Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım benimm kıyamam ben kuzuya..Çok üzüldüm inan.:KK59:.Biz koca insanlar nasıl zorlanıyoruz,darlanıyoruz,isyan ediyoruz o minicik daha..
İnşallah verir kilolarını ve bir daha kilo problemi yaşamaz..
İnşallah canım ya bu yaptığı son dietler olur inşallah bundan sonra hiç kilo almayan bir çocuk olur nede güzel olur hayali bile hoş.

Saçlarındaki problem olan arkadaşlar için saçlarımın resmini koyuyorum Priorin kullandıktan sonra herkes fark var saçların dolmuş demeye başladı.Sanırım mayıs başı ya da nisan sonu gibiydi kullanmaya başlayalı.

Priorin'e ilk başladığım sıralardaki resmim (bir topiktede koymuştum resmimi,sanırım rapunzelin topiği idi)

bu da az önce çektiğim resim

ilki gündüz çekilmişti olmazsa yarın aynı ışıkta tekrar çeker koyarım.bu arada saçımı boyadım ilk resimden sonra belki azcıkta onun etkisidir 20 gün filan oldu.saçlarımı kalınlaştırmıştır azcık.ama ne biliyim herkes iyi şeyler diyor görünce ben çok memnunum umarım sizde kullanır memnun kalırsınız...Allah herkese acil şifalar versin.

Bozsan bile güzel vermişsin canım.

İnşallah beyzuş abla söylememmi buralara gelince aklıma geldi hatta sizin oranın tabelasını gördüm keşke buralarda olsaydı dedim.Annemde sana selam söylüyor keşke yakın olsak ne güzel görüşürdük.

Sağolsun anacığın....

Oralarda olsam annen börek yapardı bende şapır şapır yerdim.Sen de çay yapardın artık.....

Aynen böyle.....

Yukleresim.com

Şaka bir yana gerçekten çok güzel olurdu...

Saçlarındaki problem olan arkadaşlar için saçlarımın resmini koyuyorum Priorin kullandıktan sonra herkes fark var saçların dolmuş demeye başladı.Sanırım mayıs başı ya da nisan sonu gibiydi kullanmaya başlayalı.

Priorin'e ilk başladığım sıralardaki resmim (bir topiktede koymuştum resmimi,sanırım rapunzelin topiği idi)

bu da az önce çektiğim resim

ilki gündüz çekilmişti olmazsa yarın aynı ışıkta tekrar çeker koyarım.bu arada saçımı boyadım ilk resimden sonra belki azcıkta onun etkisidir 20 gün filan oldu.saçlarımı kalınlaştırmıştır azcık.ama ne biliyim herkes iyi şeyler diyor görünce ben çok memnunum umarım sizde kullanır memnun kalırsınız...Allah herkese acil şifalar versin.

Çok fark var gerçekten..Maaşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.
Priorin şampuanmı canım...Eczaneden mi temin edebiliriz.Ablamda çok dökülme başladı.Üzülüyor.Ona tavsiye ederim....

HAFTANIN 1.si......- 3 kg...................zeynep957...............:KK19::KK19::KK66::KK62::nazar::KK71::KK70::KK9:

HAFTANIN 2.si.....- 2.6 kg.................3meleğmvar.............:KK19::KK19::KK64::nazar::81::KK8::KK55:

HAFTANIN 3.sü.....- 1.8 kg................YENA.......................:KK19::KK19::KK62::nazar::KK53::KK53:
tebrikler hepinize maşallah:KK9::KK9::KK9::KK9::KK71::KK71::KK19:
AYIN 1.si...........- 8.6 kg.......................3meleğmvar............:KK53::KK53::KK19::KK19::nazar::nazar::KK71:

AYIN 2.si..........- 3.7 kg........................Yektaa..................:KK19::KK19::nazar::KK66::KK71:

AYIN 3.sü.........- 3.6 kg.......................Fadime02................:KK19::KK19::KK62::nazar::KK71:

:KK9::KK9::KK9::KK19::KK19::KK19::KK71::KK71::KK71:

yenacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine:KK54::KK16:
liste için çoooooook teşekkürler ellerine sağlık:KK71:
beyzuş ablam senin de ellerin dert görmesin inşallah :KK71::KK54:
banucum ayşeciğe de benden:KK54::KK54::KK54::KK71:

Çok fark var gerçekten..Maaşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.
Priorin şampuanmı canım...Eczaneden mi temin edebiliriz.Ablamda çok dökülme başladı.Üzülüyor.Ona tavsiye ederim....

Evet canım şampuanı ve yine evet eczaneden alıyoruz.Ben kampanyalı 3 lü kutu almıştım.Mümkünse saç analizi yapan bir eczaneden alsın ki saç tipi yağlı mı normal mi kuru mu ona göre versinler.Ben daha önce tabletini de kullanmıştım ondan da memnun kalmıştım,saç tellerini kalınlaştırmıştı ama 1 kutu kullandım sadece.Ayrıca zinco c alcam şimdi ben o da iyi geliyordu saçlarıma.

$image201108130003.jpg inşallah çıkmıştır..bende sabah sabah bu sene ikl meyvesini veren şeftalimi topladım..

Son düzenleme:

KAç canavarın var.? :)

Herkese günaydin,
Sevgili yena benim Allah bagislarsa 2 canavarim var,fakat esimle birlikte 3 diyelim:))
Kizim Aynil 4 yasinda,oglum Muhammed Ali 2 yasinda. Gerci bunlarin her biri birkac canavara bedel..
Gün boyunca yüzüme bakmazlar,nedense pcnin basina oturdummu kayyu ac,kayyu ac diye pcyi elimden almaya calisirlar.Esim zaten her oturdugumda 'Hala nette misin,kalkta bizde biseyler bakalim'der.Anlayacaginiz kücük bir bosluk bulsam yaniniza kosuyorum:))

$image201108130055.jpg günaydınlar..şimdi tekrar çıkıp bahçeyi suluyacağım..daha yatmadım.pazarıda yapıp yatarım..hepinize hayırlı hafta sonları..

X