Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sunnet olayına katılıyorum buyuk oglum 1 aylık kucuk oğlum 4 aylıkken sunnet ettik, buyukler pek razı gelmedi ama en sağlıklısı bu dedik:)

rica ederim canım benim bende hamilelikte daha yoğun yaşadım bu durumu elim ayağım boşalıyordu resmen, sırtımdan ter akıyordu dr a gittik o da öyle dedi, bende dedim nasıl taşınır diye sonra aklıma geldi lokantadan verilenlerden taşımak daha kolay olur dedim, dr dedi şekeri daha yavaş artırır dedi çikolata falan daha çabuk artırıyormuş o nedenle az olsun öz olsun dedi :)

ablacım ya haftaya veremezsem :26: gerçi veririm azda olsa ama benim baskül eski tip ya anlaşılmıyor gramlar ,dijitali bozdum

bu arada siz hangi markaları kullanıyorsunuz baskülde?

Merhabalar annemi almaya geldim hatun beni görünce çalıştırma arzusu yükseldi heralde beraber so ve melemen yapıyoruz kavonozlara şu an harıl harıl domatesler kaynıyor biberler kesildi onları bitirip koca bir leğen erik bizi bekliyomuş off bahçeli evlerde uğraşmak çok zor ya tamam herşey hoi organikte uğraşması berbat annemin bir kadını var onunda misafiri varmış kabak başıma kaldı napalım yapıcaz artık yerken hoştu valla amma yapması zormuş ben şimdilik gidiyim beni çağırıyolar bende beni unuttular diye sessizce oturuyodum hadi herkese iyi günler.

Ben sinbo kullanıyorum memnunumda 3 yıl olacak neredeyse..Sende al haftaya cumaya kadar dijitalden daha iyi olur..

kizlar tansiyonum 16ya çikmis acaba neden? normalde açken dusmezmi

Canım geçmiş olsun bayağı yükselmiş..Çok spor yapmandan kaynaklanıyor olabilirmi.?
Aklıma başka bişey gelmedi açıkçası..
Herşeyin başı sağlık çok zorlama kendini..

Selam kizlarrr nassiniz ben hem kizimi salliyom hemide size yaiyom cok fonksiyonluyum cnm yimaamida yaptim birazdan yirim kizim uyursa ayiptir solemesi dun 1 pide yedim hani su buyukler varya sabah bi tartildim 100 gram daha gitmis:)))) ye zayifla boyle oluyo demkki

Oncelikle gecmis olsun diyen herese cok tesekkur ederim simdi b12 vitamin haplai kullanmaya basladin onlarda kilo yapiyomus ne b,k yicem bilmiyom artij

Yenacim cok gecmis olsun bacimmm

Asummm nasilsin ya ne zamandir konusamiyoz karsilikli mutlusda dilencide yoklar ama topik kalaabaliklasmis bi yandan cok guzel bi yandan obezite gercekten sorn olmaya baslamis galiba cok kotu

benim de sınbo , 4-5 yıldır kullanıyorum...
3meleğimvar canım çok yükselmiş tansiyonun , herhalde daha önce bi sıkıntın yoktu hastaneye git istersen rahatsız eder seni baya

Kızlar, haftanın birincilerini tebrik ediyorum kiloda ve sporda :) Bu hafta senkronize olmuş zaten; ne kadar spor o kadar kilo gibi :)) Yena, Beyzuş ellerinize sağlık.

Yena'cım geçmiş olsun ama hiç kaygılanma. Bende de düşük tansiyon var, sürekli büyük 8'de dolanırım. Biraz halsizlik yapması dışında hiç zararı yoktur hatta idiopatik düşük tansiyon gayet iyidir, düşün tansiyonluların yaşam süreleri daha uzundur :))

Fırsat varken geçmişi okudum ve iki satır yazmak istedim, bundan sonra fırsat bulur muyum bilmiyorum. Pazartesi günü 15.00'te Antalya'ya gidiyoruz, 15 gün kadar kalacağız. İlk bir hafta pek paylaşımım olmaz herhalde, telefondan girebilirsem belki..Sonra eşim de geliyor, i-pad'den girerim o zaman :)) Kurtuluş yok yani benden.

Kv-kp'in oradaki evlerine 2 senedir gidilmedi ama benim zorumla evi açıp temizlettiler sağolsunlar. Marmaris'teki ev mermer merdivenli ve 3,5 katlı olduğu için Antalya'ya gitmek istedim(malum çocuklar küçük). Ev Konyaaltı plajına 2-3 km mesafede, onlar arabayla giderken ben yürümeyi ve daha dikkatli yiyerek güzelce zayıflamayı düşünüyorum. Umarım evdeki hesabı çarşıya uydurabilirim :)) Hatırladığım kadarıyla orada tartı yok, Yena beni izinli yazabilir misin canım?

Ay dünya kadar işim var, yardım edecek kimsem yok. Oğlanı anneannesine bırakmışken valiz toplayacağıma gelmiş burada mesaj yazıyorum. Sevildiğinizi bilin yani

Herkese kiloların kalıcı olarak gittiği, keyifli güzel günler diliyorum. Sevgiler,

Son düzenleme:

İyi tatiller cnmm keyfine bak bak mutlu tatilde naparım diyerek gitti bir güzel zayıflıyor stres yapma güzelce eğlen dinlenn biz de seni seviyoruz kolay gele hadi kalk bavulunu hazırlaaaa

İyi tatiller umuttçum özleyeceğiz seni..Bol bol eğlen bebelerinle.:))

Benim tansiyonum normalde büyük 10 civarında ama 8 bayağı etkiledi..Birde obezlerin tansiyonu hep yüksek olur sanırım oğlana gebeliğimde her şey yolunda diye dr. bana kaliteli şişko diyodu.:)
İltifat ediyordu sanırım..:44:

Yaşam süresi konusunda evet nabız ne kadar yavaşsa yaşam süresi o kadar uzun olurmuş.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…