Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada yediklerimi bildiriyim bu gün...
sabah
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
çok az b.peynir
2 dilim kepek ekmeği
1 fincan ıhlamur

ara
sade türk kahvesi
çikolata (20 gr kadar vardı)

1 litre kadar su,1 maden suyu

yine ara
1 ufak muz

canımbir şey istemiyor şu ana kadar bu kadar

akşamda sahilde yürüyüş yapcam 2-3 saat

iyi akşamlar kızlarrr
1,5 aydan fazla süren tatilimizden sonra eve döndük
evim evim güzel evim derlerya gerçekten öylee
okadar özlemişimki
ama şimdiden 4 makina çamaşır yıkadım bi okadar daha var yıkancak
tatil dönüşlerin hiç sevmiyorum ya iş güç ölüyo insan yorgunluktyan
kızlar bi alem huyu suyu değişti ikisininde küçük tam kucakçı old yere sırtı değdimi basıyo yaygarayı büyüğü asileşti iyice off bi tatile gidiyosun ama sonrası kötü oluyo
2 çocukla çok zor ya annenin evi bile olsa kendi evin gibi olmuyo
net yoktu gittiğim yerlerde doğru dürüst giremedim
aklım sizlerdeydi inşallah bol bol kilo vermişsinizdir
ay beni sormayın felaket şiştim moralim çok bozuk
gitmeden önce 96-97 civarlarındaydım sanırım şimdi sabah aç tartıldım 99.7
ay hayatımda hamilelik hariç bu kiloya çıkmamıştım
yarın diete başlıyorum yeniden
inşallah bu sefer tam gaz devam edeceğim
yenacım beni listeye tekrar eklersen sevinirim cuma günü
şimdilik öpüyorum sizleri

kızlar bu arada tickerfactoryden kilo cizelges yaptı ama bi türlü yapıştıramadım neresini alcam yaa??

Ben sinbo kullanıyorum memnunumda 3 yıl olacak neredeyse..Sende al haftaya cumaya kadar dijitalden daha iyi olur..

benim de sınbo , 4-5 yıldır kullanıyorum...
3meleğimvar canım çok yükselmiş tansiyonun , herhalde daha önce bi sıkıntın yoktu hastaneye git istersen rahatsız eder seni baya

benim rahmetlide sinboydu ama ne bileyim bende 3 yıl kullandım gitti....

yine sinbo alayım o zaman.....

Mutlus hosgeldin cnm tatil nasil gidiyo daloi nasil
cecooo neydiyon turistler gitmedi mi daha
Fns hosgeldin cnm mrak etme verirsin kilolaru geri

Iyi geceler kizlar,
yine bitmis ve tükenmis bir halde menü bildirimimi yapmaya geldim:))
Ben burda yazarken cocuklar yataklarinda uyumamak icin direniyorlar,yanlis duymuyorsam biri pop biri arabesk okuyor..
Konu komsu uyanmadan ben bildirimi yapip onlari bogmaya gideyim:)))

sabah
1 cavdar ekmegi
yagsiz peynir,domates
sekersiz cay

ara
ananas

öglen
izgara köfte
haslanmis pilav
yesillik

ara
1 elma

aksami yine atladim

Hepinize iyi geceler diliyorum..

cecooo neydiyon turistler gitmedi mi daha

Ohhh hele şükür iki günlük geçmişi okuyabildim
Valla sorma canım ya bu turistler beni gitmeden katil etmezlerse iyidir çok şükür yarın gece 2de havaalanına bırakıcaz onları. Bana kalsa sabahtan bile bırakırdım ya neyse
Dün annemler anannemi ziyarete gittiler catalcaya bu durumda piyango bana patladı turistleri bana kakaladı. Tutturdular ille sende burada kal diye tabi gül cemalimin hatırına değilmiş hizmetci lazımmış onlara. İkiside titiziz diye geçinirler ama bir tabak bile kaldırmazlar. Yatıya annemlerin evinde kalınca tabi bide sahur hazırla falan tabi turistler yemiyor oruç tutmayı onlar kom baba gibi oturuyor homini gırtlak gibi yiyor .
Sabah oruçlu oruçlu kalktım gelin hanım ve sadrazamın sol bacağına kahvaltı hazırladım birde üzerine tekrar çay kahve istediler. İçimden kahvenin içinde boğul emi gelin dedim sonra bide çamaşır yıka ( giderken kirli götürmek istmemiyorlarmış efendim ) Bir yandanda benim ufak civciv yürümeye başladı peşimde elinde terlik dolanıyor. Oda ayrı bir cins nerde terlik bulsa eline alıp dondurma gibi yalıyor
İftar içinde yemek yaptım tek başıma onlar oyun konsoluyla oyun oynarlarken. Bir ara resmen bayılacam sandım sağolsun eşim imdadıma yetişti de yardım etti yemek yapmaya. İftardan sonrada bulaşık falan derken benim şaftım kaydı tabi
Bu günün tek güzel yanı uzun zamandan sonra kuaföre gitmem oldu Sağ olsun kuaför ablamda beni yakalamışken tavuk yollar gibi yoldu yüzümde bir dene tüğ bırakmadı kaşlarda düzeltildi anlıyacağınız insana benzedim
Hatun hızını alamadı birde saçlarımı kesti kısacık yapma etme demeye fırsat vermedi saçların berbat olmuş kocan güzelliğini görsünde bayram etsin dedi baştan ay çok kısa oldu dedim durdum ama gerçektende harika oldu dedi her gören. Artık ilk fırsatta albümüme de eklerim yeni halimi. Şu f...book a konulan meşhur havadan çekilmiş şuh resimlerden bi denede ben çekeyim bari

Ay yine çenem düştü ama ne yapayım iki gündür giremedim ya ondandır.

Ya unutmadan Yena ve Beyzuş abla pazartesiden itibaren beni iki hafta kadar izinli yazarsanız sevinirim çünkü turistleri gönderdikten sonra annemlerde kalma ihtimalim var ondada net yok maalesef. ASlında yakın oturuyoruz ama ille bizde kalın deyip duruyor bizde kıramıyoruz. Eğer arada eve kaçma ihtimalim olursa kesin buraya damlarım ama orada kalırsam imkansız.

Bu arada dün bildirimimi yapamadım evde olmadığım için ama maalesef ondada bir değişiklik yok. Bence birazda gergin ortam yüzündende veremiyorumdur çünkü Turist Ömer ve Ayşecikle bir arada olmak gerçekten geriyor. Daha doğrusu onların largelığı geriyor insanı. Rahatlıkta resmen XXXXXL bedenler, hiç bir şey umurları değil sanki hizmetcileri var.
Neyse az kaldı onlar bi gitsin sonrada annemleri yolcu edeyim ondan sonra kim tutar beni. Sizlere çok zor yetişirim ama olsun sonradan gelenler de bana yetişmeye uğraşır inşalllahhhhh

Heee haftanın birincilerini de çok tebrik ediyorum allah nazardan saklasın devamı gelir inşallah ve darısı başımaaaaa
Listeler içinde teşekkürler emeğinize ve ellerinize sağlık kızlar süpersiniz topik olarak

Bir sürü beyaz koyun içindeki kara koyundan sevgiler ve öpücüklerrrrr

hosbulduk tamam canim tsk ederim
Hoş geldin aramıza....
Umarım istediğin kiloya inersin...Hep beraber inşallah..

kizlar tansiyonum 16ya çikmis acaba neden? normalde açken dusmezmi
Geçmiş olsun canım.Sakın ihmal etme;bir Dr la görüş....Sanırım çok yoruldun.Kolay değil,3 çocuk,diyet,spor ,ev işleri....Ağır gelmiş olabilir.

Bizden de sevgiler Umutcuğum.
Umarım çok güzel bir tatil geçirir,eğlenir ve dinlenirsin....
Planladığın gibi yürüyüşü de ihmal etmezsen kilolarda gider bu arada inşallah....

sağol bir tanem..göbüşümü de görsen bayılacakmısın????
Göbüş bizim kartvizitimiz oldu artık....
Giderler yakında inşallah...
.

Tekrar hoş geldin....
Aldığın kiloları hemen verirsin inşallah...

Güle güle kullan saçlarını canım.Ne güzel marifetli ablan var.Kuaförlerde zaman harcamak zorunda değilsin....
Turistlerine de hayırlı yolculuklar dilerim.
Bakalım evlerine dönünce önlerine yemeği,çayı,kahveyi getirecek birini bulabilecekler mi...Çok ararlar seni çokkkkk...
Neyse gene de helal et emeğinini;ne de olsa kardeşinin hatırı var.Sizleri yordular ama olsun....

Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...

Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...

Hadi gözünüz aydın....
Artık alışmıştır inşallah;gerçi Allah muhtaç etmesin....

Hadi gözünüz aydın....
Artık alışmıştır inşallah;gerçi Allah muhtaç etmesin....

Hayır hayatım ya kaç günden beri bu ilk oluyor diğerlerinin ağzına almasıyla çıkarması bir oluyor sonra suda eritip öyle içiyor..
İnşallah alışır çünkü artık şurup yazmazlar 13 yaşında...Sanırım 12 yaşında kadar şurup yazılıyor..

cherry_pie asumanzeynep+ yagmurgozlu iyi geceler güzeller.....Nasılsınız.....

Cherry-pie; ne güldüm YENA ile diyaloglarınıza...Demek Efecik ingilizce 20 ye kadar sayıyor ha...Allah senin iyiliğini versin,hep güldürsün inşallah....

Erkek te olmuş.MAAŞALLAH....Geçmiş olsun.....

Yağmurgözlüm, oğlun nasıl canım...Adapte olabildimi sivil hayata..Gerçi biraz zamana ihtiyacı var.Bambaşka bir hayat yaşayıp geldi...

Hiç unutmam yeğenim askerden döndükten sonra;bir müddet babam seslendiğinde ''efendim dede '' diyeceğine ''emret komutanım'' diyordu..

Asumancığım nasıl gidiyor diyet canım..

Alışır inşallah canım..14 yaşına kadar çocuk sayılıyorlar ama şurup yaşını tam bilmiyorum...
Sen en iyisi o'na ilaçlar suda eritilip içilince etkisi azalıyormuş ve mideye dokunuyormuş falan de istersen ama ;inanır mı bilmem.Akıllı bir çocuk çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…