herkese hayırlı cumalar diliyorum
boğazım şişmiş ve boynumun sağ tarafı tutulmuş iftara da misafirim var durum budur neyse Allahın izniyle hallederiz zaten 2 kişi
kilo verenleri tebrik ediyorum bakalım bizde durum ne olacak 2 gibi tartılacağım inşallah
herkese hayırlı cumalar diliyorum
boğazım şişmiş ve boynumun sağ tarafı tutulmuş iftara da misafirim var durum budur neyse allahın izniyle hallederiz zaten 2 kişi
kilo verenleri tebrik ediyorum bakalım bizde durum ne olacak 2 gibi tartılacağım inşallah
selam arkadaslar
kilo verenleri sabit kalanlari kutlarim herkese sevgiler
kilo bildirimi
gecen hafta 89.800
bu hafta. 89.000
slm kızlar şuan yine hastaneden yazıyorum annem ameliyatını oldu çok şükür şimdi iyi pazartesi allah nasip ederse çıkıcaz kilo bildirimi yapamıyorum çünkü tartılma imkanım olmadı hiç beni aynı yazarsınız bu arada tabi diyet miyet yapamadım hastanede kaldığım süre zaafında umarım artılarda olmam artık evime geçince tekrar düzenimi oturturum hepinizi öpüyorum kilo verenleri tebrik ediyorum
asumanım geçmiş olsun canım benim dikkat et aynı akıbete uğradık misafir geldi çok yoruldum hemen boğazım şişti hiç olmayan bişi oldu ben de sende ole olmuşsun yorgunluktan dikkat et bacım
ben de kilo bildirimi mi yapayım misafirimiz var yine amcamlar giremeyebilirim herkesi canı gönülden tebrik ediyorumm
geçen hafta 89.900 dü
bu hafta 89.600 kilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum ne oturursamm daha başlamadım yemek yapmayaaa amanınnnn ben kaçtım he sporum da ancak toplasan 150 dk falan olur ama 0 diye de yazılabilir yürümek için çıktım spor yapmak için değil de arabaya binmedim yürüdüm o yüzden hadi herkesi öptmmm
benim de misafirim var akşama bildirimimi yapayım şimdiden
geçen hafta 86.7
bu hafta 85.7
giden 1 kg
Sporum 120 dk cık ramazanda çıkamıyorum hiç
kilo bildirimi
geçen hafta.........92,9
bu hafta..............91,9
yagmurgözlü gözün aydın oğlun gelmiş
biumut seninde gözün aydın tüm isteyenlere versin bebek
okuyorum ama yazamıyordum nedense kusura bakmayın kızlar
tebrik ederim cnm gzl kilo vermişsin
oruç tutuyomusun
ramazanda bu kadar kilo vermek her yiğidin harcı değil
o yüzden sordum :))
evet oruc tutuyorum canım vallahı ne yalan soyleyeyım bende beklemıyordum bu kadar vermeyi hemde dikkat ettim ama borek falanda yemıstım arada bu zamana kadar diyet yaparken kendimi cok sıkıyordum yanı soyle su yasak bu yasak su sununla uymaz bu bununla uymaz ama şimdi malum ramazan az az olan herseyden rahatlıkla yedim aman tartıda yarın ne kadar cıkarım diye dusunmedim psikolojik olarak bilmiyorum tartı guzel cevap verdi birde daha ilk haftam diyet olarak onun oncesinde bir 10 gun kadar salmıstım kendimi belkide ilk haftam oldugu için boyle gitti bakalım inş. Hep boyle gider
allah kabul etsin cnm
inş. Böyle devam eder avatarına baktımda hiç kilolu durmuyosun sen :))
amin canım inş. Ordaki fotom taaa milattan kalmaCunku yeni evlendiğim zaman cekilmiş bi resim 4 sene once 56 kilo iken şimdiki halımı bir gorsen
:))) olsun cnm yine verirsin inş.
Ben hayatım ilkokuldaken o kilodaydım galiba hep tombik olduğum için bundan sonra geç kalmadan kendim için bişeyler yapim istiyorum
eşime çevremdekilere kalsa sağlık olsun sen böylede gzlsin derler hep bilirsiniz ama bu sefer kesin zayıflamalıyım
yeni yıla yeni bir ben olarak kendimle barışık girmeliyim inş.
16 ay 9 günlük cnm emirim şimdi uzakta malesef çok özlüyorum onu çookkkkk(((