Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu yaştayım hala kurtulamadımBugün kızım sorunsuz bir şekilde hapını yuttu..ailecek çok bahtiyar olduk..:)) Nasıl alkışlıyoruz ama...
Bir bitsede kurtulsak şu hap stresinden yaw...
Hayır hayatım ya kaç günden beri bu ilk oluyor diğerlerinin ağzına almasıyla çıkarması bir oluyor sonra suda eritip öyle içiyor..
İnşallah alışır çünkü artık şurup yazmazlar 13 yaşında...Sanırım 12 yaşında kadar şurup yazılıyor..
Hilal cebeci gibi pampiş resmi mi olsun yoğsam yoğsam f...book tarzı olarmı
Her ikisindende..:))
Pikinili varmı..:)))
Ay bayılmak üzereyim, şu bavul toplamak ne sıkıcı şey ya. Bir de gıcığımdır ben, oğlanın banyo havlusu-kızın banyo havlusu, oğlanın yüz havlusu-kızın yüz havlusu, oğlanın popo havluları-kızın popo havlusu (sadece yıkanarak temizlenirler, silmek yok bizde)... Yok tırnak makasları, yok plaj kıyafetleri, yok çamaşırlar,ı yok ilaçları (ne olur ne olmaz), yok kozmetikleri; hava sıcak olursa-hava soğuk olursa... Biri beni durdursun. İmdaaaaaaaaaaaaaat.
Hafiften takıntılıyım, şöyle rahat bıraksam kendimi daha iyi olacak ama huy işte. :)))) Biraz mola vermiştim ama hiç geri dönesim yok. Sanırım yarın bitireceğim toplanmayı. Bu arada size iyi geceler diyeyim dedim :))))
Şırnak'ta askeri birliğe saldırı: 3 şehit | Mynet Haber
TÜM TÜRKİYEMİZİN BAŞI SAĞOLSUN TERÖRE LANET OLSUN .....
Ben bir istediğim kiloya düşeyimde pikinilide resim koyarım diyecem yalan olur nete düşmenin alemi yok
Valla şu albüme koyduğum resimleri bile eklerken tedirgin olmuştum ama googleden kendimi arattım yokmuşum
Semiran ben de takildim yine, bir 90da 2 ay takilmistim, simdi de 85 te 3 haftadir takildim.... Sabir.....
Listemi degistirmiyor diyetisyen, sabret biraz daha boyle diyor... Hic bozmuyorum, grami gramina tartarak yiyorum ama olmuyor iste. bu kiloyu bir oturtacam heralde... Bir de gecen sene bu kiloda bayagi takiliydim gebelikten evel... Tamidik kilo yani... Ben zaten bastan biliyordum 80 lerin benim icin belali olacagini... 4 ayimi yediler...
benim rahmetlide sinboydu ama ne bileyim bende 3 yıl kullandım gitti....
yine sinbo alayım o zaman.....
simbo bazen iyi cıkıyor bazende iyiy cıkmıyor benım ilk tartım simboydu 2 sene falan kullandım cok iyiydi fakat ben dusurup kırdım camdı parcalandı sonra tekrar aynısından aldım oda 2 ayda bozuldu her cıkısımda farklı kiloda tartıyordu bazen 20 kilo fazla bazen 10 kilo eksim attım cöpe gittim 2 3 ay once bime tartı gelmişti onu aldım dijital yag su kas ta olcuyor (tabı o olcumler ne kadar dogru ve profesyöneldir orası için bir sey soyleyemeyeceğim ) ama memnunum tartımdam hemde cok markasıda healtmaxx nettende bakabilirsin
ben bu yaştayım hala kurtulamadım
banada şurup yazmıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :84:
eşim gözümün içine bakıyor yapabilirsin diye ama nerdeeee sanırım çocukluktan kalma bir hikayem var bütün drlara iğne verin diyorum şaşkın şaşkın bakıyorlar ,korkmuyor musunuz diyorlar ,yoooooooo diyorum ay ilaç içmektense valla o beni daha çok korkutuyor, yutamıyorum boğazımda kalır korkusuyla çiğneyip içiyorum (((
Ay deme hiç geçmeyecekmi yani..KAbus gibi..
Yok ama bak leah ve asu 'nun kızları içiyormuş.:))
cherry_pie asumanzeynep+ yagmurgozlu iyi geceler güzeller.....Nasılsınız.....
Cherry-pie; ne güldüm YENA ile diyaloglarınıza...Demek Efecik ingilizce 20 ye kadar sayıyor ha...Allah senin iyiliğini versin,hep güldürsün inşallah....
Erkek te olmuş.MAAŞALLAH....Geçmiş olsun.....
Yağmurgözlüm, oğlun nasıl canım...Adapte olabildimi sivil hayata..Gerçi biraz zamana ihtiyacı var.Bambaşka bir hayat yaşayıp geldi...
Hiç unutmam yeğenim askerden döndükten sonra;bir müddet babam seslendiğinde ''efendim dede '' diyeceğine ''emret komutanım'' diyordu..
Asumancığım nasıl gidiyor diyet canım..
dün suböreği almıştık 1 dilim sabah canım nasıl istedi 8 gibi 3te 1ini yedim :)
öğlen:
5 tane biber
1 domates
4 zeytin
1 kk peynir
1,5 dilim ekmek
akşama sodalı börek yapacağım yiyeceğimiz kadarını ayırıp dooooooooooğru buzluğa atacağım yoksa hakim olamam falan kendime ,eşim kıymalıdan başka yemez olmadı onada gözleme yaparım hazır yufkadan :))))
sizce 2 dilim yiyebilir miyim yanında ayranla:26:
valla bilmiyorum ama takıldım kaldım şimdiye 85 leri çoktan görmeliydim ama olmuyor sıkılıyor cnm bazen isyan ediyorum bana ne nasılsa yerinde sayıyor yiyeceğim diyorum sora da yemek için önüme alıyorum yokkk ııı diyorum semiran bu şekilde devam et napim az kaldı dayanıyorum nasılsa düzene girecekk samsuna gideceğim yürüyüşlerime diyetisyenime başlayacağım bitecek bu takılma diyorumm sabırrrrrSemiran ben de takildim yine, bir 90da 2 ay takilmistim, simdi de 85 te 3 haftadir takildim.... Sabir.....
Listemi degistirmiyor diyetisyen, sabret biraz daha boyle diyor... Hic bozmuyorum, grami gramina tartarak yiyorum ama olmuyor iste. bu kiloyu bir oturtacam heralde... Bir de gecen sene bu kiloda bayagi takiliydim gebelikten evel... Tamidik kilo yani... Ben zaten bastan biliyordum 80 lerin benim icin belali olacagini... 4 ayimi yediler...
slm kızlar umarım keyifler yerindedir ben bugün evimdeyim akşama yine hastaneye geçicem annemin yanına allahın izniyle yarın annemi çıkarıcaz hastaneden benim diyet felan bu hafta yalan oldu kızlar belki inanmassınız ama neler yedim neler sizlere anlatsam şok olursunuz pideler mi yemedim tulumbalar mı yemedim bu hafta abartmıyorum 1 kilo tulumba yemişimdir yarım pide yemişimdir mantı anneme hastaneye gelen bisküviler anlatamam ya neler neler resmen kıtlıktan çıkmış gibi yedim yaa ama 2 aydır ciddi anlamda diyet yapıyordum artık tak etmiş demek ki canıma yemeyi seven bi insan olduğum için saldırdım herşeye dedim kesin 2 3 kilo almışımdır bu hafta ama eve bir geldim bir tartıldım 77.5 geldim yani size geçen cuma bildirim yapmıştım yine bu kiloydu kilo almamışım ondan sonra bi 500 gr felan vermiştim gerçi aldığım yine o olmuş valla şoklardayım o kadar yemeye nasıl kilo alınmaz diye allahıma şükürler olsun almamışım inşallah yarından itibaren düzenimi oturtucam tekrar zaten hastane günleri esnasında oruç tutamadım ama yarından itibaren tekrar başlarım artık benden haberler byle kızlar