.O kadar yani....

Zayıflasamda ayrılmam ya;o da başka....

Yarın sabahtan çıkıp; Eyüp Sultan hazretlerini ziyarete gideceğiz nasipse...Hırka-i şerifi de ziyaret edeceğiz inşallah.
Oradan Sümbül efendi ve Merkez efendi hazretlerini ziyarete gideceğiz.Eşimin babası Merkez efendi de yatıyor.Hem onu da görürüz diye düşündük...
Plan çok güzelde ;sabaha kadar uyuyamıyorum ben hanımlar;nasıl yapacağım.Sabah kalkmak çok zor.en iyisi uyumamak....

Ne güzel canım..Allah kabul etsin ziyaretinizi..
Bende o kadar yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum..
Barış davul sesinden uyandı,onu tekrar uyuttum..:)

Son düzenleme:
Ne güzel canım..Allah kabul etsin ziyaretinizi..
Bende öyle o kadar yorgun olmama rağmen uyuyamıyorum..
Barış davul sesinden uyandı,onu tekrar uyuttum..:)

Amin canım;sağolasın...

Bu uyku işi çok fena...Gerçekten bir gün uyumasak ertesi güne faydası olurmu,yoksa boşa yorgunlukmu..Beden; bir önceki günün uykusuzluğunu ,ertesi gün ne kadar uyusan yerine koyamazmış diye biliyorum.Eeeee ne olacak bizim halimiz....

Barış'çık korkmuyormu davul sesinden (uykuda iken tabii)..Ben çocukken sahur davulcusundan korktuğumu hatırlıyorum...
Merter'de otururken evimiz 1. kattaydı;Allah iyiliğini versin davulcu girmiş apt bahçesine tam yatak odasının pencere önünde birden çalmaya başladı.Nasıl fırladık yataktan anlatamam;kalp çarpıntım uzun süre geçmemişti.Şimdide site yönetimi davulcuların girişini yasaklamış;davul sesi falan duyduğumuz yok.Şimdide bu evde davul sesi özlüyorum.Sanki ramazanın yakışığı davul.

Ablacım şimdiden ziyaretinizide dualarınızı da kabul etsin
Ramazanı ailecek ne kadarda güzel değerlendiriyorsunuz. Rabbim hepimize Ramazan ayının güzelliklerinden faydalanmayı nasip eder inşallah.... Aminnnnn
Uyumadan gidersen biraz daha fazla yorulursun belki ama eve dönünce dinlenme fırsatın olur umarım.
Yat kalk insan iyice serseme dönüyor ama işte o bile güzel bence.
Bizler içinde dua et ablacım şu fazlalıklarımızdan ve rahatsızlıklarımızdan kurtulalım. Topiğimizdeki bebiş bekleyen tüm annelerede rabbim en kısa sürede müjdelerini duyurmayı nasip etsin diye
Anam sipariş üzerine dua oldu ama içimden geçti dile ( yani ele ) getireyim diye dedim.

Son düzenleme:

Gerçekten fenaymış pencerenin önünde çalması..Çünkü bayağı ses oluyor...Dün para toplamaya geldiler ordada öylemidir bilmiyorum..İzmir'de ramazanın yarısında ve arefe günü bahşiş toplamaya çıkıyorlar..
İşte kapı önünde çalınca biraz ürktü barış naapıcağını şaşırdı kapı aralığından bakıyor böyle kuzum..:)

Şimdi uyanınca yanına çağırıyor beni,uzanıp saçını okşayınca uyuyor tekrar.:)

Etmezmiyim canım..Tabii edeceğim nasip olursa...

En makbul dua bir müslümanın ,bir müslümana ettiği duadır diyor din alimleri.Allah kabul gören dualardan nasip etsin inşallah...

Bu arada ''nasipse'' lafını çok kullandığımı fark ettim.Sebebi annemin anlattığı şu hikayedir.Gerçek olup olmadığını bilmiyorum...

Genç biri babasına demiş ki '' para biriktirdim gidip X alacağım...
Baba: Nasipse de oğlum.
Oğul. Ne nasibi baba ;gittim ,gördüm, beğendim,param hazır gidip alacağım.
Baba.Yine de nasipse de oğlum...
Oğul çıkar,yolda giderken parasını çalarlar.Hiçbir şey alamadan geri döner.Kapıyı çalar.
Baba.Kim oooo?
Oğul: NASİPSE BEN GELDİM BABA.....

Kıyamam yavruma...Korkuyor demek ki...
Biz de öyle canım.Memlekette canları isterse bayram sabahı da gelirler.Eski adetlere göre bayram sabahı tatlı ve börek verilirmiş ama şimdi ne tatlı veren olur ne tatlı isteyen davulcu.Her şey nakit üzerine dönüyor....

BANUUUUUUU;

Yeter okuduğun;bir şeyler yaz...

Yaptınmı domates salçalarını,reçelleri?

Ayşecik nasıl..

Bende gerçekten nasipse demenin çok önemli olduğuna inanırım ve hayatımın bir çok bölümünde nasip kelimesinin ne kadar önemli olduğuna şahit olmuşumdur.
Bir kaç sene öncesine kadar hep bişeyler planladığımda mutlaka aksilikler olurdu. Eşim devamlı derdi fazla heveslenme nasip kısmet diye ama ben hep yok bu sefer kimse planlarıma engel olamaz, bir yere gidersemde kimse beni tutamaz der dururdum ve her defasında mutlaka planlarımız suya düşerdi. Ne zamanki nasipse kelimesini kullanmaya başladım yapmak istediğim şeyler gerçekleşiyor.
O yüzden hep nasip kısmet olursa diye bir şeylere niyet eder ve Allah hayırlısı ise nasip etsin diye dua ederim. Olmadığında da demekki hayırlısı buymuş deyip hiç üzülmem ve her seferinde daha güzel şeylerle karşılaşırım.

ahahaha çook güzel..

Bende dinlediğim bir sohbeti anlatayım...
Şeytan adamın biriyle çok samimi arkadaş oluyor..sürekli birlikte vakit geçiriyorlar..Bir gün sabah ezanı okunuyor şeytan bakıyorki adam kalkıp namaz kılmıyor..Heralde diyor şeytan uyanamadı..
Öğlen ezanı okunuyor adam yine namazını kılmıyor..ŞEytan diyorki heralde sabah namazıyla birlikte kaza yapıcak..İkindi ezanı okunuyor adam yine namaz kılmıyor..ŞEytan diyorki ben seninle arkadaşlığımı bitiriyorum .Adam şaşırıyor neden diyor hani biz dosttuk.?
ŞEytan,ben bir kere Allaha karşı geldim beni cennetinden kovdu,cezalandırdı şeytan oldum..sen sürekli ona karşı geliyosun farz olanları yapmıyorsun demekki sen benden daha kötüsün senden korkuyorum o yüzden gidiyorum demiş..:))

Herkese Hayırlı sabahlar diliyorum şimdiden

Birazdan ezan okunur son birkaç bardak suyumu da içeyip niyetlenir yatarım bende inşallah.
Umarım herkes çok güzel bir gün geçirir.
Kendinize iyi bakın ve allaha emanet olun

Bu hafta uğrayabilirmiyim bilmiyorum ama inşallah fırsat buldukca burada olurum. Beni özleyin anacığımmmm

Doğru canım ;her şeyin hayırlısı...

Kısmet olmazsa dayak bile yenmezmiş..Bizim oralarda söylerler...

Gerçi kötü şeyler kısmet olmasında inşallah;Allahtan gelen başımız üstüne....

MEsajlar ikişer ikişer gelmiş..:)))

Son düzenleme:
.....
İki kere aynı mesajı atmışım

Son düzenleme:
Bana müsaade hanımlar...
ÖPüyorum hepinizi şap şup. .

Bu da çok güzelmiş....
Çok korkuyorum esasında bir sürü namaz borcum var....

Ben de bir şey nakledeyim....

Çok zengin bir adam ölmüş.Vasiyeti de ''öldüğümde ilk geceyi mezar içinde benimle geçirecek kişiye büyük servet bırakacağım''
Adam ilk gece sorgusundan çok korkuyormuş;tabii kimse kabul etmemiş.
Çok fakir bir hammal kabul etmiş.Hiç bir malı yokmuş;yarı aç yarı tok geçinmeye çalışırmış.Bir küfesi ve ipi varmış...
İlk gece sorgu melekleri gelip hammalı da görünce madem geldin senin de sorgunu yapalım demişler.Ne malın var diye sormuşlar.
Hammal bir küfem ve onu sırtıma bağladığım bir ipim var demiş....
Melekler sormuşler.Nasıl edindin.
Hammal:Önce sırtımda yük taşıdım.Kazandığım paradan biraz ayırdım küfe aldım.
Melekler: Bu parayı ayırırken eşin ve çocukların için adil davrandınmı;onların rızklarından kestinmi?
Hammal kendine göre zorlanarak cevep vermiş.
Sonra melekler küfeyi bağladıkları ip için aynı sorguya devam etmişler ve bu sabaha kadar devam etmiş.Hammal perişan olmuş...
Sabah çıktığında hammala serveti ödemek istemişler;
Hammal:Yoookkk istemem ben bir ipin hesabını sabaha kadar veremedim ,bu servetin hiç veremem,eksik olsun demiş.....

yenacım üzme kendini canım...bende iki senedir topikteyim böyle biryazı ile karşılaşmadım daha ki o kadar kişi gelyor gidiyor nevgülün canı sıkkın galiba ama sen haketmedin, sen iki çocuğuna rağmen bizler için uğraşıyorsun elinden geldiğince herkeze yanıt vermeye çalışıyorsun, kırmadan inc,ltmeden....

beyzus abla ibadetleriniz kabul olsun şimdiden ablacım..

mutlu canım işin çok zor ama eşin adına araman gerekiyor canım çünki eşinle aran bozulacak gibi görünüyor, bende yıllarca yaşadım her türlüsünü çünki eşim ama hiç bana destek olmadı annesinin dediği doğruydu hep,(saygısından dolayı anneye karşı gelinmez) ama şimdi herşeyi gördü öğrendi ama 14 sene hayatım mahvoldu o kadın yüzünden ,eşim bir dediğimi ik etmez konu ailesi olunca hiç beni korumadı , cevap veremedi onlara çok sakin biryapıya sahip ama şu anda sıkar bana birşey demeleri katiyen laf söyletmez artık hatta şu anda kv tapıyor bana çünki eşim onu silmişti hayatından son olayda 7 ay görüşmedi annesi ile...
bizimde kardeşimin eşi var çok huysuz bir insan 1 senedir görüşmüyoruz bizde yeğenmin 1. yaş doğumgününde tartıştık çocuğu bize vermedi resim çekilmek için olay çıkardı ogün bugündür görüşmüyoruz ama çok üzülüyoruz çünki hiç suçumuz yok annem babam perişan çocuğu özlüyoruz, kardeşimde çok sakin bir insan söz geçiremiyor ona, geçen hafta çocuğun 2. yaş doğumgünüydü okadar üzüldümki gidemedik, birde şu var zaten barışsak yine aynı şeyleri yapacak değişmez yani ama anneme babama birşey olmasından korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…