Allahıma binlerce kez şükür olsun ve rabbim hepinizden razı olsun gecen hafta gercekten vazgeçmiştim diyetten falan ama sizin desteğinizle bırakmadım
veeeee
geçen hafta
100,100
bu hafta 97 kg
bana destek olan herkesten rabbim razı olsun :)))
benim eşimde aynıydı bende kafasızlığımdan aldım ahhh ahhhh bundan sonra dinlemez miyim :))))inş canım hep beraber veririz yeni yıla incecik gireriz benım kaafasızlıgım hiç dikkat etmedim kendime evlendiğim zaman birde dogum kontrol hapları cok kilo aldırdı şimdide pkom oldugu için dogum kontrol hapı kullanıyorum ama baska marka bu sefer kilo aldırmadı cok sukur benım eşimde aksine hep benı uyarır kilo oldın daha gencsin biraz versen cok iyi olur sofrada yemek yerken tam lokmayı agzıma atacakken o yediğin kac kalori senın haberin varmı diye ufaktan ufaktan uayarırdı hep ama ben kızıyorum diye adamcagız uyarmaz oldu o uyarırken benı bende hep surat yapardım lokmamaı sayıyorsun diye ama kafasızlık işte kocan senı uyarıyor dinlese senın iyiliğin için soyuluyor sonra sonra anlıyhep beraber el elee verelim gitsin su kilolar
ayşecim gerçekten çok sevindim gerçekten bırak kilo vermeyi sen rekor yapmışsın.. Ne güzel böyle hep birbirimize destek olalım..
Bende eve gidince tartılcam 7-8 gibi yazarım:18:
olabilir canım benim sen sıkma canını ,bak ayşeye sende haftaya onun gibi bir patlama yaparsın :)bundan sonra pazartesileri diyetisyende tartıldıgım kiloyu vereceğim cumaları. yoksa kafam karısıyor. evdeki bir kilo eksik tartıyor. en güzeli onunkine göre gitmek. hepinize sevgiler cok öpüyorum...
bu arada ben ilk hafta tam 2 kilo alarak gittim harfi harfine uymama ragmen!!! olabiliyor öyle. sonraki 2 haftada her gun 45 dakika yürüyüş ve hiç kaçamak olmadan 2 hafta sonucu bir gittim sadece 300 gr vermişim. o yüzden takmayın kafaya. bünye bir süre sanırım neye ugradıgına sasırıyor.
kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum. öpüyorum seviyorum hepsi bir arada işte
oooo gitmiş 1 kilo ne güzel ya .......benim de misafirim var akşama bildirimimi yapayım şimdiden
geçen hafta 86.7
bu hafta 85.7
giden 1 kg
sporum 120 dk cık ramazanda çıkamıyorum hiç
tebrik ediyorum herkesi ama bende meraklandım yafff kaç oldum acaba mesaiden sonra tartılacağım bakalım kaç gösterecek
biumut canım çok sevindim tebrikler
bende sana inanıyorummmmmmmmm sende vereceksin haftada kesin listedesinortim süpersin harika gidiyorsun ben tekledim iyiceee ama napayım elimden ancak bu geliyor gitmiyor nasılsaaa almayımda neyse yerinde sayması bile güzell şükür Allahımaaaa binlerce kereee
ayşemmm süperisn var yaaa iyiki de kızmışımmm oh canıma canımaaa ortinde güzel gidiyor o beni geçti sende geçersin ohhh ben de sora sizi sollayacağım geliyorummmm
ay harikasınız ya bende şu emzirme işini bitirsem harika olurumda daha çoooooooooooooookmerhaba hanımlarr
ohh ne guzel kılolar verılmışşş brova sızeee
ayşe özellekli senı tebrık ederımm bırakmadıgın ve yenıdıen kılo verdıgın ıcın cnmm
gecen hafta 92.0
bu hafta 90,9
daha fazla beklıyordum ama hiç spor yokk maleseff 1-2 defa carsıya cıktım oazamn yurudumm yavas dı
görüşüz
Ayyy çok şükür yarabbim şu 9lu rakamlardan kurtuldum bi dahada görmeyi nasip etmesin allahım
geçen hafta : 90
bugün : 88,7
ayy çok mutluyummm
96 ile başlamıştım 8 kiloya doğru gidiyor...
allahım bende görecek miyim bu rakamları ,geçen yaz 75 kiloydum ya:84:
bu arada adını yeni fark ettim sinoplu musun sende?
anacım bütün karadeniz burada sanki :)))
ordu-samsun daha var mı?
inşallah canım hep beraber vereceğiz, gerçekten buranın çok faydası oluyor ve ben önceden çok çabuk sıkılırdım şimdi hiç yok öle bişey ...
sende ? derken sende mi yoksa ? evet baya karadenizli var burada
süpersinnnnnnnnnnnnnİyi akşamlar arkadaşlar....
KİLOM: 93.7
SPOR: 205 dak
geçen hafta 88
bu hafta 85.4
spor toplam=510dk
Umutttt... Cumcuk otu, minciklama, vizviz kavurmasi gibi adini hatirlayamadigim ve cesitli yediklerimiz tartida tepkime yapti mi?