- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...
cherry_pie asumanzeynep+ yagmurgozlu iyi geceler güzeller.....Nasılsınız.....
Cherry-pie; ne güldüm YENA ile diyaloglarınıza...Demek Efecik ingilizce 20 ye kadar sayıyor ha...Allah senin iyiliğini versin,hep güldürsün inşallah....
Erkek te olmuş.MAAŞALLAH....Geçmiş olsun.....
Yağmurgözlüm, oğlun nasıl canım...Adapte olabildimi sivil hayata..Gerçi biraz zamana ihtiyacı var.Bambaşka bir hayat yaşayıp geldi...
Hiç unutmam yeğenim askerden döndükten sonra;bir müddet babam seslendiğinde ''efendim dede '' diyeceğine ''emret komutanım'' diyordu..
Asumancığım nasıl gidiyor diyet canım..
Alışır inşallah canım..14 yaşına kadar çocuk sayılıyorlar ama şurup yaşını tam bilmiyorum...
Sen en iyisi o'na ilaçlar suda eritilip içilince etkisi azalıyormuş ve mideye dokunuyormuş falan de istersen ama ;inanır mı bilmem.Akıllı bir çocuk çünkü...
Annelik böyle bir şey işte bizi resmen yeri geldiğinde palyançoya çeviriyorlar
Umarım bundan sonra sorunsuzca hapını içerde bir an önce iyileşir. Benim büyük kızada kollarındaki allerji için geçen hafta doktor hap vermiişti, daha yazarken bunun şurubu yokmu diye sordu ama şükür zoraki de olsa yuttu oda.
[ı]cherry_pie asumanzeynep+ yagmurgozlu iyi geceler güzeller.....nasılsınız.....
cherry-pie; ne güldüm yena ile diyaloglarınıza...demek efecik ingilizce 20 ye kadar sayıyor ha...allah senin iyiliğini versin,hep güldürsün inşallah....
Erkek te olmuş.maaşallah....geçmiş olsun.....
yağmurgözlüm, oğlun nasıl canım...adapte olabildimi sivil hayata..gerçi biraz zamana ihtiyacı var.bambaşka bir hayat yaşayıp geldi...
Hiç unutmam yeğenim askerden döndükten sonra;bir müddet babam seslendiğinde ''efendim dede '' diyeceğine ''emret komutanım'' diyordu..
asumancığım nasıl gidiyor diyet canım..[/ı]
oğluşum çok iyi ablacım...hiçç öyle bir sorunumuz yok maşallah hiç değişmedi nasıl gittiyse aynı geldi rabbime şükürler olsun...cem yılmaz halt etmiş yanında...
Sizede geçmiş olsun canım..
Saçlarınıda güle güle kullan..En yakın zamanda fotoda isteruk..:)
Hilal cebeci gibi pampiş resmi mi olsun yoğsamyoğsam f...book tarzı olarmı
hilal cebeci gibi pampiş resmi mi olsun yoğsamYoğsam f...book tarzı olarmı
Her ikisindende..:))
Pikinili varmı..:)))
tesekkurler zeynep;
asağı yukarı aynı kıloda olanların paylaşımının daha etkili olduğunu dusunuyorum o yuzden aranıza katılmak istedim:)
umarım aranızda guzel kılolar veririm
Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...
merhabalar kaça semiran geldiiii girmedim bugün hiç misafir maratonu bitti biraz şükür ara verdik Allahım kabul etsinnnn sizler nasılsınızzz hatunlar kimler vardı zeynep abla beyzuş ablaa bende gece kuşu oldumm yine de bakıyorum gelipteee sizi bırakamıyorumm
Şırnak'ta askeri birliğe saldırı: 3 şehit | Mynet Haber
TÜM TÜRKİYEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN TERÖRE LANET OLSUN .....
dimi ablacım aklımda sürekli burda kaldı misafir trafiğinden ancak 2 gibi girebiliyorum neteee neyse kiii şükür bu kadar bile güzel sabahta bakıyorum biraz yazabilrisem 1 2 yorum yapıyorum o kadar artacak ama nasıl bilmiyorum okul açılınca sanırım neyse sağlık olsun herkes mutlu olsun kilolar gitmiş olsun yeterrrrrmerhaba yavrum..boşuna demiyorum burası bağımlılık yapıyor diye..