armuttan hiç vazgeçme ayşe. Kesinlikle 1 numaralı bağırsak hareketlendirici
bu arada menün ve iradene de bravo
sen bize örnek oluyosun artık.bak ben hiç yürüyüş filan yapmıyorum
hadiii hadi şimdi sıra sende gaza getir beni yüreklendiiirr
:)))
ahhh cnmmm bende gaza getirme becerisi olsa keşke ama o konuda yetenek sıfır tatlım yaa:)))
şu ramazanı atlatalım birlikte yürücez senle inş. :))
[sıze=2]belki sizde biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim..bulaşık makinasına yarım limon konulduğunda hem kötü kokmasını engelliyor hemde daha parlak olmasını sağlıyor..
Ben duyduğundan beri uyguluyorum çok memnunum...mesela salatalara sıktığım limonları artık atmıyorum bulaşık makinasının üst rafına koyuyorum..:))[/sıze]
cnm yaa süpersin ben bilmiyordum ve benim makinem de koku yapıyo
güya azıcık domestos dökyürum bulaşıgın üstüne ama pek fark olmuyo
denicem bende cnm
makine kokusu falan fayda etmiyo malesef
[sıze=2]bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..
Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...
Pes yanii..[/sıze]
yuh yani yaaaaa
bence o kadına girmek lazım tekme tokat
o kızcağızın yerinde kendi kızıda olabilirdi dengesiz insanlarla karşılaştırmasın rabbim
ben geldim
ay nasil bir basagrisi nasil anlatamam bi haftadir cekiyodum gittim dr a norolojiye kan tahlili fln rontgen cektik neler cikmadiki sayiyom simdi:)
1. Migren
2. Boyun fitik baslangici
3. B12 eksikligi normalde 600 erde olmasi gerekirken bende 236
adam dedi kilodan olabilir nsil sinir oldum diyo bu kilo ne itfaiyede hicmi antrennan yapmiyorsunuz dedim ben masa basi calisiyorum birde 1 yil once dogum yaptim ay nasil suzdu beni sanki karsisinda aciz bi yaratik var gibi he birde trigliseridim cok yuksek cikti hamur isler yasak simit yeme sabahlari dedi yaaa iste boyle cankuslar dr deneyimi
geçmiş olsun cnm
3ü bende de var ki benim b12 100lerde düşün ama ihmalden ilaç almıyorum
üstelik hastanede çalışıyuorum düşün yani
hanımlar samanyolunu izliyorum somaliye bağış kampanyasını tüylerim diken diken oldu anlatamam bizde annemle msj attık somali için komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş peygamber efendimiz açlar çocuklarrr her 6 dk bir bir çocuk ölüyorr günlerdir kanım dona dona izliyorduk çok kötü oldum yollamak isteyenler diyanetin bağış kampanyası afrıka yazılacak msj 5601 bu diyanetin bir de samanyolunda var aclık yazılacak 5777 gönderilecek 5 tl yardım ne olursa değilmi allahım yardımcıları olsunn amin....
cnm eşimle bizde bağış yaptık
5 lira bişey değil bence herkes yapmalı
yazık gerçekten ordaki insanlara
ama ben asla izleyemiyorum
anında başlıyorum aglamaya ve geceleri rüyamda görüyorum
allah yardımcıları olsun
[sıze=3][ı] herkese hayırlı sabahlar, hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum;
bugün sizlerden çok çok çok çooooooookkk dua bekliyorum. Bugün halledeceğim çok önemli bi işim var. Bi proje gerçekleşmesi diyebiliriz:) lütfen bugün bana çoooooooookkkkkk dua edin çok görüşmelerim olumlu geçer inşaallah
dualarınızı bekliyorummmm
bu arada
@yena ablacım ben bildirimimi yapmıştım sana dünden bugün iftara ilkokul arkadaşlarımla buluşuyoruz merak etmeyin kesinlikle kaçırmiicam ölçümü hep bilicem. Zaten içimde korse olucak istesemde fazla yiyemem:)
tekrar yaziim ben kilo bildirimimi geri dönüp aramak zorunda kalmazsın
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1.200 kg
@beyzuş ablacım hiç sporum yok hiç hemde((
ama bu hafta en az 150 dk yapıcam söz inşaallah
hoşçakalın aman sakın dualarınızda unutmayın.çok önemli bir gün benim için[/ı][/sıze]
hmmm merak ettim bana bişey açmayı düşündüğünü söylemiştin onunla ilgili mi yoksa
ayyy çok sevinirim valla
akşama özelden msj at cnm bana olurmu
hadi dualarımız senin için
bu mübarek günde inş. Hayırlı haberlerle dönersin :))
günaydın kızlar
öncelikle kan degerimin en az 58 olması gerekiyordu.benim ki 82.11 çıktı.yani çok iyi sanırım:)askerimizi de ugurladık.11 yasında bi kız kardesim var terminalde abiiiiiiimmmm diye çığlıkları yankılandı yerlere yattı yavrum nerdeyse
sarıcivcivim özelden dediğin markayı yazarsan sevinirim.ben yeni aldığım her südyeni bi elden geçiririm kaplarına pens atarım ortasını toplarım dikişle falan:) amma o markayı yazarsan hemen gidip alıcam.
:)bekliyorum canımm
yenacım kilom 82.0 yoğun bi haftaydı ama son 2 günde baya yedim..sporum malesef yok..
gözün aydın cnm sevindim tahlilinin iyi çıkmasına
ayrıca allah kavuştursun sağ sağlım inş.
günaydın allah kabul etsin canım orucunu. Evet akşam iftardan önce tartılıp söylüyoruz:18:
Umarım yüzümüz güler...
saol cnm hepimizinkini kabuletsin rabbim inş.
Ben saat 3 bucuk gibi tartılır yazarım akşam giremicem çünkü