- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
maşşalah şimdi bu fadimeye yapılırmı tam bahçe delisiyim nerdesin hemen geleyim bahçene ay negüzel kiloları vermişsin inşallah istedigin kiloya ulaşırsınEki Görüntüle 240141 günaydınlar..şimdi tekrar çıkıp bahçeyi suluyacağım..daha yatmadım.pazarıda yapıp yatarım..hepinize hayırlı hafta sonları..
maşallah bahçene ne büyük zevk agaçtan meyve toplamak nerdesin gizli gelip bahçene gireyimEki Görüntüle 240141 günaydınlar..şimdi tekrar çıkıp bahçeyi suluyacağım..daha yatmadım.pazarıda yapıp yatarım..hepinize hayırlı hafta sonları..
maşşalah şimdi bu fadimeye yapılırmı tam bahçe delisiyim nerdesin hemen geleyim bahçene ay negüzel kiloları vermişsin inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
gunaydın kızlar nasılsınız?
bu grupta kuralllar neler ?
neler yapmam gerekiyor?
takım kaptanı kim?
yardımcı olursanız sevinirim.
ben de gruba dahil olmak istiyorum.
Bu hafta evde yokum zaten arkadaşımın yazlıgına gidiyoruz oyüzden biraz kilo alıp dinlenip geri gelirim agustos 26 ya kadar yokum izinli yazın beni
GÜNAYDIN HEPİNİZE KOCAMAN
KİLOLAR VERİLMİŞ YİNE MAŞALLAH BENDE KAMLUMBAĞA HIZYLA İLERLİYORUM. RAMAZANDAN SONRA ÇİFTER ÇİFTER GİTSİNLE İNŞALLAH, GİTSİNLERDE GERİ GELMESİNLER...
HERKESİ TEBRİK EDİYORUM AZMİNİZDEN DOLAYI...
YENA ABLACIM GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE BENİMDE TANSİYONUM YERLERDE SÜRÜNÜYOR..BOL BOL TUZLU AYRAN İÇMENİ ÖNERİRİM...
SEMİRANCIM BİLİYORUM MERZİFONLUSUN SAMSUNDA YAŞIYORSUN HERKESİN TAKİPÇİSİYİM...SAMSUNA AYLAYDR GİDEMEDİM ÇOK ÖZLEDİM.
RAMAZANDA NASIL SPORA VAKİT BULUYORSUNUZ MAŞALLAH
BENDE HERGÜN NİYETLENİYORUM AKŞAM İFTARDAN SONBRA YÜRÜCEM DİYE AMA YERİMDEN KALKAMIYORUM BİŞEYDE YİYEMİYORUM.. ÇOK HALSİZİM...
gel..altınoluktayım.iki senelik fidan.bu sene ilk meyvesi..sauna eşorfmanı,mekik aleti.bel kemeri..yapmadığım şey kalmadı.ik haftada sonuçları geldi.inşallah devam eder..
Beyzuşum hemen sporumu yazıyorum 200dk..
Dün başım dönüyor demiştim sonrasında baş dönmem aşırı arttı..Resmen bütün ev dönüyordu tansiyonumu ölçtük..8 - 4 nabız 68 anlatamam çok fenaydım...
Çok korktum ölücem diye İçimden Allahım nooolur bişey olmasın bana çocuklarım daha çok küçük diye dua ediyorum .eşim nasıl yalvarıyor noolur gidelim doktora kafamı kaldıramıyodum..Uyumuşum sonra bir ara gözümü açtım eşim elimi tutmuş bana bakıyor karanlıkta.. gözlerini görünce nasıl korkmuşum bir çığlık haha çok komikti..Böyle işte..:))),
Bugünde regl oldum..Şu an iyiyim çok şükür...
ÖZür dilerim geciktim..Hemen hazırlıyorum...
[sıze=2]mıhlama borcunu unutmuyosun değilmi.? :))[/sıze]
herkesi tebrik ediyorum gözümden kaçmadıysa artıda olan yok sanırım bravo valla topiğimize
3meleğimvar seni de ayrıca tebrik ediyorum3 bebişle nasıl bu kadar spor yapıyorsun valla senin spor süreni gördüğüm zaman ben kendimden utanıyorum yaa, zaten azcık yapıyodum bayadır hiç yapmıyorum :26:
iyi geceler
yoğun ve yorucu bir hafta daha bitti haftaya spor işini çoğaltmayı planlıyorum inşallah yarından tezi yok başlıyacam yürümeye
3 meleğimvar naptın sen bacım maşallah ya her hafta 2 3 artık kıskanacam yani tebrik ederim seni
yena sen naptın ben de meraktayım bence kesin vermişindir
tesekkur ederim valla yapmak zorundayim sporsuz gitmiyo kilolar kolay kolay zaman buluyorum kizimi yatiruyorum buyuk ogluma birakiyorum kuçuk oglumu da alip çikiyorum disari 1saat yuruyorum çikamadigim zamanda kosu bandinda yuruyorum(genelde burasi yagmurlu)+leslie yapiyorum hergun olmasada ve kol ve karin egzersizi hergun 15dk sende yaparsin istersen hersey bizim elimizde ALLAH in izniyle tabi
tesekkur ederim valla yapmak zorundayim sporsuz gitmiyo kilolar kolay kolay zaman buluyorum kizimi yatiruyorum buyuk ogluma birakiyorum kuçuk oglumu da alip çikiyorum disari 1saat yuruyorum çikamadigim zamanda kosu bandinda yuruyorum(genelde burasi yagmurlu)+leslie yapiyorum hergun olmasada ve kol ve karin egzersizi hergun 15dk sende yaparsin istersen hersey bizim elimizde ALLAH in izniyle tabi
yena bir dahaki cuma beni de listeye alır mısın?ne kalabalıkoldu listemiz..bildirmeyenlerde var..nevgül ve butterflymırror bildirmemiş ceco öyle..
gamze20 ve ilbatum listeye aldım umarım düzenli paylaşım yaparlar