Öfff ne kötü laf değilmi.İnsan tuhaf hissediyor kendini;yemek zorunda kalıyor...İkram eden ölmesin; biz yeyip yeyip patlayalımmı.......Geçende teyzemin gelinine davetliydik demiştim urfalı olan...O naapıyor birde biliyomusun ölümü gör ye..Öyle diince nasıl yemeyeceksin..
yani değilmii hastalık varmı madem ben nasıl verdim aman düşünmüyorum haşimaataomu haşimitomu neysee yine de ilacımıu alayım saçlarım da ondan dökülüyor olabilrimiş en azından bunu önlemiş olurum yoksa kilo veriyormuyum veriyorummm:)))canım geçmiş olsun ilacını düzenli kullan mutlkaa ama kilo konusunda takılma sen süpeersin verdin işte 20 kiloyu hashimotoyo rağmen demekki hiçbirşey engel değil canım
tabiki cnm ya zaten istediğim o kadar hızlı kilo vermek değildi ama tabi rahatsızlık varsa düzelmeli ileride başak bişi olmasın Allahım korusun diyeeteşekkürler çok saolokadar çok maşaAllah diyorsunuz ki biiznillah kızçeme nazar uğrayamaz
yaaa bu haşimoto madem kilo vermeyi engelliyormuş daa maşaAllah nasıl gitmiş 20 kilodemekki haşimoto olmasaydı sen 40 kiloyumu devirmiştin gayet sağlıklı vermişsin aslında..ayda 5 kilo işte gayet güzel hatta süper
başladım ablacım bakalım düzelir ins korkmadım öğrenince ama sonuçta bir sorun var orda bundan kurtulmak gerekiyorrr diye düşünüyorum tşk ederim ilginizeİyi geceler güzeller......
Keyifler nasıl.....Bakalım yarın tartılar neler söyleyecek bize..Umarım tatlı bir şeyler söyler...
ZEYNEBİM; gözün aydın canım.Hem ödem hem yağ gitmiştir inşallah...
SEMİRANCIĞIM; geçmiş olsun canım...Ben de de aynı dertten var.İlacını kontrollü bir şekilde kullandığın zaman hiç sorunun kalmaz inşallah....İlaca başlayınca kilo vermen de hızlanacaktır....
tşk ederim cnm sorun olacak bişi yok haşimoto olmuşum adınıda değiştire değiştire haşim abiye çevireceğim banu gibi komik olan yanını yakaladımmmm hihihigeçmişi okudum ama biumutun sonuclarını göremedim inşallah bir problem yoktur haberi olan var mı ?
çok sayfa okuyunca kimin ne yazdığını karıştırdım yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lüütfen
nevzamansız sanırım senindi saç dökülmesi problemin , ben de çok muzdaripim bu dertten (allah baska dert vermesin)
dediğin marka şampuanı bende çok kullandım ama hiçbir faydası olmadı boşuna para verdim yani onlara , ama bayadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok etkiledi süper valla şiddetle tavsiye ederim , yanında duştan 20dk.önce saç diplerine uygulanan bir losyonu var onu da yapıyorum ...15ytl fiyatı da
semirancım geçmiş olsun canım başka bişey çıkmamasına sevindim
sarı civcivim maşallah kızına çok tatlı canım...
yenacım kızınada geçmiş olsun canım,çok zor yaa ilacını içememesi bende naza şurup içiremiyordum geçenlerde hastalandığında kıyametler kopuyordu iki kişi zorla içiriyordum , şimdide balık yağı aldım ona üzerindeki bebek resmine özeniyor her dakika içmek istiyor ...
semiran geçmiş olsun canım bende bir ara tahlil yaptırmam lazım daha önce kullanıyordum çünki guatr hapı beninki az çalışnamış zaten kilo vermem çok zormuş gerçi veren veriyorda.....
Bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..
Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...
PEs yanii..
Ben geldim
Ay nasil bir basagrisi nasil anlatamam bi haftadir cekiyodum gittim dr a norolojiye kan tahlili fln rontgen cektik neler cikmadiki sayiyom simdi:)
1. Migren
2. Boyun fitik baslangici
3. B12 eksikligi normalde 600 erde olmasi gerekirken bende 236
Adam dedi kilodan olabilir nsil sinir oldum diyo bu kilo ne itfaiyede hicmi antrennan yapmiyorsunuz dedim ben masa basi calisiyorum birde 1 yil once dogum yaptim ay nasil suzdu beni sanki karsisinda aciz bi yaratik var gibi he birde trigliseridim cok yuksek cikti hamur isler yasak simit yeme sabahlari dedi yaaa iste boyle cankuslar dr deneyimi
Geçende teyzemin gelinine davetliydik demiştim urfalı olan...O naapıyor birde biliyomusun ölümü gör ye..Öyle diince nasıl yemeyeceksin..
Bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..
Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...
PEs yanii..
cnm çok geçmiş olsun Allah şifanı versin en kısa zamanda inş sen masa başısın boyun fıtığın normal bende de var yıllarca elişi yaptım nakış işledim sürekli bak bak boynun bükük ole başladı şimdide çocuklara bişiler yaptırırken sürekli boynum eğri ole kalacam yakındaaa okulu özledimmm ben yahuuu az kaldııı amaa
ben bu gece bir yaramazlık yaptım ramazan başlayalı hiç tatlı yememiştim ama hastalanacağım acayip cnm istedi yedim el içi kadar dondurma ama bu yeni çıkan baklavalı olandan yedim almıştım hazırda bulunsun misafir falan gelirse diye ama cnm kaldı sen misin alan durmadı yerindeee yedimmmmm pişmN değilimama yarında tartı günü bugünde zaten yine aynı geldim yarında aynı gelirim bu hafta kilom aynı olacak yine sabah tartılırım ama
Kadına pes;insanlıktan çıktık artık bunun farkındayız da;şortlu sporcu kıza namus diye saldıran gayrımedeni odunları hangi sobada yakmalı bilemiyorum...
Bu gün o......ya bile alenen o....... denemiyorda tek suçu spor kıyafetleriyle otobüse binen gencecik bir kıza istediğini yapıyor yo.....lar.Allah islah etsin.Diyecek bir şey yok..
Yena'cım eşimin ortanca teyzesi de "ölümü öp yemezsen" derdi. Bir gün "ben senin ölünü ne diye öpeyim teyzecim" dedim "gel ben senin dirini öpeyim, ama onu da yemeyeyim" Bir yandan da şap şup öptüm onu, o da güldü filan şakaya karıştı. Sonradan ısrar sürdü ama ben de baktım olacak gibi değil zararsızları bol kepçe diğerlerini tadına bakacak kadar az yemeye başladım. Kırmaya da gönlüm elvermiyor, ısrardan nefret ederdim ama yaşlanıyor muyum ne, artık "emek harcamışlar, üzmeyeyim, zaten kırk yılda bir" filan diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Bizim ailede kimse bana ısrar etmez ama, bilirler hiç hazzetmediğimi :)
Bu arada kızının sinüziti nasıl oldu? Umarım ilaçlar fayda etmiştir, rahatlamıştır
Sarıcivciv, kızın çok tatlı ya. O saçları görüp bayılmayan var mıdır acaba?
Semiran, alacağın takviyelerle (ilaç bile sayılmaz demiş ya Beyza) ve her zamanki dikkatinle çok iyi olacağına eminim. İyi ki teşhis edilmiş hashimoto, saç dökülmesi vb. rahatsızların sona erecek artık. Yapılması gerekenleri yapacak ve şimdikinden daha da iyi olacaksın. Kimse tutamaz artık seni :))
pınar110 mesajını şimdi gördüm, geçmiş olsun canım. Kilo başa bela gerçekten, onlardan bir an önce kurtulmalı.
Biumut'tan haber çıkmadı değil mi bugün? Merak ettim, ilk günler nasıli da heyecanlı olur. İyidir umarım.
Geçmişi okuyunca alıntılar yapmıştım, tüm sayfaları kapattım yanlışlıkla, hatırladığım kadarıyla yazdım :) Herkese iyi geceler, keyifli sahurlar, iyi uykular..
yena'cım eşimin ortanca teyzesi de "ölümü öp yemezsen" derdi. Bir gün "ben senin ölünü ne diye öpeyim teyzecim" dedim "gel ben senin dirini öpeyim, ama onu da yemeyeyim" bir yandan da şap şup öptüm onu, o da güldü filan şakaya karıştı. Sonradan ısrar sürdü ama ben de baktım olacak gibi değil zararsızları bol kepçe diğerlerini tadına bakacak kadar az yemeye başladım. Kırmaya da gönlüm elvermiyor, ısrardan nefret ederdim ama yaşlanıyor muyum ne, artık "emek harcamışlar, üzmeyeyim, zaten kırk yılda bir" filan diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Bizim ailede kimse bana ısrar etmez ama, bilirler hiç hazzetmediğimi :)
bu arada kızının sinüziti nasıl oldu? Umarım ilaçlar fayda etmiştir, rahatlamıştır
sarıcivciv, kızın çok tatlı ya. O saçları görüp bayılmayan var mıdır acaba?
semiran, alacağın takviyelerle (ilaç bile sayılmaz demiş ya beyza) ve her zamanki dikkatinle çok iyi olacağına eminim. Iyi ki teşhis edilmiş hashimoto, saç dökülmesi vb. Rahatsızların sona erecek artık. Yapılması gerekenleri yapacak ve şimdikinden daha da iyi olacaksın. Kimse tutamaz artık seni :))
pınar110 mesajını şimdi gördüm, geçmiş olsun canım. Kilo başa bela gerçekten, onlardan bir an önce kurtulmalı.
Biumut'tan haber çıkmadı değil mi bugün? Merak ettim, ilk günler nasıli da heyecanlı olur. Iyidir umarım.
Geçmişi okuyunca alıntılar yapmıştım, tüm sayfaları kapattım yanlışlıkla, hatırladığım kadarıyla yazdım :) herkese iyi geceler, keyifli sahurlar, iyi uykular..
Koca bir şeftaliyi doğradım onu yiyorum şimdi .soğuk soğuk çok iyi geldi..:)
Başım dönüyor benim son 1 saatdir neden bilmiyorum..Hani araba tutar ya insanı miden kötü olur başın döner aynen öyleyim..
Demin oğlanı çişe götürdüm kucağımdayken düşüyoduk az kalsın ödüm koptu..
İyi uykular.. umarım yarın tartı hepimize kocaman gülümser...