Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese iyi sahurlar,iyi sabahlar ve çok güzel bir pazar diliyorum...

Yarın görüşürüz nasipse güzeller....

fns 93 hoşgeldinn
nasıl geçtı tatılınn bebegın vardı galıba o nasıll

alpella arzuuuu nick ini gördükçee aklımaa alpella yemek gelıyorr napacamm bennn

bi kaç güne kadar regl olucamm dolasıylaa dün akşamm çok kötüdümm zarar lıı mamalarr aldımm bünyecimeee inşallah az hasarla atlatırım şu işii

Semiran ben de takildim yine, bir 90da 2 ay takilmistim, simdi de 85 te 3 haftadir takildim.... Sabir.....

Listemi degistirmiyor diyetisyen, sabret biraz daha boyle diyor... Hic bozmuyorum, grami gramina tartarak yiyorum ama olmuyor iste. bu kiloyu bir oturtacam heralde... Bir de gecen sene bu kiloda bayagi takiliydim gebelikten evel... Tamidik kilo yani... Ben zaten bastan biliyordum 80 lerin benim icin belali olacagini... 4 ayimi yediler...

Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...
ben bu yaştayım hala kurtulamadım

banada şurup yazmıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
eşim gözümün içine bakıyor yapabilirsin diye ama nerdeeee sanırım çocukluktan kalma bir hikayem var bütün drlara iğne verin diyorum şaşkın şaşkın bakıyorlar ,korkmuyor musunuz diyorlar ,yoooooooo diyorum ay ilaç içmektense valla o beni daha çok korkutuyor, yutamıyorum boğazımda kalır korkusuyla çiğneyip içiyorum (((

bende senin gibiyim ya sadece yaz iklimini yaşamamıza rağmen her türlü mevsimliğide sokuştururum valize ,koca valiz hazırlanır ,bazılarına el sürülmeden gelinir :)))

Ben bir istediğim kiloya düşeyimde pikinilide resim koyarım diyecem yalan olur nete düşmenin alemi yok
Valla şu albüme koyduğum resimleri bile eklerken tedirgin olmuştum ama googleden kendimi arattım yokmuşum

alemsin ha arattın mı cidden? allah iyiliğini versin senin emi

ben daha yolun çoooooooooooook başındayım bakalım nerelerde takılacağım ay inşallah takılmam ya .....

benim rahmetlide sinboydu ama ne bileyim bende 3 yıl kullandım gitti....

yine sinbo alayım o zaman.....

simbo bazen iyi cıkıyor bazende iyiy cıkmıyor benım ilk tartım simboydu 2 sene falan kullandım cok iyiydi fakat ben dusurup kırdım camdı parcalandı sonra tekrar aynısından aldım oda 2 ayda bozuldu her cıkısımda farklı kiloda tartıyordu bazen 20 kilo fazla bazen 10 kilo eksim attım cöpe gittim 2 3 ay once bime tartı gelmişti onu aldım dijital yag su kas ta olcuyor (tabı o olcumler ne kadar dogru ve profesyöneldir orası için bir sey soyleyemeyeceğim ) ama memnunum tartımdam hemde cok markasıda healtmaxx nettende bakabilirsin

bizde çok taşındık ondan mı ldu bilemedim 3 yıl demiştim ama sanırım ben onu 4-4,5 yıl kullandım ,iyiydi yani ...
bende hepsiburadadan baktım sinbonun dediğin gibi herşeyi ölçen bir baskülü var fiyatıda çok uygun onu mu alsam dedim baktım burada ondan yok ya netten alacağım ya da cuma eşimin memleketine gideceğiz oradan alacağım..... dediğinede bakayım olmazsa

slm kızlar umarım keyifler yerindedir ben bugün evimdeyim akşama yine hastaneye geçicem annemin yanına allahın izniyle yarın annemi çıkarıcaz hastaneden benim diyet felan bu hafta yalan oldu kızlar belki inanmassınız ama neler yedim neler sizlere anlatsam şok olursunuz pideler mi yemedim tulumbalar mı yemedim bu hafta abartmıyorum 1 kilo tulumba yemişimdir yarım pide yemişimdir mantı anneme hastaneye gelen bisküviler anlatamam ya neler neler resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaa ama 2 aydır ciddi anlamda diyet yapıyordum artık tak etmiş demek ki canıma yemeyi seven bi insan olduğum için saldırdım herşeye dedim kesin 2 3 kilo almışımdır bu hafta ama eve bir geldim bir tartıldım 77.5 geldim yani size geçen cuma bildirim yapmıştım yine bu kiloydu kilo almamışım ondan sonra bi 500 gr felan vermiştim gerçi aldığım yine o olmuş valla şoklardayım o kadar yemeye nasıl kilo alınmaz diye allahıma şükürler olsun almamışım inşallah yarından itibaren düzenimi oturtucam tekrar zaten hastane günleri esnasında oruç tutamadım ama yarından itibaren tekrar başlarım artık benden haberler byle kızlar

Ay deme hiç geçmeyecekmi yani..KAbus gibi..

Yok ama bak leah ve asu 'nun kızları içiyormuş.:))

Ay deme hiç geçmeyecekmi yani..KAbus gibi..

Yok ama bak leah ve asu 'nun kızları içiyormuş.:))

inşallah geçer ,sen beni örnek alma bak ne güzel örnekler var :)
o minicik bebeler halletmiş ben halledmedim ve her dr a bana ne olur hap vermeyin demekten gına geldi :84:

dün suböreği almıştık 1 dilim sabah canım nasıl istedi 8 gibi 3te 1ini yedim :)

öğlen:
5 tane biber
1 domates
4 zeytin
1 kk peynir
1,5 dilim ekmek

akşama sodalı börek yapacağım yiyeceğimiz kadarını ayırıp dooooooooooğru buzluğa atacağım yoksa hakim olamam falan kendime ,eşim kıymalıdan başka yemez olmadı onada gözleme yaparım hazır yufkadan :))))

sizce 2 dilim yiyebilir miyim yanında ayranla:26:

ablacım gece görmedim hemen çıktım iyi gidiyor sanırım ama yiyorum arada tatlılardan malesef tabii ki abartmıyorum senin menüler gibi olmasa da benimkilerde idare ediyor

Benimde iftara misafirim var..Dün öğrendiğim su böreği kıvamında bir börek yapıcam misafirlere..

3 aile gelecek inşallah oğlum uslu durur..gelenlerden birnin kızı var oğlumdan 2 yaş büyük hiiç anlaşamıyorlar..

valla bilmiyorum ama takıldım kaldım şimdiye 85 leri çoktan görmeliydim ama olmuyor sıkılıyor cnm bazen isyan ediyorum bana ne nasılsa yerinde sayıyor yiyeceğim diyorum sora da yemek için önüme alıyorum yokkk ııı diyorum semiran bu şekilde devam et napim az kaldı dayanıyorum nasılsa düzene girecekk samsuna gideceğim yürüyüşlerime diyetisyenime başlayacağım bitecek bu takılma diyorumm sabırrrrr

özlemcim hadi gözün aydın hem annen hastaneden çıkıyormuş hem kilo almamışsın bu güzel bir haber maşallah diyorum çok geçmiş olsun Allahım bir daha göstermesinn

selam kızlar nasılsınız bakalım. ben ıyıyım allaha sükür. kayın pederim ve eşimin babanesı bızdeydı perşembeden berı onları gördüm daha bi iyiyim :)
special k bıttı hani aldım demıstım ya size. bende nesfit aldım bimde gördüm tesadüfen daha önce ilgi alanıma girmediğindenmidir nedir bimde satıldıgının farkında bıle degıldım :))) aldım bı bakayım dedım tadına special kdan cılek fılan var dıye sevmemıstım ama nesfıte göre cılekler baya tat verıyomusd ya bu bıraz yavan geldı bana ama sabah yedım gercekten tok tuttugu soylenebılır.. bu bıtsın baska denıcem böylelıkle en cok tok tutanı ve bıraz daha agız tadıma uyanı secıp hep ondan kullanmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…