Beyzuşum sorma bende çok şaşırdım inanamadım..uzun süre inmedim zaten tartıdan.:)))
Bu sıralar sürekli kilo aldığımdan yada aynı olduğumdan ...Neyse inşallah devamı gelir...
Bende seni tebrik ederim her hafta kilo veriyorsun maşallah güzel Beyza'ma..
Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim hayatım...
Beyzuşşş bir yanlışlık yok değilmi listede,ben kontrol ettim ama emin olmak için...
geçmş olsun yenacim dikkat et kendine, istersen bi gorun dr bence neolur ne olmaz ellerine saglik ayrica.
Beyzus senin de ellerine saglik
geçmş olsun yenacim dikkat et kendine, istersen bi gorun dr bence neolur ne olmaz ellerine saglik ayrica.
Beyzus senin de ellerine saglik
HAFTANIN 1.si......- 3 kg...................zeynep957...............
HAFTANIN 2.si.....- 2.6 kg.................3meleğmvar.............:81:
HAFTANIN 3.sü.....- 1.8 kg................YENA.......................
Beyzus liste yeni mi canim?Yani bu cumanin mi?ismimi listede görmek kismet olmucak mi ya
Beyzuşşş bir yanlışlık yok değilmi listede,ben kontrol ettim ama emin olmak için...
YENACIĞIM;
Aylık toplamlarda hata var canım.
Kendime ve birkaç kişiye baktım;aylık toplamlar az canım...
Mesela benimki 2.5 olmalıydı....
Evet bu cumanın canım....
Spor süresi bildirdin mi?
Benim gözümden kaçmış olabilir kusura bakma.Spor süreni bildirirsen düzeltirim....
Kilo yu YENA düzenliyor...
allahım şükürler olsun..aylar sonra da lsa birinci oldum..darısı başınıza...
Ne yalan söyleyim,3 hafta evdeyken günde iki kez spor yapiyordum,ama 1 haftadir ise baslayinca spora devam edemedim.E benim bücürlerinde etkisi var tabii..
O yüzden spor bildirisi yapamiyorum:)
Insallah kilo listesine de haftaya girerim artik,acelesi yok..
Sadece verilen kilolarımı hesappladın.? Yoksa benim yaptığım gibi 1.haftanın kilosundan 4.haftanın kilosunumu çıkardın.?
kızlar epeydir pc açık kalmış..en son hatırladığım iftardan dönmüştük..ben bir kahve yapıp topiğe girmiştim..adam da uzanmıştı..geçmişi okuyordum..yine sızmışım..bu ne uykusu anlamıyorum..kapı pencere açık..sadece sağ ensemde bir ağırlık oluyor.yemekten sonra sızıp kalıyorum..