Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta evde yokum zaten arkadaşımın yazlıgına gidiyoruz oyüzden biraz kilo alıp dinlenip geri gelirim agustos 26 ya kadar yokum izinli yazın beni

maşşalah şimdi bu fadimeye yapılırmı tam bahçe delisiyim nerdesin hemen geleyim bahçene ay negüzel kiloları vermişsin inşallah istedigin kiloya ulaşırsın

gel..altınoluktayım.iki senelik fidan.bu sene ilk meyvesi..sauna eşorfmanı,mekik aleti.bel kemeri..yapmadığım şey kalmadı.ik haftada sonuçları geldi.inşallah devam eder..

gunaydın kızlar nasılsınız?
bu grupta kuralllar neler ?
neler yapmam gerekiyor?
takım kaptanı kim?
yardımcı olursanız sevinirim.
ben de gruba dahil olmak istiyorum.

gunaydın kızlar nasılsınız?
bu grupta kuralllar neler ?
neler yapmam gerekiyor?
takım kaptanı kim?
yardımcı olursanız sevinirim.
ben de gruba dahil olmak istiyorum.

hoş geldin..belirli tek kural cuma günleri kaptanımız Yenaya kilo,ve spordan sorumlu kaptanımız Beyzus'a yaptığın sporları dakika olarak yazman..iftardan evvel bildirimde bulunuyoruz..dahil oldun bile..

GÜNAYDIN HEPİNİZE KOCAMAN

KİLOLAR VERİLMİŞ YİNE MAŞALLAH BENDE KAMLUMBAĞA HIZYLA İLERLİYORUM. RAMAZANDAN SONRA ÇİFTER ÇİFTER GİTSİNLE İNŞALLAH, GİTSİNLERDE GERİ GELMESİNLER...

HERKESİ TEBRİK EDİYORUM AZMİNİZDEN DOLAYI...

YENA ABLACIM GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE BENİMDE TANSİYONUM YERLERDE SÜRÜNÜYOR..BOL BOL TUZLU AYRAN İÇMENİ ÖNERİRİM...

SEMİRANCIM BİLİYORUM MERZİFONLUSUN SAMSUNDA YAŞIYORSUN HERKESİN TAKİPÇİSİYİM...SAMSUNA AYLAYDR GİDEMEDİM ÇOK ÖZLEDİM.

RAMAZANDA NASIL SPORA VAKİT BULUYORSUNUZ MAŞALLAH
BENDE HERGÜN NİYETLENİYORUM AKŞAM İFTARDAN SONBRA YÜRÜCEM DİYE AMA YERİMDEN KALKAMIYORUM BİŞEYDE YİYEMİYORUM.. ÇOK HALSİZİM...

mıhlama borcunu unutmuyosun değilmi.? :))

gel..altınoluktayım.iki senelik fidan.bu sene ilk meyvesi..sauna eşorfmanı,mekik aleti.bel kemeri..yapmadığım şey kalmadı.ik haftada sonuçları geldi.inşallah devam eder..

Ne güzel kadınsın yaa maşallah..KAşın gözün bayılıyorum sana..

Geçmis olsun YENA abla

tesekkur ederim valla yapmak zorundayim sporsuz gitmiyo kilolar kolay kolay zaman buluyorum kizimi yatiruyorum buyuk ogluma birakiyorum kuçuk oglumu da alip çikiyorum disari 1saat yuruyorum çikamadigim zamanda kosu bandinda yuruyorum(genelde burasi yagmurlu)+leslie yapiyorum hergun olmasada ve kol ve karin egzersizi hergun 15dk sende yaparsin istersen hersey bizim elimizde ALLAH in izniyle tabi

3meleğimvar seni tebrik ve takdir ediyorum masallah sana ya:)
benımde iki oğlum var 1i 21 aylık biri 5 aylık ama senin gibi olamıyorum gercekten spor olayı cok zor evden cıkıp yuruyus yapamıyorum cdden aerobik yapayım diyorum ona da baslayamıyorum motivasyon eksikliğim var.
yinede haftada 300 400 gr veriyorum ne yapalım:))
senin gibib takır -takır vermek isterdim kıloları tekrar tebrik ediyorum

tesekkur ederim darisi sana insallah yuruyusun faydasi çook bence her hafta 2 yada 3e yakin gitmesinin sebebi yerlesmeyen kilolardi hamilelik emzirme derken onlar gidiyo ben asil 70li rakamlarda zorlanirim gibi geliyo 70lerde baya kalmistim 80e kadar kesfini suruyum bari kilo vermemim dimi ama

valla bravo sana ne diyeyeim

Valla bacım on numarasın ne diyeyim. Helal sana bütün alkışlar ıslıklar hepsi sana gelsin :) Ama bu kadar cabuk veripte bizi bırakma sakın :) sevgiler sana. güzel meleklerinide öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…