Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben böyle giderse bu hafta kilo veremiycem sanırım..Sanki her hafta düzenli kilo veriyomuşum gibi.:))

İki gündür ağır bir şekilde kaçamak yapıyorum.

Çok tatlısın canım.....

Bu hafta veremezsen,sonraki hafta verirsin.Sıkma canını...

Üstelik bu aralar iftar davetleriniz oldu;gayat normal kaçamaklar....

ZEYNEBİM;

Nasılsın canım arkadaşım...Hadi bu hafta da güzel bir haber ver bize inşallah...

Slm kizlar

dikus hakkindaki verdiginiz bilgiler icin cok tesekkürler cecocum dedigini bulmaya calisacagim bulamassamda artik kahitla bi denicem ne yapalim artik

Çok tatlısın canım.....

Bu hafta veremezsen,sonraki hafta verirsin.Sıkma canını...

Üstelik bu aralar iftar davetleriniz oldu;gayat normal kaçamaklar....

ZEYNEBİM;

Nasılsın canım arkadaşım...Hadi bu hafta da güzel bir haber ver bize inşallah...

:KK70::KK70:
Normal değilmi hayatım..:)

fatma hemşerim hoşgeldin:KK54:
menümü yazayım da bakın çokmu yemişim
sahur
1 haşlanmış yumurta 1dilim mücver 1 dilim ekmek kadar pide üzerine krem peynir azcık gül reçeli
iftar
1 kepçe yeşil mercimek çorbası fırında tavuk 2 dilim mücver az pide
teravihten sonra kecme maraş dondurma azcık büyük dilim:78:
:KK16::KK16::KK16: benim ortim dondurma yermişşşş afiyet bal şeker olsun listen de güzelmiş bu hafta yine gider 1 kilodan fazla Allahın izniylee sabırla seni bekliyorummm
Bu gün kü menüm arkadaşlar...

İFTAR: 1 dilim pide(el büyüklüğünde)+3 ızgara köfte+1/2 tabak bamya+1 küçük kase yoğurt+1 dilim peynir.

SAHUR: Bilindiği üzre ;1 dilim pideyle kahvaltı yapmayı planlıyorum....

Ahhhh daha gençken aklımı başıma toplayıp böyle diyet yapabilseydim;şimdi kilo sorunum olmazdı...

Bir an önce kurtulun kilolardan güzeller;emin olun yaş ilerleyince çok zorlaşıyor.

Benim şu an yaptığım diyeti benden 15-20 yaş genç biri yapsa kısa zamanda kilolardan kurtulurdu....

Buna da şükür Rabbim...
çok şükür ablacımmm listene hep hayranlıkla bakıyorum nazarım değmesinn ama süpersin kilo takılsadaa bence çok güzel besleniyorsun ablacımmm hürmetler ediyorumm sanaa

Sürekli kritik yapıyoruz senin verdiğin 4 kiloyla alakalı başka derdimiz yok bizim..naapalım naapalım dedik sonrada hesaplamayalım üstüne yatalım haksızlık olsun nevgül'e..
KEndini ne kadar önemsiyosun yazık sana..Herkesi kendin gibi kompleksli zannediyosun değilmi.? 4 kilo vermişte hesaba katlmamışta..
Önce üslubuna dikkat et..
Hesaplama şeklini bin defa yazdım nerenizle okuyosunuz bilmiyorum..

Hiç bir paylaşımın yok hiçbir faydan yok..yarı yaşımdasın gelmişin bana caka satıyosun..
cnm benim ben yazdım sen sakın canını sıkma nevgül çok cahil bence aklı başında olarak yazmadı ani tepki verdi sen ne desen ona ya da diğer ablaları haklısnız ki kimse kimsenin ne verdiği kiloda ne aldığı kiloda herkes kendinden sorumlu senin ellerine sağlık Allahım dert vermesin ellerine hakkını helal et bizler senden binlerce kere memnunuzzz sen üzülme sıkma canınıı Allahım iyisini bilirr...
Asıl haksızlığa uğrayan sensin canım...
Canını sıkma..Arkadaşın uslübu bu....Kendi eksikliği...Hayatta çoookkk sorunlar bekliyor onu ...Bu tarz davranırsa cevabını alır....

İnan çok üzüldüm,hem de çok...Sen hiç bir mecburiyetin yokken;2 çocuğunun;evinin zamanından alıp;sırf bizim için faydası olsun diye kiloları takip ediyor ,listeler hazırlıyorsun;aldığın cevaba bak...Allahtan çoğunlukta değil....

Sıkma canını diyeceğim ama benim bile çok canım sıkıldı...

Değmez boşver gitsin...

Kendi kendine zayıflasın bence...O zaman verdiği kiloları kimse görmezden gelmez,kıskanmaz vs....Gerçekten kendi kendine zayıflasın ...Madem paylaşım ve huzur hakkında bir şey bilmiyor ve bunu çok sert ortaya koyuyor en iyisi yalnız başına zayıflasın.Kendi de daha huzurlu olur....
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben böyle giderse bu hafta kilo veremiycem sanırım..Sanki her hafta düzenli kilo veriyomuşum gibi.:))

ben de bendeee ama ben biraz gevşettim sanırım yanlış bişiler yapıyorum kendimi gerdim yerimde sayıyorum diyee bıraktım yemiyorum ama sıkmıyorum da hayırlısı olsun bakalım sabırrr

annem ve ablam o son olaydan sonrq gorusmeyeceksin ezdirmeyeceyiz seni deyip durdular ama bu kadin ameliyatlik olunca ara gecmis olsun de dediler. Bilmiyorum cnm. Kadin beni her yakaldigi firsatta en agir sekilde incitti. Oglunu bana layik gormuyor zaten o nedenle tatmin edilmek istiyor hediyeler iltifatlar jestlerle bunlar bana ters ben seversem yaparim elbet hepsini ama esimin annesi olarak benden alabilecegi tek sey saygi. Emek olmadan hicbisi olmaz. Hele o gece ettigi hakaretler adMi katil eder ben salak salak haksizlik ediyorsunuz diyebildim. Ozetle sanirim hayatimda ilk defa kotu olmam gerekiyor ben bu kadina iyi olamadim naparsam yapayim, gozunde hep terbiyesiz egitimsiz gorgusuz koylu oldumsa bu guzel hitaplara kotu fena da eklensin varsin. Allah buyuk. Artik dik durmam lazim bir daha ezmeleri icin firsat veremem. Gecmis olsun cooook iyi afiyette ama bana aileme hep up uzak olsun

hayat denilen yolda hepinizden önce yürümeye başladığımdan tecrübe denilen kazık yiyişlerim sizden fazla.işine karıştığımı düşünmezsen bir iki şey yazayım.başka pencereler açılır önünde.seçim sana ait..böyle bir yol da var demek için yazıyorum.ne kadar haklı olsanda..kesinlikle sağlık sözkonusu olduğunda geçmiş yaşanmışlıkları arkaya itip kendine yakışır bir vaziyette yapman gerekeni yapacaksın..sağlığına kavuştuğunda yani eşit olunca tekrar gardını alırsın..
eşinin eline böyle bir koz vermeyeceksin..erkeklerin yumuşak karnı annesidir..şimdi ömrü billah haklı olsanda haksız oldun..şimdiye kadar çektklerinin hepsi unutuldu..her kavgada önüne konulacak..yavrum biraz stratejik davranın..bak şimdiden kaç sıfır yenildin..geç olmadan hemen ara..sen onu mahçup et..yoksa ne zaman şikayet etsen ezilsen aynen şöyle denilecek..''gördük ne olduğunu..hasta kadına bir geçmiş olsun bile demedin..demek annem çok haklıymış..tabii tecrübeli kadın..beni çok uyardı ama anlamadım...aynen bu ve buna benzer cümleleri duyacaksın...hadi yuvan ve kendi akıl sağlığın için -''ara -geçmiş olsun anneciğim de..çok zor olmayacak...amann eski karılara döndüm.ama dayanamıyorum..egonuzun sizi alt etmesine izin vermeyin.10 konuda anlaşamazsanız 11.ci konuyu bulun..

:KK70::KK70:
Normal değilmi hayatım..:)

Elbette.....:KK69::KK69::KK69::KK54:

Zaten öncelikli amacımız her yıl ramazanda aldığımız kiloları ;bu yıl almamak değilmiydi...

Alıyormuyuz????Almıyoruz....Eeee tamam o zaman....

Ağır yağları bayramdan sonraya saklıyoruz..Şimdi onlara diyoruz ki''HAZIR OLUN SIRA SİZDE''

ben de takmıyorum 89 da kalayım yeter sabır gösteriyorum sadecee yediklerimi yazayım da korkun
dün gece sahur:
1 parmak köşede kalan börek baş parmağım kadardı
2 çatal pilav akşamdan kalan domates salatası 1 kase
1 kepçe çorba
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık sulu köfte ama suyu yoktu :KK66::KK66:
2 çatal patates (fırında patates vardı dün akşamdan)
sütlü tatlı yarım kase çay içtik teravihten gelince de yanında annem kurabiye yiyordu çok cnm çekti hastalancam yedim 1 taneee:KK47::KK47::KK47::KK47:
bu gece sahurda 1 dilim pide ile kahvaltı edeceğim bekliyorum

tamamm..alt beyin aldı emri..seni iki hafta karantinaya alacak..''kilo vermesin''
şöyle demeye başla..yedikçe kilo veriyorum..

:KK16::KK16::KK16: benim ortim dondurma yermişşşş afiyet bal şeker olsun listen de güzelmiş bu hafta yine gider 1 kilodan fazla Allahın izniylee sabırla seni bekliyorummm

çok şükür ablacımmm listene hep hayranlıkla bakıyorum nazarım değmesinn ama süpersin kilo takılsadaa bence çok güzel besleniyorsun ablacımmm hürmetler ediyorumm sanaa

cnm benim ben yazdım sen sakın canını sıkma nevgül çok cahil bence aklı başında olarak yazmadı ani tepki verdi sen ne desen ona ya da diğer ablaları haklısnız ki kimse kimsenin ne verdiği kiloda ne aldığı kiloda herkes kendinden sorumlu senin ellerine sağlık Allahım dert vermesin ellerine hakkını helal et bizler senden binlerce kere memnunuzzz sen üzülme sıkma canınıı Allahım iyisini bilirr...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben de bendeee ama ben biraz gevşettim sanırım yanlış bişiler yapıyorum kendimi gerdim yerimde sayıyorum diyee bıraktım yemiyorum ama sıkmıyorum da hayırlısı olsun bakalım sabırrr

Hürmetine ; hürmet ve sevgiler canım.Sağolasın.....:KK69::KK70:

Semirancım sizler çok iyi insanlarsınız,iyiki varsınız...Mutlu bahsetmiş yaa sağ duyu işte ona sahipsiniz..
senin kilonun takılmasıda normal,bir çok şey yaşadın..misafir,ev taşıma,gezmeler..

Diyette düzenli bir yaşamın olmalı çok daha kolay oluyor öyle.:))

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr :KK3:

Maşallah ben geçmişi okuyana kadar burası dolmuş taşmış :KK1:
Nedense bir anda içimden
''Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık.
Sorduk neden yıprandık, yıprandık, yıprandık.....'' diye şarkı söyleyesim geldi :KK60::KK60::KK60:
Bu ara çok eğlenesim var herhalde ondandır. Hayırlısıyla şu ramazanı bir atlatayımda ilk fırsatta gidip ya dışarda eğlenicem şöyle müzikli bir yerde yada çok güzel saz çalıp türküler söyleyen bir aile dostumuz var onu eve davet edicem :KK66::KK66::KK66::KK66:
Gündemdeki şarkılar güzelde eskilerin yerini hiç biri tutamaz. Türküler olsun türk sanat müziği olsun :KK34:

Bu arada Mutlucum Allah yardımcın olsun. Seni çok iyi anlıyorum çünkü o kodu bozuk KVden bende de var:KK1:
İnan bende bir ara inat ettim 1 buçuk sene görüşmedim sonra sende olduğu gibi bi ameliyatı söz konusu olunca eşimin ısrarı üzerine ziyaretine gittim. Belki bu sefer anlamıştır, ders almıştır dedim ama nafile sonradan yok hastanede yüzüne bakmamışımdan başladı evine geldiğinde bir hazır çorba bile bulamamıştan bitirdi :KK52:
Ben hep diyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Aramasan eşinle huzurun kaçar, arasan bu sefer kodu bozuk yine sapıtır zor valla. Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde sende huzurunu ve mutluluğunu bozdurmadan bu işinde üstesinden gelirsin. Akıllı Kadınsın mutlaka yolunu bulursun :KK34:

Yenacım bende tüm Arkadaşlara katılıyorum ve sana Nevgül'ün büyük haksızlık ve saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Ya sen bize okadar işinin arasında vakit ayırıyorsan sana ne olursa olsun allah razı olsun demekten başka bişey denmemeli. Verdiyse verdi sonuçta herkesin kendine banamı verdi yoooo :KK34::KK34: İllede birilerinin aaaa oda vermiş demesi mi gerekiyor. Sonuçta biz bu listeleri hava atmak için değil motive olmak için oluşturuyoruz. Sen en güzel cevabı verdin zaten ağzına, yüreğine ve eline sağlık!

Son düzenleme:
tamamm..alt beyin aldı emri..seni iki hafta karantinaya alacak..''kilo vermesin''

ZEYNEBİM;:KK69:

Niye bana yüz vermiyorsun bebeğim...Ben senden bir iki laf duymazsam kendimi eksik hissediyorum canım benim....:KK71:

Zorla ilgilendiririm kendimle işte...:KK60::KK60::KK60::KK60:

Zaten öncelikli amacımız her yıl ramazanda aldığımız kiloları ;bu yıl almamak değilmiydi...

Ağır yağları bayramdan sonraya saklıyoruz..Şimdi onlara diyoruz ki''HAZIR OLUN SIRA SİZDE''
benimkiler 2 aydr yerinde bekliyor gazabım acı olacak kilolaraaaaaa bekleyin sizi atacağımmm az kaldı diyorum ben dee
Semirancım sizler çok iyi insanlarsınız,iyiki varsınız...Mutlu bahsetmiş yaa sağ duyu işte ona sahipsiniz..
senin kilonun takılmasıda normal,bir çok şey yaşadın..misafir,ev taşıma,gezmeler..

Diyette düzenli bir yaşamın olmalı çok daha kolay oluyor öyle.:))
cnm sizlerde çok ama çok iyi insanlarsınız buraya girdiğim günden bu yana ben biliyorum kıymetiniz:KK16::KK16::KK16:i sizler üzülmeyin yeter takılmayalım bole ufak tefek olaylaraa yolumuza devammm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
evet ben bayağı sıkıntılı değişik günler yaşadım geçen gün diyetisyene de uğradım dedim yaa o da baktı metabolizmam bayağı yavaşlamış üstelik kemik yaşımda 51 olmuş dedi napıyorsun stressiz bir yaşam yaşamalısın ve aktivite yapmalısın dedi ama elimde olmuyor ki bazen bayağı stresli yaşıyorum hayata boşverrr diye bakamıyrum ben her lafa her söze takılıyorum bakmayın bole rahat konuştuğuma sıkıyorum herşeye bu canı ama sora diyorum semiran yapma bunu diyene kadar da iş işten geçiyorr ama yine de hayatı çok seviyorum bundan sora güzel yaşayacağım beni mutsuz eden herşeyden uzaklaşacağım inş mutlu olmak istiyorummm ben ve o yaşıı aşağı çekmeliyim diye düşünüyorumm :KK69::KK69::KK69::KK69:

Evet tatlım asıl bayramdan sonra görür o pis yağlar..

ben de takmıyorum 89 da kalayım yeter sabır gösteriyorum sadecee yediklerimi yazayım da korkun
dün gece sahur:
1 parmak köşede kalan börek baş parmağım kadardı
2 çatal pilav akşamdan kalan domates salatası 1 kase
1 kepçe çorba
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık sulu köfte ama suyu yoktu :KK66::KK66:
2 çatal patates (fırında patates vardı dün akşamdan)
sütlü tatlı yarım kase çay içtik teravihten gelince de yanında annem kurabiye yiyordu çok cnm çekti hastalancam yedim 1 taneee:KK47::KK47::KK47::KK47:
bu gece sahurda 1 dilim pide ile kahvaltı edeceğim bekliyorum

Gayet güzel ,afiyet olsun canım..

Doğru söylüyosun gerçekten..:KK9:

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr :KK3:

Maşallah ben geçmişi okuyana kadar burası dolmuş taşmış :KK1:
Nedense bir anda içimden
''Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık.
Sorduk neden yıprandık, yıprandık, yıprandık.....'' diye şarkı söyleyesim geldi :KK60::KK60::KK60:
Bu ara çok eğlenesim var herhalde ondandır. Hayırlısıyla şu ramazanı bir atlatayımda ilk fırsatta gidip ya dışarda eğlenicem şöyle müzikli bir yerde yada çok güzel saz çalıp türküler söyleyen bir aile dostumuz var onu eve davet edicem :KK66::KK66::KK66::KK66:
Gündemdeki şarkılar güzelde eskilerin yerini hiç biri tutamaz. Türküler olsun türk sanat müziği olsun :KK34:

Bu arada Mutlucum Allah yardımcın olsun. Seni çok iyi anlıyorum çünkü o kodu bozuk KVden bende de var:KK1:
İnan bende bir ara inat ettim 1 buçuk sene görüşmedim sonra sende olduğu gibi bi ameliyatı söz konusu olunca eşimin ısrarı üzerine ziyaretine gittim. Belki bu sefer anlamıştır, ders almıştır dedim ama nafile sonradan yok hastanede yüzüne bakmamışımdan başladı evine geldiğinde bir hazır çorba bile bulamamıştan bitirdi :KK52:
Ben hep diyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Aramasan eşinle huzurun kaçar, arasan bu sefer kodu bozuk yine sapıtır zor valla. Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde sende huzurunu ve mutluluğunu bozdurmadan bu işinde üstesinden gelirsin. Akıllı Kadınsın mutlaka yolunu bulursun :KK34:

Yenacım bende tüm Arkadaşlara katılıyorum ve sana Nevgül'ün büyük haksızlık ve saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Ya sen bize okadar işinin arasında vakit ayırıyorsan sana ne olursa olsun allah razı olsun demekten başka bişey denmemeli. Verdiyse verdi sonuçta herkesin kendine banamı verdi yoooo :KK34::KK34: İllede birilerinin aaaa oda vermiş demesi mi gerekiyor. Sonuçta biz bu listeleri hava atmak için değil motive olmak için oluşturuyoruz. Sen en güzel cevabı verdin zaten ağzına, yüreğine ve eline sağlık!

:KK70: :KK71:

Bu sıralar kitap okumuyorum eksikliğini çok hissediyorum ve kendime kızıyorum..Tabiiki zaman yaratabilirim,yaratmalıyımda..
Fakat elime alıp alıp bırakıyorum..

Dediğin kitapta ilginçmiş.:)

biraz istemeye de bağlı.demek seni gerçekten etkileycek bir kitap bulamadın..son okuduklarım(bazıları 2-3 tekrar ediyorum.unutuyorum.)din ve beyin(prf.gazi özdemir)tanrı'nın doğum günü(burak özdemir) birde adam fawer'in empatisi var..olasılıksızlık 'tan sonra yazdığı..bak bu da çok ilginç.birde ben bir kitabı beğenince diğer yazdıklarınıda inceliyorum..her zaman umduğum gibi olmuyor..üstün dökmeninin iletişim.çatışmalar ve empati annelik yolculuğunda baş ucu kitabı olabilir..

Son düzenleme:
biraz istemeye de bağlı.demek seni gerçekten etkileycek bir kitap bulamadın..son okuduklarım(bazıları 2-3 tekrar ediyorum.unutuyorum.)din ve beyin(prf.gazi özdemir)tanrı'nın doğum günü(burak özdemir) birde adam fawer'in empatisi var..olasılıksızlık 'tan sonra yazdığı..bak bu da çok ilginç.birde ben bir kitabı beğenince diğer yazdıklarınıda inceliyorum..her zaman umduğum gibi olmuyor..üstün dökmeninin iletişim.çatışmalar ve empati annelik yolculuğunda baş ucu kitabı olabilir..

John Verdon-Aklından bir sayı tut_

Bunu okudunmu veya duydunmu.?

ZEYNEBİM;:KK69:

Niye bana yüz vermiyorsun bebeğim...Ben senden bir iki laf duymazsam kendimi eksik hissediyorum canım benim....:KK71:

Zorla ilgilendiririm kendimle işte...:KK60::KK60::KK60::KK60:

özür dilerim..kalbimden gönderdiğim mesajlara,gece dualarıma bak..çok büyük yer kapladığını göreceksin..maillerini güncelle..kalpten gelenleri..benimde bugün güzin teyzeliğim tuttu..

kaptırmışım...Tebrizi......unuttun?yoksammm

ablalarım abilerim diyeceğim ama abi yukkkk:KK60: neyse yeni baştan ablalarımm canım arkadaşlarım kardeşlerim kısacası yol arkadaşlarım sizleri çok ama çok seviyorum öpüyorum kocaman yanacıklarınızdannn hürmetle selamlıyorum ben artık çıkıyım sahurumuzu hazırlayım anneciği uyandırayım zira güzellik uykusunda baştacım annem sizlere de hayırlı sahurlar hayırlı sabahlar Allahım kalbinize göre versin inş herkesin bu hafta dilekleri gerçek olur hadi mucuk:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

X