Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar şuan yine hastaneden yazıyorum annem ameliyatını oldu çok şükür şimdi iyi pazartesi allah nasip ederse çıkıcaz kilo bildirimi yapamıyorum çünkü tartılma imkanım olmadı hiç beni aynı yazarsınız bu arada tabi diyet miyet yapamadım hastanede kaldığım süre zaafında umarım artılarda olmam artık evime geçince tekrar düzenimi oturturum hepinizi öpüyorum kilo verenleri tebrik ediyorum

asumanım geçmiş olsun canım benim dikkat et aynı akıbete uğradık misafir geldi çok yoruldum hemen boğazım şişti hiç olmayan bişi oldu ben de sende ole olmuşsun yorgunluktan dikkat et bacım
ben de kilo bildirimi mi yapayım misafirimiz var yine amcamlar giremeyebilirim herkesi canı gönülden tebrik ediyorumm
geçen hafta 89.900 dü
bu hafta 89.600 kilo veren vermeyen herkesi canı gönülden tebrik ediyorum ne oturursamm daha başlamadım yemek yapmayaaa amanınnnn ben kaçtım he sporum da ancak toplasan 150 dk falan olur ama 0 diye de yazılabilir yürümek için çıktım spor yapmak için değil de arabaya binmedim yürüdüm o yüzden hadi herkesi öptmmm

kilo bildirimi

geçen hafta.........92,9

bu hafta..............91,9

yagmurgözlü gözün aydın oğlun gelmiş

biumut seninde gözün aydın tüm isteyenlere versin bebek

okuyorum ama yazamıyordum nedense kusura bakmayın kızlar

geçmiş olsun cnm

selam arkadaslar

kilo verenleri sabit kalanlari kutlarim herkese sevgiler

kilo bildirimi
gecen hafta 89.800
bu hafta. 89.000

helal olsun sana valla tatilde bile zayıflıyosun maşşaaalllaaahhhhh diyorum cnm

geçmş olsun cnm

tebrik ederim semiranım
kolay gelsin :))

merhaba kızlarrrrr

hemen kilo bildirimi yapıp kacıcam

kilom aynıııııı 73.900

-------------------------

hepinizi öpüyorummmmm

Kızlar çok kafam bozuldu dün diyetisyen kontrolüm vardı 10 gün içinde tam tamamına ve sadece 500gr vermişim yazık bana valla çok üzüldüm gerçi nurcan hanım değerlerde yanlışlık var sanırım dedi ö ncekiyle arasında 1 kilo yağ fazlalığı çıktı gerçi regl dönemindeyim eve geldim regl oldum ondan olabilir dedi ama kafam karıştı daha önce diyetisyen maceramda 22 kilo vermiştim am kıştan beri doğum kontrol hapları ve hormon düzenleyiciler sayesinde 8 kilosunu geri aldım normalde sanırım daha çok vermem gerekiyodu ilk haftada sizler ilk hafta ne kadar vermiştiniz LEAH cım sen nekadar vermiştin sonuçta aynı diyetisyen 1750 kalorilik diyet verdi bana sadece 2 küçük kaçamak yapmıştım oda başka şeylerden azaltarak vede hergün 1 saat yürüyerek çok üzgünüm annem soruyo kaç kilo vermişsin diye valla yalan söyledim 1 kilo diye masum pembe bir yalan:26:tam 95 800 geldim KRAL TAHTINDA geçen yaz ne güzel 85 kiloydummmmmmmm

bundan sonra pazartesileri diyetisyende tartıldıgım kiloyu vereceğim cumaları. yoksa kafam karısıyor. evdeki bir kilo eksik tartıyor. en güzeli onunkine göre gitmek. hepinize sevgiler cok öpüyorum...

bu arada ben ilk hafta tam 2 kilo alarak gittim harfi harfine uymama ragmen!!! olabiliyor öyle. sonraki 2 haftada her gun 45 dakika yürüyüş ve hiç kaçamak olmadan 2 hafta sonucu bir gittim sadece 300 gr vermişim. o yüzden takmayın kafaya. bünye bir süre sanırım neye ugradıgına sasırıyor.

kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum. öpüyorum seviyorum hepsi bir arada işte

benim de misafirim var akşama bildirimimi yapayım şimdiden
geçen hafta 86.7
bu hafta 85.7
giden 1 kg
sporum 120 dk cık ramazanda çıkamıyorum hiç

benim de misafirim var akşama bildirimimi yapayım şimdiden
geçen hafta 86.7
bu hafta 85.7
giden 1 kg
Sporum 120 dk cık ramazanda çıkamıyorum hiç

tebrik ederim asucum :))))) ayyy bende 3 te tartılıcam heyecanlandım şimcik herkes veriyo
bende ibre ne kadar oynadı bakalım :))

tebrik ediyorum herkesi ama bende meraklandım yafff kaç oldum acaba mesaiden sonra tartılacağım bakalım kaç gösterecek
biumut canım çok sevindim tebrikler

tebrik ederim cnm gzl kilo vermişsin
oruç tutuyomusun
ramazanda bu kadar kilo vermek her yiğidin harcı değil
o yüzden sordum :))

evet oruc tutuyorum canım vallahı ne yalan soyleyeyım bende beklemıyordum bu kadar vermeyi hemde dikkat ettim ama borek falanda yemıstım arada bu zamana kadar diyet yaparken kendimi cok sıkıyordum yanı soyle su yasak bu yasak su sununla uymaz bu bununla uymaz ama şimdi malum ramazan az az olan herseyden rahatlıkla yedim aman tartıda yarın ne kadar cıkarım diye dusunmedim psikolojik olarak bilmiyorum tartı guzel cevap verdi birde daha ilk haftam diyet olarak onun oncesinde bir 10 gun kadar salmıstım kendimi belkide ilk haftam oldugu için boyle gitti bakalım inş. hep boyle gider

Allahıma binlerce kez şükür olsun ve rabbim hepinizden razı olsun gecen hafta gercekten vazgeçmiştim diyetten falan ama sizin desteğinizle bırakmadım
veeeee
geçen hafta
100,100

bu hafta 97 kg

bana destek olan herkesten rabbim razı olsun :)))

allah kabul etsin cnm
inş. Böyle devam eder avatarına baktımda hiç kilolu durmuyosun sen :))

allah kabul etsin cnm
inş. Böyle devam eder avatarına baktımda hiç kilolu durmuyosun sen :))

amin canım inş. ordaki fotom taaa milattan kalma cunku yeni evlendiğim zaman cekilmiş bi resim 4 sene once 56 kilo iken şimdiki halımı bir gorsen

bebeğin cok tatlı bu arada kac yasında

Son düzenleme:
amin canım inş. Ordaki fotom taaa milattan kalma Cunku yeni evlendiğim zaman cekilmiş bi resim 4 sene once 56 kilo iken şimdiki halımı bir gorsen

:))) olsun cnm yine verirsin inş.
Ben hayatım boyunca sadece ilkokuldayken o kilodaydım galiba hep tombik olduğum için bundan sonra geç kalmadan kendim için bişeyler yapim istiyorum
eşime çevremdekilere kalsa sağlık olsun sen böylede gzlsin derler hep bilirsiniz ama bu sefer kesin zayıflamalıyım
yeni yıla yeni bir ben olarak kendimle barışık girmeliyim inş.

Son düzenleme:

inş canım hep beraber veririz yeni yıla incecik gireriz benım kaafasızlıgım hiç dikkat etmedim kendime evlendiğim zaman birde dogum kontrol hapları cok kilo aldırdı şimdide pkom oldugu için dogum kontrol hapı kullanıyorum ama baska marka bu sefer kilo aldırmadı cok sukur benım eşimde aksine hep benı uyarır kilo oldın daha gencsin biraz versen cok iyi olur sofrada yemek yerken tam lokmayı agzıma atacakken o yediğin kac kalori senın haberin varmı diye ufaktan ufaktan uayarırdı hep ama ben kızıyorum diye adamcagız uyarmaz oldu o uyarırken benı bende hep surat yapardım lokmamaı sayıyorsun diye ama kafasızlık işte kocan senı uyarıyor dinlese senın iyiliğin için soyuluyor sonra sonra anlıy hep beraber el elee verelim gitsin su kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…