Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

özlem(julyet) cnm Annene çok geçmiş olsun öp teyzenin yanacıklarından Allahım tez zamanda şifasını versin bir daha göstermesin cnm seni de çok öptmm kendine dikkat ettt

Ayyy çok şükür yarabbim şu 9lu rakamlardan kurtuldum bi dahada görmeyi nasip etmesin allahım
geçen hafta : 90
bugün : 88,7
ayy çok mutluyummm
96 ile başlamıştım 8 kiloya doğru gidiyor...

yenacım kilo bildirimi

geçen hafta 111.5
Bu hafta 112 regl olucam sanırım ondan artış var galiba :26: ya da çok yiyorum bilmiyom

yenacım kilom 117.5 yine kv çağırdı yemeğe nasıl tutucam kendimi bilemiyorum küsken daha iyiydik...

arkadaşlar nerdeyse unutuyodum kilo bildirimi yapmayı

geçen hafta 88.2

bu hafta 88.0

aslında dün tartıda daha az çıkmıştım ama neyse
herkese iyi iftarlar

inanmıyorum ya harikasınnnnnnnnnnnnnnnn

benim eşimde aynıydı bende kafasızlığımdan aldım ahhh ahhhh bundan sonra dinlemez miyim :))))
ayşecim gerçekten çok sevindim gerçekten bırak kilo vermeyi sen rekor yapmışsın.. Ne güzel böyle hep birbirimize destek olalım..

Bende eve gidince tartılcam 7-8 gibi yazarım:18:

inşalah sende vermişsindir canım

olabilir canım benim sen sıkma canını ,bak ayşeye sende haftaya onun gibi bir patlama yaparsın :)
benim de misafirim var akşama bildirimimi yapayım şimdiden
geçen hafta 86.7
bu hafta 85.7
giden 1 kg
sporum 120 dk cık ramazanda çıkamıyorum hiç
oooo gitmiş 1 kilo ne güzel ya .......
tebrik ediyorum herkesi ama bende meraklandım yafff kaç oldum acaba mesaiden sonra tartılacağım bakalım kaç gösterecek
biumut canım çok sevindim tebrikler

sende vermişsindir merak etme canım ,baksana herkes vermiş

bende sana inanıyorummmmmmmmm sende vereceksin haftada kesin listedesin
ay harikasınız ya bende şu emzirme işini bitirsem harika olurumda daha çoooooooooooooook ((
sizi çoooooooook tebrik ediyorum
Ayyy çok şükür yarabbim şu 9lu rakamlardan kurtuldum bi dahada görmeyi nasip etmesin allahım
geçen hafta : 90
bugün : 88,7
ayy çok mutluyummm
96 ile başlamıştım 8 kiloya doğru gidiyor...

allahım bende görecek miyim bu rakamları ,geçen yaz 75 kiloydum ya:84:
bu arada adını yeni fark ettim sinoplu musun sende?
anacım bütün karadeniz burada sanki :)))
ordu-samsun daha var mı?

allahım bende görecek miyim bu rakamları ,geçen yaz 75 kiloydum ya:84:
bu arada adını yeni fark ettim sinoplu musun sende?
anacım bütün karadeniz burada sanki :)))
ordu-samsun daha var mı?

inşallah canım hep beraber vereceğiz, gerçekten buranın çok faydası oluyor ve ben önceden çok çabuk sıkılırdım şimdi hiç yok öle bişey ...
sende ? derken sende mi yoksa ? evet baya karadenizli var burada

kesinlikle canım söylenilenler aklıma geliyor hep ,elim çikolataya uzansa hemen çın çın çınlıyor kulaklarım :)))
bende sinopluyum canım bugün dikkatimi çektin daha öncedende varmışsın halbuki ama benim veletten kime ne yazdığımı bile hatırlyamıyorum şimdilik affola

Umutttt... Cumcuk otu, minciklama, vizviz kavurmasi gibi adini hatirlayamadigim ve cesitli yediklerimiz tartida tepkime yapti mi?

Merhaba Kizlar,
isten yorgun argin gelince siteye girip bildirilerimi yapmaya mecalim kalmadi.Kendimi apar topar yatakta uyuyor olarak buldum.Hala yorgunlugum gecmis degil.3 Hafta izin yapinca ise baslamak baya zor geldi.Neyse ben bildirimi yapip hesabimi vereyim de nesem yerine gelsin..

Gecen hafta 78.900
Bugün 77.200
Bu hafta giden kilo 1.700
Toplam giden kilo 13.800

Bugünkü menüm

sabah
1 tabak az yagli sütle müsli

ara
1 elma

öglen
kücük bir tabak kizarmis patates ve yaninda firinda köfte
yesillik

yorgunluktan aksam yemege halim kalmadi:))

slm kızlarrrrr.... biraz geç kaldım hemen yapıyım bildirimimi

sonunda iki haneli rakamları gördüm hamd olsun allaha

geçen hafta 100.7
bu hafta 99.7

hepinizin katkısı var inanınki eğer burayı keşfetmeseydim başarıları görmeseydim hiç başlamıcaktım...
hep aynı kalıcaktım...

samsunluyum soran arkadaşım... semirancım yazıyoryaa samsundan nasıl içim gidiyor...

hepinizi seviyorum.

iyi akşamlar...

Umutttt... Cumcuk otu, minciklama, vizviz kavurmasi gibi adini hatirlayamadigim ve cesitli yediklerimiz tartida tepkime yapti mi?

Yapmış vallahi canım. Pek de ummuyordum ama azıcık kıpırdamış tartı. Sabah bildirim yaptım ama "kadınlar kulübü bakımda, kusura kalmayın" gibilerden bir mesaj çıktı, gönderemedim, acelem vardı çıktım. Şimdi auto save'den kurtardım mesajı:

Kilo bildirimi:
Merhabalar, ben de kilomu yazayım; akşama kadar giremem kilo verenleri de peşinen tebrik ediyorum :)

Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.8 (O da reglin son günü+wc sayesinde sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…