Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynilim merhaba,
düzenli paylaşım ve bildirimde bulunucaksan haftaya cuma alırım seni listeye olurmu.?

Olur elbette sagolasin,ama ben iki vardiya calisiyorum ve öglenci oldugum zamanlar saat 23ten sonra evde olabiliyorum.. Düzenli derken günlük bildirileri mi diyorsun yena?

ben de verdim ya banucum ama demekki bu olmasa daha fazlada verebilirmişizz ben de verdim 20 kilo ama 4 ayda
Bravo canım 4 ayda 20 kilo süper maşallahhhh inşallah böyle devam eder.

Söylerim tabi canım şu an uzunköprüdeyim hava çok güzel evimiz bahçeli mis gibi İyi bir şey için geldim canım Annişimi almaya geldim.

Yedim valla canım domatesler biberler patlıcanlar kabaklar herşey var bahçede size erik gönderiyim bu sene yerlerde valla kova kova toplamışlar napıcaz diye bakınıp duruyoruz.

Valla protestolarına katılmak isterdim ama malum::))

Geçmiş olsun canım herşeyin başı şu kilolar.

Şekerinmi düştü acaba?

Çok güzel canım ne mutlu sana maşallah Kardeşinde sağlıkla gidip gelsin hayırlı tezkereler.

bencede tavuğun yarısı gitmiş :)))) neyse telafi edecemişsin nasılsa ....
Sorma valla yuttum gitti.

Olur elbette sagolasin,ama ben iki vardiya calisiyorum ve öglenci oldugum zamanlar saat 23ten sonra evde olabiliyorum.. Düzenli derken günlük bildirileri mi diyorsun yena?

Her cuma öğlene kadar kilonu bildiriyorsun..Şimdi ramazan dolayısyla böyle sarkıyor ama normalde cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz..
Bunun dışında menülerimizi paylaşıyoruz,aynı davanın insanları olduğumuz için kısacası hayatı paylaşıyoruz..:))

Hayatım,
Farkları toplamak yanlış oluyor....Senin yaptığın doğru canım ya; benim kafam bir anda karıştı...Yaşlılık işte....

Tatlım bilmiyorumki ben hani ay içinde kilo alıp veriyoruz ya o yüzden böyle daha net olur verdiğimiz kilo diye böyle yapıyorum ama böylede eksik çıkıyor kilo ,çünkü 3 haftaya tekabül ediyor..

Ben en iyisi önümüzdeki ay verilenleri toplayıp yazayım..O zaman karar veririz..

Demiştim bacım sana o tablet hayat kurtarıyor ya resmen,geçmiş olsun tekrar.Hmmm bu arada annem Ordu-Perşembeli :)

Harika:)) ayni davanin insanlariyiz evet ama 1 fark ile ben cok pis bogazim:)) Saka bi yana kurallara elbette riayet etmeye calisicam.Kilo bildirimini geciktirmem sanirim lakin benim canavarlar bazen hic göz actirmiyorlar siteye gireyim:)) Menü paylasimlarinda belki biraz gecikebilirim fakat elimden geldigince günlük paylasimlarimi ihmal etmemeye calisicam..

Bazı sayfaları okuyamadım kızlar ama okuyacağım nasılsınız ben uzunköprüdeyim tek sıkıntım bahçede içinde ondan azcık tırsıyorum o kadar.Ama bahçe organik tarım valla herşey var.Bu arada otobüsle geldim koca otobüste iki tane şişmandık ve ikimizde aynı koltuktaydık piyango gibiydi zor sığıştık valla koltuğa halimiz pek komikti annemlere anlattım çok güldüler kadın seni unutmaz dediler doğru valla bende unutmuyacağım bu yolculuğu.

Ayy banu çok güldüm özellikle yapılmış gibi.:))

Sen kilonu bildirmedin değilmi.?

Hangisinde çok çıkarsak onuu yap yenacım::))))))karımız olsun bari azıcık.

KAç canavarın var.? :)

şampuanın pyto sanırım,bugün aktarda gördüm metabolizma çayı için malzemeler almaya gittiğimde.valla ben de priorini önericem ben çok memnunum hatta bir kaç ay önce saçımın resmini çekip siteye koymuştum yine çekip karşılaştırcam bakalım ben mi yanılıyorum.

Ayy banu çok güldüm özellikle yapılmış gibi.:))

Sen kilonu bildirmedin değilmi.?
Bildiremedim canım yoldaydım anca geldim girdim.
Sorma valla aynen komploydu bu bana sanki mavin bile geçerken bakıp bakıp durdu adam ne gülmüştür nasıl oturuyo bu tontoşlar diye birde teyzeydi birde yayıldı cam kenarı benimdi ama kıyamadım benden topluydu birde yaşı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…