- 4 Nisan 2010
- 1.583
- 0
Gözün aydın canım...Tebrikler.....
çok sağol..sende iyi gidiyorsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım...Tebrikler.....
Aynilim merhaba,
düzenli paylaşım ve bildirimde bulunucaksan haftaya cuma alırım seni listeye olurmu.?
zeynepçim tebrik ederim seni..Dönüşün muhteşem oldu..Devamını bekleriz ama.:)
O zaman ay içinde verilen kiloların toplamını yazayım ben bundan sonra..
canım serbest T3 2.43 serbest T4 0.88 TSH 10.94 çıkmış hem dahilyeci hem de diyetisyenim bayağı yüksek tedavi olmalısın bunun düşürmezsen zayıflayamazsın dedi diyetisyen vücut hızın bayağı düşmüş dedi kemik yaşımda 51 çıktı ay ne üzüldümmm anlatamam ben de diyorum yaşlanıyorum diyee ama kimse inanmıyorduu işte sonuççç 51
Bravo canım 4 ayda 20 kilo süper maşallahhhh inşallah böyle devam eder.ben de verdim ya banucum ama demekki bu olmasa daha fazlada verebilirmişizz ben de verdim 20 kilo ama 4 ayda
Söylerim tabi canım şu an uzunköprüdeyim hava çok güzel evimiz bahçeli mis gibi İyi bir şey için geldim canım Annişimi almaya geldim.edirneye mi ?? benden de çoook selam söle edirneme 5 yıl yaşadım orada çok güzel bi yer çok severim orayı çok da özledim...
benim yerime de gez olur mu canım
umarım gidiş sebebin de güzeldir sormadım onu ama
Yedim valla canım domatesler biberler patlıcanlar kabaklar herşey var bahçede size erik gönderiyim bu sene yerlerde valla kova kova toplamışlar napıcaz diye bakınıp duruyoruz.Akşam yine bin defa denedi yutamadı en son suda erittik öyle içti..
bir tadamadım şu mıhlamayı..BEYZUUUUUUSSS hala yiyemedim çünkü hala zayıflayamdım..Hatırlıyomusun zayıflayınca yiyecektik..tey tey tey sene kaçtı acep..
Geçmiş olsun canım..Allah dermansız dert vermesin..Sonuçta ilacını aldıktan sonra herşey normal olucak..
Oooohhh ne güzel organik semizotu..afiyet olsun banucum..
Burasıda öyle acaip esiyor..Çok güzel ama çok hoşuma gitti..
Deriiin nasıl gidiyor.??
Valla protestolarına katılmak isterdim ama malum::))Bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..
Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...
PEs yanii..
Geçmiş olsun canım herşeyin başı şu kilolar.Ben geldim
Ay nasil bir basagrisi nasil anlatamam bi haftadir cekiyodum gittim dr a norolojiye kan tahlili fln rontgen cektik neler cikmadiki sayiyom simdi:)
1. Migren
2. Boyun fitik baslangici
3. B12 eksikligi normalde 600 erde olmasi gerekirken bende 236
Adam dedi kilodan olabilir nsil sinir oldum diyo bu kilo ne itfaiyede hicmi antrennan yapmiyorsunuz dedim ben masa basi calisiyorum birde 1 yil once dogum yaptim ay nasil suzdu beni sanki karsisinda aciz bi yaratik var gibi he birde trigliseridim cok yuksek cikti hamur isler yasak simit yeme sabahlari dedi yaaa iste boyle cankuslar dr deneyimi
Şekerinmi düştü acaba?Koca bir şeftaliyi doğradım onu yiyorum şimdi .soğuk soğuk çok iyi geldi..:)
Başım dönüyor benim son 1 saatdir neden bilmiyorum..Hani araba tutar ya insanı miden kötü olur başın döner aynen öyleyim..
Demin oğlanı çişe götürdüm kucağımdayken düşüyoduk az kalsın ödüm koptu..
İyi uykular.. umarım yarın tartı hepimize kocaman gülümser...
Çok güzel canım ne mutlu sana maşallah Kardeşinde sağlıkla gidip gelsin hayırlı tezkereler.günaydın kızlar
öncelikle kan degerimin en az 58 olması gerekiyordu.benim ki 82.11 çıktı.yani çok iyi sanırım:)askerimizi de ugurladık.11 yasında bi kız kardesim var terminalde abiiiiiiimmmm diye çığlıkları yankılandı yerlere yattı yavrum nerdeyse
sarıcivcivim özelden dediğin markayı yazarsan sevinirim.ben yeni aldığım her südyeni bi elden geçiririm kaplarına pens atarım ortasını toplarım dikişle falan:) amma o markayı yazarsan hemen gidip alıcam.
:)bekliyorum canımm
yenacım kilom 82.0 yoğun bi haftaydı ama son 2 günde baya yedim..sporum malesef yok..
Sorma valla yuttum gitti.bencede tavuğun yarısı gitmiş :)))) neyse telafi edecemişsin nasılsa ....
O zaman ay içinde verilen kiloların toplamını yazayım ben bundan sonra..
Olur elbette sagolasin,ama ben iki vardiya calisiyorum ve öglenci oldugum zamanlar saat 23ten sonra evde olabiliyorum.. Düzenli derken günlük bildirileri mi diyorsun yena?
Hayatım,
Farkları toplamak yanlış oluyor....Senin yaptığın doğru canım ya; benim kafam bir anda karıştı...Yaşlılık işte....
bu arada kocacım saolsun gaviscon aldı çiğneme tablet akşam yemekten sonra yedim
ve midem çok uzun zamandır hiç böylesine rahat olmamıştı :)))
yrn oruç tutucam gece gavisconu çiğnicem çok şükür yaa oruc tutmayınca çok kötü hissediyorum kendimi
Her cuma öğlene kadar kilonu bildiriyorsun..Şimdi ramazan dolayısyla böyle sarkıyor ama normalde cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz..
Bunun dışında menülerimizi paylaşıyoruz,aynı davanın insanları olduğumuz için kısacası hayatı paylaşıyoruz..:))
Hanımlar;
Ben 15 dak sahuru ham edip ;geliyorum.....
Bazı sayfaları okuyamadım kızlar ama okuyacağım nasılsınız ben uzunköprüdeyim tek sıkıntım bahçede içinde ondan azcık tırsıyorum o kadar.Ama bahçe organik tarım valla herşey var.Bu arada otobüsle geldim koca otobüste iki tane şişmandık ve ikimizde aynı koltuktaydık piyango gibiydi zor sığıştık valla koltuğa halimiz pek komikti annemlere anlattım çok güldüler kadın seni unutmaz dediler doğru valla bende unutmuyacağım bu yolculuğu.
Hangisinde çok çıkarsak onuu yap yenacım::))))))karımız olsun bari azıcık.
Tatlım bilmiyorumki ben hani ay içinde kilo alıp veriyoruz ya o yüzden böyle daha net olur verdiğimiz kilo diye böyle yapıyorum ama böylede eksik çıkıyor kilo ,çünkü 3 haftaya tekabül ediyor..
Ben en iyisi önümüzdeki ay verilenleri toplayıp yazayım..O zaman karar veririz..
Harika:)) ayni davanin insanlariyiz evet ama 1 fark ile ben cok pis bogazim:)) Saka bi yana kurallara elbette riayet etmeye calisicam.Kilo bildirimini geciktirmem sanirim lakin benim canavarlar bazen hic göz actirmiyorlar siteye gireyim:)) Menü paylasimlarinda belki biraz gecikebilirim fakat elimden geldigince günlük paylasimlarimi ihmal etmemeye calisicam..
geçmişi okudum ama biumutun sonuclarını göremedim inşallah bir problem yoktur haberi olan var mı ?
çok sayfa okuyunca kimin ne yazdığını karıştırdım yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lüütfen
nevzamansız sanırım senindi saç dökülmesi problemin , ben de çok muzdaripim bu dertten (allah baska dert vermesin)
dediğin marka şampuanı bende çok kullandım ama hiçbir faydası olmadı boşuna para verdim yani onlara , ama bayadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok etkiledi süper valla şiddetle tavsiye ederim , yanında duştan 20dk.önce saç diplerine uygulanan bir losyonu var onu da yapıyorum ...15ytl fiyatı da
semirancım geçmiş olsun canım başka bişey çıkmamasına sevindim
Hangisinde çok çıkarsak onuu yap yenacım::))))))karımız olsun bari azıcık.
Bildiremedim canım yoldaydım anca geldim girdim.
Ayy banu çok güldüm özellikle yapılmış gibi.:))
Sen kilonu bildirmedin değilmi.?