Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ekincik, arkadasim, sen saglikli beslenmene devam et, bebek isini de kafana takma, oluruna birak. Bu arada hamile kalirsan kalirsin, kalamazsan kilolari vermis olur, sonrasinda bebege iyice asilir veya tedaviye girersin...

Azicik rahat birak...

bencede ekincim leahı dinle derim
hem belki bi taşta 2 kuş vurmuş olursun kısmet

cnm dayanamadım kiyafetlerimle tartildim tartilirkende hemsire zaten zayiifsin dedi :KK52:
gecen hafta 68kg
bu hafta 67.6kg
spor yok
maşallah tü tü tü maşallah 41 kere maşallah diyorum başka da bir şey demiyorum :nazar: :nazar: :nazar:

Başım dönüyor benim son 1 saatdir neden bilmiyorum..Hani araba tutar ya insanı miden kötü olur başın döner aynen öyleyim..
Demin oğlanı çişe götürdüm kucağımdayken düşüyoduk az kalsın ödüm koptu..

İyi uykular.. umarım yarın tartı hepimize kocaman gülümser...
yenacım dikkatli ol, yediklerine içtiklerini kontrol et, bir şeyleri eksik alıyo olma sakın :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

geçen annem de iftardaydık bulaşıkları inat etti beraber yıkadık bulaşıkları yıkarken bi başı döndü gibi oldu, çok korktum eve geldim koca kadın ağla ağla gizli gizli, ya anneme bi şey olursa diye, o geldi aklıma küçcük çocuk gibi ağladım halbuki oruç tutuyo 16 saat aç kalıyo bi de maşallah hareketli durmaz canının kıymetini bilmez yani çok normaldi başının dönmesi ama benim gözyaşım gelmiş napcan :KK59: :KK59: :KK59:

Benim annemde ordulu çok severim turşu kavurmasını da melevcanıda,off hele hele kirmit kavurmasına ölürüm.Karadeniz yemeklerinden en sevdiklerimde kuymak (bazıları mıhlama diyor mısır unuyla yapılıyor),karalahana dolması ve diplesi (içyağı olcak azcık ama öyle severim) off ya canım çekti :KK43:(( annecime diyim de yapsın bi dolma off off

ya kızlar bu arada bu gün yediklerimi yazsam bir baksanız çok mu diye :KK43:

sabah (çok geç kalktım 2 gibi)

yarım yufka ve yağsızpeynirden gözleme (yağ sürmeden)
1 domates
1 salatalık
ıhlamur çayı şekersiz

ara (4 gibi)
1 muz
2 fındık

öğlen
1 hazır domates çorbası (calve fincan)

daha bir şey yemedim.1.5 litrede su içtim 1.5 daha içcem,bu kadar.

bende mıhlamayı çoooooooooook severim dıbleyide tabi :)))

bence yediklerin gayet güzel ben birazdan yazarım bak neler yemişim :)

kızlar şu an yazdıklarınızı okuyamıyorum bildirim yapıp çıkayım benim velet durmuyor yine :KK43:

geçen hafta: 99
bu hafta : 98

üstelik dün akşam kornet yedim :))))))):131:

Ekincik, arkadasim, sen saglikli beslenmene devam et, bebek isini de kafana takma, oluruna birak. Bu arada hamile kalirsan kalirsin, kalamazsan kilolari vermis olur, sonrasinda bebege iyice asilir veya tedaviye girersin...

azicik rahat birak...

bencede ekincim leahı dinle derim
hem belki bi taşta 2 kuş vurmuş olursun kısmet

bana da yavaş yavaş bu işi aceleye getirmekten ziyade oluruna bırakmak geliyo, hem doktorun verdiği ilacı biraz da olsun kullanmış olurum, hem belki bu arada verebilirsem kilo veririm. dün birden yer etti bu fikir aklıma walla eşime bile söylemedim, aman onun canına minnet ben kilo vereyim de

Gecen hafta 100,100 geliyodum adetimin son günü idi
bakalım bugün ne cıkacak
merakla bekliyorum

Yediklerimi yazıyım
Sabah 2 dilim ekmek dom sal biber peynir 1 tk reçel
Ara 1 şeftali 2 nektarin 1 tane grisini
Akşam 450 gr kemiksiz tavuk but 6 yk makarna 2.5 yk yoğurt
Biraz tavuğu abarttım ama ilk defa canım bu kadar tavuk istedi markete dahi gittim almak için artık akşam başka birşey yemem.

bencede tavuğun yarısı gitmiş :)))) neyse telafi edecemişsin nasılsa ....

herkese hayırlı cumalar diliyorum
boğazım şişmiş ve boynumun sağ tarafı tutulmuş iftara da misafirim var durum budur neyse Allahın izniyle hallederiz zaten 2 kişi
kilo verenleri tebrik ediyorum bakalım bizde durum ne olacak 2 gibi tartılacağım inşallah

:KK9::KK9:oruç tutanlar akşam iftara yakın tartılacaktı gamzecim

işin olursa öğlende tartılabileceğimi yazmıslardı aksam giremeyebilirim misafirim var iftara hazırlıklar falan ondan yani:26:
haftaya iftara yakın tartılırım ozaman tesekkur ederim sema abla

Son düzenleme:
mutllllllllllluuuu nerdesin bak yetişiyorum sana tabi bu bıdık boyla senin gibi güzel durmaz bu kilolar ama olsun ramazandan sonra şu göbektende kurtulcam inşallah tatilin nasıl geçiyo biz donuyoruz kış geldi

ohhh maşallah kilolar gitmiş yine:nazar:
ben dün akşam giremedim net yoktu ,daha sonra bir yağmur yağdı ki sormayın öyle bardaktan boşalırcasına falan değil resmen kazandan boşalırcasına .... zaten tarihinde ilk defa bu kadar yağış almış....... kıyamet koptu resmen ya gece vakti gündüzü yaşadık hele sahur zamanı yağan yağmuru unutamıyorum resmen sarstı ya, zaten sitenin kapalı garajı su dolmuş arabalarını çıkarmış herkes bizim gibi 3 sazan kalmış, bizim sitenin trafosu orada olduğu için elektirkte yoktu ,buraya girdiğimde geldi daha yenice, eşimde birşey yememiş aç aç oruç tutuyor yazık ya.... duyuru yaptılar yine yağış olacak dikkatli olun diye.......

yediklerime gelince

sabah :
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 biber
1 dilim ekmek

öğle: tost ve meyve suyu (daha hazırlamadım)

ara: 5 erik

ara:yoğurt

akşam :
nohut yemeği
pilav
cacık ya da meyve suyu

ara: karpuz

kızlar menüm nasıl sizce?:26:

ohhh maşallah kilolar gitmiş yine:nazar:
ben dün akşam giremedim net yoktu ,daha sonra bir yağmur yağdı ki sormayın öyle bardaktan boşalırcasına falan değil resmen kazandan boşalırcasına .... zaten tarihinde ilk defa bu kadar yağış almış....... kıyamet koptu resmen ya gece vakti gündüzü yaşadık hele sahur zamanı yağan yağmuru unutamıyorum resmen sarstı ya, zaten sitenin kapalı garajı su dolmuş arabalarını çıkarmış herkes bizim gibi 3 sazan kalmış, bizim sitenin trafosu orada olduğu için elektirkte yoktu ,buraya girdiğimde geldi daha yenice, eşimde birşey yememiş aç aç oruç tutuyor yazık ya.... duyuru yaptılar yine yağış olacak dikkatli olun diye.......

yediklerime gelince

sabah :
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
5 biber
1 dilim ekmek

öğle: tost ve meyve suyu (daha hazırlamadım)

ara: 5 erik

ara:yoğurt

akşam :
nohut yemeği
pilav
cacık ya da meyve suyu

ara: karpuz

kızlar menüm nasıl sizce?:26:

Selam arkadaslar

Kilo verenleri sabit kalanlari kutlarim herkese sevgiler

Kilo bildirimi
Gecen hafta 89.800