Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız.

ben aksam yedıklerımı yazayım sıze. 1 tabak kuru fasulye. bı dılım kepek ekmek.. azıcık lahana tursusu :S bırde yemıcektım ama cok canım cektı 2 küçük zeytınyaglı dolma erken yedım ama napiim suclu hıssedıyorum kendımı

nevgul,

Kiz merak etme, bizim ne aldigin kiloda ne de verdigin kiloda gozumuz yok, olamaz da... İstersen gunde bes kuzu cevirme ye 150 kilo ol bize bir zarari yok, istersen de 15 kiloya in gene bize bir zarari yok.!! yena'ya da bir faydasi yok...

Ben simdi seni gonullerin sultani ve daimi birincisi ilan ediyorum, herkesin huzurunda ....ama emin ol bunun da bize bir zarari yok..

Oruclu muydun arkadasim? Bu iftar menun mu? degilsen tum gun yediklerini yaz istersen, sahuru da yaz hatta ki butun gunun toplamina gore yorum yapan yapar..

Oruclu muydun arkadasim? Bu iftar menun mu? degilsen tum gun yediklerini yaz istersen, sahuru da yaz hatta ki butun gunun toplamina gore yorum yapan yapar..

tabı yazayım cnm oruclu degıldım
sabah 1 kase nesfit

arada 2 grıssını kepeklı

öglen yemedım bısey

öglenden sonra 1 lımonlu soda aksamda bunlar cnm

İlbatum bu nasil is boyle, hic protein yok burda.... Verdin borege verdin borege....

Tulumba yiyecegine, bir kase yogurda bir seftali dogra, tarcin serp, bir ara da et veya yumurta ye arkadasim...
:))))) canım ya çok uzun zaman oldu ben börek yemeyli belki 1 ay, hele tulumba 1 yıldır yemedim desem yeridir, ara sıra sapıtmakta lazım ya :)
normalde protein alırım ya dur aldım ya süt içtim, yoğurt yrdim haksızlık etme bak :)
dün köfte yedim ,ben eti pek sevmiyorum açıkçası:26:
valla dediğin gibi bugün verdim böreğe verdim böreğe :) ama dilimler çok küçüktü inan, hala açım ya :) hele sabahki zaten ince bir börek dilimde küçük ben o dilimin 3te 1ini yedim düşün yani... yani şöyle düşün bir kepek ekmeği diliminin çeyreği gibiydi sabaahki yediğim ,akşamada kendi yaptığımı yedim ondada yağ hiç yoktu ....
yarın yoğurt ,süt ne varsa yiyim bari :)))
ya kusura bakmayında zayıflama dietimi kilo alma diyetimi?????????
canım yazdıklarım o kadar çok değil aslında hem ben emziriyorum az yesem sütüm azalıyor zaten az, ben istesem çok daha ciddi yapabilirm diyetlerimi ama önce düşünmem gereken bir bebeğim var, kusura bakmayında herkes burada her hafta 5 kilo vermiyor, bende kendi çapımda az az vermeye çalışıyorum ki emziren birin,in 1 ayda vereceği en fazla kilo 2 , böyle düşününce yediklerim az bile, ama ilgine teşekkür ederim, sakın kızdı falan demeyin öyle birşey yok sadece kendi derdimi anlatmak istedim....
şu andada az sekerlı cayımı ıcıyordumkı döktüm D

iyi yapmışsın, ben daha çocuktum şekersiz içmeye başladığımda lisede falandım, bir özentiyle başladı benimki öyle kilo sorunum falanda yoktu, hoş bu son 2-3 yıla kadarda yoktu ,bence sende dene çayın tadını daha iyi alacaksın :)

bugün itibariyle tam anlamıyla olmasada başladım dietime.Allahım devamını getirmemi nasip eder inşallah.önümüzdeki cumadan itibaren listeye girebilirim yenacım

Sana da iyi günler Nevgül;
Bir selam verseydin de ;biz de alsaydık....
Burada hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz;kimse kimsenin verdiği kiloya takılmıyor.Tersine hepimiz seviniyoruz.Sen ters anladın sanırım.Belki de canın sıkkın bilemeyiz tabii...
Hayırlısı ile ver kilolarını da biz seviniriz....

fatma hemşerim hoşgeldin
menümü yazayım da bakın çokmu yemişim
sahur
1 haşlanmış yumurta 1dilim mücver 1 dilim ekmek kadar pide üzerine krem peynir azcık gül reçeli
iftar
1 kepçe yeşil mercimek çorbası fırında tavuk 2 dilim mücver az pide
teravihten sonra kecme maraş dondurma azcık büyük dilim:78:

hoşgeldinlerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarımmm:))

asumancım menün hiçte çok değil bence
yarın bende tam tekmil başlayacagım bugün alıştırma günümdü

Afiyet olsun Asucuğum.Çok güzel olmuş menün.

Mücverin az yağlı olduğunu varsayıyorum....

Dondurma da sana helal olsun...Bu kadar kilo verdin;hakkındır....

ben 25 kılo verdıgım dönemde şekersiz içerdim ama tekrar baslamıstım sımdı ıse 1 fıncan caya yarın cay kasıgı seker atıyorum

Bu gün kü menüm arkadaşlar...

İFTAR: 1 dilim pide(el büyüklüğünde)+3 ızgara köfte+1/2 tabak bamya+1 küçük kase yoğurt+1 dilim peynir.

SAHUR: Bilindiği üzre ;1 dilim pideyle kahvaltı yapmayı planlıyorum....

Ahhhh daha gençken aklımı başıma toplayıp böyle diyet yapabilseydim;şimdi kilo sorunum olmazdı...

Bir an önce kurtulun kilolardan güzeller;emin olun yaş ilerleyince çok zorlaşıyor.

Benim şu an yaptığım diyeti benden 15-20 yaş genç biri yapsa kısa zamanda kilolardan kurtulurdu....

Buna da şükür Rabbim...

KiZlar isler karisti, kv kopek saldirisi yuzunden hastanelik oldu ciddi bir ameliyat atlatti oluyormus esimde aninda basladi aramayacakmisin gecmisolsuna falan. Ben aramayacagim dedim o da hemen sen ayni durumda olsan o arardi dedi bende ben ne aramasini sormasini ne de ilgilenmesini istemezdim dedim. Sanirim olaylar buyuycek. Bu anafordan saglam cikarmiyiz bilmiyorum. Olay aramakla botmeyecek 2 sene once olanlar tekrarlanacak ve kv gene bana had bildirmeyi gorev bilecek. Moralim cok bozuk neyapacagi mi bilmiyorum. Ama kv ile hicbi sekilde gorusmeyiz ins. Allah saadetimizi bozmaz.'ama bunun icin gec kalxim sanirim firtina basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…