Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler herkeze bende sporun esamesi bile yok ne yazıkki.

Yenacım tebrikler listedesin bravo ne güzel vermişsin kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.

Ben de kilo bildirimimi yapayım ((

ptesi tartılmıştım en son : 99.100
bu sabah : 98.400
verdiğim kilo : 0.700 gram

gerçi çok bozdum diyeti yine iyi ama ne biliyim insan yine de hızlı gitsin istiyor

gerçi çok bozdum diyeti yine iyi ama ne biliyim insan yine de hızlı gitsin istiyor

Canım haftaya cuma listeye alayım senide ..
Eğer oruç tutmuyorsan öğlene kadar bildirirsin tutuyorsan akşam üzeri bildirirsin..

Son düzenleme:

Selam söyle canım anneciğine ve güzel topraklarıma......
Keyfini çıkar....
Sen boşver otobüsteki şişmanı.Sen şimdilik şişmansın gelecekte ÇITIRRRRRRRRRRRRRRRR....

Keyfini çıkar....
Sen boşver otobüsteki şişmanı.Sen şimdilik şişmansın gelecekte ÇITIRRRRRRRRRRRRRRRR....

Bencede....Ülkemizde çıtırlar çoğalıcak.:)

Bozsan bile güzel vermişsin canım.

Keyfini çıkar....
İnşallah beyzuş abla söylememmi buralara gelince aklıma geldi hatta sizin oranın tabelasını gördüm keşke buralarda olsaydı dedim.Annemde sana selam söylüyor keşke yakın olsak ne güzel görüşürdük.

Canım haftaya cuma listeye alayım senide ..
Eğer oruç tutmuyorsan öğlene kadar bildirirsin tutuyorsan akşam üzeri bildirirsin..

Benim tartım bozulduğu için kardeşimde tartıldım sabah eve de gece döndüm bu hafta böyle oldu.Oruç tutamıyorum malesef.Haftaya bildiririm öğlene kadar umarım.Zaten pek verdiğimde söylenemez ya kiloları :)))

Bu Ayşeciğe benden .......

Yukleresim.com
Süper valla bayılıyor zaten barbielere prenseslere yarın gösterticem ona burdan gelenlere bayılıyor zaten zilli inşallah bayrama kadar 1 kilo daha verir bugün evde annesinden gizli yarım kase reçeli hüpletmiş ama heralde o kadarda olur artık biz bile kaçırıyoruz annesi kızmış onada gitmiş masanın altına saklanmış yavlum.

700 gram vermişsin azmı.? Onlar birikecek kocaman rakamlar olacak.:)

Canım benimm kıyamam ben kuzuya..Çok üzüldüm inan..Biz koca insanlar nasıl zorlanıyoruz,darlanıyoruz,isyan ediyoruz o minicik daha..
İnşallah verir kilolarını ve bir daha kilo problemi yaşamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…