Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
dunku menum
sahur:1 armut 1 seftali 1 kayısı
iftar:1hurma 2 dilim yumurtalı ekmek salatlık domates peynır 2 zeytın 1 bardak limonata daha sonra 3 minik fıstıklı lokum

kızlar bu arada takım kaptanı kım oluyor benıde listeye yazarmı acaba

sari_civciv tekrar tekrar MASALLAH supanallah diyorum kizina çok tatli
çocuklara bayiliyorum kiz erkek farketmez çok tatlilar
ALLAH acilarini gostermesin Amiiiiiiinnnnn

teşekkürler canım.. ve AMİİİİN diye hakırıyorum içimden:KK66:

geçmişi okudum ama biumutun sonuclarını göremedim inşallah bir problem yoktur haberi olan var mı ?
çok sayfa okuyunca kimin ne yazdığını karıştırdım yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lüütfen
nevzamansız sanırım senindi saç dökülmesi problemin , ben de çok muzdaripim bu dertten (allah baska dert vermesin)
dediğin marka şampuanı bende çok kullandım ama hiçbir faydası olmadı boşuna para verdim yani onlara , ama bayadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok etkiledi süper valla şiddetle tavsiye ederim , yanında duştan 20dk.önce saç diplerine uygulanan bir losyonu var onu da yapıyorum ...15ytl fiyatı da
semirancım geçmiş olsun canım başka bişey çıkmamasına sevindim

bana özelden yazarmısın şampuanın adını canım.. bir de çok kötü kokuyormu acaba:) hani öyle ise onun üstüne bide hoş kokulu şampuanla mı yıkasak:KK66:

Belki sizde biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim..Bulaşık makinasına yarım limon konulduğunda hem kötü kokmasını engelliyor hemde daha parlak olmasını sağlıyor..
Ben duyduğundan beri uyguluyorum çok memnunum...MEsela salatalara sıktığım limonları artık atmıyorum bulaşık makinasının üst rafına koyuyorum..:))

nasıl yani??
ben ilk defa duyuyorum ablacım. inan eğer dediğin gibi ise çok dua ederim sana:KK66: çünkü şu bulaşık makinası koku gidericilere döktüğüm paradan eşime gına geldi:)
yanii neresine koyucam tam anlamadım. bulaşık gibi onuda bi yere mi koyucam. yoksa bi yere takıcakmıyım?

Bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..

Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...

PEs yanii..

hayret yaa hayret! insanların cahil ve kültürsüz olmaları nekadarda kötü değilmi? saygı ne de güzel bir ahlak ve edepdir aslında adam güya aklınca ders vermiş. halbuki seni ne ilgilendirir diimi? madem çok ahlaklıydın bakmasaydın!!! nasılda dikkatini çekmiş öyle ise!!
işte ahlak dersi vermeye kimse çalışmasın aslında en güzel ders nasıl verilir: ÖRNEK OLMAKLA...
neyse buna benzer olaylar benimde başıma çoooook sık geliyor. tersi olarak tabii:) ama ben gülüp geçiyorum. kişi her zaman görgüsü ve kültürü kadar konuşmuştur karşımda:KK66:

Sarıcivciv, kızın çok tatlı ya. O saçları görüp bayılmayan var mıdır acaba? :nazar:

teşekkürlerrr:) çok çok teşekkürler hoş hitaplarınız ve övgüleriniz için. eminim ki burdaki gönlü güzel, kendi güzellerin hepsinin çocuk sevgisinden kaynaklı tabii bu güzel görüşünüzde:KK66: ama bana sorarsanız tabiiki de kirpiye yavrusu pamuk görünür misali yavrumu çok seviyorum:)))

Rabbim biumut'a lutfettiği gibi bi hediye de diğer kardeşlerimize lutfeder inşaAllah..

Son düzenleme:
herkese hayırlı sabahlar, hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum;
bugün sizlerden çok çok çok ÇOOOOOOOOKKK dua bekliyorum. bugün halledeceğim çok önemli bi işim var. bi proje gerçekleşmesi diyebiliriz:) lütfen bugün bana çoooooooookkkkkk dua edin çok:KK66: görüşmelerim olumlu geçer inşaAllah:KK66:

DUALARINIZI BEKLİYORUMMMM:KK66:

bu arada
@YENA ablacım ben bildirimimi yapmıştım sana dünden bugün iftara ilkokul arkadaşlarımla buluşuyoruz:KK66: merak etmeyin kesinlikle kaçırmiicam ölçümü hep bilicem. zaten içimde korse olucak istesemde fazla yiyemem:)

tekrar yaziim ben kilo bildirimimi geri dönüp aramak zorunda kalmazsın:KK66:
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1.200 kg

@BEYZUŞ ablacım hiç sporum yok hiç hemde:KK43:((

ama bu hafta en az 150 dk yapıcam söz inşaAllah:KK66:

hoşçakalın aman sakın dualarınızda unutmayın.çok önemli bir gün benim için:KK66:

mesajım çok kırmızı kıpkırmızı olmuş biliyorum ama napiim dikkat çeksin diye en dikkat çekici rengi seçtim:))
gözlerinizi yorduğum için özür dilerim:)

yenacim cnm beni bu hafya izinli yaz hasyanedeyim daha tartilcaktim ama banyo dolu çocukları yıkıyorlar :KK54:

cnm dayanamadım kiyafetlerimle tartildim tartilirkende hemsire zaten zayiifsin dedi :KK52:
gecen hafta 68kg
bu hafta 67.6kg
spor yok

günaydın kızlar

öncelikle kan degerimin en az 58 olması gerekiyordu.benim ki 82.11 çıktı.yani çok iyi sanırım:)askerimizi de ugurladık.11 yasında bi kız kardesim var terminalde abiiiiiiimmmm diye çığlıkları yankılandı yerlere yattı yavrum nerdeyse:KK43:

sarıcivcivim özelden dediğin markayı yazarsan sevinirim.ben yeni aldığım her südyeni bi elden geçiririm kaplarına pens atarım ortasını toplarım dikişle falan:) amma o markayı yazarsan hemen gidip alıcam.
:)bekliyorum canımm

yenacım kilom 82.0 yoğun bi haftaydı ama son 2 günde baya yedim..sporum malesef yok..

günaydın hanımlar nasılsınız bugün korkulu gün 4 gün kabızlık sonucu tartının bana güleceginden umudumu kestim bakalımakşama dogru kaç çıkarım gramlarada razıyım artık

Günaydın kızlaaar....:KK16:
ohhh beee cuma geldi sonunda yarın tatil :92:

Geçen haftaki kilom: 97,5
Bu haftaki kilom: 96,9

o yediğim tatlılardan sonra önümüzdeki bikaç gün 98 leri görmekten tırsıyorum biliyorum ki daha etkisini göstermedi onlar çünkü :26:

Kiz cherry pie optum yanaklarundan, suzel sonuc...

yena benim kilom ayni, bir hareket yok malesef....

Herkese mutlu umutlu güzel bir gün diliyorum, günaydınnnnn
akşamada böle sevinçli olabilirim inşallah tartıda...

yena ve beyzuş ablacım ben size mıhlama yaparım hemde en güzelinden, zayıflayınca hepimi< birlikte yeriz. Malum karadenizliyim hem de en doğusundan:)))

sinopee canım saol şampuan ismini öğrenebilirsek çok seviinicez bir çok kişi bu dertten muzdarip... Kokusu kötü değildir inşallah.. Bu saçlar için döktüğümparanın hadddi hesabı yok hem çok cansız hemde dökülüyor..

semirancım çok geçmiş olsun...kilo vermen hızlanacak bak tedaviden sonra. Rabbim dermansız dert vermesin...

ceco doktordan iyi sonuçlar alırsın inşallah..

Ve daha okuyupta tek tek ismimini sayamdığım güzel bayanlar hepinize sevgiler...

Kiz cherry pie optum yanaklarundan, suzel sonuc...

yena benim kilom ayni, bir hareket yok malesef....

ben de seni öptümmm ortimmmm :KK19: ben hissediyorum yarın ya da öbür gün en az 1 kilo fazla çıkcam o tatlılar yüzünden ama fazla dağıtmazsam hemen telafi ederim onu inşallah :KK24:

Günaydınlar hepinize
sabah mı tartılıcaz yoksa oruç nedeni ile yine geç mi tartılıcaz kızlar

bugün niyetliyim bende çok şkür
sahurda gavisconu çiğnedim midem yine kötü ama hafif eskisi kadar değil iyi geldi yani
tavsiye edenden allah bin kere razı olsun

günaydınlar hepinize
sabah mı tartılıcaz yoksa oruç nedeni ile yine geç mi tartılıcaz kızlar

bugün niyetliyim bende çok şkür
sahurda gavisconu çiğnedim midem yine kötü ama hafif eskisi kadar değil iyi geldi yani
tavsiye edenden allah bin kere razı olsun

günaydın allah kabul etsin canım orucunu. Evet akşam iftardan önce tartılıp söylüyoruz:18:

Umarım yüzümüz güler...

Günaydın hanımlar...
Uzuuun bir süredir giremedim ve bildirim yapamadım öncelikle kusura bakmayın.Ani bi şekilde taşınma gündeme geldi.Kayınvalidemlerle oturuyorduk ve ayrı eve çıktık.Eşim babasıyla tartıştı birazcık sonrada birden hadi toplan eve çıkyoruz dedi.Bir hafta on gündür acayip yoğunum.Ne diyete dikkat edebildim nede spor yapabildim.Umarım hepiniz iyisinizdir.Kilo veren ve aynı kalanları şimdiden kutlarım.

Önceki Kilom:86,00
Şimdiki Kilom:86,00 artıya geçmedim şükür bu hengamenin arasında... Hoşçakalın... :KK71:

armuttan hiç vazgeçme ayşe. Kesinlikle 1 numaralı bağırsak hareketlendirici:KK66:

bu arada menün ve iradene de bravo:KK66:

sen bize örnek oluyosun artık.bak ben hiç yürüyüş filan yapmıyorum:KK43: hadiii hadi şimdi sıra sende gaza getir beni yüreklendiiirr :p :)))

ahhh cnmmm bende gaza getirme becerisi olsa keşke ama o konuda yetenek sıfır tatlım yaa:)))
şu ramazanı atlatalım birlikte yürücez senle inş. :))

[sıze=2]belki sizde biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim..bulaşık makinasına yarım limon konulduğunda hem kötü kokmasını engelliyor hemde daha parlak olmasını sağlıyor..
Ben duyduğundan beri uyguluyorum çok memnunum...mesela salatalara sıktığım limonları artık atmıyorum bulaşık makinasının üst rafına koyuyorum..:))
[/sıze]

cnm yaa süpersin ben bilmiyordum ve benim makinem de koku yapıyo
güya azıcık domestos dökyürum bulaşıgın üstüne ama pek fark olmuyo

denicem bende cnm
makine kokusu falan fayda etmiyo malesef :KK43:

[sıze=2]bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..

Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...

Pes yanii..
[/sıze]

yuh yani yaaaaa
bence o kadına girmek lazım tekme tokat
o kızcağızın yerinde kendi kızıda olabilirdi dengesiz insanlarla karşılaştırmasın rabbim :KK43:

ben geldim
ay nasil bir basagrisi nasil anlatamam bi haftadir cekiyodum gittim dr a norolojiye kan tahlili fln rontgen cektik neler cikmadiki sayiyom simdi:)
1. Migren
2. Boyun fitik baslangici
3. B12 eksikligi normalde 600 erde olmasi gerekirken bende 236
adam dedi kilodan olabilir nsil sinir oldum diyo bu kilo ne itfaiyede hicmi antrennan yapmiyorsunuz dedim ben masa basi calisiyorum birde 1 yil once dogum yaptim ay nasil suzdu beni sanki karsisinda aciz bi yaratik var gibi he birde trigliseridim cok yuksek cikti hamur isler yasak simit yeme sabahlari dedi yaaa iste boyle cankuslar dr deneyimi

geçmiş olsun cnm
3ü bende de var ki benim b12 100lerde düşün ama ihmalden ilaç almıyorum
üstelik hastanede çalışıyuorum düşün yani

hanımlar samanyolunu izliyorum somaliye bağış kampanyasını tüylerim diken diken oldu anlatamam bizde annemle msj attık somali için komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş peygamber efendimiz açlar çocuklarrr her 6 dk bir bir çocuk ölüyorr günlerdir kanım dona dona izliyorduk çok kötü oldum yollamak isteyenler diyanetin bağış kampanyası afrıka yazılacak msj 5601 bu diyanetin bir de samanyolunda var aclık yazılacak 5777 gönderilecek 5 tl yardım ne olursa değilmi allahım yardımcıları olsunn amin....

cnm eşimle bizde bağış yaptık
5 lira bişey değil bence herkes yapmalı
yazık gerçekten ordaki insanlara
ama ben asla izleyemiyorum
anında başlıyorum aglamaya ve geceleri rüyamda görüyorum
allah yardımcıları olsun

[sıze=3][ı] herkese hayırlı sabahlar, hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum;
bugün sizlerden çok çok çok çooooooookkk dua bekliyorum. Bugün halledeceğim çok önemli bi işim var. Bi proje gerçekleşmesi diyebiliriz:) lütfen bugün bana çoooooooookkkkkk dua edin çok:KK66: görüşmelerim olumlu geçer inşaallah:KK66:

dualarınızı bekliyorummmm:KK66:

bu arada
@yena ablacım ben bildirimimi yapmıştım sana dünden bugün iftara ilkokul arkadaşlarımla buluşuyoruz:KK66: merak etmeyin kesinlikle kaçırmiicam ölçümü hep bilicem. Zaten içimde korse olucak istesemde fazla yiyemem:)

tekrar yaziim ben kilo bildirimimi geri dönüp aramak zorunda kalmazsın:KK66:
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1.200 kg

@beyzuş ablacım hiç sporum yok hiç hemde:KK43:((

ama bu hafta en az 150 dk yapıcam söz inşaallah:KK66:

hoşçakalın aman sakın dualarınızda unutmayın.çok önemli bir gün benim için:KK66:[/ı]
[/sıze]

hmmm merak ettim bana bişey açmayı düşündüğünü söylemiştin onunla ilgili mi yoksa
ayyy çok sevinirim valla
akşama özelden msj at cnm bana olurmu
hadi dualarımız senin için
bu mübarek günde inş. Hayırlı haberlerle dönersin :))

günaydın kızlar

öncelikle kan degerimin en az 58 olması gerekiyordu.benim ki 82.11 çıktı.yani çok iyi sanırım:)askerimizi de ugurladık.11 yasında bi kız kardesim var terminalde abiiiiiiimmmm diye çığlıkları yankılandı yerlere yattı yavrum nerdeyse:KK43:

sarıcivcivim özelden dediğin markayı yazarsan sevinirim.ben yeni aldığım her südyeni bi elden geçiririm kaplarına pens atarım ortasını toplarım dikişle falan:) amma o markayı yazarsan hemen gidip alıcam.
:)bekliyorum canımm

yenacım kilom 82.0 yoğun bi haftaydı ama son 2 günde baya yedim..sporum malesef yok..

gözün aydın cnm sevindim tahlilinin iyi çıkmasına
ayrıca allah kavuştursun sağ sağlım inş.

günaydın allah kabul etsin canım orucunu. Evet akşam iftardan önce tartılıp söylüyoruz:18:

Umarım yüzümüz güler...

saol cnm hepimizinkini kabuletsin rabbim inş.
Ben saat 3 bucuk gibi tartılır yazarım akşam giremicem çünkü

ben de kilo bildiriminde bulunayım
bu sabahki kilom kıyafetli 89.7 :KK59::KK53::KK50::KK53::KK14:
eşim 105 valla sayesınde kendime yeni bi meslek edincem adama 5 kilo verdirdim.yaşam koçu felan mı olsam ki artık :KK60:hehe bi kendime yararım yok
amaan neyse önemli olan sağlıklı beslenme zaten zamanla gidecek bu kilolar da..

bugün tartılmayı unuttum ama 2 gün önce tartılmıştım kilo: 77.7 spor yok.
bi de kızlar çok kararsız kaldım bana bi akıl verin dün akşam aklıma bi şey geldi. acaba diyorum ben şöyle 4 ay kadar sağlıklı bir beslenme planı uygulayıp 10 kilo kadar versem de şu bebek işine o zaman mı niyetlensem, hem bu arada glukophage kullanıyorum o da biter, yoksa kilo falan dert etmesem mi bilemedim. hem bana motivasyon olur atarım şu son kiloları... bilemedim...

Ekincik, arkadasim, sen saglikli beslenmene devam et, bebek isini de kafana takma, oluruna birak. Bu arada hamile kalirsan kalirsin, kalamazsan kilolari vermis olur, sonrasinda bebege iyice asilir veya tedaviye girersin...

azicik rahat birak...

X