Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçende teyzemin gelinine davetliydik demiştim urfalı olan...O naapıyor birde biliyomusun ölümü gör ye..Öyle diince nasıl yemeyeceksin..

Öfff ne kötü laf değilmi.İnsan tuhaf hissediyor kendini;yemek zorunda kalıyor...İkram eden ölmesin; biz yeyip yeyip patlayalımmı.......

Son düzenleme:
Geçmişi okuya okuya bir hal oldum :) Okumasam rahat edemiyorum. Akşam misafirlerim vardı 24.00 civarı gittiler, yemeğe (iftara) davet etmiştik iki aileyi. Epey çeşit hazırladım, çok yoruldum ama. Sağolsun annem yardıma gelmese bu kadar olamazdı zaten.

Ramazan olduğu için daha geleneksel menü yaptım misafirlerime ve 7 yıldan beri ilk defa evimde kızartma yapıldı bugün. Ben hep yalancı kızartma yaparım, 1 ç.kaşığı yağla yağlayıp tost makinesine dizerim sebzeleri :) Ama bugün "alın ulen, öyle olmaz böyle olur" diyerek kadınbudu köfteden girip (kızartma oydu) hünkarbeğendiden çıktım. Kadınbudunu annem yaptı, kalanları bendeniz. Çocuk menüsü bile hazırladım, o derece.

Yerken abartmamaya çalıştım, ama şunun tadına bakayım, bu iyi olmuş mu derken hepsinden birer ısırık aldım. Fakaaat şekerpareye yaklaşmadım bile, sütlü tatlı (irmikli lokum) bile yemedim. Ki tatlıları da az şekerli yapmıştım, buna rağmen yemedim. Hazırlık yaparken de Beyza'yı düşünüp kıs kıs güldüm. Kasaptan kıyma alırken "kadınbudu için kıyma" dediğimde dumura uğramış, "ne kadınbudusu arkadaşım" demişti. Şekerpareyi filan hiiiç duyurmadım tabi o zaman. Ama ağır toplardı bugün misafirlerim, mühimlik bakımından ağır tabii, yoksa sofradaki en "ağır" bendim :)))

Belki sizde biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim..Bulaşık makinasına yarım limon konulduğunda hem kötü kokmasını engelliyor hemde daha parlak olmasını sağlıyor..
Ben duyduğundan beri uyguluyorum çok memnunum...MEsela salatalara sıktığım limonları artık atmıyorum bulaşık makinasının üst rafına koyuyorum..:))

canım geçmiş olsun ilacını düzenli kullan mutlkaa ama kilo konusunda takılma sen süpeersin verdin işte 20 kiloyu hashimotoyo rağmen demekki hiçbirşey engel değil canım
yani değilmii hastalık varmı madem ben nasıl verdim aman düşünmüyorum haşimaataomu haşimitomu neysee yine de ilacımıu alayım saçlarım da ondan dökülüyor olabilrimiş en azından bunu önlemiş olurum yoksa kilo veriyormuyum veriyorummm:)))
tabiki cnm ya zaten istediğim o kadar hızlı kilo vermek değildi ama tabi rahatsızlık varsa düzelmeli ileride başak bişi olmasın Allahım korusun diyee
başladım ablacım bakalım düzelir ins korkmadım öğrenince ama sonuçta bir sorun var orda bundan kurtulmak gerekiyorrr diye düşünüyorum tşk ederim ilginize
tşk ederim cnm sorun olacak bişi yok haşimoto olmuşum adınıda değiştire değiştire haşim abiye çevireceğim banu gibi komik olan yanını yakaladımmmm hihihi kimdi bize şampuan ismi verecekti özelden kullanıyorum demişti ben de istiyorummm nolurrrr saç dökülmesine karşı şampuan ismi alayımmmmm

tşk ederim derincim varmış bişiler işte tahlil yaptırdım şükür başka bişi yokmuş ben hep şekerden korkarımm ya da kolesterol diyecek sandım tiroid dedii nese bunuda hallederiz Allahın izniyleeeee

Bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..

Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...

PEs yanii..

ben bu gece bir yaramazlık yaptım ramazan başlayalı hiç tatlı yememiştim ama hastalanacağım acayip cnm istedi yedim el içi kadar dondurma ama bu yeni çıkan baklavalı olandan yedim almıştım hazırda bulunsun misafir falan gelirse diye ama cnm kaldı sen misin alan durmadı yerindeee yedimmmmm pişmN değilim ama yarında tartı günü bugünde zaten yine aynı geldim yarında aynı gelirim bu hafta kilom aynı olacak yine sabah tartılırım ama

Ben geldim
Ay nasil bir basagrisi nasil anlatamam bi haftadir cekiyodum gittim dr a norolojiye kan tahlili fln rontgen cektik neler cikmadiki sayiyom simdi:)
1. Migren
2. Boyun fitik baslangici
3. B12 eksikligi normalde 600 erde olmasi gerekirken bende 236
Adam dedi kilodan olabilir nsil sinir oldum diyo bu kilo ne itfaiyede hicmi antrennan yapmiyorsunuz dedim ben masa basi calisiyorum birde 1 yil once dogum yaptim ay nasil suzdu beni sanki karsisinda aciz bi yaratik var gibi he birde trigliseridim cok yuksek cikti hamur isler yasak simit yeme sabahlari dedi yaaa iste boyle cankuslar dr deneyimi

aaaa o ne yahuu pes valla kadına el kaldrımış yuhh yanii hele o kadına ne demeliiii ne günlerdeyiz kimse kimseye karışamazz hele kıyafetine aslaa toplum ahlakını bozan çok daha farklı işler var ama millet saman altından su yürütüyor onları kimse görmüyorr şiddette hayır asla hemdeee

cnm çok geçmiş olsun Allah şifanı versin en kısa zamanda inş sen masa başısın boyun fıtığın normal bende de var yıllarca elişi yaptım nakış işledim sürekli bak bak boynun bükük ole başladı şimdide çocuklara bişiler yaptırırken sürekli boynum eğri ole kalacam yakındaaa okulu özledimmm ben yahuuu az kaldııı amaa

bu hafta ben bir indim 88 e bir çıktım 90 nasıl oldu anlamadım hadi bugün yedimm ama ramazan başlangıcından bu yana diyetimi aşmadım kaçamak bile yapmadım fakat spor yok bugün hastaneden gelirken yürüdüm yarım saat sıcaktı bir de çarşıdan eve yürüdüm 45 dk spor bu ramazan ayı ibadetle geçiyor bol bol okuyorum namaz kılıyorum artık Allahım kabul ederse inş okul açılınca normale döneceğim dua ediyorumm....

Geçende teyzemin gelinine davetliydik demiştim urfalı olan...O naapıyor birde biliyomusun ölümü gör ye..Öyle diince nasıl yemeyeceksin..

Yena'cım eşimin ortanca teyzesi de "ölümü öp yemezsen" derdi. Bir gün "ben senin ölünü ne diye öpeyim teyzecim" dedim "gel ben senin dirini öpeyim, ama onu da yemeyeyim" Bir yandan da şap şup öptüm onu, o da güldü filan şakaya karıştı. Sonradan ısrar sürdü ama ben de baktım olacak gibi değil zararsızları bol kepçe diğerlerini tadına bakacak kadar az yemeye başladım. Kırmaya da gönlüm elvermiyor, ısrardan nefret ederdim ama yaşlanıyor muyum ne, artık "emek harcamışlar, üzmeyeyim, zaten kırk yılda bir" filan diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Bizim ailede kimse bana ısrar etmez ama, bilirler hiç hazzetmediğimi :)
Bu arada kızının sinüziti nasıl oldu? Umarım ilaçlar fayda etmiştir, rahatlamıştır

Sarıcivciv, kızın çok tatlı ya. O saçları görüp bayılmayan var mıdır acaba?

Semiran, alacağın takviyelerle (ilaç bile sayılmaz demiş ya Beyza) ve her zamanki dikkatinle çok iyi olacağına eminim. İyi ki teşhis edilmiş hashimoto, saç dökülmesi vb. rahatsızların sona erecek artık. Yapılması gerekenleri yapacak ve şimdikinden daha da iyi olacaksın. Kimse tutamaz artık seni :))

pınar110
mesajını şimdi gördüm, geçmiş olsun canım. Kilo başa bela gerçekten, onlardan bir an önce kurtulmalı.

Biumut'tan haber çıkmadı değil mi bugün? Merak ettim, ilk günler nasıli da heyecanlı olur. İyidir umarım.

Geçmişi okuyunca alıntılar yapmıştım, tüm sayfaları kapattım yanlışlıkla, hatırladığım kadarıyla yazdım :) Herkese iyi geceler, keyifli sahurlar, iyi uykular..

Son düzenleme:

Kadına pes;insanlıktan çıktık artık bunun farkındayız da;şortlu sporcu kıza namus diye saldıran gayrımedeni odunları hangi sobada yakmalı bilemiyorum...

Bu gün o......ya bile alenen o....... denemiyorda tek suçu spor kıyafetleriyle otobüse binen gencecik bir kıza istediğini yapıyor yo.....lar.Allah islah etsin.Diyecek bir şey yok..

hanımlar samanyolunu izliyorum somaliye bağış kampanyasını tüylerim diken diken oldu anlatamam bizde annemle msj attık somali için komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş peygamber efendimiz açlar çocuklarrr her 6 dk bir bir çocuk ölüyorr günlerdir kanım dona dona izliyorduk çok kötü oldum yollamak isteyenler diyanetin bağış kampanyası AFRIKA yazılacak msj 5601 bu diyanetin bir de samanyolunda var ACLIK yazılacak 5777 gönderilecek 5 tl yardım ne olursa değilmi Allahım yardımcıları olsunn AMİN....

Kızımda okulu çok özlediğini söylüyor.:)

Afiyet olsun canım...
Mübarek günlerde tatlı isteniyor tabii.Uzun süre aç kalıyoruz ve şeker yerlerde sürünüyor...
Ben tatlıya saldırmayayım diye her iki öğünümde de 1-2 çay kaşığı bal yiyorum.Tatlı ihtiyacımı karşılıyor....

Ben birde otobüsteki kadına çok kızdım yaa..KAdına en büyük kötülük hemcinsinden geliyor inan...

Ahhh umuttçum sen bizi hap içerken bir görsen barış dahil hepimiz kızımın karşısındayız ona talimatlar veriyoruz ama nafile..

Koca bir şeftaliyi doğradım onu yiyorum şimdi .soğuk soğuk çok iyi geldi..:)

Başım dönüyor benim son 1 saatdir neden bilmiyorum..Hani araba tutar ya insanı miden kötü olur başın döner aynen öyleyim..
Demin oğlanı çişe götürdüm kucağımdayken düşüyoduk az kalsın ödüm koptu..

İyi uykular.. umarım yarın tartı hepimize kocaman gülümser...

Son düzenleme:

tşk ederim cnmmmmm

Tansiyonunmu düştü acaba canım.
Bazende eğilmişken; aniden doğruluncada oluyor baş dönmesi;belki bundandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…