- 2 Mart 2009
- 2.126
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sari_civciv tekrar tekrar MASALLAH supanallah diyorum kizina çok tatli
çocuklara bayiliyorum kiz erkek farketmez çok tatlilar
ALLAH acilarini gostermesin Amiiiiiiinnnnn
geçmişi okudum ama biumutun sonuclarını göremedim inşallah bir problem yoktur haberi olan var mı ?
çok sayfa okuyunca kimin ne yazdığını karıştırdım yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lüütfen
nevzamansız sanırım senindi saç dökülmesi problemin , ben de çok muzdaripim bu dertten (allah baska dert vermesin)
dediğin marka şampuanı bende çok kullandım ama hiçbir faydası olmadı boşuna para verdim yani onlara , ama bayadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum ve gerçekten çok etkiledi süper valla şiddetle tavsiye ederim , yanında duştan 20dk.önce saç diplerine uygulanan bir losyonu var onu da yapıyorum ...15ytl fiyatı da
semirancım geçmiş olsun canım başka bişey çıkmamasına sevindim
Belki sizde biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim..Bulaşık makinasına yarım limon konulduğunda hem kötü kokmasını engelliyor hemde daha parlak olmasını sağlıyor..
Ben duyduğundan beri uyguluyorum çok memnunum...MEsela salatalara sıktığım limonları artık atmıyorum bulaşık makinasının üst rafına koyuyorum..:))
Bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..
Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...
PEs yanii..
Sarıcivciv, kızın çok tatlı ya. O saçları görüp bayılmayan var mıdır acaba?
Kiz cherry pie optum yanaklarundan, suzel sonuc...
yena benim kilom ayni, bir hareket yok malesef....
günaydınlar hepinize
sabah mı tartılıcaz yoksa oruç nedeni ile yine geç mi tartılıcaz kızlar
bugün niyetliyim bende çok şkür
sahurda gavisconu çiğnedim midem yine kötü ama hafif eskisi kadar değil iyi geldi yani
tavsiye edenden allah bin kere razı olsun
armuttan hiç vazgeçme ayşe. Kesinlikle 1 numaralı bağırsak hareketlendirici
bu arada menün ve iradene de bravo
sen bize örnek oluyosun artık.bak ben hiç yürüyüş filan yapmıyorum hadiii hadi şimdi sıra sende gaza getir beni yüreklendiiirr :)))
[sıze=2]belki sizde biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim..bulaşık makinasına yarım limon konulduğunda hem kötü kokmasını engelliyor hemde daha parlak olmasını sağlıyor..
Ben duyduğundan beri uyguluyorum çok memnunum...mesela salatalara sıktığım limonları artık atmıyorum bulaşık makinasının üst rafına koyuyorum..:))[/sıze]
[sıze=2]bugün gazetede okuduğum bir habere canım sıkıldı.. Voleybolcu genç kız antrenmandan çıkıp evine gitmek için otobüse biniyor..doğal olarak şortlu, adamın biri yanına oturup toplum ahlakını bozuyosun diye kıza yumruk atıp dudağının patlamasına sebeb oluyor..ayrıca otobüstekilerden bir allahın kulu yardım etmiyor..
Kız durdurun otobüsü polise haber vericem dediğinde içerdeki kadının biri ne gereği var başımıza işmi açıcan diyor...
Pes yanii..[/sıze]
ben geldim
ay nasil bir basagrisi nasil anlatamam bi haftadir cekiyodum gittim dr a norolojiye kan tahlili fln rontgen cektik neler cikmadiki sayiyom simdi:)
1. Migren
2. Boyun fitik baslangici
3. B12 eksikligi normalde 600 erde olmasi gerekirken bende 236
adam dedi kilodan olabilir nsil sinir oldum diyo bu kilo ne itfaiyede hicmi antrennan yapmiyorsunuz dedim ben masa basi calisiyorum birde 1 yil once dogum yaptim ay nasil suzdu beni sanki karsisinda aciz bi yaratik var gibi he birde trigliseridim cok yuksek cikti hamur isler yasak simit yeme sabahlari dedi yaaa iste boyle cankuslar dr deneyimi
hanımlar samanyolunu izliyorum somaliye bağış kampanyasını tüylerim diken diken oldu anlatamam bizde annemle msj attık somali için komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş peygamber efendimiz açlar çocuklarrr her 6 dk bir bir çocuk ölüyorr günlerdir kanım dona dona izliyorduk çok kötü oldum yollamak isteyenler diyanetin bağış kampanyası afrıka yazılacak msj 5601 bu diyanetin bir de samanyolunda var aclık yazılacak 5777 gönderilecek 5 tl yardım ne olursa değilmi allahım yardımcıları olsunn amin....
[sıze=3][ı] herkese hayırlı sabahlar, hayırlı günler ve hayırlı cumalar diliyorum;
bugün sizlerden çok çok çok çooooooookkk dua bekliyorum. Bugün halledeceğim çok önemli bi işim var. Bi proje gerçekleşmesi diyebiliriz:) lütfen bugün bana çoooooooookkkkkk dua edin çok görüşmelerim olumlu geçer inşaallah
dualarınızı bekliyorummmm
bu arada
@yena ablacım ben bildirimimi yapmıştım sana dünden bugün iftara ilkokul arkadaşlarımla buluşuyoruz merak etmeyin kesinlikle kaçırmiicam ölçümü hep bilicem. Zaten içimde korse olucak istesemde fazla yiyemem:)
tekrar yaziim ben kilo bildirimimi geri dönüp aramak zorunda kalmazsın
geçen hafta = 86.3
bu hafta = 85.1
giden = 1.200 kg
@beyzuş ablacım hiç sporum yok hiç hemde((
ama bu hafta en az 150 dk yapıcam söz inşaallah
hoşçakalın aman sakın dualarınızda unutmayın.çok önemli bir gün benim için[/ı][/sıze]
günaydın kızlar
öncelikle kan degerimin en az 58 olması gerekiyordu.benim ki 82.11 çıktı.yani çok iyi sanırım:)askerimizi de ugurladık.11 yasında bi kız kardesim var terminalde abiiiiiiimmmm diye çığlıkları yankılandı yerlere yattı yavrum nerdeyse
sarıcivcivim özelden dediğin markayı yazarsan sevinirim.ben yeni aldığım her südyeni bi elden geçiririm kaplarına pens atarım ortasını toplarım dikişle falan:) amma o markayı yazarsan hemen gidip alıcam.
:)bekliyorum canımm
yenacım kilom 82.0 yoğun bi haftaydı ama son 2 günde baya yedim..sporum malesef yok..
günaydın allah kabul etsin canım orucunu. Evet akşam iftardan önce tartılıp söylüyoruz:18:
Umarım yüzümüz güler...