Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr
Maşallah ben geçmişi okuyana kadar burası dolmuş taşmış
Nedense bir anda içimden
''Bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık.
Sorduk neden yıprandık, yıprandık, yıprandık.....'' diye şarkı söyleyesim geldi
Bu ara çok eğlenesim var herhalde ondandır. Hayırlısıyla şu ramazanı bir atlatayımda ilk fırsatta gidip ya dışarda eğlenicem şöyle müzikli bir yerde yada çok güzel saz çalıp türküler söyleyen bir aile dostumuz var onu eve davet edicem
Gündemdeki şarkılar güzelde eskilerin yerini hiç biri tutamaz. Türküler olsun türk sanat müziği olsun
Bu arada Mutlucum Allah yardımcın olsun. Seni çok iyi anlıyorum çünkü o kodu bozuk KVden bende de var
İnan bende bir ara inat ettim 1 buçuk sene görüşmedim sonra sende olduğu gibi bi ameliyatı söz konusu olunca eşimin ısrarı üzerine ziyaretine gittim. Belki bu sefer anlamıştır, ders almıştır dedim ama nafile sonradan yok hastanede yüzüne bakmamışımdan başladı evine geldiğinde bir hazır çorba bile bulamamıştan bitirdi
Ben hep diyorum yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Aramasan eşinle huzurun kaçar, arasan bu sefer kodu bozuk yine sapıtır zor valla. Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verirde sende huzurunu ve mutluluğunu bozdurmadan bu işinde üstesinden gelirsin. Akıllı Kadınsın mutlaka yolunu bulursun
Yenacım bende tüm Arkadaşlara katılıyorum ve sana Nevgül'ün büyük haksızlık ve saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Ya sen bize okadar işinin arasında vakit ayırıyorsan sana ne olursa olsun allah razı olsun demekten başka bişey denmemeli. Verdiyse verdi sonuçta herkesin kendine banamı verdi yoooo
İllede birilerinin aaaa oda vermiş demesi mi gerekiyor. Sonuçta biz bu listeleri hava atmak için değil motive olmak için oluşturuyoruz. Sen en güzel cevabı verdin zaten ağzına, yüreğine ve eline sağlık!