Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...

Annelik böyle bir şey işte bizi resmen yeri geldiğinde palyançoya çeviriyorlar
Umarım bundan sonra sorunsuzca hapını içerde bir an önce iyileşir. Benim büyük kızada kollarındaki allerji için geçen hafta doktor hap vermiişti, daha yazarken bunun şurubu yokmu diye sordu ama şükür zoraki de olsa yuttu oda.

Kıyamam ama yeğenine,canım yaaa...

Söyleyeyim bakalım etkili olacakmı.:))

Sizede geçmiş olsun canım..

Saçlarınıda güle güle kullan..En yakın zamanda fotoda isteruk..:)

oğluşum çok iyi ablacım...hiçç öyle bir sorunumuz yok maşallah hiç değişmedi nasıl gittiyse aynı geldi rabbime şükürler olsun...cem yılmaz halt etmiş yanında...

Ay bayılmak üzereyim, şu bavul toplamak ne sıkıcı şey ya. Bir de gıcığımdır ben, oğlanın banyo havlusu-kızın banyo havlusu, oğlanın yüz havlusu-kızın yüz havlusu, oğlanın popo havluları-kızın popo havlusu (sadece yıkanarak temizlenirler, silmek yok bizde)... Yok tırnak makasları, yok plaj kıyafetleri, yok çamaşırlar,ı yok ilaçları (ne olur ne olmaz), yok kozmetikleri; hava sıcak olursa-hava soğuk olursa... Biri beni durdursun. İmdaaaaaaaaaaaaaat.

Hafiften takıntılıyım, şöyle rahat bıraksam kendimi daha iyi olacak ama huy işte. :)))) Biraz mola vermiştim ama hiç geri dönesim yok. Sanırım yarın bitireceğim toplanmayı. Bu arada size iyi geceler diyeyim dedim :))))

Her ikisindende..:))

Pikinili varmı..:)))

Ben bir istediğim kiloya düşeyimde pikinilide resim koyarım diyecem yalan olur nete düşmenin alemi yok
Valla şu albüme koyduğum resimleri bile eklerken tedirgin olmuştum ama googleden kendimi arattım yokmuşum

tesekkurler zeynep;
asağı yukarı aynı kıloda olanların paylaşımının daha etkili olduğunu dusunuyorum o yuzden aranıza katılmak istedim:)
umarım aranızda guzel kılolar veririm

aradğın desteği fazlasıyla bulacağın bir yerdesin..en önemlisi gerçek dostlar kazanacaksın..iş bile yapamıyacaksın..millet ne yapmış diye sayfalarca okuyacaksın..tiryakilik yapacak burası..topiğe son diye bir ilacı da çıkmadı...haberin olsun..benden söylemesi..

merhabalar kaça semiran geldiiii girmedim bugün hiç misafir maratonu bitti biraz şükür ara verdik Allahım kabul etsinnnn sizler nasılsınızzz hatunlar kimler vardı zeynep abla beyzuş ablaa bende gece kuşu oldumm yine de bakıyorum gelipteee sizi bırakamıyorumm

Bugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...

ne yapsın yavrucak..ağzını açması bile işkencedir..ama sonuçta tedavi için de şart.kısa zamanda iyileşir inşallah..

merhaba yavrum..boşuna demiyorum burası bağımlılık yapıyor diye..

ama şimdi de sahur geldiii çıkıyorum çorba yiyeceğim yoğurt yanında daa belki 1 küçük dilim börek yerim bakalım oturunca anlayacağım ama ne yaparsam yapayım kilo vermiyorum en kısa zamanda samsuna gidip diyetisyenimi görmek istiyorummm deli olcamm yahu annem de kızıyor ramazanda kilo alıyordun baksana yine gr bile vermişsin daha ne olsun diyoo kilo almadınya diyoo ama ben gerçekten dikkat ediyorumm olmuyor nedenseee kaldım takıldım 89 90 arasıı bu ne 1 ay oldu ben bolemi veriyordummm of offf gidiyorum tmmm amma da dertlendimmmmmm öptm sizleriiii :2::2::2::2:

merhaba yavrum..boşuna demiyorum burası bağımlılık yapıyor diye..
dimi ablacım aklımda sürekli burda kaldı misafir trafiğinden ancak 2 gibi girebiliyorum neteee neyse kiii şükür bu kadar bile güzel sabahta bakıyorum biraz yazabilrisem 1 2 yorum yapıyorum o kadar artacak ama nasıl bilmiyorum okul açılınca sanırım neyse sağlık olsun herkes mutlu olsun kilolar gitmiş olsun yeterrrrr

Banada müsaade biraz daha kalırsam aç tutacam oruçu yada tutamıyacam

İnşallah ilk fırsatta yine damlarım özleyin eccük beni
Şu iki haftayıda bir atlatayımda sonra buradan ayrılmam

herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…