inş canım hep beraber veririz yeni yıla incecik gireriz benım kaafasızlıgım hiç dikkat etmedim kendime evlendiğim zaman birde dogum kontrol hapları cok kilo aldırdı şimdide pkom oldugu için dogum kontrol hapı kullanıyorum ama baska marka bu sefer kilo aldırmadı cok sukur benım eşimde aksine hep benı uyarır kilo oldın daha gencsin biraz versen cok iyi olur sofrada yemek yerken tam lokmayı agzıma atacakken o yediğin kac kalori senın haberin varmı diye ufaktan ufaktan uayarırdı hep ama ben kızıyorum diye adamcagız uyarmaz oldu o uyarırken benı bende hep surat yapardım lokmamaı sayıyorsun diye ama kafasızlık işte kocan senı uyarıyor dinlese senın iyiliğin için soyuluyor sonra sonra anlıyhep beraber el elee verelim gitsin su kilolar
masallah cok tatlı benımde 32 aylık canavar bir oğlum var hayırdır canım özel değilse uzakta demişssin ama neden
.....................................bende de pko çıktı cnm 3 ay oldu
doğum kontrol hapı içmeye başlayalı adı y... 24+4
senin ki de aynısı mı merak ettim
korkum benimde kilo aldırır diye
bende de pko çıktı cnm 3 ay oldu
doğum kontrol hapı içmeye başlayalı adı y... 24+4
senin ki de aynısı mı merak ettim
korkum benimde kilo aldırır diye
masallah cok tatlı benımde 32 aylık canavar bir oğlum var hayırdır canım özel değilse uzakta demişssin ama neden
cnm bi ara bakıcı baktı sonra kayınvalidem bakmaya başladı
orduluyum ben onlarda şimdi fınfığa çıktı eski bakıcımızda işe girmiş o yüzden mecburen
tatil dönüşü orduda bırakmak zorunda kaldık bakacak kimse olmadığı için
kendi annem bakıyo şuanda
ekimin ilk haftasında gelecek tam 10 gün oldu bugun görmeyeli yavrumu
gecmiş olsun canım bende insülin direnci cıktı bir sene once 9 ay once falanda adet duzensizliğim olmaya basladı adet olamadım 4 ay oncede dr gittim insulın direnci var diye cık bakalım masaya kesin pko olusmustur dedi ikisi birbirine paralelmiş genelde ya......in verdi ban dr daha once ilk evlendiğim zaman mi.....non diye bi hap kullanmıstım mahvetti benı 15 kilo oldım 1 seneye yakın bi zamanda
anladım canım özlemişsindir tabi ama annen bakıyormus gozun arkada kalmaz en azından inş. bir an once kavusursun yavruna bende calısmıyorum ev hanımıyım ama oğlum cok hareketli evde durmak istemıyor parka sokaga cıkalım cocuklarla oynayalım diye tutturuyor şimdi yaz cıkıyoruz oynuyor evde bereber boyama yapıyoruz oyun oynuyoruz ama arkadaslarla oynayalım diyor bana benımle oynarken sıkılıyor kıs geliyor iyice evde tıkılıp kalıcak kres buldum bi tane krese vermeyı dusunuyorum eşim kucuk diyor bende 3 doldurcak 4 e giricek kucuk değil en azından arkadsları olur oynarlar resim boyama yaparlar aktıvıte içinde olur diye dusunuyorum kararsız kaldım cok bakalım ne yapacagız
geçmiş olsun cnm ya...in biliyorum iyi diye duydum dr. kilo aldırmaz dedi ama bakalım
bence kreş kesinlikle önemli bi çocugun gelişimi için eger imkanınız varsa kesinlikle verin derim ben
hangi semttesin cnm sen
gazide oturuyorum canım buldugum kreste sabah 9 aksam 4 yas yas ayrı sınıflar var öğle yemeği ve ikindide cay ve meyve saatleri varmıs cay saatı pasta kek borek saatı oluyormus oyun saatı uyku saatı aktıvıte saatı varmıs gun içine boluyorlarmıs benım tek isteğim tabi eğitici seyleri olsun bizimkide arkadas edinsin faalıyetlerde bulunsun zaten sosyal bi cocuk masallah iyice sosyallessin paylasmayı bilsin istiyorum inş. eşimde ikna olursa denemek istiyorum baktım olmuyor sıkılıyor gitmek istemiyor alırım kresten
bencede gayet gzl cnm
bende vericem kreş var bizim orda da arkadaşımın çocugu gidiyo ingilizce eğitimi falan var spr ama
bezi bırakmış olması gerekiyo bakalım ilerde düşünücez :)))
oğlum uyandı ben cıkıyorum canım aksamada misafirim var hazırlık yapayım gorusmek uzere senınle sohbet etmek guzeldi gorusuruz
tebrik ederim asucum :))))) ayyy bende 3 te tartılıcam heyecanlandım şimcik herkes veriyo
bende ibre ne kadar oynadı bakalım :))
allahıma binlerce kez şükür olsun ve rabbim hepinizden razı olsun gecen hafta gercekten vazgeçmiştim diyetten falan ama sizin desteğinizle bırakmadım
veeeee
geçen hafta
100,100
bu hafta 97 kg
bana destek olan herkesten rabbim razı olsun :)))
ortim süpersin harika gidiyorsun ben tekledim iyiceee ama napayım elimden ancak bu geliyor gitmiyor nasılsaaa almayımda neyse yerinde sayması bile güzell şükür Allahımaaaa binlerce kereeebenim de misafirim var akşama bildirimimi yapayım şimdiden
geçen hafta 86.7
bu hafta 85.7
giden 1 kg
sporum 120 dk cık ramazanda çıkamıyorum hiç
ayşemmm süperisn var yaaa iyiki de kızmışımmm oh canıma canımaaa ortinde güzel gidiyor o beni geçti sende geçersin ohhh ben de sora sizi sollayacağım geliyorummmmAllahıma binlerce kez şükür olsun ve rabbim hepinizden razı olsun gecen hafta gercekten vazgeçmiştim diyetten falan ama sizin desteğinizle bırakmadım
veeeee
geçen hafta
100,100
bu hafta 97 kg
bana destek olan herkesten rabbim razı olsun :)))