ekincik, arkadasim, sen saglikli beslenmene devam et, bebek isini de kafana takma, oluruna birak. Bu arada hamile kalirsan kalirsin, kalamazsan kilolari vermis olur, sonrasinda bebege iyice asilir veya tedaviye girersin...
Azicik rahat birak...
maşallah tü tü tü maşallah 41 kere maşallah diyorum başka da bir şey demiyorumcnm dayanamadım kiyafetlerimle tartildim tartilirkende hemsire zaten zayiifsin dedi
gecen hafta 68kg
bu hafta 67.6kg
spor yok
yenacım dikkatli ol, yediklerine içtiklerini kontrol et, bir şeyleri eksik alıyo olma sakın
Başım dönüyor benim son 1 saatdir neden bilmiyorum..Hani araba tutar ya insanı miden kötü olur başın döner aynen öyleyim..
Demin oğlanı çişe götürdüm kucağımdayken düşüyoduk az kalsın ödüm koptu..
İyi uykular.. umarım yarın tartı hepimize kocaman gülümser...
Benim annemde ordulu çok severim turşu kavurmasını da melevcanıda,off hele hele kirmit kavurmasına ölürüm.Karadeniz yemeklerinden en sevdiklerimde kuymak (bazıları mıhlama diyor mısır unuyla yapılıyor),karalahana dolması ve diplesi (içyağı olcak azcık ama öyle severim) off ya canım çekti(( annecime diyim de yapsın bi dolma off off
ya kızlar bu arada bu gün yediklerimi yazsam bir baksanız çok mu diye
sabah (çok geç kalktım 2 gibi)
yarım yufka ve yağsızpeynirden gözleme (yağ sürmeden)
1 domates
1 salatalık
ıhlamur çayı şekersiz
ara (4 gibi)
1 muz
2 fındık
öğlen
1 hazır domates çorbası (calve fincan)
daha bir şey yemedim.1.5 litrede su içtim 1.5 daha içcem,bu kadar.
Ekincik, arkadasim, sen saglikli beslenmene devam et, bebek isini de kafana takma, oluruna birak. Bu arada hamile kalirsan kalirsin, kalamazsan kilolari vermis olur, sonrasinda bebege iyice asilir veya tedaviye girersin...
azicik rahat birak...
bencede ekincim leahı dinle derim
hem belki bi taşta 2 kuş vurmuş olursun kısmet
Yediklerimi yazıyım
Sabah 2 dilim ekmek dom sal biber peynir 1 tk reçel
Ara 1 şeftali 2 nektarin 1 tane grisini
Akşam 450 gr kemiksiz tavuk but 6 yk makarna 2.5 yk yoğurt
Biraz tavuğu abarttım ama ilk defa canım bu kadar tavuk istedi markete dahi gittim almak için artık akşam başka birşey yemem.
günaydın herkese
baslangıc kilo:84.800
bu hafta:82.600
giden:2.200
slm kızlar kilo bildirimi yapayım elektiriklerimiz arada gidiyor .
Geçen hafta 96.7
bu hafta 95. 2
slm kızlar kilo bildirimi yapayım elektiriklerimiz arada gidiyor .
Geçen hafta 96.7
bu hafta 95. 2
günaydın herkese
baslangıc kilo:84.800
bu hafta:82.600
giden:2.200
oruç tutanlar akşam iftara yakın tartılacaktı gamzecim