- 20 Şubat 2007
- 2.699
- 291
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız.
ben aksam yedıklerımı yazayım sıze. 1 tabak kuru fasulye. bı dılım kepek ekmek.. azıcık lahana tursusu :S bırde yemıcektım ama cok canım cektı 2 küçük zeytınyaglı dolma erken yedım ama napiim suclu hıssedıyorum kendımı
Oruclu muydun arkadasim? Bu iftar menun mu? degilsen tum gun yediklerini yaz istersen, sahuru da yaz hatta ki butun gunun toplamina gore yorum yapan yapar..
Arkadasim, meyven yok, proteinin yok yeterince.. Dengesiz olmus seninki de
:))))) canım ya çok uzun zaman oldu ben börek yemeyli belki 1 ay, hele tulumba 1 yıldır yemedim desem yeridir, ara sıra sapıtmakta lazım ya :)İlbatum bu nasil is boyle, hic protein yok burda.... Verdin borege verdin borege....
Tulumba yiyecegine, bir kase yogurda bir seftali dogra, tarcin serp, bir ara da et veya yumurta ye arkadasim...
canım yazdıklarım o kadar çok değil aslında hem ben emziriyorum az yesem sütüm azalıyor zaten az, ben istesem çok daha ciddi yapabilirm diyetlerimi ama önce düşünmem gereken bir bebeğim var, kusura bakmayında herkes burada her hafta 5 kilo vermiyor, bende kendi çapımda az az vermeye çalışıyorum ki emziren birin,in 1 ayda vereceği en fazla kilo 2 , böyle düşününce yediklerim az bile, ama ilgine teşekkür ederim, sakın kızdı falan demeyin öyle birşey yok sadece kendi derdimi anlatmak istedim....ya kusura bakmayında zayıflama dietimi kilo alma diyetimi?????????
şu andada az sekerlı cayımı ıcıyordumkı döktüm D
internette sorun oldugu icin 2 haftadir giremiyorum yeni gördüm
benim verdigim 4 kilo neden hesaba katilmamis??
ben o kiloyu verdim ha sagliksiz ha saglikli ama sonucta vermisim
ve ben o hafta bana gelen tepkiler yüzünden istiyosaniz bu hafta beni saymayin dedim ama yok sayiyoruz demistiniz simdi niye böyle bi haksizlik yapildi anlamiyorum =)
gördügüm bazi tepkilerin gercekten iyiligim icin oldugunu biliyorum ama bunun tam tersini hissettigim kisilerde vardi neyse artik
2 haftadir ramazan ayindan dolayi diyeti biraktim normal yiyorum ve buna ragmen hala 73 kilodayim
yani beklenildigi gibi kilolari geri almadim cok sükür insallah böylede devam eder
neyse ben yine bi süre yokum herkes kendisine iyi baksin Allaha emanet olun...
hoşgeldinlerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarımmm:))
asumancım menün hiçte çok değil bence
yarın bende tam tekmil başlayacagım bugün alıştırma günümdü
fatma hemşerim hoşgeldin
menümü yazayım da bakın çokmu yemişim
sahur
1 haşlanmış yumurta 1dilim mücver 1 dilim ekmek kadar pide üzerine krem peynir azcık gül reçeli
iftar
1 kepçe yeşil mercimek çorbası fırında tavuk 2 dilim mücver az pide
teravihten sonra kecme maraş dondurma azcık büyük dilim:78:
iyi yapmışsın, ben daha çocuktum şekersiz içmeye başladığımda lisede falandım, bir özentiyle başladı benimki öyle kilo sorunum falanda yoktu, hoş bu son 2-3 yıla kadarda yoktu ,bence sende dene çayın tadını daha iyi alacaksın :)