Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşşş bir yanlışlık yok değilmi listede,ben kontrol ettim ama emin olmak için...

geçmş olsun yenacim dikkat et kendine, istersen bi gorun dr bence neolur ne olmaz ellerine saglik ayrica.
Beyzus senin de ellerine saglik

Asuuu,geçmiş olsun canım..

LEAH,sabit kalmakta bizim kilolardakiler için başarı biliyosun..Yani çok iyisin yeterki almayalım..

Ekincik,yüreğini dinle bence hem sağlıklı beslenip kilonu verirsin birde bakarsın bebişte gelir en uygun zamanında.

Sarıcivciv,projen hayırlı uğurlu olur inşallah..ben limonu üst rafa koyuyorum bardakların olduğu kısma geçiriyorum.:) Her yıkamadan sonra yeniliyorum.. uzun süren limonlarda nahoş bir koku oluşuyor çünkü..

Banucum, sen sanırım kilonu yazmadın değilmi yoksa benmi görmedim..

Nasıl sevindim anlatamam canım.İnşallah bundan sonra böyle gidecek.Yokuşu aştın artık şükür....

Ben de yavaş ta olsa veriyorum.Şikayetim yok,olsunda az olsun..

Hep Dilenci'nin aktardığı söz geliyor aklıma ve moralimi yüksek tutuyorum.''Durmadığın sürece ne kadar yavaş gittiğinin önemi yok.''Umarım bundan sonra hiç birimiz durmayız.....

Beyzuşşş bir yanlışlık yok değilmi listede,ben kontrol ettim ama emin olmak için...

Yok gibi görünüyor canım...Ellerine sağlık

geçmş olsun yenacim dikkat et kendine, istersen bi gorun dr bence neolur ne olmaz ellerine saglik ayrica.
Beyzus senin de ellerine saglik

Teşekkür ederim mutlucum..
sen artık beslenmenin raconunu öğrenmişsin inan..Bundan sonra kilo problemin olmayacak gör bak...

Ayrıca tebrik ediyorum..

ne kalabalıkoldu listemiz..bildirmeyenlerde var..nevgül ve butterflymırror bildirmemiş ceco öyle..

gamze20 ve ilbatum listeye aldım umarım düzenli paylaşım yaparlar

YENACIĞIM;

Aylık toplamlarda hata var canım.

Kendime ve birkaç kişiye baktım;aylık toplamlar az canım...

Mesela benimki 2.5 olmalıydı....

HAFTANIN 1.si......- 3 kg...................zeynep957...............

HAFTANIN 2.si.....- 2.6 kg.................3meleğmvar.............:81:

HAFTANIN 3.sü.....- 1.8 kg................YENA.......................

allahım şükürler olsun..aylar sonra da lsa birinci oldum..darısı başınıza...

Beyzus liste yeni mi canim?Yani bu cumanin mi?ismimi listede görmek kismet olmucak mi ya

Evet bu cumanın canım....

Spor süresi bildirdin mi?

Benim gözümden kaçmış olabilir kusura bakma.Spor süreni bildirirsen düzeltirim....

Kilo yu YENA düzenliyor...

YENACIĞIM;

Aylık toplamlarda hata var canım.

Kendime ve birkaç kişiye baktım;aylık toplamlar az canım...

Mesela benimki 2.5 olmalıydı....

Sadece verilen kilolarımı hesappladın.? Yoksa benim yaptığım gibi 1.haftanın kilosundan 4.haftanın kilosunumu çıkardın.?

Evet bu cumanın canım....

Spor süresi bildirdin mi?

Benim gözümden kaçmış olabilir kusura bakma.Spor süreni bildirirsen düzeltirim....

Kilo yu YENA düzenliyor...

Ne yalan söyleyim,3 hafta evdeyken günde iki kez spor yapiyordum,ama 1 haftadir ise baslayinca spora devam edemedim.E benim bücürlerinde etkisi var tabii..
O yüzden spor bildirisi yapamiyorum:)
Insallah kilo listesine de haftaya girerim artik,acelesi yok..

O zaman ay içinde verilen kiloların toplamını yazayım ben bundan sonra..

Aynilim merhaba,
düzenli paylaşım ve bildirimde bulunucaksan haftaya cuma alırım seni listeye olurmu.?

kızlar epeydir pc açık kalmış..en son hatırladığım iftardan dönmüştük..ben bir kahve yapıp topiğe girmiştim..adam da uzanmıştı..geçmişi okuyordum..yine sızmışım..bu ne uykusu anlamıyorum..kapı pencere açık..sadece sağ ensemde bir ağırlık oluyor.yemekten sonra sızıp kalıyorum..

zeynepçim tebrik ederim seni..Dönüşün muhteşem oldu..Devamını bekleriz ama.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…